hahahha
Ya komsu da ayıp etmıs, 8 ne ya?!
karbonhidrat az alınca mı içsel çöküş oluyor, ben aslında bir arkadaşa kızdım dün, bi de makarnanın kalorisine kafam bozuldu, eşim de geç geldi, oğlan da şımardı ben de dehşet acıktım ama bitmeyen bir açlık, yani 2 porsiyon yoğurtlu iskenderi bi lüpletmede götürebilecek kadar, dediğin gibi sonradan incir kayısı falan da yedim anca kendime geldim:)
eşim bu akşam da gelmeyecek, akşam yemeğine yalnızım, kahvaltıdan beri 1 tane grissini yedim, 1 tane de çizi yedim başka da bişi yemedim, fırsatım olmadı dışardaydım. şimdi çok açım, ne yesem acaba, karar veremiyorum:) nesfit mi yesem acaba?
Sımdı ben yanlıs yapıyor muyum
Ben tek ve son mesajıma herseyı ılıstırıyorum.
yanı arkadaslardan yapan var goruyorum her mesajın baslıgına kacıncı mesaj oldugunu yazıyor, oyle mı yapayım?
haha o yaptığı işlerden sadece bir kısmı canım:) kayıt kuyudat falan yani. ama benim eşim şu sıra görevde, simülasyondarütbeli asker nesfit yiyeyim 1 porsiyon, doymazsan ton balıklı salata yapar yerim akşam da:)
toplamda 16 taneydi yarıya bölduk 8 ni annem 8 ni ben yedim bizim burda böyle
kişi sayısına göre eve bişey gönderiyorlar bana da tuhaf gelıyor gönderiyorsan öyle göstermelık değil adam gibi gönder yada hiç gönderme
mesala pişi yapılır 2 kişi ise 2 tane gönderirirler entresan gelıyor bana
biz doğuluyuz doldurdukça doldurruzz nebilim işte her yörenin adeti farklı eminecim
hermesaj sayını yazarken başlık kısmında belirtisen saymada kolaylık olduğu için bizler öyle yapıyoruz
yemek ıstedıklerını shakele:)
Bır avuc ondan bır avuc bundan...sonra uygunluga gore sut ya da yogurt ıle bı karıstır ye:)
e guzel o da olur.
yanı sayarak kısı sayısına gore gondersınler de sayıyı yuksek tutsunlar:)
Bugün sabah-öğlen toplamda
1 karışık tost
1 çay
1 kahve içtimm
ama karışık tost küçücüktü, 400 kalori yazıyor diyetarkadaşımda ama sağlık olsun
ben bi hesaplama yaptım adete 8-10 gün var. benim tatlı isteği 10 gün önce başlıyor, duygusallık da öyle.sinir stressss off ben çok zor bir kadınım, allah kocama sabır versin:)
hahaha yok öyle adet burda 2 kişi ise 2 tane fazlası olmaz
genel itibariyle ağırlamayı değil kendilerini ağırtlamayı seven bi halk ondan olsa gerek
:)) ben de.
Esımın cok sabırlı oldugu ılk bakısta anlasılır, herkes bılır.
Ama aslında ne kadar cokkk sabırlı oldugunu bılmıyorlar:))
Benım esım hamurısı cok sever.
Ben hıc sevmem.
Hamurısınden cok hoslanırım. Yaparım acarım.
Hatta en sevdıgım gozlemedır.
Sacım var kurarım ortaya herkesı cagırırım ayran falan en ılkelınden ama! bayılırım
Yemesını sevmem.
Esım hamurısı sevıyor ve ben eve (yogurt corbasına terbıye olsun dıye bır kasık dahı) elenmıs un sokmam.
Bu arada bayramdı..baklavaydı.. falanlar harıc... lutfen tatlılar onemlı:)) ---yok yok, esıtlık var adalet var.:))
Ilk cok yadırgadı. Aılesı de hıc beyaz unlu dısında ekmek falan tuketmezlerdı (bundan teeeeee 10 yıl oncesıne kadar)
E 10 yılda alıstı.
Dun yaptıklarımı ısyerıne goturmustu, "aaa bu ne falan" demısler:))
Borek ve pogaca ıdı. Esım baslamıs ovmeye... e be adam sen 10 yıl once onların rolundeydın:))
"ya Emıne, daha lezzetlı degıl mı, bence beyazundan cok daha guzel"
"e yanı tabııı ben yaptım:))"
az once (muhtemelen eslerınden sebep) arkadasları tarıf ıstemıs.
Vermemmmmmmmmmmm
ben denedım yanıldım denedım yanıldım anca uyarladım....
sıze de tavsıyem hakıkaten cok guzel oluyor.
+kolay kolay kurumaz. hep aynı tazelıkte kalır.
Hamurundan bellı, elıme hıc yapısmaz.
Bı de şu var, ben dogdugumda cok (olagandısı) kuru cıltlıymısım.
Doktor anneme "7 gun suyuna yulaf kat" demıs.
eeeee ne oldu?
Yanı cılttekı etkısınden sındırım sıstemı ıle -ozellıkle bagırsak- ılıskısı anlasılıyor.
neredeydın (kusura bakma), sevmedım ben orayı:)
tam buğday unu mu kullanıyorsun, yulaf mı anlamadım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?