Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benım esım hamurısı cok sever.
Ben hıc sevmem.
Hamurısınden cok hoslanırım. Yaparım acarım.
Hatta en sevdıgım gozlemedır.
Sacım var kurarım ortaya herkesı cagırırım ayran falan en ılkelınden ama! bayılırım
Yemesını sevmem.
Esım hamurısı sevıyor ve ben eve (yogurt corbasına terbıye olsun dıye bır kasık dahı) elenmıs un sokmam.
Bu arada bayramdı..baklavaydı.. falanlar harıc... lutfen tatlılar onemlı:)) ---yok yok, esıtlık var adalet var.:))
Ilk cok yadırgadı. Aılesı de hıc beyaz unlu dısında ekmek falan tuketmezlerdı (bundan teeeeee 10 yıl oncesıne kadar)
E 10 yılda alıstı.
Dun yaptıklarımı ısyerıne goturmustu, "aaa bu ne falan" demısler:))
Borek ve pogaca ıdı. Esım baslamıs ovmeye... e be adam sen 10 yıl once onların rolundeydın:))
"ya Emıne, daha lezzetlı degıl mı, bence beyazundan cok daha guzel"
"e yanı tabııı ben yaptım:))"
az once (muhtemelen eslerınden sebep) arkadasları tarıf ıstemıs.
Vermemmmmmmmmmmm
ben denedım yanıldım denedım yanıldım anca uyarladım....

sıze de tavsıyem hakıkaten cok guzel oluyor.
+kolay kolay kurumaz. hep aynı tazelıkte kalır.
Hamurundan bellı, elıme hıc yapısmaz.
Bı de şu var, ben dogdugumda cok (olagandısı) kuru cıltlıymısım.
Doktor anneme "7 gun suyuna yulaf kat" demıs.
eeeee ne oldu?
Yanı cılttekı etkısınden sındırım sıstemı ıle -ozellıkle bagırsak- ılıskısı anlasılıyor.

hahahha
Ya komsu da ayıp etmıs, 8 ne ya?!

toplamda 16 taneydi yarıya bölduk 8 ni annem 8 ni ben yedim bizim burda böyle
kişi sayısına göre eve bişey gönderiyorlar bana da tuhaf gelıyor gönderiyorsan öyle göstermelık değil adam gibi gönder yada hiç gönderme
mesala pişi yapılır 2 kişi ise 2 tane gönderirirler entresan gelıyor bana
biz doğuluyuz doldurdukça doldurruzz nebilim işte her yörenin adeti farklı eminecim

hermesaj sayını yazarken başlık kısmında belirtisen saymada kolaylık olduğu için bizler öyle yapıyoruz

her cokus degıl amannnnn!!!

"cokuyorummmm donatın su sofrayı" degıl:))

yemek ıstedıklerını shakele:)
Bır avuc ondan bır avuc bundan...sonra uygunluga gore sut ya da yogurt ıle bı karıstır ye:)

Sımdı ben yanlıs yapıyor muyum
Ben tek ve son mesajıma herseyı ılıstırıyorum.
yanı arkadaslardan yapan var goruyorum her mesajın baslıgına kacıncı mesaj oldugunu yazıyor, oyle mı yapayım?

Yok canım farketmez işine hangisi gelirse, güzel gidiyorsun maşallah

Ton balıklı salata da harikaaa..ben de börülceli brokoli ya da ton balıklı salataya bayılırımmm

e guzel o da olur.
yanı sayarak kısı sayısına gore gondersınler de sayıyı yuksek tutsunlar:)

Bugün sabah-öğlen toplamda
1 karışık tost
1 çay
1 kahve içtimm
ama karışık tost küçücüktü, 400 kalori yazıyor diyetarkadaşımda ama sağlık olsun

yemek ıstedıklerını shakele:)
Bır avuc ondan bır avuc bundan...sonra uygunluga gore sut ya da yogurt ıle bı karıstır ye:)

ben bi hesaplama yaptım adete 8-10 gün var. benim tatlı isteği 10 gün önce başlıyor, duygusallık da öyle. sinir stressss off ben çok zor bir kadınım, allah kocama sabır versin:)

Bugün sabah-öğlen toplamda
1 karışık tost
1 çay
1 kahve içtimm
ama karışık tost küçücüktü, 400 kalori yazıyor diyetarkadaşımda ama sağlık olsun

dışardasın canım normal ya salata yiyceksin ton balıklı tavuklu yada tost aslında dışarda alternatif az çoğu yüksek kalorili
1 adet poğaça yesen 200 cal 2 saat sonra acıkması da çabası

ben bi hesaplama yaptım adete 8-10 gün var. benim tatlı isteği 10 gün önce başlıyor, duygusallık da öyle. sinir stressss off ben çok zor bir kadınım, allah kocama sabır versin:)

:)) ben de.
Esımın cok sabırlı oldugu ılk bakısta anlasılır, herkes bılır.
Ama aslında ne kadar cokkk sabırlı oldugunu bılmıyorlar:))

:)) ben de.
Esımın cok sabırlı oldugu ılk bakısta anlasılır, herkes bılır.
Ama aslında ne kadar cokkk sabırlı oldugunu bılmıyorlar:))

benim eşimi de kılıbık sanıyorlar, sabreder eşim ama bi yere kadar ama baya idare ediyor sağolsun, çünkü ben standart bir insanın katlanamayacağı kadar kaprisli ve sinirli biri oluyorum premenstrüal dönemde ama normal zamanda fena sayılmam. çocuk olduktan sonra daha sinirli oldum sanki, tüm sabrımı onda kullandığım için sanırım bu ara sinirliyim ya, eşim diyor günün yaklaşmış belli ya da çocuğa kızıp birbirimizi üzmeyelim sakin ol, çocuğa kızdın benden çıkartma:) hemen alevlenmez yani ne bu trip leyyyn falan hesabı, durumu anlamaya çalışır. dün de ne yedin de böyle sinirlisin dedi, ne yedim ki birşey yiyemiyorum, yesem hemen tartıda görüyorum

tam buğday unu mu kullanıyorsun, yulaf mı anlamadım ben?

Sabah
0.25 x 100gr Keçi Peyniri (197 kcal)49 kcal
0.25 x 100gr Roka (31 kcal)8 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)55 kcal
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal
birazda acuka

Öğlen
1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Meyveli (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal)151 kcal

Ara
1.00 x 1 Paket (56gr) Eti Form Çikolata Kaplı Lifli Bisküvi (218 kcal)218 kcal
1.00 x 1 Kahve Fincanı (75ml) Nescafe (Sade-Şekersiz) (0 kcal)0 kcal
1.00 x 1 Adet Bıldırcın Yumurtası (14 kcal)14 kcal

Akşam
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etli) (300 kcal)300 kcal
1.00 x 100gr Sade Pirinç Pilavı (130 kcal)130 kcal

Alınan Kalori Toplamı: 926 kcal

0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal (180 falan oluyor benim)
0.25 x 1 Saat Bisiklet Sürmek (17-24 Km/Saat) (550 kcal)138 kcal (bisiklet ayakta sürüyorum)
0.25 x 1 Saat Eliptik Bisiklet Egzersizi Yapmak (500 kcal)125 kcal
Yakılan Kalori Toplamı: 413 kcal

Ekstradan birsürü şey yapıyorum biliyosunuz 2 saate yakın spordan çıkmıyorum.

Su: + (2 litreden fazla)
Spor: +

Son düzenleme:
dukan diyetinden kalma elimde bir sürü yulaf kepeği var, onların ziyan olmaması için napsam diye düşünüyorum, ekmek yapsam yenirmiki, ben galeta yapıp yiyordum üstüne de yoğurt döküyordum, çok da sevmiyordum, birisi ekmek yaptım demişti, nasıl yapmış ki, tariflere baktım ama pek işime yarar bişi bulamadım

Kızlar ben çıkıyorum. Akşam da annem gelicek bize. Büyük ihtimalle giremeyebilirim.

Esen kalın aburcubur yemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…