Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu günlük benden bu kadar. 1 saat uyku 80 kalori arkadaşlar, hepinize iyi uykular:) sabah görüşmek üzere...

Rica ederimm yelizcim, aynen devamını dilerim listeye de yardım edersinz bu hafta da alışın daa bu haftayı kapattıkk bugün sayma canım yarından itibaren saymaya devam
ben şimdilik yatıyorum iyi gecelerrr görüşmek üzeree

Son düzenleme:
sabah
1 kk yarım yağlı beyaz peynir
2 adet kabak köftesi (bal kabağı unla baharatlı maydanozlu yağda kızartılıyor ama ben en sonlarını kendime yaptım yağ yoktu )
5 zeytin
çay (şkekersiz)

arada
1 elma

akşam
4 kaşık pirin bulgur karışık pilav
kuzu kavurma (2 kaşık yağsız tarafından)
yoğurt 4 yemek kaşığı

ara
1 muz (parmak muz )1 bardak süt

spor+ 2 saat çarşı pazar + market
su ++++ fazlasıyla olala:)

kızlar oğlanın antibiyotiğini kırdımmyarınn sabah yenisinş alamya gidiceğimm..önce yazdırcam aile hekşmşne..sabah yokum yanii..evden çıkınca arası içeri sokabilene aşk olsun :) çok fena olduu ya kış diye evdeymiş benimm bu böcüğüm.. kuş cıvıltısına cama koşuyor..

çok teşekkür ederim..memnun oldumm isim nedir cnm..allah bağışlasın evladını...bende seninn memleketindeyimm ama burası bana gurbett..benimm ailemm herkesimde bursada..sen güzelsindirde çok ee malum izmirin kızları..ailen izmirin neresinde cnm..ben bornova altındağdayım..

Kapıları sıkı sıkı kapattımm...ben gurubu temiz bıraktımm.. Sabahh ilk gelen açsınn kapıları bismillahla :) temizlik yapsınn havalandırsınn gurubu...ve kim bu mesajı okursa 2 bardka su içsinn
ah ilknurum yazardı böyle gece gece aklıma geldii yine inşallah iydir gözümün nuru ilknurum

canım haklısın ama toplam eksimin çok olduğunu düşünmüyodum pardon. genelde aksatmamaya çalışıyorumki şuda var ; her gün düzenli olark pc başında vakit geçirebiliyo olsam başımla birlikte ama sabh kalkıp koştura koştura okula gidiyorum günüm okulda geçiyo akşam girebiliyorum ancak zaten farkındasınızdır. ondanda geliyorum yemk ye falan derken yazabildiğim kadar yazmaya çalışıyorum .yoksa boş boş evde otursam sürekli sizinle olurum emin ol. dikkat etmeye çalışıcam ama bu hafta üstüme gelmeyin nolur cumartesi vizelerim var 1 haftaya sıkıştrdılar deli gibi ders çalışmam gerekli . ki çoktn başladım . pc yi bile buraya yazmak için açıyorum . yok bu şeklde olmaz derseniz anlarım ben . öptm

gittim su içtim geldim bu mesajı okuyup ablacım :)

şimdiden günaydınlar güzel bayanlar. arkadaşımı yolcu ettim az önce sonrada geçmişi okuyum diye girmiştim . güzel ve sağlıklı bir hafta başı yeni kilo kayıpları için heycnlandırıyor beni :) umarım sizin içinde öyledir . öpüldünüz :)

günaydın herkese, benden erkencisi de varmış ama ben de suyumu içmiştim zaten uyanınca 2 bardak, bi 2 bardak daha içersem kusarım:)
ben de kalktım kocişe giysi ütüledim, kahvaltı hazırladım, az sonra spora başlarım. güzel bir hafta olur inş. hepimiz için:)

sporumu yaptım, şimdiden 4 bardak suyum tamam:) ben şimdi duşa giricem, birazdan oğluş da uyanır ve gün daha yeni başlar o kalkınca:)
kahvaltı için oğlumu beklicem:) görüşmek üzere, öğlene doğru girerim artık anca:)

kendi öğrencilik zamanlarım aklıma geldi yazını okuyunca, dersin başlama saatine 2 saat kala kalkardık, okul yolu 1 saate yakındı, akşam pestilim çıkmış şekilde dönerdim yurda:) ama güzeldi öğrencilik, şimdi kendimi yaşlı gibi hissettim halbuki ruhum hep 17:) ben de şuanki boşluğu değerlendiriyorum, çünkü ağustosta işe başlıcam ve 1 dakka vaktim olmayacak, o zaman kadar çoktan forma girmiş olmam lazım yoksa bi daha spor bile yapabileceğimi sanmıyorum, eğer evim işe yürünecek mesafede olursa belki yürüyerek gider gelirim anca o olur oğlum kreşe başlıcak, ikinci bebek isticez falan, zor bi zaman beni bekliyor, şuanın keyfini çıkartıyorum:) kilo da vermeye başladım ya benden mutlusu yok bugünlerde:) sana da Allah zihin açıklığı versin kuzum vizelerinde, rast getirsin inş. sen yine iyi giriyorsun ben bi kapanırdım günlerce evden çıkmazdım, kimseyle görüşmezdim kaşım gözüm aha da böyle seğeriyordu

çoktan açılmış grup ohh ferah ferah temizz misss
Oyy ben de merak ediyorum ama ilk fırsatta gelir en geç cumayı beklicez mecbur, 2. bardağımdayım fatoşcum günaydınnn..

Peki canım vize döneminse idare ediciiz tabi, listeyi değiştiriyorum bu hafta, bir de mesajlarına sayı yazmayı unutma şekerim daha yeni mezunum ben öğrenciyi anlarım merak etme

Günaydınnn ylisscim, listelemede yardımcı olabilirsen bu hafta yardıma ihtiyacım var.... bayanlarrrr yardım edinnn

Haftaiçi liste görevlileri:
Pazartesi: fulias
Salı: yliss
Çarşamba: degua
Perşembe: lethem
Cuma: melikea123

Bu sene yds ye başvurmadığım için malesef iyice araştırdım kpss ye girmemin hiç mantığı yok...1 sene beklemeye karar verdim arkadaşlar..güzelce hem yds hem kpss ye çalışıcam ki kpss hukuk için yavaş yavaş çalışmaya başlamıştım...seneye hakkımda hayırlısı olsun acele edip elim ayağım dolaşsın da istemiyorum, geç olsun benim olsun :) hakkımda hayırlısı olsun..en kötü ihtimal özelde avukatlığa devam edicem nasılsa bu da sadece çok çalışmamı gerektirebileceği için kötü bi ihtimal olabilir ama evleninceye dek çok sıkıntı da olmaz

beroş gitmiş neler olmuş yaaaa.
Çok üzüldüm. Tam da okuyamadım geçmişi. Bi okuyup idrak edeyim.

Kızlar ben hiç giremedim haftasonu cezam neyse çekicem tabiki. Ya telefona bi internet pakedi aliyim ben bari çünkü haftasonu evde olmuyorum genelde. Böyle olursa her hafta cezalı olucam

Haftasonu iki günde su+ spor + ama bildirmediğim için hepsi - oldu.
Hep spor yaptıııııımmmmmmmmm
Temizlik yaptım
Yemek yaptım
Yoruldummmmmm. Hala yorgunum. Dün okadar iş yaptım bide saat 5 de hadi çıkalım gezelim dedik 11 e kadar dışarlardadım yine. Ayaklarım inanılmaz ağrıyor.

Hiloşşş spor salonun hayırlı olsun baya iyi biryere benziyor herşey varmış ne güzel

Evett hiç giremedin bugün listeleme görevi sendee ama ceza gibi de düşünmeyin mecur birilerimiz yapcak yanii..özellikle de sen yardımcıı sağol salon için benim de içim esindi inş çok iyi olurr

Günaydın demeyi unuttum.
Günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydınnnn

listeleme yaparım beybi. ben ayrı bir ceza olur diye düşündüm 2 gün 0 bildirim olduğu için.
Salon iyi olcak tabiki ya. Bence farkı hemen hissedeceksin.
Gittin mi hiç ne zaman başlıyosun bugün mü

listeleme yaparım beybi. ben ayrı bir ceza olur diye düşündüm 2 gün 0 bildirim olduğu için.
Salon iyi olcak tabiki ya. Bence farkı hemen hissedeceksin.
Gittin mi hiç ne zaman başlıyosun bugün mü

Farklı bi cazeyı grupça düşünek hiçç uğramadın hiççç
haftasonu gittim ama grup dersi olmadığından fitness takıldım sadece, bugün de gideceğiimm pilates var bugün, yada spinning birinden birine girecem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…