Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dün dedim ki şu yemekleri halledeyim de giriyim internete. Neyse kocam kurstan geldi yemek yedik. Daha yemek yerken "gezelim mi" dedi. hop anında evi boşalttık hahah. Böylelikle internete girme işim yalan oldu.
Zaten bi ayakkabı beğendim alamadım çok sinirliyim heheh

güünaydınnnn listelemeye yardım ederim tatlım, tabi ilk yapacağım için yanlışımı düzeltirsiniz:) cevap yazmaya çalışıyorum 5-6 kere internet kesildi geldi kesildi geldi:18::18::18:
eğer olur da giremezsem bilin ki internetim komple gitmiştir, yoksa ben ne yapar eder girerim apartmanca tek modemden olduğu için kesilince komşudan falan da girilmiyor, çünkü hepimizin birden gidiyor inşallah gelip geçicidir sorun, bugün rüzgarlı biraz ondan olmuş olabilir, uydunet, herşeyden etkilenen net. internet kesilince hayat duruyor burda sanki, moralim bozuluyor depresyona giriyorum:44:

saol yelızcım. evet yaa ben bıraz gec ogrendım bu sıralamayı yanı kılo vermeme durunca. neyse gec olsun guc olmasın. ınsan arastırdıkca hayrete dusuyor ne kadar mukemmel bır makınayız dıye. ben de kılo vermekten öte vucudumun artık ne ıstedıgını anladıgım ve vucudumu kontrol edebıldıgım ıcın cok şanslıyım

bu arada sen mı yazmıstın leslıe dıye bır seyle spor yaptıgını. bben ılk duydum da bayag merak ettım ne oldugunu

ısmım Ceyda. ızmır ucyol da oturuyorlar. Eee havasından suyundan bana da azıcık bulamıs ızmırımın Bursaya gıtmıstık bu ocak ayında uludaga cıkmıstık sonra bıraz cekırge cd falan gezmıstık. çok begendım dogrusu. yesıl bursa gercekten.

Aaaa ayakkabıı demeyecektinnn..nası bi şeydiii??

Umarım sorun olmaz netinde yelizcim, hep buralarda görmeye alıştık senii

Leslie ile 3 mile ya da 5 mile videoları var ceydacım, evde yürüyüş programı harika oluyor evde

Son düzenleme:

evet sen zaten çözmüşsün ben de tezini doğruladım:) evet leslie walk at home diye bir program var, 1 mil, 2 mil, 3 mil, 4 mil ve 5 mil şeklinde videoları olan leslie sansone eşliğinde yapılan bir aeorobik fitness programı. ben indireli çok oldu ama google da aratırsan bulursun. ben ilk başladığımda 1 mil ile başlayıp artırarak 5 mile çıktım. 5 mil epey efor gerektiriyor, bir anda yapmak zor ama öyle faydalı ki, 1 haftada bile farkı gözle görülüyor. evden dışarı çıkamayanlar için mükemmel bir egzersiz çözümü bence, ve evde spor aleti de yoksa benim gibi çocukluysan falan, çocuğu uyutup bilgisayarın karşısına geç diyor:)
videolar ingilizce ama zaten yaptıklarını taklit ettiğin için dili pek önemli değil:) leslienin çenesi biraz düşük bıdı bıdı bıdı konuşuyor sürekli, ben artık sesini biraz kısıyorum çünkü hep aynı şeyler:) ben bunu 6 ay önce keşfettim, komşulara da dağıttım, yapan herkes inceldi, üstelik diyet bile yapmayanlar dahi inceldi:)

yapma tabi özleriz bak:) ya bişi sorcam 2.5 kiloyu ne kadar sürede verdin? sana ne zaman yetişirim acaba:)

Valla bende takıma gireli 3 hafta oldu işte.İlk hafta yani deneme haftasında 1 kilodan fazla verdim ikinci hafta 400 gr gibi birşey bu hafta da 700 gram.
Bence bu hafta dikkat edersen haftaya aynı kilolarda olabiliriz senle.

Ya kızlar bu arada annemin bi arkadaşı diyetisyne gidiyor 2 haftada bir. Listelerinide bana fotokopi çekip gönderdi. 2 haftada 3.5 kilo verdi.
O listeleri evde unuttum ama paylaşiyim yarın diyorum belki uygulamak isteyen olur.

ben de tunaydınnn dıyeyım barı. oh ne guzel dolu dolu bır gun gecırmıssın.Ben de bayılırım gezmeye. bana gezmek de hasta yatagımdan kalkarım hemenAnkarada pek fazla gezecek yer yok denız olmayıncagol kenarlarında takılıyoruz.

paylaşsana canım ya, verelim bir an önce, yalnız bence verilen kilo vermen gereken kiloyla orantılı, ne kadar kilon varsa o kadar çok veriyorsun, benim yediklerime baksana 1000 kaloriyi aşmıyorum, spor da yapıyorum ama anca 6 günde 1.1 kg gitmiş 3.5 kilo veren kişi şişman mı? ya bi 55 küsürlü kilo görsem uçucam zaten sevinçten:)

yaza kadar kıbrıstayım, yaza döncem türkiyeye ama neresi belli değil

ooo yavru vatan. onların konusmasına bayılıyorum ben yaaa.Orda yasam nasıl? bıraz pahallı bır yer dıye bılırım ve de su sıkıntısı var dıye . ınsanlar cok rahat ve keyfıne duskunmus

ya evet harıka olur bız de ogrenelım lıstede neler varmış. Ben 75 e dusmustum 1 hafta dıyet yapmadım hoop 1 kılo almısım. 76 ıdım gecen hafta ama spor, dıet derken bu sabah tartıldıgımda 74.20 oldugumu gordum. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Bende bazen cok guzel gıdıyor bazen de 2 hafta gram kıpırdamıyor. Işte o donem çok zorluyor benı. bır de ben her gun tartılıyorum. Yapmamam lazım ama haftada bır tartılmaya sabredemıyorum.

ooo yavru vatan. onların konusmasına bayılıyorum ben yaaa.Orda yasam nasıl? bıraz pahallı bır yer dıye bılırım ve de su sıkıntısı var dıye . ınsanlar cok rahat ve keyfıne duskunmus
3 yıldır burdayım ama sevmedim sevemeden gidiyorum bu gidişle, pahalı ve düzensiz bir yer, memleketimin taşı toprağı altın, bugün gidin geri türkiyeye dese hiç üzülmeden anında gelirim:)

ylıss , kelebek bunu ogrendıgım ıyı oldu . hemen ındıreyım ben de bılgısayarıma. Bak sızlere katılmamın bır faydası daha!

bu arada ben 2 lt su ıctım. kızımla oynadım, ev ısını bıtırdım şimdı spor zamanı. akşam gorusuruz.

Aaaa ayakkabıı demeyecektinnn..nası bi şeydiii??

4:

İsmi lazım değil 3 çizgili olanlardan hehe resminide bulamadım internette yeni gelmiş daha nete düşmemiş o ayakkap benim olacak binecem üstüne vuracam kırbacı

Tamamdır yarın paylaşıyorum ozaman.
Diyeti uygulayan kız 28 29 yaşlarında 68 kilo.
Annemde okulda memur olarak çalışıyor bu listeyi hepsi uyguluyorlar okulda ve hepsi 2 haftada 3 - 3.5 kilo verdi.
Emine (Concept) nin dediği gibi klasik diyetisyen yedirterek zayıflatıyor. Baya bütün gün yemek yiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…