canım sen ozamn iş dışı sporunu yaz sonuçda diğeri senin işin ki biz senin bahsettiğin sporu yapma ımkanımz yok
beende kızım olsun istiyorum bu konuda gerçekten şanslısın kız cocukları bi başka nasılda kendilerini sevdiriyorlar paylaşımcılar bide ne mutlu sana
haftaya kg da rekor bizde
inşallah göreceğiz cnm 4 gün kaldı
içme hıh küstümben aç karnıma 4 bardak içerimm tabi benimm bide daha geniş sana göre zavallı midem neler yaptımm ona :)
çok teşekkür ederimm cnmm afiyet olsunn yağlarını dışarı atsın şekerim...
hakkında hayırlısı sen en iyisini yaparsınn verdiğin karar bencede doğru yds dediğin yabancı dil sınavı mı cnmm yoksa başka bişimi alanım ya hemen damladım şıp şıp
yavrumm sen evlimiydin ben neden seni bekar sanıyorum :) fotodan hiç evliye benzemiyorsun cicimm çıtır çıtır sın
memnun oldum canımm üç yol tahminimce uzak bana ..her kadın güzeldir canımyanlız izmirin havasına suyuna bide kızına güvenilmez derler yani derlermiş bilmem artık ceydacım ama hava olayı doğru
bursa gerçektende öyle ceydacımm tam bir yeşil cennet...sen karadenizi gördünmü canımm oarasıı bursama kaçç katar bilmem ama bursa hem yeşil hemm romantik hem ruhani tüm duyguları barındırann nadir şehirlerden bence ahhh bakk yine tutu bursa özlemim
var tabi canımm öle kremler çokk yerimm senii dene bakım yavrumm sonrada topu at bize..
oyy odurumu hiç sorma :) esra sana teşekkür ederimm canım yoğurdu dediğin gibi mayaladımm hiç sulanmadı gerçi çok sulanmazdı zaten ama bu dahada katı teşekküerler esracım...
canım benim nihayetinde 2 sinide yapıyorsunn beim için fark etmez nasıl istersen öle yaz... mesleğine güveniyoonnnn bana rakip oluyon seni eminnoşş seni :) emine antrönör olduğunu biliyorum canımm ama nerde yani sektör ne canım özel bi yermii...tereyağlı kuymağı sen güzel yaparsınn yadaa muhlama deriz biz adına trabzonlularda kuymak yapp yemeye gelcem 23 nisanda bayramımızda :) herşey serbest.. çaadıı bilirmisiniz siz emşine ( mısır ekmeği ) ahh ah bilmez olurmusunuzda adıı bizde çadi yoğurtla köy yoğurduyla yiycez anlaştık m mı ? çak
menüm:
sabah 1 simit çay
ara yok
öğle beyaz peynirli domatesli sandviç, salata
ara yarım keşkül
akşam makarna düşünüyorum
ara soda içerim.
su+
spor+
yemeklerin yanına hep su içtim..
spor da 2 saat yürüdüm..
Kizlar bir de spor yapanlara l_carnitine oneriyorlsr. Kas yapimini kolaylastirici bir gida takviyesi ve hicbir yan etkisi yok. Ben aldim ama 70 kiloya dusunce kullanmaya basliycam. Sonuclarini size anlatirim
Ya hayret edıyorum bı ınsan tatlı yer de nasıl yarım yer.
Benım tatlı yememem ıcın "zerre yemeyecegım dıye kuralda" olmalıyım. -ıfrat tefrıt..evet benım-
dıyt kılo dısında sekerı hayatımdan cıkaralı 2ay oldu. Asıl dıyetı bıtırdıgımde buna uyacak mıyım?
Cunku daha once de 1yıl hıc sekerın zerresını (urunler ıcınde dahı) tuketmedım.
Bı basladım..tekrar basa dondum.
Ya senın yaptıgın gıbı yarım yıyebılsem...ohooo.
Hıc de anlasmadık((
ne kuymagı
ne tereyagı
ne yogurt+mısır ekmegı...
:)) sen Trabzon'lu musun?
Ozelın en ozelı benım ısım.
Sampıyonaya yuzucu yetıstırıyorum.
yanı sahalardayız.
19yasına kadar tenıs oynadım (Hollanda)
sonra yuzdum...yuzdum...yuzdum.
Sonra egıtmen oldum ..bını bını bırlerle bı ara 3haftalık ogrencım bıle vardı
(su terapıstıyım aynı zamanda suda doguma gırıyorum -ıstek uzerıne- bebegımız bıraz sıkıntılıydı..yuzduk beraber)
Ama antrenorluk baslayınca egıtmenlık bıttı ve ben koca kocamanları yetıstırıyorum oyle ıste...
l-carnıt yag yakımı adına alınan ek urunlerden en masumu.
Ama alısmamak lazım.
Kesınlıkle sabah ac karnına (tabı sulardan sonra) spor yapıp (ayrıca bende bayagı ses oluyor..o sebeple daha az ses
cıkarıyor dıye ve sevıyorum, kurek cekmeyı tercıh edıyorum) sonra dus almak. O dusu hak etmek.
Dus alırken hala etımın kasılması muthıs bısey..
Sonra zaten gun baslıyor. sız herkesten 10-0 onde oluyorsunuz..vs...vs muthıs bısey.
Ama uzmanların soyledıgını de yazayım; sabah ac karnına yapılan spor kalp krızı rıskını yukseltır.
ve seyı de yazayım en uygun vakıt kahvaltı sonrası 10-11 gıbı (oldu sankı calısmıyoruz ısımız gucumuz yok)
neyse
e sunu de yazayım; aksam spor yapmayın, uyku duzenınız bozulur (yaw bazısı spor yapıp sonra dus alıp daha rahat uyuyor)
...
Kendımle celısmıyorum, meslek ıcabı bılıme saygı duyuyorum:)))
kih kih nolmuş menüme yamenü işte valla sadece onları yedim ama gece coştum. ders çalışırkn çok canım bişyler istedi ya gün içinde yiyemeyince öyle oldu herlde neyse ayrıntılımı istiyonuz kalorili şimdi yapamam derslerden ama şu sınvları atlatYIM söz öyle yapcam öptüm
günaydın güzel arkadaşlarım, dün akşam çok yorgun ve mutsuzdum, hatta bir ara eşime sardım, sonra oğluma sardım, kendi kendime kurdum, niyeyse kendimi aşırı şişman ve aç hissettim, kafayı yemiş gibiydim, karnım çok açtı dayanamadım açlıktan ölecek gibiydim en masum ne yerim diye baktım kuru kayısı badem ceviz incir falan buldum yedim biraz işte onlardan kaç kalori aldığımı hesaplamadımçikolata yemekten iyidir diye düşündüm.kendime kızdım kızdım sonra form çaylarımı içip yattım, gece 2 gibi uyandım tuvalette aldım soluğu, sanırım incir kayısı falan bi de form çaylarla birleşince ishal olmuşum sabah kalkamadım yataktan, meğer hasta olacakmışım:2: şuan boğazım gıcıklanıyor ve burnum akıyor. sinirlerim yatışmış. sabah uyanınca 2 bardak su içmiştim geri yatmıştım. az önce kalkınca tuvaletten sonra tartıldım 100 gr fazla çıktım. böyle olunca moralim anında bozuluyor. neyse ben gene de kahvaltımı edip sporuma başlarım. dün neden böyle oldu çözemedim, çok mu duygusalım ne, herşeyden etkileniyorum eşim bile şaştı kaldı, ne yedin ne içtin sana ne oldu neden böyle sinirlisin dedi durdu garibim
he bu arada gene gezmeye gittiğimiz yerde diyetteyim deyince şaşırdılar, kilo mu aldın hani nerde dediler, bir de suyu çok içtiğim olabilir yüzüne kese mi yaptın cildin parlıyor çok güzel dediler:)
günaydın kızlar bugün okula gitmedim hali ile de sabah 5te kalkmak zorunda kalmadım ve aylar sonra ilk defa bu saate kadar uyudum saatte 11.30 olmuş hala kahvaltı yapmadım bir fincan kahvemi içeyim :)
3.00 x 100gr Kırmızı Pancar (43 kcal)129 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
6.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)48 kcal
1.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal)65 kcal
1.00 x 1 Adet (15gr) Pınar Tam Yağlı Üçgen Peynir (39 kcal)39 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Patates Kavurma (170 kcal)170 kcal
0.50 x 100gr Eti Lifalif Meyveli Müsli (354 kcal)177 kcal
2.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal)180 kcal
2.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)114 kcal
3.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (38 kcal)114 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Salep (80 kcal)80 kcal
Alınan Kalori Toplamı1196 kcal
0.50 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal
0.50 x 1 Saat Pilates Yapmak (Normal Tempo) (350 kcal)175 kcal
Yakılan Kalori Toplamı450 kcal
su:3,5 lt
spor: +
kızzııımm menü süper, yalan dünya da var hazır. hayat bize güzel. ben de tek yaşıyorum artık, evliyim ama sendenimm
ooo, her gün başka bişey..çok güzelmiş. kaça yazıldın cicim? zumba çok zevkli yaa. ama çok hızlı. çevik hareketler istiyor. tabi artık spor konusunda baya kıdemli olduğun için sen zorlanmazsın.
bizim 45 dk falan aerobik, step vs. ama zorluyor. bi de pilates yaptırıyor, genelde 15 dk kadar. ama zorluyor baya vücudmuzu. sınırlarımızı zorluyor. tartıldın mı spor salonunda?? ben 1 kg fazlayım spor salonundaki tartıda, kendi tartıma göre. herkesin inip bindiği tartılara güvenmiorum ben yaa. ya da işime geliyor
ben kendi tartıma bile kimseyi bindirmiyorum, kalibresi bozulmasın diye. eşim biniyor, bi de üstünde zıplıyor bazen, daha ağır çıksın, diye. düşün, dünyada ne insanlar varr
bi dakika, bi dakika, gözümden kaçmış olamaz bu yazı!! Kelebeğim nasıl mutluysan öyle yap ama sadece şu anki mutluluğun değil gelecekteki mutluluğunu da göz önüne al. ona göre karar ver bence. neredeyse her zaman akışına bırakmak en iyisidir kelebeğim. bizim gönlümüz senin mutlu olmandan yana.
l-carnitine. biliyorum bu maddeyi bütün zatıflama ürünlerinde var ama kimyasala giriyo gibi sanki sağlıklıkmı bilememdim iyi araştır ablacım
oh burnu sürtülsün bu erkeklerin inşllhiyi olmuş hayırlısı olsun fıstığım böyle olacağı belliydi zaten
bu hafta 2 kere mi liste yapacağım hiç sorun değil yaparım bildirim eksikliği için ise özür dilerim kızlar ama gerçekten çok fazla yorgun geliyorum ve kendimi direk yatağa atıyorum :S
1 haftaysa olabilir belki canım emin değilim çünkü o zehirlenme günü hiç yazmadım. diğer 4 gün toplam kaç bilemedim şimdi.
sağol canım teşekkürler hoşgeldin tekrar.dursunbeydeymişsin çocukken gitmiştim en son biraz şey tutucu yerdir derler balıkesirin en kötü 2 ilçesinden biri galiba ama olsun eş durumu olur sen rahat ol yeter öpt seni
ayyyy bende görmemişim kendini rahat bırak herşey olacağına varır zaman en güzel ilaç:)
ayhhh yazıları anca bıtırdım.
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ilk gunaydını kızıma soylemeyı sevıyorum ama neyse sıze kıyak geceyım:))
Hılal, lutfen uzaktan ızle. Sonra zorlanmadan karar verırsın.:)) hayırlısı senın ıcın.
Destina.. Ozlem (sanırım), hosgeldın. Ben Emıne.
günaydın güzel arkadaşlarım, dün akşam çok yorgun ve mutsuzdum, hatta bir ara eşime sardım, sonra oğluma sardım, kendi kendime kurdum, niyeyse kendimi aşırı şişman ve aç hissettim, kafayı yemiş gibiydim, karnım çok açtı dayanamadım açlıktan ölecek gibiydim en masum ne yerim diye baktım kuru kayısı badem ceviz incir falan buldum yedim biraz işte onlardan kaç kalori aldığımı hesaplamadımçikolata yemekten iyidir diye düşündüm.kendime kızdım kızdım sonra form çaylarımı içip yattım, gece 2 gibi uyandım tuvalette aldım soluğu, sanırım incir kayısı falan bi de form çaylarla birleşince ishal olmuşum sabah kalkamadım yataktan, meğer hasta olacakmışım:2: şuan boğazım gıcıklanıyor ve burnum akıyor. sinirlerim yatışmış. sabah uyanınca 2 bardak su içmiştim geri yatmıştım. az önce kalkınca tuvaletten sonra tartıldım 100 gr fazla çıktım. böyle olunca moralim anında bozuluyor. neyse ben gene de kahvaltımı edip sporuma başlarım. dün neden böyle oldu çözemedim, çok mu duygusalım ne, herşeyden etkileniyorum eşim bile şaştı kaldı, ne yedin ne içtin sana ne oldu neden böyle sinirlisin dedi durdu garibim
he bu arada gene gezmeye gittiğimiz yerde diyetteyim deyince şaşırdılar, kilo mu aldın hani nerde dediler, bir de suyu çok içtiğim olabilir yüzüne kese mi yaptın cildin parlıyor çok güzel dediler:)
günaydın kızlar bugün okula gitmedim hali ile de sabah 5te kalkmak zorunda kalmadım ve aylar sonra ilk defa bu saate kadar uyudum saatte 11.30 olmuş hala kahvaltı yapmadım bir fincan kahvemi içeyim :)
Ya hayret edıyorum bı ınsan tatlı yer de nasıl yarım yer.
Benım tatlı yememem ıcın "zerre yemeyecegım dıye kuralda" olmalıyım. -ıfrat tefrıt..evet benım-
dıyt kılo dısında sekerı hayatımdan cıkaralı 2ay oldu. Asıl dıyetı bıtırdıgımde buna uyacak mıyım?
Cunku daha once de 1yıl hıc sekerın zerresını (urunler ıcınde dahı) tuketmedım.
Bı basladım..tekrar basa dondum.
Ya senın yaptıgın gıbı yarım yıyebılsem...ohooo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?