Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tuvalet düzenin nasıl? afedersin de büyüğüne çıkmadığın zaman tartılma, sabah aç karna tuvalete çıktıktan sonraki kilo en doğrusu, başka türlü zaten fazlalık olacaktır. bi de 2 hafta kıpırmamıyor demişsin, adetten 10 gün önce vücut ödem tutmaya başlar ve adetin 2. gününden itibaren hızla ödem atılır, adet bittiğinde hem ödem attığın hem de kilo verdiğin için çok fazla vermiş gibi olursun:) adet öncesi dönemdeki tartılar da çok sağlıklı değil bu yüzden, kilo verdiğin halde almış gibi bile çıkabilirsin. bi de tatlı ve tuz kısıtlaması yaparsan adet öncesinde ekstradan kilo verme şansın var adet bitiminde:) kilo verme durakladığında egzersiz değiştir, mesela hep yürüyüş yapıyorsan o gün yarım saat ip atla, 2 gün egzersiz değişliği metabolizmayı açar:)

ne güldüm vurucam kırbacı:)
iyiymiş, görelim bakalım biz de:) aslında ben dukan yapsam 1 haftada vercem 2 kilo ama valla sonra evden çıkamıyorum, misafirliğe gidince bişi yiyemiyorum, malum misafir yemekleri hep hamurişi yemesen de ayıp oluyor, en güzeli kalori sayma gibi geliyor, evde olduğum sürece zaten karbonhidratı kısıtlıyorum, misafirliğe gidersem de az da olsa yiyorum birşeyler:)

]

Bende kalori sayma işine giremedim ya. Sayıyorum sayıyorum hep çok az çıkıyor. hiç bişey yemiyorumki ne çıkcak zaten.
O yüzden ben doğru düzgün yemek alışkanlığını öğreniyorum şu anda. Öğlenleri yemek yemeye yeni başladım Ara öğünler sokuşturuyorum aralara. Bide takıma girdiğimden beri su içiyorum en az 2 litre onun çok faydası oldu. Zaten takım olmasa sorumluluk gibi hissetmesem yine veremem ben kilo.
Bir insan düşün yemek yemiyor ve zayıflayamıyor. Aha işte o benim.Yani öğün atlamamak ara öğün yapmak su içmek ve spor yapmak. Ben sadece bunlara odaklanmış durumdayım. O yüzden menüleri yazarken bile kalorilerini yazmıyorum asabım bozulmasın diye

Kızlar bişiy diycem.
Sporda kızlar niveanin bi kremini önerdiler sıkılaştırıyormuş. Q10 diye sarılı beyazlı bir kutu. Meğersem hepsi kullanıyormuş. Ben plates derslerine katılmadığım için o sınıfta neler dönüyor bilmiyorum. Geçen gün işte hocaya kollarımın akibetini sormak için gittim orda söylediler. Sporla birlikte uygulayınca hepsinde çok işe yaramış.
Bende aldım dün. 2 haftada etkisini gösteriyormuş.
Şimdiden tavsiye etmiyorum önce ben kobaylık görevimi yapiyim eğer işe yararsa sizede alın diycem.. Ay reklam gibi oldu bu ama zayıflamak için herşeyi göze aldık sonçta

Ben hergun tartilirim, expertlerin aksine, ben faydali oldugunu dusunuyorum.

öğlen oldu anca gelebildim merhabalar
geçmişi daha okuyamadım akşama bakıp mesajlara dönucem
hava sıcaklığı artmış durumda ınce kıyafetler giyme devri başladı kışlıklar altında saklanıyorduk şimdi fazlalıklar ortada

Ben mont falan gıymeyı sevmedıgımden benım kıyafetler yaz-kıs degısmıyor:)

Hılal, ne zaman yardım ıstersen buradayım. Bılmıyorum nasıl oldugunu bu ıslerın ama hallderız:)

Abımın tedavısı (cancer) bazen ınıslı-cıkıslı oluyor.
Yenı basladıgımızdan bız de yenı yenı adapte oluyoruz.
Bu sebeple aksatıyorum kusura bakmayın.
Ama cenem ve bılgı alısverısı en sevdıgım ıletısım yontemı oldugundan(!) pek farketmezsınızPp

Benım kılo vermem sımdı baslayacak.. bagrsaklar karacıger falan ıyıce duzene gırmıstır.
Ehhh yaz gelıyor
Eehhhh kızım var:)) ---dunyanın en sanslısıyım, belırtmelıyım.

Ya kızlar bısey soyleyecegım.
Sımdı ben ıs dısı yaptıgım sporu yazsam olur mu?
Yanı bı de ıste ne yaptıgımı hesaplatmayın.
Ne bıleyım ben ne kadar yuzdum ne yaptım.
Start-fınısh degıl kı.. bazen hep suyun ıcındeyız bazen kosuyoruz duruyoruz falan fılan karısık yanı.
Ben evden cıkmadan yaptıgım sporu yazayım dıgerını de plus dıye belırteyım (82dkkurek+) seklınde olur mu:)))
Netıcede benım yaptıgım spor kımseyı gaza getırmez, ornek olmaz (yapılası seyler degıl cunku)

ben dukan yapamıyorum ya et yumurta süt öhh geliyor

aynen canum insanın dünyası gidiyor nasıl yaşalncaz fatoş çocuklar seyesinde

sabah kalkınca gürültü yapmadan nasıl spor yapıyorsun neslie mi başka bişey mi

yaza kadar kıbrıstayım, yaza döncem türkiyeye ama neresi belli değil

geçen sene gelmiştik biraz pahalı girneyi beğendim bizim sahil şeritlerine benziyor,ama gezmelik bir yer yaşamak zor olabilir

sen bi kullan işe yararsa bizde alalım canım..

tünaydın kızlar......
soranlara teşekkürler şimdi iyi kızım bugün okula gitmedik yanak göz alın mor ve şiş araba çarpmış gibi ama iyiyiz hatta bana eziyet etmeye canım sıkıldı demeye başladığına göre yarın okul gözüktü.hilalcim izin için sağol zaten hastaneler uykusuz ve düzensiz beslenme +400 grla haftaya başladım.ama halldeceğim merak etmeyin öpüyorum sizleri

aynen öyle aynen :) heleki birde alttan derslerim biriktiği için bu sene işim çok zor bu hafta benim seneye okulum uzayacakmı uzamayackmı onu belirleyecek ne yazıkki.

teşekkürler canım . sınav haftası yine mesjları aksatmam .sınvlardan sonra eve gidip geldikten sonraki ilk hafta bende söz . bütün hafta ben saycam listeleri

çok geçmiş olsun ablacım

canlar ben çıkıyorum . beşte dersim var ama geç kalcm artık napayım akşam gelip menümü sporumu yapınca yazıcam öptüm hepinizii ..

SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU :**

canım çarşamba bana yazmışşsn :44:
benim eksim de yok ki
mahurbestenin vize haftası diye topu bana attın demmii
saymamamı kelebeğim sayarım sen iste yeterki

canım sen ozamn iş dışı sporunu yaz sonuçda diğeri senin işin ki biz senin bahsettiğin sporu yapma ımkanımz yok
beende kızım olsun istiyorum bu konuda gerçekten şanslısın kız cocukları bi başka nasılda kendilerini sevdiriyorlar paylaşımcılar bide ne mutlu sana
haftaya kg da rekor bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…