ya evet harıka olur bız de ogrenelım lıstede neler varmış. Ben 75 e dusmustum 1 hafta dıyet yapmadım hoop 1 kılo almısım. 76 ıdım gecen hafta ama spor, dıet derken bu sabah tartıldıgımda 74.20 oldugumu gordum. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Bende bazen cok guzel gıdıyor bazen de 2 hafta gram kıpırdamıyor. Işte o donem çok zorluyor benı. bır de ben her gun tartılıyorum. Yapmamam lazım ama haftada bır tartılmaya sabredemıyorum.
İsmi lazım değil 3 çizgili olanlardan hehe resminide bulamadım internette yeni gelmiş daha nete düşmemiş o ayakkap benim olacak binecem üstüne vuracam kırbacı
Tamamdır yarın paylaşıyorum ozaman.
Diyeti uygulayan kız 28 29 yaşlarında 68 kilo.
Annemde okulda memur olarak çalışıyor bu listeyi hepsi uyguluyorlar okulda ve hepsi 2 haftada 3 - 3.5 kilo verdi.
Emine (Concept) nin dediği gibi klasik diyetisyen yedirterek zayıflatıyor. Baya bütün gün yemek yiyorsun
ne güldüm vurucam kırbacı:)
iyiymiş, görelim bakalım biz de:) aslında ben dukan yapsam 1 haftada vercem 2 kilo ama valla sonra evden çıkamıyorum, misafirliğe gidince bişi yiyemiyorum, malum misafir yemekleri hep hamurişiyemesen de ayıp oluyor, en güzeli kalori sayma gibi geliyor, evde olduğum sürece zaten karbonhidratı kısıtlıyorum, misafirliğe gidersem de az da olsa yiyorum birşeyler:)
ya evet harıka olur bız de ogrenelım lıstede neler varmış. Ben 75 e dusmustum 1 hafta dıyet yapmadım hoop 1 kılo almısım. 76 ıdım gecen hafta ama spor, dıet derken bu sabah tartıldıgımda 74.20 oldugumu gordum. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Bende bazen cok guzel gıdıyor bazen de 2 hafta gram kıpırdamıyor. Işte o donem çok zorluyor benı. bır de ben her gun tartılıyorum. Yapmamam lazım ama haftada bır tartılmaya sabredemıyorum.
ben dukan yapamıyorum ya et yumurta süt öhh geliyordukanın kitabını okudum ve aklıma yattı, ayrıntısını bilmeden bu şekilde düşünmen normal, çünkü ben de sırf protein sanıyordum ama sadece atak dönemindeki en fazla 5 günlük bi dönem sırf protein yeniyor. sonrasında sebze ve protein tüketiyorsun (bir gün sebze protein bir gün saf protein dönüşümlü olarak). meyve yasak kilo verene kadar, bu döneme seyir dönemi deniyor. kısa sürede vereceğin kiloyu veriyorsun ve güçlendirme dönemine giriyorsun, güçlendirmede protein sebze meyve ve sınırlı olarak hamurişi ekmek yiyorsun. bu sırada kilon sabitleniyor, verdiğin kiloya göre belli oluyor bu süre. sonra koruma evresine giriyoruz, herşey sınırsızca serbest, sadece haftada 1 gün saf protein alıyorsun. hergün 4 yk yulaf kepeği tüketmek zorunlu, bu diyetin ilk günü başlıyor ve ömür boyu sürüyor. asansör yasak. başka bişi yok. dukan süresince serbest gıdaların listesi var, onlar sınırsızca serbest, yasaklı gıdalar da 1 lokma bile yasak.hep yediklerimize dikkat ediyoruz, hep kilo sorunumuz var zaten. bu sebeple geri kalan günler herşeyden istediğim gibi yiyip haftada 1 gün saf protein ile beslenmek bana cazip geldi. ama bazı sebeplerden diyeti bırakmak zorunda kaldım. aslında çok iyi gidiyordu, hiç problem yaşamadım:) ızgara etler, fırın tavuklar balıklar, bi yere gitmem gerekirse ton balığı yiyordum ya da yoğurt yiyordum mesela:) kahretsin tatlıyı sevme huyum yok mu, çikolatalı pastalar rüyalarıma giriyordu. ama şuan da girmiyor değil, magnumu da ondan yedim:) bugün saf protein günü yapıp dünün fazlasını atayım dedim ama eşim pazar pazar yapma dedi, yarın yaparsın dedi, 300 kalorilik bi kahvaltı ettim, her şeyden yedim:) bugün sabah 5 mili yaptım, akşam üzeri yürüyüşe çıkıcaz eşimle:) eşim kahvaltıyı abarttı sadece ekmekten 500 küsür kalori almış:) onun da 3 kilo fazlası var şuan, morali bozuldu
canım benim çok geçmiş olsunn söz konusu çocuklar olunca zaman duruyor sankii kurban olurum yavrummm canı yanmıştır ama allah beternden saklasın tuğbacımm...sen benim oğlanı görsen fatoş sen bu çocukla nasıl kilo aldın dersinn allah ömür versinn tırnaklarının dahi acısı göstermesin hiç bir ana babaya..ayrıca eşinin doktor olmasıda süpermiş tubişimm acil durumlar için...kendine dikkat et moralinide bozma anne olarak çok zor ama yeri geliyor çocukk bunlar düşüp kalşkıp büyüyecekler diyoruzz..ama ömür törpüsü olduklarıda bir gerçek..annelik hemm en güzell en kutsal duyguu hemde anladın sen onu öpüyorum canımm..allaha emanet..
su + 3 lt simdilik
spor +1 saat 400 kal epileptik bisiklet
kalori karbonhidrat
Tahilli ekmek 60 12
1 yumurta 80 1
1 salata 11 4
1 domates 12 4
50 gr lor 100 0
5 zeytin 35 5
nescafe sade 0 0
aksam yemegi
salata 100 20
tonbalik 150 gr 170 0
son olarak 1 elma yerim 60 16
menülerin çok güzel yanındakileri bi açıklasana tatlım
toplam 628 62
sporumu yaptım, şimdiden 4 bardak suyum tamam:) ben şimdi duşa giricem, birazdan oğluş da uyanır ve gün daha yeni başlar o kalkınca:)
kahvaltı için oğlumu beklicem:) görüşmek üzere, öğlene doğru girerim artık anca:)
yaza kadar kıbrıstayım, yaza döncem türkiyeye ama neresi belli değil
Kızlar bişiy diycem.
Sporda kızlar niveanin bi kremini önerdiler sıkılaştırıyormuş. Q10 diye sarılı beyazlı bir kutu. Meğersem hepsi kullanıyormuş. Ben plates derslerine katılmadığım için o sınıfta neler dönüyor bilmiyorum. Geçen gün işte hocaya kollarımın akibetini sormak için gittim orda söylediler. Sporla birlikte uygulayınca hepsinde çok işe yaramış.
Bende aldım dün. 2 haftada etkisini gösteriyormuş.
Şimdiden tavsiye etmiyorum önce ben kobaylık görevimi yapiyim eğer işe yararsa sizede alın diycem.. Ay reklam gibi oldu bu ama zayıflamak için herşeyi göze aldık sonçta
bi yandan okuyorum bir yandn yazıyorum ben aydındayım
aynen öyle aynen :) heleki birde alttan derslerim biriktiği için bu sene işim çok zor bu hafta benim seneye okulum uzayacakmı uzamayackmı onu belirleyecek ne yazıkki.kendi öğrencilik zamanlarım aklıma geldi yazını okuyunca, dersin başlama saatine 2 saat kala kalkardık, okul yolu 1 saate yakındı, akşam pestilim çıkmış şekilde dönerdim yurda:) ama güzeldi öğrencilik, şimdi kendimi yaşlı gibi hissettim halbuki ruhum hep 17:) ben de şuanki boşluğu değerlendiriyorum, çünkü ağustosta işe başlıcam ve 1 dakka vaktim olmayacak, o zaman kadar çoktan forma girmiş olmam lazım yoksa bi daha spor bile yapabileceğimi sanmıyorum, eğer evim işe yürünecek mesafede olursa belki yürüyerek gider gelirim anca o oluroğlum kreşe başlıcak, ikinci bebek isticez falan, zor bi zaman beni bekliyor, şuanın keyfini çıkartıyorum:) kilo da vermeye başladım ya benden mutlusu yok bugünlerde:) sana da Allah zihin açıklığı versin kuzum vizelerinde, rast getirsin inş. sen yine iyi giriyorsun ben bi kapanırdım günlerce evden çıkmazdım, kimseyle görüşmezdim kaşım gözüm aha da böyle seğeriyordu
teşekkürler canım . sınav haftası yine mesjları aksatmam .sınvlardan sonra eve gidip geldikten sonraki ilk hafta bende söz . bütün hafta ben saycam listeleri
çoktan açılmış grup ohh ferah ferah temizz misss
Oyy ben de merak ediyorum ama ilk fırsatta gelir en geç cumayı beklicez mecbur, 2. bardağımdayım fatoşcumgünaydınnn..
Peki canım vize döneminse idare ediciiz tabi, listeyi değiştiriyorum bu hafta, bir de mesajlarına sayı yazmayı unutma şekerimdaha yeni mezunum ben öğrenciyi anlarım merak etme
Günaydınnn ylisscim, listelemede yardımcı olabilirsen bu hafta yardıma ihtiyacım var.... bayanlarrrr yardım edinnn
Haftaiçi liste görevlileri:
Pazartesi: fulias
Salı: yliss
Çarşamba: degua
Perşembe: lethem
Cuma: melikea123
hadi canım :) bende nazillideyim şu an .okul burda benimben de AydınlıyımNazilli
çok geçmiş olsun ablacımtünaydın kızlar......
soranlara teşekkürler şimdi iyi kızım bugün okula gitmedik yanak göz alın mor ve şiş araba çarpmış gibi ama iyiyiz hatta bana eziyet etmeye canım sıkıldı demeye başladığına göre yarın okul gözüktü.hilalcim izin için sağol zaten hastaneler uykusuz ve düzensiz beslenme +400 grla haftaya başladım.ama halldeceğim merak etmeyin öpüyorum sizleri
hadi canım :) bende nazillideyim şu an .okul burda benim
tubish13 Mesaj:37 hafta içi hiç - yok ve haftasonu mazereti var-kızı düşmüş
degua Mesaj:53 haftaiçi haftasonu hiç - yok
kelebek.hill Mesaj:104 3- varrr :26:
fatoss0808 Mesaj: 52 1- var pazar giremeyeceğini belirtmişti
fulias Mesaj:74 haftasonu girmedi ve menü-su-spor listesini de eksik bıraktı gene sayyy zaten bana yardım lazımm
mahurbeste Mesaj:31 sınırrrpaylaşımların düzenli değil mahurum toplam bildirmediğin günleri - sayarsam tonla - ye sahipsin, bu hafta bi kaç gün menü su spor liste yap bakayım sen, düzenli giriş istiyoruz
melikea123 Mesaj:41 bildirimde eksikler var canikommyapmayın kızlarrr listeleme yapacaksınnn 2 gün
lethem yanlış saymadımsa Mesaj:19ve zehirlenme mazereti dışında gözümden kaçmadıysa bildirim eksiğin var şekerimm
berenvildanı izinli yazacağım, umarım en yakın zamanda aramıza döner off offf....
ve yeni melekler toplu konuşuyorum çünkü harika gidiyorsunuz, mesajınızı bu hafta ortası giriş yaptığınızdan toplamadım zaten gayet yeterli paylaşımdasınız, menü-su-sporlarda ne paylaşımda ne de - alma da sorun yokböyle devam edin ve bu hafta listedesiniz inşallah , bu şekilde bildirimlerinize devam edin ki haftaya listeleme yapmaktan yırtın ama direk ceza olarak düşünülmesin listelemer çünkü benim de yardıma ihtiyacım var kızlar, eksik listeleri tamamlıyorum bi yere kaydediyorum ve haftasonu hepsine göz atıp haftasonunu da ekliyorum....dikkatiniz için teşekkür ederimmm
concept
az_uz_
yliss
successfull
Haftaiçi liste görevlileri:
Pazartesi: fulias
Salı: mahurbeste
Çarşamba: mahurbeste
Perşembe: lethem
Cuma: melikea123
Ben mont falan gıymeyı sevmedıgımden benım kıyafetler yaz-kıs degısmıyor:)
Hılal, ne zaman yardım ıstersen buradayım. Bılmıyorum nasıl oldugunu bu ıslerın ama hallderız:)
Abımın tedavısı (cancer) bazen ınıslı-cıkıslı oluyor.
Yenı basladıgımızdan bız de yenı yenı adapte oluyoruz.
Bu sebeple aksatıyorum kusura bakmayın.
Ama cenem ve bılgı alısverısı en sevdıgım ıletısım yontemı oldugundan(!) pek farketmezsınızPp
Benım kılo vermem sımdı baslayacak.. bagrsaklar karacıger falan ıyıce duzene gırmıstır.
Ehhh yaz gelıyor
Eehhhh kızım var:)) ---dunyanın en sanslısıyım, belırtmelıyım.
Ya kızlar bısey soyleyecegım.
Sımdı ben ıs dısı yaptıgım sporu yazsam olur mu?
Yanı bı de ıste ne yaptıgımı hesaplatmayın.
Ne bıleyım ben ne kadar yuzdum ne yaptım.
Start-fınısh degıl kı.. bazen hep suyun ıcındeyız bazen kosuyoruz duruyoruz falan fılan karısık yanı.
Ben evden cıkmadan yaptıgım sporu yazayım dıgerını de plus dıye belırteyım (82dkkurek+) seklınde olur mu:)))
Netıcede benım yaptıgım spor kımseyı gaza getırmez, ornek olmaz (yapılası seyler degıl cunku)
ben de AydınlıyımNazilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?