Menü:
Sabah:
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)64 kcal
0.50 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal
Öğlen:
1.00 x 1 Adet (150gr) Peynirli Sandviç (315 kcal)315 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
Ara:
0.50 x 1 Adet Muz (100 kcal)50 kcal
Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği (260 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Börülce (Haşlanmış-Süzülmüş-Tuzsuz) (44 kcal)44 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)62 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal
1.00 x 1 Adet Greyfurt (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi (155 kcal)155 kcal
Alınan Kalori Toplamı1176 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
0.25 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)50 kcal
1.00 x 1 Saat Pilates Yapmak (Normal Tempo) (350 kcal)350 kcal
Yakılan Kalori Toplamı400 kcal
Su:+
Spor:+
selam kızlar, iznim bitti, geri geldim.
dursunbey'den selam ederim size, yeni memleketimden.
beroş yok mu ortalarda? özleriz biz onu ya.. ahh erkekler..
Fatoşum özledim beya seni. ne güzel kilo vermişsin yine. bn de spor salonundan yeni geldim. Hilalciğimle ikimiz yeni bi başlangıç yaptık spor konusunda
kıyamam ben ona ya.. inşallah düzelir. duacısıyım. cuma günü doğumgünümdü. pastamın mumunu üflerken tüm kız arkadaşlarım için mutluluk, huzur diledim. yani silzer için de. kendim için bişey dilemedim. yeterli her şey hayatımda çok şükür.
hee, bu arada pasta yedim ama aynı gün pasta yiycem diye yarım saat koşup yarım saat de basketbol oynadım. 1,5 dilim pasta yedim. kayınvalideciğim bana doğumgünü pastası yapmış, kıramadım
nasıl geçti sporun Hilalim? ilk günün müydü? neler yaptınız??
hoşgeldin canım, keşke spor salonuna gidebilsem ben de, ne salon var ne imkan, salon bulsam çocukla gidemem, çocuk olmasa salon yok oturduğum yerde, ben de kendi çabamla işte yapıyorum birşeyler:)
hepinize iyi geceler yeliz kaçar, yarın sabah erkenden burdayım inş.:) bugünkü fazlalıkların yarın acısını çıkartmam lazım:)
ben menümü yazayım akşam tekrar girerim tabiki
sabah marul yarım simit 3 zeytin 2 bardak çay
arad kahve
öğlen bezelye ve yoğurt 2 dilim ekmek
akşam 3 köfte patates yemeği yoğrt
gece sadece meyve yiyeceğim öpüyorum hepinizi
Kızlar Su Sporları unutmayınnnnnnnnnbu akşam sıra bende
Menü
Sabah
1 kase nesfit ballı bademli
Ara
1 bardak çay
Öğlen
ton balıklı salata
Ara
1 fincan kahve (sütsüz şekersiz)
Akşam
1 tabak nohut
1 kaşık patlıcanlı pilav
Su:+
Spor: +
Ben çıkıyorum akşam görüşürüzzzzzzzzzz
Menu
1 salatalik.
1 cavdar ekmeg
50 gr lor
6 zeytin
Maydanoz
2 yumurta
Sekersiz nescafe
Cok az yas pasta
2 ymk kasigi makarna
Ton baligi
Yagsiz salat
1 bardak sut
Toplam 800 kcal.
Su:3.5lt
Spor:1.5 saat cok hizli tempo yuruyus 900 kcal
diyetisyenimi aradımmm
çarşamba öğleden sonra gidicem kontrole
perşembede arasın kontrolu var bu hafta 2 gün hastane var yine
ayın 12 si endokrine gitçem tahlil yapacak tabi o tarihte bursada oolmazsam bakalım... nasip...
destinyeda özlemimm senmisin kuzum
Haftasonu 2 gün gittim ama grup derslerinde ilk günümdü özlemcimgayet iyiydi memnun kaldım bugün pilatese girdim ama spinningle aynı saat birini seçmem gerekiyor.. yarın belki gitmicem çarş crunch var en merakla beklediğim perş zumbaaa
senin nasılll?? yeni yerine alıştın mı dursunnnn
hoşgeldin canım, keşke spor salonuna gidebilsem ben de, ne salon var ne imkan, salon bulsam çocukla gidemem, çocuk olmasa salon yok oturduğum yerde, ben de kendi çabamla işte yapıyorum birşeyler:)
hepinize iyi geceler yeliz kaçar, yarın sabah erkenden burdayım inş.:) bugünkü fazlalıkların yarın acısını çıkartmam lazım:)
Zafer geri döndü bana...
Pişmanım özür dilerim, ben senin gönlünü bir şekilde geri alacağım dedi...
Çocuk oyuncağı mı dedim, değil dedi, ama bana ben mutlu değilim diyordun alıyordun, kendimi yetersiz hissettim dedi...üzüldüm çok üzüldüm....
Bana ben senin için ayrıldım ama çok kötü bi şey yapmışım dedi...
Bu sefer o kadar kolay değil dedim..bana benden vazgeçebildiğini hissettirdin, ben bir haftadır neler yaşıyorum haberin yok dedim....çok kırdın dağıttın toplamayı gözn alıyorsa, uğraşırım diyorsan buyur uğraş dedim...
Hayırlısı olsun kızlar....onsuz daha berbattım,şu an onu izlemekteyim.... akışına bıraktım.... ama bu sefer derinden yaralandım..neler olacağını bilmiyorum....
ama ben şafak saymaya devam etmek istiyorum.
yorgunum kızlar kaçtım şimdilik
l-carnitine. biliyorum bu maddeyi bütün zatıflama ürünlerinde var ama kimyasala giriyo gibi sanki sağlıklıkmı bilememdim iyi araştır ablacımKizlar bir de spor yapanlara l_carnitine oneriyorlsr. Kas yapimini kolaylastirici bir gida takviyesi ve hicbir yan etkisi yok. Ben aldim ama 70 kiloya dusunce kullanmaya basliycam. Sonuclarini size anlatirim
oh burnu sürtülsün bu erkeklerin inşllhZafer geri döndü bana...
Pişmanım özür dilerim, ben senin gönlünü bir şekilde geri alacağım dedi...
Çocuk oyuncağı mı dedim, değil dedi, ama bana ben mutlu değilim diyordun alıyordun, kendimi yetersiz hissettim dedi...üzüldüm çok üzüldüm....
Bana ben senin için ayrıldım ama çok kötü bi şey yapmışım dedi...
Bu sefer o kadar kolay değil dedim..bana benden vazgeçebildiğini hissettirdin, ben bir haftadır neler yaşıyorum haberin yok dedim....çok kırdın dağıttın toplamayı gözn alıyorsa, uğraşırım diyorsan buyur uğraş dedim...
Hayırlısı olsun kızlar....onsuz daha berbattım,şu an onu izlemekteyim.... akışına bıraktım.... ama bu sefer derinden yaralandım..neler olacağını bilmiyorum....
ama ben şafak saymaya devam etmek istiyorum.
yorgunum kızlar kaçtım şimdilik
tubish13 Mesaj:37 hafta içi hiç - yok ve haftasonu mazereti var-kızı düşmüş
degua Mesaj:53 haftaiçi haftasonu hiç - yok
kelebek.hill Mesaj:104 3- varrr :26:
fatoss0808 Mesaj: 52 1- var pazar giremeyeceğini belirtmişti
fulias Mesaj:74 haftasonu girmedi ve menü-su-spor listesini de eksik bıraktı gene sayyy zaten bana yardım lazımm
mahurbeste Mesaj:31 sınırrrpaylaşımların düzenli değil mahurum toplam bildirmediğin günleri - sayarsam tonla - ye sahipsin, bu hafta bi kaç gün menü su spor liste yap bakayım sen, düzenli giriş istiyoruz
melikea123 Mesaj:41 bildirimde eksikler var canikommyapmayın kızlarrr listeleme yapacaksınnn 2 gün
lethem yanlış saymadımsa Mesaj:19ve zehirlenme mazereti dışında gözümden kaçmadıysa bildirim eksiğin var şekerimm
berenvildanı izinli yazacağım, umarım en yakın zamanda aramıza döner off offf....
ve yeni melekler toplu konuşuyorum çünkü harika gidiyorsunuz, mesajınızı bu hafta ortası giriş yaptığınızdan toplamadım zaten gayet yeterli paylaşımdasınız, menü-su-sporlarda ne paylaşımda ne de - alma da sorun yokböyle devam edin ve bu hafta listedesiniz inşallah , bu şekilde bildirimlerinize devam edin ki haftaya listeleme yapmaktan yırtın ama direk ceza olarak düşünülmesin listelemer çünkü benim de yardıma ihtiyacım var kızlar, eksik listeleri tamamlıyorum bi yere kaydediyorum ve haftasonu hepsine göz atıp haftasonunu da ekliyorum....dikkatiniz için teşekkür ederimmm
concept
az_uz_
yliss
successfull
Haftaiçi liste görevlileri:
Pazartesi: fulias
Salı: mahurbeste
Çarşamba: mahurbeste
Perşembe: lethem
Cuma: melikea123
2 haftada olur mu canım, 1 hafta bu, yanlış olduysa dikkat ederiz ma haftaiçi listelerini de ayrıca kontrol edemiyorum, mesaj sayını falan yazmadınsa belki eksik kayda geçmiştir, ama tamam diyosan tamamdır bebikim
kih kih nolmuş menüme yafulias su: + spor: + menü:+ mesaj: 13
lethem su:+ spor: + menü: + mesaj: 6
successful su: + spor: + menü: + mesaj: 8
yliss su: + spor: + menü: + mesaj:15
degua su:+ spor: + menü: + mesaj:6
tubish13 su: + spor: + menü: + mesaj: 8
destina_88 su:+ spor:+ menü:+ mesaj:8
kelebek.hill su:+ spor:+ menü:+ mesaj: 13
mahurbeste su:+ spor: + menü: + mesaj: 15 (kız o nasıl menüüüü)
melikea123 ?
az_uz ?
fatoş0808 ?
concept: ?
Kızlar selaaaamm. Başlık kısmında son mesajları belirtmeyenler lütfen belirtsinler. Mesajlarını sayamadıklarım listeye ekleyebilir mi acaba?
sağol canım teşekkürler hoşgeldin tekrar.dursunbeydeymişsin çocukken gitmiştim en son biraz şey tutucu yerdir derler balıkesirin en kötü 2 ilçesinden biri galiba ama olsun eş durumu olur sen rahat ol yeter öpt senisüper menü. kaçamaksız, az ve öz atlatmışsın
sular,sporlar tam. spor salonuna gidenler belli oluyorr. Hilalciğimle biz de artık spor saloncuyuz, hııhhh
yürüyüş, o kadar yaktırıyor mu ya?? koşu bandında mı yürüdün cicim? temposunu meral ettim de. kalorin harika. 800'le havada karada zayıflarsın sen
yavrum ben o değilim. ben sadece destina_88. ayy görüşemedik senle de. daha yeni gördüm yazdığını. ben dursunbey'de görev yapıorum şimdi, eşim bandırma'da. öğretmenevinde tek başın aklıorum işte öyle garip garip. o kadar da değil tabi de haftada 4gün burda, 3 gün orda yaşama stantlarına geçtim artık. hayat bu ara böye geçecek. Arasımız'a geçmiş olsun.
Tubişin de kızı düşmüş, çok geçmiş olsun..
bi dakika, bi dakika, gözümden kaçmış olamaz bu yazı!! Kelebeğim nasıl mutluysan öyle yap ama sadece şu anki mutluluğun değil gelecekteki mutluluğunu da göz önüne al. ona göre karar ver bence. neredeyse her zaman akışına bırakmak en iyisidir kelebeğim. bizim gönlümüz senin mutlu olmandan yana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?