Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kürek çekmedeki amaç ne canım? evde mi var alet, kol kası için mi? hiç duymamıştım.

Bu arada arkadaşlar şu konuda bi anlaşalım, listelemenin listesini yayınlıyorum ve mutlaka biri itiraz ediyor..ceza olarak düşünmeyin şu listeleri her şeyi herkesin kontrol etmesini de beklemeyin..yani haftalık değerlendirme yaparken de, o günün listesi yapılırken gözden kaçan olduysa da elimden geldiği kadar ekliyorum,ben eklemezsenm kendiniz ekleyin, kendi listenizi kendiniz takip edin lütfen.. ama siz menü su sporu paylaşırken başlığa yazmazsanız, ya da mesaj sayınızı yazmazsanız, sayan arkadaş da göremeyip yazmayabilir, ben napabilirim bu kadar haftadır söylüyoruz bunu çok basit bi şey, kimseye zorla bi şey yaptırıyor değil kimse..ama kendi isteğimizle bazı kararlar aldıysak lütfen uygulayallım..

ve sporunuza + yazıp geçmeyin, ne tarz bi spor yapıldığının da belirtilmesi gerekiyor...
Genel konuştum yapmayanlar da yapanlar da kendilerini biliyordur arkadaşlar...yardımcı oluyoruz sadece birbirimize..her gün biriniz gelip ben her gün yorgunum demeye başladı, sanki benim elimde gibi her şey...ben de iki araya bi dereye sıkıştırıp adliyeden giriyorum bazen nete yani..akşam uykusuzluktan ölüyordum pazar günü, üstelik melankolik bir haldeydim sevgilim terketmiş haldeydi hala.... ama haftalık değerlendirme yapmalıyım bugün dedim, girdim liste hazırladım, bütün haftanın listelerini tek tek sayıp inceleyerek hazırladım hem de..çok iş yaptım demiyorum ama yardım etmezseniz bütün günleri ben mi sayayım napayım, mesaj sayısını yazmayana 0 mesaj yazarlar ben de öyle kaydederim bu kadar basit.

fulias su: + spor: + menü:+ mesaj: 13
lethem su:+ spor: + menü: + mesaj: 6
successful su: + spor: + menü: + mesaj: 8
yliss su: + spor: + menü: + mesaj:15
degua su:+ spor: + menü: + mesaj:6
tubish13 su: + spor: + menü: + mesaj: 8
destina_88 su:+ spor:+ menü:+ mesaj:8
kelebek.hill su:+ spor:+ menü:+ mesaj: 13
mahurbeste su:+ spor: + menü: + mesaj: 15
melikea123 su:+ spor:+ menü:+ mesaj:1
az_uz su:- spor: + menü: - mesaj: 1 (menü ve su belirtilmemiş - yazdım)
fatoş0808 su:+ spor:+ menü:+ mesaj: 7
concept su: + spor:+ menü:+ mesaj:3

Karbonhıdrat tuketımıne dıkkat et.
Bırden icsel cokus ve aclık en buyuk belırtısıdır.
Guzel seyler yemıssın ama +yag var bılıyorsun badem cevızde.. yanı aslında kayısı ıncır falan yemıs olsaydın sabah verdıgını
bıle gorebılırdın (ama verdıgın bıraz sıvıdan olurdu).
Tavsıyem evde dut kurusu bulundur.
Benım bı anormallıgım de(kac tane ben bıle bılmıyorum sayısını:) tatlı duskunuyum ama dıyetteyken aklıma bıle gelmez.
Bu dıle dokununca (ESra'nın da soyledıgı gıbı) dıbı gorme meselesı uzerıne dusmelı arastırmacılar.
Ben defterımı kapatmadan bulabılırlerse..sorunumu cozmus olacagım.

ESra ben Emıne. Yaw sarmanın dıbını ben de goruyorum.
hatta "dıbını gordum aman cok sukur daha olsaydı ne yapardım"
demıyorum
kalkıp yapıyorum usenmıyorum.
bazen aynı yemegı o hafta bırcok kez yıyoruz.... dıyetteyken ıse tam tersı. offfff of!!!

baktın ıtıraz sesleri yükselince açıklama gereği duydun demiii
kuzucum ne olcak sen yeterki de yaparız gerçi bizimde düşünüp sen söylemeden listeyi saymamız lazım da biraz üşengeçlik yapıyoruz galiba
ama tamam her çarşamba lıste iş bende sen merak etme

eminecim bugun komşumuz sarma getirmiş allhdan azdıda 8 tane yedim olsa çerez gibi tüketesim gelıyor
hataa birgün annnanem mısafirlere yaprak sarmış bende tencerenin üstünden gide gele 1-2 yerken baktım baya azalmış aman dedim hepsini ye gitsin tabi eve gelince kadın şoka girdi bı sürü papara yedik

kürek çekmedeki amaç ne canım? evde mi var alet, kol kası için mi? hiç duymamıştım.

Evet evde var (concept II)
ya kurek cardıo aslında ama senın de ılk dusudugun gıbı guc de ıstıyor.
hem ızonık (buyuk kaslardan yararlanıp tum vucuda etkı) hem de hakıkaten guclu kılıyor ınsanı.
sanıldıgının aksıne koldan cok bacak sırt ve ozellıkle gobege faydalı.
Yanı guzel.
Ama soyle soylım ben cok sevıyorum 100dk cekerım 80dk cekerım bazen unuturum program bıter esım
uyarır.
Ama esım, en fazla 15dk yapabıldıgını soyluyor.
sevmekle alakalı.

Farkettim eksiksiz liste süper

Heheh napayım diktatörlüğe geçtim tekrar, demokrasi zor işmiş sağolll asratoşumm çok kişiyiz muhtemelen 2 haftada 1 sana gelir

Sımdı ben yanlıs yapıyor muyum
Ben tek ve son mesajıma herseyı ılıstırıyorum.
yanı arkadaslardan yapan var goruyorum her mesajın baslıgına kacıncı mesaj oldugunu yazıyor, oyle mı yapayım?

Sımdı ben yanlıs yapıyor muyum
Ben tek ve son mesajıma herseyı ılıstırıyorum.
yanı arkadaslardan yapan var goruyorum her mesajın baslıgına kacıncı mesaj oldugunu yazıyor, oyle mı yapayım?

yoo nasıl istersen öyle yap. Misal ben her mesajıma yazıyorum bidaha akşam oturup kaç mesaj yazmışım saymiyim diye. Daha kolay oluyor.

hahahha
Ya komsu da ayıp etmıs, 8 ne ya?!

karbonhidrat az alınca mı içsel çöküş oluyor, ben aslında bir arkadaşa kızdım dün, bi de makarnanın kalorisine kafam bozuldu, eşim de geç geldi, oğlan da şımardı ben de dehşet acıktım ama bitmeyen bir açlık, yani 2 porsiyon yoğurtlu iskenderi bi lüpletmede götürebilecek kadar, dediğin gibi sonradan incir kayısı falan da yedim anca kendime geldim:)

eşim bu akşam da gelmeyecek, akşam yemeğine yalnızım, kahvaltıdan beri 1 tane grissini yedim, 1 tane de çizi yedim başka da bişi yemedim, fırsatım olmadı dışardaydım. şimdi çok açım, ne yesem acaba, karar veremiyorum:) nesfit mi yesem acaba?

nesfit iyi gider bence
Eşin muhasebeci olabilir mi? ay kapatıyorlar ya malum mesaiye kalıyorlar.

nesfit iyi gider bence
Eşin muhasebeci olabilir mi? ay kapatıyorlar ya malum mesaiye kalıyorlar.

haha o yaptığı işlerden sadece bir kısmı canım:) kayıt kuyudat falan yani. ama benim eşim şu sıra görevde, simülasyonda rütbeli asker nesfit yiyeyim 1 porsiyon, doymazsan ton balıklı salata yapar yerim akşam da:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…