- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
lethem yanlış saymadımsa Mesaj:19ve zehirlenme mazereti dışında gözümden kaçmadıysa bildirim eksiğin var şekerimm
2 haftada nasıl 19 olur canım ya??? ben zehirlenme hariç her gün girip en az 5-6 mesaj yazdım, en az..
ben menümü yazayım akşam tekrar girerim tabiki
sabah marul yarım simit 3 zeytin 2 bardak çay
arad kahve
öğlen bezelye ve yoğurt 2 dilim ekmek
akşam 3 köfte patates yemeği yoğrt
gece sadece meyve yiyeceğim öpüyorum hepinizi
sizler naptınız bakımm varmı bugün kaçamakk sakınn bu hafta bii verdiğimiz sözü tutalımm artıkk ya haftalardır 1. lik yokk vallahii tektek döverim hepinizi hemde spor yapmış olurum...
inşallah göreceğiz cnm 4 gün kaldı
içme hıh küstümben aç karnıma 4 bardak içerimm tabi benimm bide daha geniş sana göre zavallı midem neler yaptımm ona :)
çok teşekkür ederimm cnmm afiyet olsunn yağlarını dışarı atsın şekerim...
hakkında hayırlısı sen en iyisini yaparsınn verdiğin karar bencede doğru yds dediğin yabancı dil sınavı mı cnmm yoksa başka bişimi alanım ya hemen damladım şıp şıp
yavrumm sen evlimiydin ben neden seni bekar sanıyorum :) fotodan hiç evliye benzemiyorsun cicimm çıtır çıtır sın
memnun oldum canımm üç yol tahminimce uzak bana ..her kadın güzeldir canımyanlız izmirin havasına suyuna bide kızına güvenilmez derler yani derlermiş bilmem artık ceydacım ama hava olayı doğru
bursa gerçektende öyle ceydacımm tam bir yeşil cennet...sen karadenizi gördünmü canımm oarasıı bursama kaçç katar bilmem ama bursa hem yeşil hemm romantik hem ruhani tüm duyguları barındırann nadir şehirlerden bence ahhh bakk yine tutu bursa özlemim
var tabi canımm öle kremler çokk yerimm senii dene bakım yavrumm sonrada topu at bize..
oyy odurumu hiç sorma :) esra sana teşekkür ederimm canım yoğurdu dediğin gibi mayaladımm hiç sulanmadı gerçi çok sulanmazdı zaten ama bu dahada katı teşekküerler esracım...
canım benim nihayetinde 2 sinide yapıyorsunn beim için fark etmez nasıl istersen öle yaz... mesleğine güveniyoonnnn bana rakip oluyon seni eminnoşş seni :) emine antrönör olduğunu biliyorum canımm ama nerde yani sektör ne canım özel bi yermii...tereyağlı kuymağı sen güzel yaparsınn yadaa muhlama deriz biz adına trabzonlularda kuymak yapp yemeye gelcem 23 nisanda bayramımızda :) herşey serbest.. çaadıı bilirmisiniz siz emşine ( mısır ekmeği ) ahh ah bilmez olurmusunuzda adıı bizde çadi yoğurtla köy yoğurduyla yiycez anlaştık m mı ? çak
esra deniz tuzunu nerden alıyonn cnaım nasıl kullanıyorsun..
aaa ama ben aslen balıkesirliyim 3 senedir ve bir ömür buralıyım artık.nazillililer aydınlıyım demezler ama nazilliliyim derler ama güzel yer allah için:)
esra bende onu sorcaktım fatoş sormuş nerden alıyın nasıl sürüyon ayrıntılı anlatta güzellleşelim hep beraber demi:)
Sağol emineciimm yardım gerekince bağırıp çağırır agresifleşirim anlarsınızşaka kız şaka, bu hafta da dinlenin haftaya vercem size liste, hepimiz işbirliğinde olmalıyızzz... yliss e de mecburiyetten yazdım bu hafta
Rica ederim problem geçtiyse sorun yokkmorukları takmayın hemencik geçer inş...hele 400 gramını hç takma kafana halledersini sıkıntı anında ödem yapabiliyooo...
Tamam canım sayarsın sınavlarına çalış, ne günler için varız burda, hepimiz de sayarızz
Sayıver esratoşummm - almadın hiç haklısın ama yardım gerekk napiimm
Canımmm bi şey olmazz neden sıkıntı ettin hallederiz, sen çalış bebikimm
Yds aynen yabancı dil fatoşum, kpds üds yerine geldi...hayırlısı hakkımdaa
Hadi bakalım kontrollerinden ne çıkcak haber et bize dee
Alınan Kalori
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 80 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Tam Yağlı Beyaz Peynir (263 kcal) 132 kcal
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 6 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal) 8 kcal
0.50 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 14 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal) 38 kcal
7.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal) 49 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Makarna (546 kcal) 546 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Mayonez (102 kcal) 102 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Sigara Böreği / Börek (Peynirli) (62 kcal) 62 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal) 38 kcal
0.50 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 14 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Mantar Sote (98 kcal) 98 kcal
Alınan Kalori Toplamı1185 kcal
Yakılan Kalori
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
0.25 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)138 kcal
Yakılan Kalori Toplamı688 kcal
bugün gezme çıktı süpriz, neyse fazla yemiyim dedim ama bir çorba kasesi yoğurtlu makarna salatası vardı onu yedim, amanın ne kaloriymiş arkadaş bilsem yemezdim valla:) moralim çok bozuldu öğreninceneyse olan oldu artık, yarın dikkat ederim ben de neyseki sevdiğim tatlı yoktu da tatlı bari yemedim bir gıdımcık elmalı kurabiyeden tattım sadece:)
menülerimiz seninle yakın sende ekmek tüketmıyorsun dukandan gelen bi alışkanlıkmı
ben karatay diyetindeyim ama daha esnetilmiş versiyonu
bide kalori sayma yöntemi benim çok işime yaradı
canım ya nasıl böyle az yiyebiliyorsun ben dayanamıyorum yada mide genişlemişya daraltmak çok zor oluyor...Menu
1 salatalik.
1 cavdar ekmeg
50 gr lor
6 zeytin
Maydanoz
2 yumurta
Sekersiz nescafe
Cok az yas pasta
2 ymk kasigi makarna
Ton baligi
Yagsiz salat
1 bardak sut
Toplam 800 kcal.
Su:3.5lt
Spor:1.5 saat cok hizli tempo yuruyus 900 kcal
moralim çok bozuldu şu yoğurtlu makarnaya yaaspor da yapamıcam bugün kendimi çok yorgun hissediyorum, sabah erken kalktığım için ve çoluk çocuk kafam kazan oldu resmen. allahtan sporu sabah yapıyorum, şimdiye kalsa spor falan yapamazdım ben kim sormuştu sabah gürültü yapmadan nasıl spor yapıyorsun diye, oğlum yatak odasında uyurken ben salona laptopu açıyorum, sesi de duyacağım kadar açıyorum, zaten benim hareketimden ses olmuyor fazla, leslienin sesi çok ama ben kısıyorum yoksa walk walk walk inletiyor valla:) neyse gene 1200 kaloride kalmışım, başka birşey yemem, 2 fincan form çayımı içerim artık:) bu akşam erken yatarım heralde
lethem yanlış saymadımsa Mesaj:19ve zehirlenme mazereti dışında gözümden kaçmadıysa bildirim eksiğin var şekerimm
2 haftada nasıl 19 olur canım ya??? ben zehirlenme hariç her gün girip en az 5-6 mesaj yazdım, en az..
rica ederim canım yoğurt dediğim gibi yapılınca katı olması daha güzel oluyor
öbür türlü ayran kıvamında olunca bende çok sevmıyorum
fotoscum tubisicim arkadaşımın aktarı var lokman hekimin bayisi oradan almıştım
markası bella forme ; nasıl kullandığımı anlatayım yüzmeden yada yürüşden sora banyada önce köy sabunu ile kese yapıyorum
ardından deniz tuzunu elime alıp vucuduma dairesel şekılde 2-3 dak masaj yaparak yediriyorum kollarıma dekolte bölgeme ön bacak arka bacak ve popoya ve karnıma uyguluyorum
1 ay oldu kullanalı yani uzunca bisüre geçmedi ama etkisi çok oldu bana
sayarım sana takılıyordum tatlım lafı bile olmaz gel bi öpeyim seni bir türlü nette denk gelemıyoruz artık
selam kızlar, iznim bitti, geri geldim.
dursunbey'den selam ederim size, yeni memleketimden.
beroş yok mu ortalarda? özleriz biz onu ya.. ahh erkekler..
Fatoşum özledim beya seni. ne güzel kilo vermişsin yine. bn de spor salonundan yeni geldim. Hilalciğimle ikimiz yeni bi başlangıç yaptık spor konusunda
2 haftada olur mu canım, 1 hafta bu, yanlış olduysa dikkat ederiz ma haftaiçi listelerini de ayrıca kontrol edemiyorum, mesaj sayını falan yazmadınsa belki eksik kayda geçmiştir, ama tamam diyosan tamamdır bebikim
Biliyorum esratoşummm bi denk gelemiyoz cidden özledim yahuu öp benii öp ben de öpeyimmm
Ovvv özlemcim de geldi tam olduk, gerçi ilknurumuz eksik malesef onu izinli yazcaz bi süreinşallah kısa zamanda gelirrr...
ben de yeni salondan geldimmm dursunbeye selammm
kıyamam ben ona ya.. inşallah düzelir. duacısıyım. cuma günü doğumgünümdü. pastamın mumunu üflerken tüm kız arkadaşlarım için mutluluk, huzur diledim. yani silzer için de. kendim için bişey dilemedim. yeterli her şey hayatımda çok şükür.
hee, bu arada pasta yedim ama aynı gün pasta yiycem diye yarım saat koşup yarım saat de basketbol oynadım. 1,5 dilim pasta yedim. kayınvalideciğim bana doğumgünü pastası yapmış, kıramadım
nasıl geçti sporun Hilalim? ilk günün müydü? neler yaptınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?