Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya Esra,
Ben kız cocuklarını sevmedıgımı kızım olana kadar soyledım durdum.
Oglum olacak dıye (ayrıntılı ultrasonda ustelık perıtanolog soylemıstı)
sonrasında pozısyonu musaıt olmadı neyse..
Dogumda bı baktım aaaaaaaaaa kız:))
Ama ıyı kı oldu, sımdı ıkıncısı de kız olsun ıstıyorum.

Hıc de anlasmadık((
ne kuymagı
ne tereyagı
ne yogurt+mısır ekmegı...
:)) sen Trabzon'lu musun?

Ozelın en ozelı benım ısım.
Sampıyonaya yuzucu yetıstırıyorum.
yanı sahalardayız.
19yasına kadar tenıs oynadım (Hollanda)
sonra yuzdum...yuzdum...yuzdum.
Sonra egıtmen oldum ..bını bını bırlerle bı ara 3haftalık ogrencım bıle vardı
(su terapıstıyım aynı zamanda suda doguma gırıyorum -ıstek uzerıne- bebegımız bıraz sıkıntılıydı..yuzduk beraber)
Ama antrenorluk baslayınca egıtmenlık bıttı ve ben koca kocamanları yetıstırıyorum oyle ıste...

Ya hayret edıyorum bı ınsan tatlı yer de nasıl yarım yer.
Benım tatlı yememem ıcın "zerre yemeyecegım dıye kuralda" olmalıyım. -ıfrat tefrıt..evet benım-
dıyt kılo dısında sekerı hayatımdan cıkaralı 2ay oldu. Asıl dıyetı bıtırdıgımde buna uyacak mıyım?
Cunku daha once de 1yıl hıc sekerın zerresını (urunler ıcınde dahı) tuketmedım.
Bı basladım..tekrar basa dondum.
Ya senın yaptıgın gıbı yarım yıyebılsem...ohooo.

Kizlar bir de spor yapanlara l_carnitine oneriyorlsr. Kas yapimini kolaylastirici bir gida takviyesi ve hicbir yan etkisi yok. Ben aldim ama 70 kiloya dusunce kullanmaya basliycam. Sonuclarini size anlatirim

l-carnıt yag yakımı adına alınan ek urunlerden en masumu.
Ama alısmamak lazım.

ayhhh yazıları anca bıtırdım.
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ilk gunaydını kızıma soylemeyı sevıyorum ama neyse sıze kıyak geceyım:))

Hılal, lutfen uzaktan ızle. Sonra zorlanmadan karar verırsın.:)) hayırlısı senın ıcın.

Destina.. Ozlem (sanırım), hosgeldın. Ben Emıne.

Kesınlıkle sabah ac karnına (tabı sulardan sonra) spor yapıp (ayrıca bende bayagı ses oluyor..o sebeple daha az ses
cıkarıyor dıye ve sevıyorum, kurek cekmeyı tercıh edıyorum) sonra dus almak. O dusu hak etmek.
Dus alırken hala etımın kasılması muthıs bısey..
Sonra zaten gun baslıyor. sız herkesten 10-0 onde oluyorsunuz..vs...vs muthıs bısey.
Ama uzmanların soyledıgını de yazayım; sabah ac karnına yapılan spor kalp krızı rıskını yukseltır.
ve seyı de yazayım en uygun vakıt kahvaltı sonrası 10-11 gıbı (oldu sankı calısmıyoruz ısımız gucumuz yok)
neyse
e sunu de yazayım; aksam spor yapmayın, uyku duzenınız bozulur (yaw bazısı spor yapıp sonra dus alıp daha rahat uyuyor)
...
Kendımle celısmıyorum, meslek ıcabı bılıme saygı duyuyorum:)))

ya hep ya hiç ortası yok diyorsun
benimde altta yatan öyle biri var
çok sevdiğim bi yiyecek mesala dolma ağzıma koymayıvereyim allh tencerenin dibini görmek istiyorum :18:
10 sene oldu şekeri bırakalı ve hiç aramadım ama tatlı düşkünlüğüm olmadığı için olabilir canım
bi kere ağzına vurunca devamı gelebılır hiç vurma kökten çözum

hamile bayanların hamılellik esnasında yüzmeleri uygunmu enfeksiyon kapabidikleri için çoğu doktor izin vermıyor
ama ben hep yüzmeye devam etmek istiyorum
olduda evlendim hamıle olunca yüzemeyecekmıyım :26:
canım bide netten yüzme ile ilgili video adresleri önerirmisin hala serbet yüzereken doğru nefes alamadığım için tıkanıyorum da

l-carnıt yag yakımı adına alınan ek urunlerden en masumu.
Ama alısmamak lazım.

l carnıtını ben bi süre kullandım spordan yarım saat önce alıyordum
ama acayip acıktırdı beni yağ yakımımda da hiçbi değişklk olmadı

akşamları genelde yürürrüm ben duşumu alırım ve daha rahat uyku çekıyorum sabah da daha zinde kalkıyorum
amn çok bilgi kirliliği var nette bi doktor aynı şeyi önerirken biri yok bunun böyle dezavantajları var diyip duruyor kafa çorba oluyor

ay günaydıın demeden mesajlara gömuldum napim conceptcim (isimde sorunum var bidaha hatırlarıtmısın unntuyorum da) öyle güzel yazmışşsın ki yorum yazmadan geeçemedim iyi ki gelmissn bizim takıma
takım yeni gelen arkadaşlarla da enerjimiz katlanarak buyuyor harıkayız

Gunaydiiiiinnnnn. Guzel bir gune daha merhaba! Msjlari okudum simdi bi gunaydin diyeyim dedim. Simdilik 3 bardak su ictim. Ben sporu ac karnina yapmayi tercih ediyorum. Sporla 1.5lt su icip, dus alip rahatlayip oyle kahvaltiya oturuyorum.
Bu gun gec kaldim simfi spota basliycam. Ogleden sonra gorusuruz...

Herkese günaydıııınnnnnnnnn
L carnitine i ben de çok kullandım terleme ve enerji verme konusunda işe yarıyor ama yağ yakma gibi bir olayını hissetmedim.
Alıcaksanız spor salonlarında satılanlardan almayın bence, sporcu ürünleri satan yerlerden alın GNC mesela.

Beybi ayrıntılı yaz diye demedim ya, nerdeyse hiçbirşey yememişsin onun için dedim heheh

günaydın güzel arkadaşlarım, dün akşam çok yorgun ve mutsuzdum, hatta bir ara eşime sardım, sonra oğluma sardım, kendi kendime kurdum, niyeyse kendimi aşırı şişman ve aç hissettim, kafayı yemiş gibiydim, karnım çok açtı dayanamadım açlıktan ölecek gibiydim en masum ne yerim diye baktım kuru kayısı badem ceviz incir falan buldum yedim biraz işte onlardan kaç kalori aldığımı hesaplamadım çikolata yemekten iyidir diye düşündüm.kendime kızdım kızdım sonra form çaylarımı içip yattım, gece 2 gibi uyandım tuvalette aldım soluğu, sanırım incir kayısı falan bi de form çaylarla birleşince ishal olmuşum sabah kalkamadım yataktan, meğer hasta olacakmışım:2: şuan boğazım gıcıklanıyor ve burnum akıyor. sinirlerim yatışmış. sabah uyanınca 2 bardak su içmiştim geri yatmıştım. az önce kalkınca tuvaletten sonra tartıldım 100 gr fazla çıktım. böyle olunca moralim anında bozuluyor. neyse ben gene de kahvaltımı edip sporuma başlarım. dün neden böyle oldu çözemedim, çok mu duygusalım ne, herşeyden etkileniyorum eşim bile şaştı kaldı, ne yedin ne içtin sana ne oldu neden böyle sinirlisin dedi durdu garibim

he bu arada gene gezmeye gittiğimiz yerde diyetteyim deyince şaşırdılar, kilo mu aldın hani nerde dediler, bir de suyu çok içtiğim olabilir yüzüne kese mi yaptın cildin parlıyor çok güzel dediler:)

geçmiş olsun beybi nolduki ya hastalıktan mı kendini öyle mutsuz hissettin acaba? Az yemek yediysen o da sinir stress yapar.
Aç kalmayın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr.

Evet su içmeye başlayınca resmen insan sağlıklı ve parlak gözüküyor ya. Bende hafta 1 bardak su ile ömür geçirmiş bir insan olarak, resmen takıma girdiğimden beri yüzümde 2 litre su içmenin verdiği bir acayiplik var. Ne kuru ne yağlı bir cilt. tam olması gerektiği gibi.

Son düzenleme:
fulias su: + spor: + menü:+ mesaj: 13
lethem su:+ spor: + menü: + mesaj: 6
successful su: + spor: + menü: + mesaj: 8
yliss su: + spor: + menü: + mesaj:15
degua su:+ spor: + menü: + mesaj:6
tubish13 su: + spor: + menü: + mesaj: 8
destina_88 su:+ spor:+ menü:+ mesaj:8
kelebek.hill su:+ spor:+ menü:+ mesaj: 13
mahurbeste su:+ spor: + menü: + mesaj: 15 (kız o nasıl menüüüü)
melikea123 su:+ spor:+ menü:+ mesaj:1 :S
az_uz ?
fatoş0808 ?
concept: ?

dün ki menüm:
sabah: 1 dilim kek
öğlen:tavuk döner ayran
akşam :2 tane dolma 2 kaşık nohut

günaydın kızlar bugün okula gitmedim hali ile de sabah 5te kalkmak zorunda kalmadım ve aylar sonra ilk defa bu saate kadar uyudum saatte 11.30 olmuş hala kahvaltı yapmadım bir fincan kahvemi içeyim :)

Senin menu ve spor da harikaaa sekerimmm...ya benim de iyi ama regl olamadm henuz fena sis hissediyorumm

kızzııımm menü süper, yalan dünya da var hazır. hayat bize güzel. ben de tek yaşıyorum artık, evliyim ama sendenimm

Evettt hepsini izleyemedim ama tamamlarim eksigimi yalan dunyadaa..
O kadarcik spor bana ne yapacak ask olsun ozlemciimm 3 aylik 400 e kayit yaptirdim sekerr... begendim ama yeri baya.. spor salonunda ben 61, 3 geldim valla bilemesim..ama bu sabah 62, 2 geldim uhuuu...sislik var ama eminim de spora gittigimde de olmasi gerekirdi bilemedim :44:

Hayirlisi ozlemcim cekeck biraz bu sefer.. iki gundur nasil iyi nasil iyi...

Aynen sevilayyy..aaz surtsun su an ugrasiyo gayt iyi hayirlisii

bu hafta 2 kere mi liste yapacağım hiç sorun değil yaparım bildirim eksikliği için ise özür dilerim kızlar ama gerçekten çok fazla yorgun geliyorum ve kendimi direk yatağa atıyorum :S

2 gun mahura yazmistim onu da degistirdim..senin zaten tek gun ama butun listeleei paylasmak zorundayiz sadece ceza olarak dusunmeyin lutfen...

1 haftaysa olabilir belki canım emin değilim çünkü o zehirlenme günü hiç yazmadım. diğer 4 gün toplam kaç bilemedim şimdi.

Canim haftanin ilk gunu de 0mesajin vardi gecen hafta bu hafta toparlarsin..ayrica yanlis gordugunuz gun listede gunluk menulerde duzeltin..gozden kacan olabilir..insanlık hali.

Rahat bıraktım tubis cok sagol..ins hayirlisi olmustur

Uzaktan nasi izleyim kız anlamadım

Gecmis olsun yelizzz...sakin ol hatun ne costun bakim senn

günaydın kızlar bugün okula gitmedim hali ile de sabah 5te kalkmak zorunda kalmadım ve aylar sonra ilk defa bu saate kadar uyudum saatte 11.30 olmuş hala kahvaltı yapmadım bir fincan kahvemi içeyim :)

Vay tembellll...

canım çok istedi ama yemeye başladıktan sonra istemedi, bu kadar aslında:)

selamlarr

menüm:

sabah:
yarım porsiyon su böreği (bilerek az alıyorum), çay
ara çubuk kraker
öğlen makarna, peynirli
ara yapmam artık
akşam etli bamya düşünüyorum.

çok yoruldum yine. sporu akşam üstü yapmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…