Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bi gidemedim :)
kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta
bitki çayım
7 zeytin ve
bir dilim ekmek yicem
belki şeker ihtiyacımı gidersin diyede 1 çay kaşığı recel

bi aydınlı daha
senin bahsettiğin nivea kremin good bye selilütlü olanı var banada o iyi gelmişti
ama şuan spordan sonra deniz tuzuyla kese yapıyorum cildim pürüzsüz oldu niveadan daha iyi geldi deniz tuzu
selülitlere iyi geliyormu deniz tuzu yada sıkılaştırıyormu bende alayım

canım çarşamba bana yazmışşsn :44:
benim eksim de yok ki
mahurbestenin vize haftası diye topu bana attın demmii
saymamamı kelebeğim sayarım sen iste yeterki
hilalcim kimsenin düzenini bozmayayım ben yarın ve diğer gün sayarım canm problem değil en fazla 10 dk mı alır oda zarar etmez cidden ..

neyse bu sefer gidiyorum. HİLAAAAALCİİM salı çarşmba bende olsun sayarım ben fıstığım kimseye yükleme yapma benm yüzümden . tamam anlaştıkmı öptüm

selülitlere iyi geliyormu deniz tuzu yada sıkılaştırıyormu bende alayım

geçen gün annem bacak arkamı görunce bi şaşırdı ya dedi ne sürdün de böyle selülütlerin azaldı diyince tabi ben bacak arkamıı göremıyorum ya deniz tuzu sürdüm dedim ay işe yaradığını görmek harika
tavsiye ederim

inşallah göreceğiz cnm 4 gün kaldı

içme hıh küstüm ben aç karnıma 4 bardak içerimm tabi benimm bide daha geniş sana göre zavallı midem neler yaptımm ona :)

çoktan açılmış grup ohh ferah ferah temizz misss
Oyy ben de merak ediyorum ama ilk fırsatta gelir en geç cumayı beklicez mecbur, 2. bardağımdayım fatoşcum günaydınnn..

[/COLOR][/I]
çok teşekkür ederimm cnmm afiyet olsunn yağlarını dışarı atsın şekerim...
hakkında hayırlısı sen en iyisini yaparsınn verdiğin karar bencede doğru yds dediğin yabancı dil sınavı mı cnmm yoksa başka bişimi alanım ya hemen damladım şıp şıp
yavrumm sen evlimiydin ben neden seni bekar sanıyorum :) fotodan hiç evliye benzemiyorsun cicimm çıtır çıtır sın
memnun oldum canımm üç yol tahminimce uzak bana ..her kadın güzeldir canım yanlız izmirin havasına suyuna bide kızına güvenilmez derler yani derlermiş bilmem artık ceydacım ama hava olayı doğru
bursa gerçektende öyle ceydacımm tam bir yeşil cennet...sen karadenizi gördünmü canımm oarasıı bursama kaçç katar bilmem ama bursa hem yeşil hemm romantik hem ruhani tüm duyguları barındırann nadir şehirlerden bence ahhh bakk yine tutu bursa özlemim
var tabi canımm öle kremler çokk yerimm senii dene bakım yavrumm sonrada topu at bize..
oyy odurumu hiç sorma :) esra sana teşekkür ederimm canım yoğurdu dediğin gibi mayaladımm hiç sulanmadı gerçi çok sulanmazdı zaten ama bu dahada katı teşekküerler esracım...

canım benim nihayetinde 2 sinide yapıyorsunn beim için fark etmez nasıl istersen öle yaz... mesleğine güveniyoonnnn bana rakip oluyon seni eminnoşş seni :) emine antrönör olduğunu biliyorum canımm ama nerde yani sektör ne canım özel bi yermii...tereyağlı kuymağı sen güzel yaparsınn yadaa muhlama deriz biz adına trabzonlularda kuymak yapp yemeye gelcem 23 nisanda bayramımızda :) herşey serbest.. çaadıı bilirmisiniz siz emşine ( mısır ekmeği ) ahh ah bilmez olurmusunuzda adıı bizde çadi yoğurtla köy yoğurduyla yiycez anlaştık m mı ? çak

selam güzellerimm fıstıklarımm nasılsınız canlarımm ben gittim sabah paralı aldımm antibiyotiği kırdım ya elimde olunca sigorta ödemiyor perşembe çocuğun kontrolu var gidince bir daha antibiyotik yazarsa 2 kutu yazdırcam bu gün verdiğim parayı alıcam gerii tamda sıkışık zamanda :)

sizler naptınız bakımm varmı bugün kaçamakk sakınn bu hafta bii verdiğimiz sözü tutalımm artıkk ya haftalardır 1. lik yokk vallahii tektek döverim hepinizi hemde spor yapmış olurum...

diyetisyenimi aradımmm
çarşamba öğleden sonra gidicem kontrole

perşembede arasın kontrolu var bu hafta 2 gün hastane var yine

ayın 12 si endokrine gitçem tahlil yapacak tabi o tarihte bursada oolmazsam bakalım... nasip...

destinyeda özlemimm senmisin kuzum

esra deniz tuzunu nerden alıyonn cnaım nasıl kullanıyorsun..

ay çok güzelmiş.sürkli kullndıysan daha çabuk göstermiştr etkisini :) bende alayım bende de maşallah bacak gamsesinden geçilmiyor

mrb fatoş ablacım .çok geçmiş olsun . ya şey dicektim ben seni hiç görmedim merk da ettim valla . profilinde varsa foton bakabilirmiyim

Çoğu zaman kilo almamıza neden olan zararlı bazı alışkanlıklarımızın farkında olmayız. Oysa fazla kilolarımızdan kurtulmak ve formda kalmak için öncelikle zararlı alışkanlıklarımızı tanımamız gerekir. Bu durumdan yola çıkarak sizin için uygulaması basit ama yararı büyük olan 50 maddeyi derledik.

1. Zayıflamak için elinizde yeterli sebepler olsun ve düşence olarak kendinizi buna hazırlayın.
2. Zayıf günlerinizden bir fotoğrafınızı mutfağınıza asın.
3. Lokmalar arasında yarım dakika kadar ara vermeye çalışın.
4. Kesinlikle aç karnına alışverişe gitmeyin.
5. TV izlerken ya da kitap okurken birşey atıştırmayın.
6. Her öğünde sadece bir porsiyon yiyin.
7. Yemekten sonra hemen dişlerinizi fırçalayın.
8. Kendinize "Karnım gerçekten aç mı?" sorusunu sorun.
9. Isırdığınız her lokmanın tadını almaya çalışın.
10. Yürüyen merdivenler ve asansörler yerine merdivenleri tercih edin.
11. Yürüyüşlerinizi yemekten sonra yapın.
12. Aperatif olarak birşeyler içmek istediğinizde sadece domates suyu için.
13. Sebze yemeklerinin üzerine dökeceğiniz sosları suyla hazırlayın.
14. Meyve sularını yarı yarıya maden suyuyla karıştırıp öyle için.
15. Ayakta yeme yerine, oturarak yemeyi tercih edin.
16. Yemeğin dozunu fazla kaçırırsanız ertesi gün küçük bir diyet uygulayın.
17. Izgara yapacağınız eti yağlamak yerine soslayın.
18. Her öğünden önce yulaflı birşeyler atıştırın.
19. diyet ya da light içecekleri tercih edin.
20. Abur cubur yerine küçük taneli meyvelere yönelin.
21. Her lokmanızı 20 kere çiğneyin.
22. Açlık hissettiğinizde şekersiz bile olsa sakız çiğnemeyin.
23. Açlık hissettiğinizde evden dışarı çıkmaya çalışın.
24. Açlık hissettiğinizde ince bir dilim salatalık yiyin.
25. Kendinize vanilyalı, meyve sulu buzlar hazırlayın.
26. Davetlere gitmeden önce yağsız küçük bir yoğurt yiyin.
27. Peynir iştah keser, yemek öncesi yiyebilirsiniz.
28. Yatarken kesinlikle ağzınıza şeker atmayın.
29. Bitki özlü çaylar için.
30. Her öğünden önce bir bardak maden suyuna limon sıkıp için.
31. Sevdiğiniz şeyleri küçük porsiyonlar halinde hazırlayın.
32. Öğünler arasında kilo aldırmayacak bir sebze ya da meyve yiyebilirsiniz.
33. Öğün saatlerinize uymaya çalışın.
34. O öğünde ne kadar yiyecekseniz o kadar pişirin.
35. Her zaman küçük tabaklar kullanın.
36. Canınız pasta yemek isterse 20 dakika beklemeye çalışın.
37. Aynanın önünde çıplak olarak kendinizi inceleyin.
38. Akşam yemeklerinizi mutlaka hafif yiyin.
39. Kalorisi az mönüler bulunduran restoranlara gidin.
40. Sebzeleri haşladığınız suyu içebilirsiniz.
41. Meyve ve sebze ağırlıklı diyetleri tercih edin.
42. Et ve balığı alüminyum folyo içinde pişirin.
43. Haftanın bir gününü meyve günü ilan edin.
44. Haftanın bir gününü pirinç günü olarak değerlendirin.
45. Besinleri mümkün olduğunca ince doğrayın.
46. Bir hafta içinde yediğiniz her şeyi not edin.
47. Öğleden sonra iki tane katı yumurta yiyin.
48. Yemekten önce bir elma yiyin.
49. Çekirdekli meyvelerin çekirdeklerini bir süre ağzınızda tutun.
50. Zayıflamayı keyifli hale getirecek ödüller belirleyin

sizler naptınız bakımm varmı bugün kaçamakk sakınn bu hafta bii verdiğimiz sözü tutalımm artıkk ya haftalardır 1. lik yokk vallahii tektek döverim hepinizi hemde spor yapmış olurum...

Öncelikle bana çıtır dediğin için teşekkür ederim fatoşabloş evet evliyim 10 aylık olduk
Sonralıkla umarım bu hafta 1. olacağımıza inanıyorum. Kendim için demiyimde, takım bayaa istikrarlı bu hafta güzel olacak.

ben de Aydınlıyım Nazilli
aaa ama ben aslen balıkesirliyim 3 senedir ve bir ömür buralıyım artık.nazillililer aydınlıyım demezler ama nazilliliyim derler ama güzel yer allah için:)
çok geçmiş olsun ablacım

esra deniz tuzunu nerden alıyonn cnaım nasıl kullanıyorsun..

esra bende onu sorcaktım fatoş sormuş nerden alıyın nasıl sürüyon ayrıntılı anlatta güzellleşelim hep beraber demi:)

ben menümü yazayım akşam tekrar girerim tabiki
sabah marul yarım simit 3 zeytin 2 bardak çay
arad kahve
öğlen bezelye ve yoğurt 2 dilim ekmek
akşam 3 köfte patates yemeği yoğrt
gece sadece meyve yiyeceğim öpüyorum hepinizi

Sağol emineciimm yardım gerekince bağırıp çağırır agresifleşirim anlarsınız şaka kız şaka, bu hafta da dinlenin haftaya vercem size liste, hepimiz işbirliğinde olmalıyızzz... yliss e de mecburiyetten yazdım bu hafta

Rica ederim problem geçtiyse sorun yokk morukları takmayın hemencik geçer inş...hele 400 gramını hç takma kafana halledersini sıkıntı anında ödem yapabiliyooo...

Tamam canım sayarsın sınavlarına çalış, ne günler için varız burda, hepimiz de sayarızz

canım çarşamba bana yazmışşsn :44:
benim eksim de yok ki
mahurbestenin vize haftası diye topu bana attın demmii
saymamamı kelebeğim sayarım sen iste yeterki

Sayıver esratoşummm - almadın hiç haklısın ama yardım gerekk napiimm

hilalcim kimsenin düzenini bozmayayım ben yarın ve diğer gün sayarım canm problem değil en fazla 10 dk mı alır oda zarar etmez cidden ..

neyse bu sefer gidiyorum. HİLAAAAALCİİM salı çarşmba bende olsun sayarım ben fıstığım kimseye yükleme yapma benm yüzümden . tamam anlaştıkmı öptüm

Canımmm bi şey olmazz neden sıkıntı ettin hallederiz, sen çalış bebikimm

Yds aynen yabancı dil fatoşum, kpds üds yerine geldi...hayırlısı hakkımdaa
Hadi bakalım kontrollerinden ne çıkcak haber et bize dee

Kızlarrrr...anadolu adliyesindeydimmm taaaa kartalda ama işim erken bitince eve geldimmm şimdi de bi şeyler yiyip spora yürüycem..bugün pilates ya da spinninge gircem bakayım bacaklarıma göre görüşürüzzz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…