Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızzııımm menü süper, yalan dünya da var hazır. hayat bize güzel. ben de tek yaşıyorum artık, evliyim ama sendenimm

hoşgeldin canım, keşke spor salonuna gidebilsem ben de, ne salon var ne imkan, salon bulsam çocukla gidemem, çocuk olmasa salon yok oturduğum yerde, ben de kendi çabamla işte yapıyorum birşeyler:)

hepinize iyi geceler yeliz kaçar, yarın sabah erkenden burdayım inş.:) bugünkü fazlalıkların yarın acısını çıkartmam lazım:)

Haftasonu 2 gün gittim ama grup derslerinde ilk günümdü özlemcim gayet iyiydi memnun kaldım bugün pilatese girdim ama spinningle aynı saat birini seçmem gerekiyor.. yarın belki gitmicem çarş crunch var en merakla beklediğim perş zumbaaa

senin nasılll?? yeni yerine alıştın mı dursunnnn

Sen halledersin yelizz..maşallahın varr...Leslie ile harikalar yaratacaksınn ben de evde gayet iyi yapıyordum yani sırf değişiklik olsun diye başladım salona yani..3 ay da böyle olsun bakalım gerisi nasıl olurr
görüşürüzz iyi gecelerr yelizcim

süper menü. kaçamaksız, az ve öz atlatmışsın

sular,sporlar tam. spor salonuna gidenler belli oluyorr. Hilalciğimle biz de artık spor saloncuyuz, hııhhh

yürüyüş, o kadar yaktırıyor mu ya?? koşu bandında mı yürüdün cicim? temposunu meral ettim de. kalorin harika. 800'le havada karada zayıflarsın sen

yavrum ben o değilim. ben sadece destina_88. ayy görüşemedik senle de. daha yeni gördüm yazdığını. ben dursunbey'de görev yapıorum şimdi, eşim bandırma'da. öğretmenevinde tek başın aklıorum işte öyle garip garip . o kadar da değil tabi de haftada 4gün burda, 3 gün orda yaşama stantlarına geçtim artık. hayat bu ara böye geçecek. Arasımız'a geçmiş olsun.
Tubişin de kızı düşmüş, çok geçmiş olsun..

Zafer geri döndü bana...
Pişmanım özür dilerim, ben senin gönlünü bir şekilde geri alacağım dedi...
Çocuk oyuncağı mı dedim, değil dedi, ama bana ben mutlu değilim diyordun alıyordun, kendimi yetersiz hissettim dedi...üzüldüm çok üzüldüm....
Bana ben senin için ayrıldım ama çok kötü bi şey yapmışım dedi...
Bu sefer o kadar kolay değil dedim..bana benden vazgeçebildiğini hissettirdin, ben bir haftadır neler yaşıyorum haberin yok dedim....çok kırdın dağıttın toplamayı gözn alıyorsa, uğraşırım diyorsan buyur uğraş dedim...

Hayırlısı olsun kızlar....onsuz daha berbattım,şu an onu izlemekteyim.... akışına bıraktım.... ama bu sefer derinden yaralandım..neler olacağını bilmiyorum....
ama ben şafak saymaya devam etmek istiyorum.

yorgunum kızlar kaçtım şimdilik

ooo, her gün başka bişey..çok güzelmiş. kaça yazıldın cicim? zumba çok zevkli yaa. ama çok hızlı. çevik hareketler istiyor. tabi artık spor konusunda baya kıdemli olduğun için sen zorlanmazsın.

bizim 45 dk falan aerobik, step vs. ama zorluyor. bi de pilates yaptırıyor, genelde 15 dk kadar. ama zorluyor baya vücudmuzu. sınırlarımızı zorluyor. tartıldın mı spor salonunda?? ben 1 kg fazlayım spor salonundaki tartıda, kendi tartıma göre. herkesin inip bindiği tartılara güvenmiorum ben yaa. ya da işime geliyor

ben kendi tartıma bile kimseyi bindirmiyorum, kalibresi bozulmasın diye. eşim biniyor, bi de üstünde zıplıyor bazen, daha ağır çıksın, diye. düşün, dünyada ne insanlar varr

saolasın Yelizcim. annem beni kküçükken stada götürürdü. beni bırakırdı statta. kendsi 1 saat yürürdü. ondan bana kalan bi alışkanlık oldu spor. tüm şartlarımı sorluyorum. tabi çocuk olunca bilemem. ama eve eliptk bisiklet aldım, çok faydasını gördüm, salona gidemiyorsan tavsiye ederim cicim.

bi dakika, bi dakika, gözümden kaçmış olamaz bu yazı!! Kelebeğim nasıl mutluysan öyle yap ama sadece şu anki mutluluğun değil gelecekteki mutluluğunu da göz önüne al. ona göre karar ver bence. neredeyse her zaman akışına bırakmak en iyisidir kelebeğim. bizim gönlümüz senin mutlu olmandan yana.

Kizlar bir de spor yapanlara l_carnitine oneriyorlsr. Kas yapimini kolaylastirici bir gida takviyesi ve hicbir yan etkisi yok. Ben aldim ama 70 kiloya dusunce kullanmaya basliycam. Sonuclarini size anlatirim
l-carnitine. biliyorum bu maddeyi bütün zatıflama ürünlerinde var ama kimyasala giriyo gibi sanki sağlıklıkmı bilememdim iyi araştır ablacım

oh burnu sürtülsün bu erkeklerin inşllh iyi olmuş hayırlısı olsun fıstığım böyle olacağı belliydi zaten

su +
spor + yarım saat yürüdüm 300 de ip atlıcam
kahvaltımı yazmıştım öğle yok akşamda tost yedim ya açlıktn ölcektim yoksa ayvalık tostu
öptüm hepinizi ben derse kaçar çok işim var çok

bu hafta 2 kere mi liste yapacağım hiç sorun değil yaparım bildirim eksikliği için ise özür dilerim kızlar ama gerçekten çok fazla yorgun geliyorum ve kendimi direk yatağa atıyorum :S

Kizlar iyi aksamlar bugun hic girmedim daha dogrusu giremedim evde int yok forumada giremiyorum simdi arkadasin tel.inden giriyorum int ins gelir lutfen bana kizmayin sporumuu yaptim menunde her zamanki gibi int gelincrye kadar beni idare edin hepinizi optum eger int gelmezse tele int alacagm iyi aksamlar

1 haftaysa olabilir belki canım emin değilim çünkü o zehirlenme günü hiç yazmadım. diğer 4 gün toplam kaç bilemedim şimdi.

su+
spor+

hiç tadım tuzum yok, nişandı düğündü kafam kazan. yorgunum.
herkese iyi uykular

fulias su: + spor: + menü:+ mesaj: 13
lethem su:+ spor: + menü: + mesaj: 6
successful su: + spor: + menü: + mesaj: 8
yliss su: + spor: + menü: + mesaj:15
degua su:+ spor: + menü: + mesaj:6
tubish13 su: + spor: + menü: + mesaj: 8
destina_88 su:+ spor:+ menü:+ mesaj:8
kelebek.hill su:+ spor:+ menü:+ mesaj: 13
mahurbeste su:+ spor: + menü: + mesaj: 15 (kız o nasıl menüüüü)
melikea123 ?
az_uz ?
fatoş0808 ?
concept: ?

Kızlar selaaaamm. Başlık kısmında son mesajları belirtmeyenler lütfen belirtsinler. Mesajlarını sayamadıklarım listeye ekleyebilir mi acaba?

Son düzenleme:
Ya ben 22:00de uyurum ekstreme bı durum olmadıgı muddetce..
Sıcrayarak kalktım; hem yogurt mayalamayı unutmusum hem de burayı..

sabah-buyuk kase nesfıt+sut+cılek+uzum
13:30-kahve
ogle-3yemek kasıgı patateslı taze fasulye kavurması
aksam-zeytınyaglı salata, ıkı servıs kasıgı kınoa pılavı

spor-65dk kurek
su-2.1lt

ps: yarın acısını cıkarırım, sımdı sayfaları da okuyamam...yatak benı bekler:))
hepınıze ıyı geceler..

su +
spor +
menü
sabah
2 kaşık maydanozlu dereotlu çörekotlu çökelek
2 dilim ekmek
çay
7 zeytin
ara
1 elma süy
öğlen
nohut 8 kaşık
salata
yoğurt yarım abrdak
1 dilim ekmek
ara
2 etiform çubuk kraker
3 çilek
akşam
kabak kavurma sebzeli 8 kaşık
salata
yoğurt
1 ddilim ekmek

kih kih nolmuş menüme ya menü işte valla sadece onları yedim ama gece coştum. ders çalışırkn çok canım bişyler istedi ya gün içinde yiyemeyince öyle oldu herlde neyse ayrıntılımı istiyonuz kalorili şimdi yapamam derslerden ama şu sınvları atlatYIM söz öyle yapcam öptüm

sağol canım teşekkürler hoşgeldin tekrar.dursunbeydeymişsin çocukken gitmiştim en son biraz şey tutucu yerdir derler balıkesirin en kötü 2 ilçesinden biri galiba ama olsun eş durumu olur sen rahat ol yeter öpt seni

ayyyy bende görmemişim kendini rahat bırak herşey olacağına varır zaman en güzel ilaç:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…