- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Farklı bi cazeyı grupça düşünek hiçç uğramadın hiççç
haftasonu gittim ama grup dersi olmadığından fitness takıldım sadece, bugün de gideceğiimm pilates var bugün, yada spinning birinden birine girecem bakalım
Günaydınnn ylisscim, listelemede yardımcı olabilirsen bu hafta yardıma ihtiyacım var.... bayanlarrrr yardım edinnn
Haftaiçi liste görevlileri:
Pazartesi: fulias
Salı: yliss
Çarşamba: degua
Perşembe: lethem
Cuma: melikea123
Günaydın demeyi unuttum.
Günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
sana da günaydın, özledik valla:) yokluğun fark ediliyor
bende özledim kiiiii. Bir daha devamsızlık yapmıycam
senin böyle bol bol yazabildiğini görmek çok güzel:) tekrar hoşgeldin canım. karbonhidrat konusunda haklısın, dukan diyetinden daha önce bahsetmiştim, onun dayanağı da bu, kilo yapan şey protein değildir, yağlar biraz ama karbonhidrat direkt kilo yapar. yani şöyle bir durum var, her besinin sindirimi için farklı enerji gerekiyor, karbonhidrat en kolay sindilen besin grubumuz, sindirimi ağızda başlar, sonra yağlar ve en son protein geliyor. üstelik vücut proteini yağ olarak depolayamaz, amino asitler şeklinde vücudun temel yapıtaşı olarak kas olarak kullanır, bu yüzden kas çalışanlar protein tozu protein maması gibi şeyler yerler ve hayvan gibi omuzları olur:):):):):) yediklerimizi gün içinde orantılarsak en fazla protein sonra yağ sonra karbonhidrat gelirse, yağlarımızı yakar kaslarımızı artırırız:) ben de karbonhidratı özel zamanlar dışında meyvelerden, kuru meyvelerden ve bulgur gibi doğal ürünlerden almaya çalışıyorum diyetteyken. yağları ise kısıtlıyorum, 1 tencere yemeği 1 yk zeytin yağıyla ya da ufak bir parça tereyağla yapıyorum:) badem ceviz fındık yiyorum ara öğün olarak da. şimdiye kadar çok faydasını gördüm, ben de 65ten 55 e düşmüştüm geçen yazdan beri. ne zamanki çikolataları cipsleri götürmeye başladım aldım geri biraz ama vermeye başladım şükür:) bu verdiğim bilgiler de dukan diyeti kitabında okuduklarımdan
çok teşekkür ederim..memnun oldumm isim nedir cnm..allah bağışlasın evladını...bende seninn memleketindeyimm ama burası bana gurbett..benimm ailemm herkesimde bursada..sen güzelsindirde çok ee malum izmirin kızları..ailen izmirin neresinde cnm..ben bornova altındağdayım..
Dün dedim ki şu yemekleri halledeyim de giriyim internete. Neyse kocam kurstan geldi yemek yedik. Daha yemek yerken "gezelim mi" dedi. hop anında evi boşalttık hahah. Böylelikle internete girme işim yalan oldu.
Zaten bi ayakkabı beğendim alamadım çok sinirliyim heheh
güünaydınnnn listelemeye yardım ederim tatlım, tabi ilk yapacağım için yanlışımı düzeltirsiniz:) cevap yazmaya çalışıyorum 5-6 kere internet kesildi geldi kesildi geldi:18::18::18:
eğer olur da giremezsem bilin ki internetim komple gitmiştir, yoksa ben ne yapar eder girerimapartmanca tek modemden olduğu için kesilince komşudan falan da girilmiyor, çünkü hepimizin birden gidiyor inşallah gelip geçicidir sorun, bugün rüzgarlı biraz ondan olmuş olabilir, uydunet, herşeyden etkilenen net. internet kesilince hayat duruyor burda sanki, moralim bozuluyor depresyona giriyorum:44:
saol yelızcım. evet yaa ben bıraz gec ogrendım bu sıralamayı yanı kılo vermeme durunca. neyse gec olsun guc olmasın. ınsan arastırdıkca hayrete dusuyor ne kadar mukemmel bır makınayız dıye. ben de kılo vermekten öte vucudumun artık ne ıstedıgını anladıgım ve vucudumu kontrol edebıldıgım ıcın cok şanslıyım
bu arada sen mı yazmıstın leslıe dıye bır seyle spor yaptıgını. bben ılk duydum da bayag merak ettım ne oldugunu
saol yelızcım. evet yaa ben bıraz gec ogrendım bu sıralamayı yanı kılo vermeme durunca. neyse gec olsun guc olmasın. ınsan arastırdıkca hayrete dusuyor ne kadar mukemmel bır makınayız dıye. ben de kılo vermekten öte vucudumun artık ne ıstedıgını anladıgım ve vucudumu kontrol edebıldıgım ıcın cok şanslıyım
bu arada sen mı yazmıstın leslıe dıye bır seyle spor yaptıgını. bben ılk duydum da bayag merak ettım ne oldugunu
yapma tabi özleriz bak:) ya bişi sorcam 2.5 kiloyu ne kadar sürede verdin? sana ne zaman yetişirim acaba:)
Kızlar hangı sehırlerde yasıyordunuz? bır Çanakkale, bır Izmır; bır cok kısı de Istanbulda galıba?
Kızlar hangı sehırlerde yasıyordunuz? bır Çanakkale, bır Izmır; bır cok kısı de Istanbulda galıba?
Dün dedim ki şu yemekleri halledeyim de giriyim internete. Neyse kocam kurstan geldi yemek yedik. Daha yemek yerken "gezelim mi" dedi. hop anında evi boşalttık hahah. Böylelikle internete girme işim yalan oldu.
Zaten bi ayakkabı beğendim alamadım çok sinirliyim heheh
Valla bende takıma gireli 3 hafta oldu işte.İlk hafta yani deneme haftasında 1 kilodan fazla verdim ikinci hafta 400 gr gibi birşey bu hafta da 700 gram.
Bence bu hafta dikkat edersen haftaya aynı kilolarda olabiliriz senle.
Ya kızlar bu arada annemin bi arkadaşı diyetisyne gidiyor 2 haftada bir. Listelerinide bana fotokopi çekip gönderdi. 2 haftada 3.5 kilo verdi.
O listeleri evde unuttum ama paylaşiyim yarın diyorum belki uygulamak isteyen olur.
yaza kadar kıbrıstayım, yaza döncem türkiyeye ama neresi belli değil
3 yıldır burdayım ama sevmedim sevemeden gidiyorum bu gidişle, pahalı ve düzensiz bir yer, memleketimin taşı toprağı altın, bugün gidin geri türkiyeye dese hiç üzülmeden anında gelirim:)ooo yavru vatan. onların konusmasına bayılıyorum ben yaaa.Orda yasam nasıl? bıraz pahallı bır yer dıye bılırım ve de su sıkıntısı var dıye . ınsanlar cok rahat ve keyfıne duskunmus
evet sen zaten çözmüşsün ben de tezini doğruladım:) evet leslie walk at home diye bir program var, 1 mil, 2 mil, 3 mil, 4 mil ve 5 mil şeklinde videoları olan leslie sansone eşliğinde yapılan bir aeorobik fitness programı. ben indireli çok oldu ama google da aratırsan bulursun. ben ilk başladığımda 1 mil ile başlayıp artırarak 5 mile çıktım. 5 mil epey efor gerektiriyor, bir anda yapmak zor ama öyle faydalı ki, 1 haftada bile farkı gözle görülüyor. evden dışarı çıkamayanlar için mükemmel bir egzersiz çözümü bence, ve evde spor aleti de yoksa benim gibi çocukluysan falan, çocuğu uyutup bilgisayarın karşısına geç diyor:)
videolar ingilizce ama zaten yaptıklarını taklit ettiğin için dili pek önemli değil:) leslienin çenesi biraz düşük bıdı bıdı bıdı konuşuyor sürekli, ben artık sesini biraz kısıyorum çünkü hep aynı şeyler:) ben bunu 6 ay önce keşfettim, komşulara da dağıttım, yapan herkes inceldi, üstelik diyet bile yapmayanlar dahi inceldi:)
Aaaa ayakkabıı demeyecektinnn..nası bi şeydiii??
4:
paylaşsana canım ya, verelim bir an önce, yalnız bence verilen kilo vermen gereken kiloyla orantılı, ne kadar kilon varsa o kadar çok veriyorsun, benim yediklerime baksana 1000 kaloriyi aşmıyorum, spor da yapıyorum ama anca 6 günde 1.1 kg gitmiş3.5 kilo veren kişi şişman mı? ya bi 55 küsürlü kilo görsem uçucam zaten sevinçten:)
ya evet harıka olur bız de ogrenelım lıstede neler varmış. Ben 75 e dusmustum 1 hafta dıyet yapmadım hoop 1 kılo almısım. 76 ıdım gecen hafta ama spor, dıet derken bu sabah tartıldıgımda 74.20 oldugumu gordum. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Bende bazen cok guzel gıdıyor bazen de 2 hafta gram kıpırdamıyor. Işte o donem çok zorluyor benı. bır de ben her gun tartılıyorum. Yapmamam lazım ama haftada bır tartılmaya sabredemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?