selülitlere iyi geliyormu deniz tuzu yada sıkılaştırıyormu bende alayımbi aydınlı daha
senin bahsettiğin nivea kremin good bye selilütlü olanı var banada o iyi gelmişti
ama şuan spordan sonra deniz tuzuyla kese yapıyorum cildim pürüzsüz oldu niveadan daha iyi geldi deniz tuzu
hilalcim kimsenin düzenini bozmayayım ben yarın ve diğer gün sayarım canm problem değil en fazla 10 dk mı alır oda zarar etmez cidden ..canım çarşamba bana yazmışşsn :44:
benim eksim de yok ki
mahurbestenin vize haftası diye topu bana attın demmii
saymamamı kelebeğim sayarım sen iste yeterki
selülitlere iyi geliyormu deniz tuzu yada sıkılaştırıyormu bende alayım
inşallah göreceğiz cnm 4 gün kaldışimdiden günaydınlar güzel bayanlar. arkadaşımı yolcu ettim az önce sonrada geçmişi okuyum diye girmiştim . güzel ve sağlıklı bir hafta başı yeni kilo kayıpları için heycnlandırıyor beni :) umarım sizin içinde öyledir . öpüldünüz :)
içme hıh küstümgünaydın herkese, benden erkencisi de varmış ama ben de suyumu içmiştim zaten uyanınca 2 bardak, bi 2 bardak daha içersem kusarım:)
ben de kalktım kocişe giysi ütüledim, kahvaltı hazırladım, az sonra spora başlarım. güzel bir hafta olur inş. hepimiz için:)
çok teşekkür ederimm cnmm afiyet olsunn yağlarını dışarı atsın şekerim...
çoktan açılmış grup ohh ferah ferah temizz misss
Oyy ben de merak ediyorum ama ilk fırsatta gelir en geç cumayı beklicez mecbur, 2. bardağımdayım fatoşcumgünaydınnn..
[/COLOR][/I]
hakkında hayırlısı sen en iyisini yaparsınn verdiğin karar bencede doğru yds dediğin yabancı dil sınavı mı cnmm yoksa başka bişimi alanım ya hemen damladım şıp şıpBu sene yds ye başvurmadığım için malesef iyice araştırdım kpss ye girmemin hiç mantığı yok...1 sene beklemeye karar verdim arkadaşlar..güzelce hem yds hem kpss ye çalışıcam ki kpss hukuk için yavaş yavaş çalışmaya başlamıştım...seneye hakkımda hayırlısı olsun acele edip elim ayağım dolaşsın da istemiyorum, geç olsun benim olsun :) hakkımda hayırlısı olsun..en kötü ihtimal özelde avukatlığa devam edicem nasılsa bu da sadece çok çalışmamı gerektirebileceği için kötü bi ihtimal olabilir ama evleninceye dek çok sıkıntı da olmaz
yavrumm sen evlimiydin ben neden seni bekar sanıyorum :) fotodan hiç evliye benzemiyorsun cicimm çıtır çıtır sınDün dedim ki şu yemekleri halledeyim de giriyim internete. Neyse kocam kurstan geldi yemek yedik. Daha yemek yerken "gezelim mi" dedi. hop anında evi boşalttık hahah. Böylelikle internete girme işim yalan oldu.
Zaten bi ayakkabı beğendim alamadım çok sinirliyim heheh
memnun oldum canımm üç yol tahminimce uzak bana ..her kadın güzeldir canımısmım Ceyda. ızmır ucyol da oturuyorlar. Eee havasından suyundan bana da azıcık bulamıs ızmırımınBursaya gıtmıstık bu ocak ayında uludaga cıkmıstık sonra bıraz cekırge cd falan gezmıstık. çok begendım dogrusu. yesıl bursa gercekten.
var tabi canımm öle kremler çokk yerimm senii dene bakım yavrumm sonrada topu at bize..Kızlar bişiy diycem.
Sporda kızlar niveanin bi kremini önerdiler sıkılaştırıyormuş. Q10 diye sarılı beyazlı bir kutu. Meğersem hepsi kullanıyormuş. Ben plates derslerine katılmadığım için o sınıfta neler dönüyor bilmiyorum. Geçen gün işte hocaya kollarımın akibetini sormak için gittim orda söylediler. Sporla birlikte uygulayınca hepsinde çok işe yaramış.
Bende aldım dün. 2 haftada etkisini gösteriyormuş.
Şimdiden tavsiye etmiyorum önce ben kobaylık görevimi yapiyim eğer işe yararsa sizede alın diycem.. Ay reklam gibi oldu bu ama zayıflamak için herşeyi göze aldık sonçta
oyy odurumu hiç sorma :) esra sana teşekkür ederimm canım yoğurdu dediğin gibi mayaladımm hiç sulanmadı gerçi çok sulanmazdı zaten ama bu dahada katı teşekküerler esracım...öğlen oldu anca gelebildim merhabalar
geçmişi daha okuyamadım akşama bakıp mesajlara dönucem
hava sıcaklığı artmış durumda ınce kıyafetler giyme devri başladı kışlıklar altında saklanıyorduk şimdi fazlalıklar ortada
Ben mont falan gıymeyı sevmedıgımden benım kıyafetler yaz-kıs degısmıyor:)
Hılal, ne zaman yardım ıstersen buradayım. Bılmıyorum nasıl oldugunu bu ıslerın ama hallderız:)
Abımın tedavısı (cancer) bazen ınıslı-cıkıslı oluyor.
Yenı basladıgımızdan bız de yenı yenı adapte oluyoruz.
Bu sebeple aksatıyorum kusura bakmayın.
Ama cenem ve bılgı alısverısı en sevdıgım ıletısım yontemı oldugundan(!) pek farketmezsınızPp
Benım kılo vermem sımdı baslayacak.. bagrsaklar karacıger falan ıyıce duzene gırmıstır.
Ehhh yaz gelıyor
Eehhhh kızım var:)) ---dunyanın en sanslısıyım, belırtmelıyım.
Ya kızlar bısey soyleyecegım.
Sımdı ben ıs dısı yaptıgım sporu yazsam olur mu?
Yanı bı de ıste ne yaptıgımı hesaplatmayın.
Ne bıleyım ben ne kadar yuzdum ne yaptım.
Start-fınısh degıl kı.. bazen hep suyun ıcındeyız bazen kosuyoruz duruyoruz falan fılan karısık yanı.
Ben evden cıkmadan yaptıgım sporu yazayım dıgerını de plus dıye belırteyım (82dkkurek+) seklınde olur mu:)))
Netıcede benım yaptıgım spor kımseyı gaza getırmez, ornek olmaz (yapılası seyler degıl cunku)
geçen gün annem bacak arkamı görunce bi şaşırdı ya dedi ne sürdün de böyle selülütlerin azaldı diyince tabi ben bacak arkamıı göremıyorum ya deniz tuzu sürdüm dedim ay işe yaradığını görmek harika
tavsiye ederim
ay çok güzelmiş.sürkli kullndıysan daha çabuk göstermiştr etkisini :) bende alayım bende de maşallah bacak gamsesinden geçilmiyorgeçen gün annem bacak arkamı görunce bi şaşırdı ya dedi ne sürdün de böyle selülütlerin azaldı diyince tabi ben bacak arkamıı göremıyorum ya deniz tuzu sürdüm dedim ay işe yaradığını görmek harika
tavsiye ederim
mrb fatoş ablacım .çok geçmiş olsun . ya şey dicektim ben seni hiç görmedim merk da ettim valla . profilinde varsa foton bakabilirmiyimselam güzellerimm fıstıklarımm nasılsınız canlarımm ben gittim sabah paralı aldımm antibiyotiği kırdım ya elimde olunca sigorta ödemiyor perşembe çocuğun kontrolu var gidince bir daha antibiyotik yazarsa 2 kutu yazdırcam bu gün verdiğim parayı alıcam gerii tamda sıkışık zamanda :)
sizler naptınız bakımm varmı bugün kaçamakk sakınn bu hafta bii verdiğimiz sözü tutalımm artıkk ya haftalardır 1. lik yokk vallahii tektek döverim hepinizi hemde spor yapmış olurum...
aaa ama ben aslen balıkesirliyim 3 senedir ve bir ömür buralıyım artık.nazillililer aydınlıyım demezler ama nazilliliyim derler ama güzel yer allah için:)ben de AydınlıyımNazilli
çok geçmiş olsun ablacım
geçen gün annem bacak arkamı görunce bi şaşırdı ya dedi ne sürdün de böyle selülütlerin azaldı diyince tabi ben bacak arkamıı göremıyorum ya deniz tuzu sürdüm dedim ay işe yaradığını görmek harika
tavsiye ederim
esra deniz tuzunu nerden alıyonn cnaım nasıl kullanıyorsun..
Ben mont falan gıymeyı sevmedıgımden benım kıyafetler yaz-kıs degısmıyor:)
Hılal, ne zaman yardım ıstersen buradayım. Bılmıyorum nasıl oldugunu bu ıslerın ama hallderız:)
Abımın tedavısı (cancer) bazen ınıslı-cıkıslı oluyor.
Yenı basladıgımızdan bız de yenı yenı adapte oluyoruz.
Bu sebeple aksatıyorum kusura bakmayın.
Ama cenem ve bılgı alısverısı en sevdıgım ıletısım yontemı oldugundan(!) pek farketmezsınızPp
Benım kılo vermem sımdı baslayacak.. bagrsaklar karacıger falan ıyıce duzene gırmıstır.
Ehhh yaz gelıyor
Eehhhh kızım var:)) ---dunyanın en sanslısıyım, belırtmelıyım.
Ya kızlar bısey soyleyecegım.
Sımdı ben ıs dısı yaptıgım sporu yazsam olur mu?
Yanı bı de ıste ne yaptıgımı hesaplatmayın.
Ne bıleyım ben ne kadar yuzdum ne yaptım.
Start-fınısh degıl kı.. bazen hep suyun ıcındeyız bazen kosuyoruz duruyoruz falan fılan karısık yanı.
Ben evden cıkmadan yaptıgım sporu yazayım dıgerını de plus dıye belırteyım (82dkkurek+) seklınde olur mu:)))
Netıcede benım yaptıgım spor kımseyı gaza getırmez, ornek olmaz (yapılası seyler degıl cunku)
tünaydın kızlar......
soranlara teşekkürler şimdi iyi kızım bugün okula gitmedik yanak göz alın mor ve şiş araba çarpmış gibi ama iyiyiz hatta bana eziyet etmeye canım sıkıldı demeye başladığına göre yarın okul gözüktü.hilalcim izin için sağol zaten hastaneler uykusuz ve düzensiz beslenme +400 grla haftaya başladım.ama halldeceğim merak etmeyin öpüyorum sizleri
aynen öyle aynen :) heleki birde alttan derslerim biriktiği için bu sene işim çok zor bu hafta benim seneye okulum uzayacakmı uzamayackmı onu belirleyecek ne yazıkki.
teşekkürler canım . sınav haftası yine mesjları aksatmam .sınvlardan sonra eve gidip geldikten sonraki ilk hafta bende söz . bütün hafta ben saycam listeleri
canım çarşamba bana yazmışşsn :44:
benim eksim de yok ki
mahurbestenin vize haftası diye topu bana attın demmii
saymamamı kelebeğim sayarım sen iste yeterki
hilalcim kimsenin düzenini bozmayayım ben yarın ve diğer gün sayarım canm problem değil en fazla 10 dk mı alır oda zarar etmez cidden ..
neyse bu sefer gidiyorum. HİLAAAAALCİİM salı çarşmba bende olsun sayarım ben fıstığım kimseye yükleme yapma benm yüzümden . tamam anlaştıkmı öptüm
inşallah göreceğiz cnm 4 gün kaldı
içme hıh küstümben aç karnıma 4 bardak içerimm tabi benimm bide daha geniş sana göre zavallı midem neler yaptımm ona :)
çok teşekkür ederimm cnmm afiyet olsunn yağlarını dışarı atsın şekerim...
hakkında hayırlısı sen en iyisini yaparsınn verdiğin karar bencede doğru yds dediğin yabancı dil sınavı mı cnmm yoksa başka bişimi alanım ya hemen damladım şıp şıp
yavrumm sen evlimiydin ben neden seni bekar sanıyorum :) fotodan hiç evliye benzemiyorsun cicimm çıtır çıtır sın
memnun oldum canımm üç yol tahminimce uzak bana ..her kadın güzeldir canımyanlız izmirin havasına suyuna bide kızına güvenilmez derler yani derlermiş bilmem artık ceydacım ama hava olayı doğru
bursa gerçektende öyle ceydacımm tam bir yeşil cennet...sen karadenizi gördünmü canımm oarasıı bursama kaçç katar bilmem ama bursa hem yeşil hemm romantik hem ruhani tüm duyguları barındırann nadir şehirlerden bence ahhh bakk yine tutu bursa özlemim
var tabi canımm öle kremler çokk yerimm senii dene bakım yavrumm sonrada topu at bize..
oyy odurumu hiç sorma :) esra sana teşekkür ederimm canım yoğurdu dediğin gibi mayaladımm hiç sulanmadı gerçi çok sulanmazdı zaten ama bu dahada katı teşekküerler esracım...
canım benim nihayetinde 2 sinide yapıyorsunn beim için fark etmez nasıl istersen öle yaz... mesleğine güveniyoonnnn bana rakip oluyon seni eminnoşş seni :) emine antrönör olduğunu biliyorum canımm ama nerde yani sektör ne canım özel bi yermii...tereyağlı kuymağı sen güzel yaparsınn yadaa muhlama deriz biz adına trabzonlularda kuymak yapp yemeye gelcem 23 nisanda bayramımızda :) herşey serbest.. çaadıı bilirmisiniz siz emşine ( mısır ekmeği ) ahh ah bilmez olurmusunuzda adıı bizde çadi yoğurtla köy yoğurduyla yiycez anlaştık m mı ? çak
selam güzellerimm fıstıklarımm nasılsınız canlarımm ben gittim sabah paralı aldımm antibiyotiği kırdım ya elimde olunca sigorta ödemiyor perşembe çocuğun kontrolu var gidince bir daha antibiyotik yazarsa 2 kutu yazdırcam bu gün verdiğim parayı alıcam gerii tamda sıkışık zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?