ben teşekkür ederim kendi adıma, çünkü motivasyonumu sağladınız ne diyim. gerekirse de listeye falan yardım ederim elimden geldiğince:) sporum düzene girdi, sabah kalkar kalmaz ilk iş leslienin karşısına geçiyorum, birkaç güne kadar akşam üzeri dışarda da yürümeye başlarız bayanlarla:) kaçamak yapmıyorum, şu diyetarkadaşım.com a bayıldım:) mesajlarımı bi daha sayayım, çıkarken son mesaja son diye yazarım
canım haklısın ama toplam eksimin çok olduğunu düşünmüyodum pardon. genelde aksatmamaya çalışıyorumki şuda var ; her gün düzenli olark pc başında vakit geçirebiliyo olsam başımla birlikte ama sabh kalkıp koştura koştura okula gidiyorum günüm okulda geçiyo akşam girebiliyorum ancak zaten farkındasınızdır. ondanda geliyorum yemk ye falan derken yazabildiğim kadar yazmaya çalışıyorum .yoksa boş boş evde otursam sürekli sizinle olurum emin ol. dikkat etmeye çalışıcam ama bu hafta üstüme gelmeyin nolur cumartesi vizelerim var 1 haftaya sıkıştrdılar deli gibi ders çalışmam gerekli . ki çoktn başladım . pc yi bile buraya yazmak için açıyorum . yok bu şeklde olmaz derseniz anlarım ben . öptmtubish13 Mesaj:37 hafta içi hiç - yok ve haftasonu mazereti var-kızı düşmüş
degua Mesaj:53 haftaiçi haftasonu hiç - yok
kelebek.hill Mesaj:104 3- varrr :26:
fatoss0808 Mesaj: 52 1- var pazar giremeyeceğini belirtmişti
fulias Mesaj:74 haftasonu girmedi ve menü-su-spor listesini de eksik bıraktı gene sayyy zaten bana yardım lazımm
mahurbeste Mesaj:31 sınırrrpaylaşımların düzenli değil mahurum toplam bildirmediğin günleri - sayarsam tonla - ye sahipsin, bu hafta bi kaç gün menü su spor liste yap bakayım sen, düzenli giriş istiyoruz
melikea123 Mesaj:41 bildirimde eksikler var canikommyapmayın kızlarrr listeleme yapacaksınnn 2 gün
lethem yanlış saymadımsa Mesaj:19ve zehirlenme mazereti dışında gözümden kaçmadıysa bildirim eksiğin var şekerimm
berenvildanı izinli yazacağım, umarım en yakın zamanda aramıza döner off offf....
ve yeni melekler toplu konuşuyorum çünkü harika gidiyorsunuz, mesajınızı bu hafta ortası giriş yaptığınızdan toplamadım zaten gayet yeterli paylaşımdasınız, menü-su-sporlarda ne paylaşımda ne de - alma da sorun yokböyle devam edin ve bu hafta listedesiniz inşallah , bu şekilde bildirimlerinize devam edin ki haftaya listeleme yapmaktan yırtın ama direk ceza olarak düşünülmesin listelemer çünkü benim de yardıma ihtiyacım var kızlar, eksik listeleri tamamlıyorum bi yere kaydediyorum ve haftasonu hepsine göz atıp haftasonunu da ekliyorum....dikkatiniz için teşekkür ederimmm
concept
az_uz_
yliss
successfull
Haftaiçi liste görevlileri:
Pazartesi: fulias
Salı: mahurbeste
Çarşamba: mahurbeste
Perşembe: lethem
Cuma: melikea123
Kapıları sıkı sıkı kapattımm...ben gurubu temiz bıraktımm.. Sabahh ilk gelen açsınn kapıları bismillahla :) temizlik yapsınn havalandırsınn gurubu...ve kim bu mesajı okursa 2 bardka su içsinn
ah ilknurum yazardı böyle gece gece aklıma geldii yine inşallah iydir gözümün nuru ilknurum
canım haklısın ama toplam eksimin çok olduğunu düşünmüyodum pardon. genelde aksatmamaya çalışıyorumki şuda var ; her gün düzenli olark pc başında vakit geçirebiliyo olsam başımla birlikte ama sabh kalkıp koştura koştura okula gidiyorum günüm okulda geçiyo akşam girebiliyorum ancak zaten farkındasınızdır. ondanda geliyorum yemk ye falan derken yazabildiğim kadar yazmaya çalışıyorum .yoksa boş boş evde otursam sürekli sizinle olurum emin ol. dikkat etmeye çalışıcam ama bu hafta üstüme gelmeyin nolur cumartesi vizelerim var 1 haftaya sıkıştrdılar deli gibi ders çalışmam gerekli . ki çoktn başladım . pc yi bile buraya yazmak için açıyorum . yok bu şeklde olmaz derseniz anlarım ben . öptm
Kapıları sıkı sıkı kapattımm...ben gurubu temiz bıraktımm.. Sabahh ilk gelen açsınn kapıları bismillahla :) temizlik yapsınn havalandırsınn gurubu...ve kim bu mesajı okursa 2 bardka su içsinn
ah ilknurum yazardı böyle gece gece aklıma geldii yine inşallah iydir gözümün nuru ilknurum
canım haklısın ama toplam eksimin çok olduğunu düşünmüyodum pardon. genelde aksatmamaya çalışıyorumki şuda var ; her gün düzenli olark pc başında vakit geçirebiliyo olsam başımla birlikte ama sabh kalkıp koştura koştura okula gidiyorum günüm okulda geçiyo akşam girebiliyorum ancak zaten farkındasınızdır. ondanda geliyorum yemk ye falan derken yazabildiğim kadar yazmaya çalışıyorum .yoksa boş boş evde otursam sürekli sizinle olurum emin ol. dikkat etmeye çalışıcam ama bu hafta üstüme gelmeyin nolur cumartesi vizelerim var 1 haftaya sıkıştrdılar deli gibi ders çalışmam gerekli . ki çoktn başladım . pc yi bile buraya yazmak için açıyorum . yok bu şeklde olmaz derseniz anlarım ben . öptm
günaydın herkese, benden erkencisi de varmış ama ben de suyumu içmiştim zaten uyanınca 2 bardak, bi 2 bardak daha içersem kusarım:)
ben de kalktım kocişe giysi ütüledim, kahvaltı hazırladım, az sonra spora başlarım. güzel bir hafta olur inş. hepimiz için:)
beroş gitmişneler olmuş yaaaa.
Çok üzüldüm. Tam da okuyamadım geçmişi. Bi okuyup idrak edeyim.
Kızlar ben hiç giremedim haftasonu cezam neyse çekicem tabiki. Ya telefona bi internet pakedi aliyim ben bari çünkü haftasonu evde olmuyorum genelde. Böyle olursa her hafta cezalı olucam
Haftasonu iki günde su+ spor + ama bildirmediğim için hepsi - oldu.
Hep spor yaptıııııımmmmmmmmm
Temizlik yaptım
Yemek yaptım
Yoruldummmmmm. Hala yorgunum. Dün okadar iş yaptım bide saat 5 de hadi çıkalım gezelim dedik 11 e kadar dışarlardadım yine. Ayaklarım inanılmaz ağrıyor.
Hiloşşş spor salonun hayırlı olsunbaya iyi biryere benziyor herşey varmış ne güzel
Günaydın demeyi unuttum.
Günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
Evett hiç giremedin bugün listeleme görevi sendee ama ceza gibi de düşünmeyin mecur birilerimiz yapcak yanii..özellikle de sen yardımcıısağol salon için benim de içim esindi inş çok iyi olurr
Günaydınnnn
listeleme yaparım beybi. ben ayrı bir ceza olur diye düşündüm 2 gün 0 bildirim olduğu için.
Salon iyi olcak tabiki ya. Bence farkı hemen hissedeceksin.
Gittin mi hiç ne zaman başlıyosun bugün mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?