ç.kale canımm, burda komşuluk ilişkilireni bende sevmıyorum ama napalım işte
dışardasın canım normal ya salata yiyceksin ton balıklı tavuklu yada tost aslında dışarda alternatif az çoğu yüksek kalorili
1 adet poğaça yesen 200 cal 2 saat sonra acıkması da çabası
internetim yine gitti geldi, ödüm koptu valla. bugün liste sırası bende, lütfen herkes suyunu sporunu mesajını falan başlığına belirtip yazsın, malum acemiyim::)
ben şimdi spora başlıcam, bugün geç kaldım ama çok spor yapmayı planlıyorum, en azından hergünkünden biraz fazla:)
merhaba nasılsınız canlarımm
sabah kalktım
kahvaltımı yaptım
şükür kuvvetim vardı sporumu yaptım 50 dakika
duşumu aldım
arasımı doyurdum
mutfağı topladım
fatma tam oturur pcye girer guruba tel çalar sana gelizcez kahveye karşı komşular buyrun denir anında pc kapanır :) anca geldimm biz tam dağın eteğindeyiz sonrada bir dağ gezisi kekik bile topladım dağdan :) mis mis
canımm benim akşam okudumm ama yazamadımm ne sevindimm bilemezsin ben biliyodumm kii çok sevindim ablamm korkularında normal ama zamanla aşılmıyacak şeyler değill uzaklıkta eetkili oda haklı kendince yetememekten korkuyo şu dönem içinn kelebeğim... of topuklu ayakkabı akşama kadar zor cnm tabii ...dinlen kuzm..
Tabi ki yazacazzzama sorun etme, yarın yardım ederim ben sana, acele de etme yarın sabah hazırlasan da olur ohh iyi sporlar mı denir ne denir
Anammm harikaymışş..dağ bayırtickerıma bak şafak saymaya geri döndüm, Zafer bana geri döndü paylaştım ama görmemişsindir belki yazayım dedim fatoşcum ablacımm aramız henüz tabi ki eskisi gibi değil..çok yol gerek ama şu an içimdeki kara delik yerini küçük korkulara tedrginliklere bıraktı bu bile iyi..
ben de günümün çoğunu topuklu ayakkabılarla adliyede geçirdiğimden biraz dinlenmecedeyim
dukan diyetinden kalma elimde bir sürü yulaf kepeği var, onların ziyan olmaması için napsam diye düşünüyorum, ekmek yapsam yenirmiki, ben galeta yapıp yiyordum üstüne de yoğurt döküyordum, çok da sevmiyordum, birisi ekmek yaptım demişti, nasıl yapmış ki, tariflere baktım ama pek işime yarar bişi bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?