Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dışardasın canım normal ya salata yiyceksin ton balıklı tavuklu yada tost aslında dışarda alternatif az çoğu yüksek kalorili
1 adet poğaça yesen 200 cal 2 saat sonra acıkması da çabası

Aynen ya...alternatif az..o da 2 öğün niyetine olunca takılmadım ben deee elim kadardı yaa

Bugün spor yapamıycamm..hem çok yorgunum hem de grup ders yok salona gidesim yok, yarın crunch dersine gircem ilk kez bakalımm nasılmışş :)

Son düzenleme:
internetim yine gitti geldi, ödüm koptu valla. bugün liste sırası bende, lütfen herkes suyunu sporunu mesajını falan başlığına belirtip yazsın, malum acemiyim::)

ben şimdi spora başlıcam, bugün geç kaldım ama çok spor yapmayı planlıyorum, en azından hergünkünden biraz fazla:)

merhaba nasılsınız canlarımm
sabah kalktım
kahvaltımı yaptım
şükür kuvvetim vardı sporumu yaptım 50 dakika
duşumu aldım
arasımı doyurdum
mutfağı topladım
fatma tam oturur pcye girer guruba tel çalar sana gelizcez kahveye karşı komşular buyrun denir anında pc kapanır :) anca geldimm biz tam dağın eteğindeyiz sonrada bir dağ gezisi kekik bile topladım dağdan :) mis mis

hilalimmmmmmmmmmmmm dün gece okudumm zafere çok sevindimm canım belki inanmıyacaksın canım ama sana söyleyecektimm bu günlerde haber alacaksınn diye.. nerden bildin deme özele gell kaç kez yazdımmm özele gel :) bende aslında sana yazdığımm yorumlarda bunu anlatmaya çalıştım canım tam ifade edemedimm dahada iyi olacaksınız..ama şuandaki seninn kararlarınn çok doğru temkinli davranmaya devam canım benim...çok sevindim ama ablamm bunu bill..

Tabi ki yazacazzz ama sorun etme, yarın yardım ederim ben sana, acele de etme yarın sabah hazırlasan da olur ohh iyi sporlar mı denir ne denir

Anammm harikaymışş..dağ bayır tickerıma bak şafak saymaya geri döndüm, Zafer bana geri döndü paylaştım ama görmemişsindir belki yazayım dedim fatoşcum ablacımm aramız henüz tabi ki eskisi gibi değil..çok yol gerek ama şu an içimdeki kara delik yerini küçük korkulara tedrginliklere bıraktı bu bile iyi..
ben de günümün çoğunu topuklu ayakkabılarla adliyede geçirdiğimden biraz dinlenmecedeyim

bu oğlan beni öldürcek daha yeni içeri girdimm dışarı çıkalım diyor
bakkala gitçem zatii off off

canımm benim akşam okudumm ama yazamadımm ne sevindimm bilemezsin ben biliyodumm kii çok sevindim ablamm korkularında normal ama zamanla aşılmıyacak şeyler değill uzaklıkta eetkili oda haklı kendince yetememekten korkuyo şu dönem içinn kelebeğim... of topuklu ayakkabı akşama kadar zor cnm tabii ...dinlen kuzm..
HİLAL BEN SEVDİĞİM İNSANLARIN BAŞINA GELECEKLERİ ÖNCEDEN HİSSEDEBİLİYORUM ONUN SEVİNCİŞNİDE ACISINIDA SANKİM KENDİM YAŞAYIP HİSSEDİYORUM HEMDE TANIMAMDA GEREKMİYOR..ÜSTELİK SEVMEM YETRLİ :) DELİMİSİN FATOŞ ABLA DEME SAKINN SENİDE BİLİYODUMM..CANIMM BENİMM.. SONUNUZDA EVLİLİK BUNUDA SÖYLEYEYİMM AMA ZORLUKLARDA VAR..

Yarın diyetisyende kontrolum var :)
öğleden sonra sabahki durumuma biliyonuz giremiyom ama bellide olmaz..1 buçukta çıkçam evden..bakalımm sorularımda var sormak istediğiniz bir şey varmı sorayım güzel doktoruma

vallahi geçmişi okuyamadım yok dimi bi aksilik geçmiş dedğimde bu günn
özlem,imm yazdıklarını okudumm canım benimm ne güzel yavaş yavaş düzene giriyor çok sevindim arkadaşımm denk geliriz canımm allahın izniyle çok öptüm seni

Hilal insan bi bekler ablam ne diyecekk kızz hemen mi kaçtın Anca yetişiyomm zaten muhabbete akşam gelirsinn beşlki ozaman adamdan kaılrsa bana pc..

SABAH
2 DİLİM EKMEK
KARIŞIK ÇÖKELET 2 KAŞIK
1 YUMURTA
ÇAY
DOMATES
ARADA
1 ELMA 1 ABRDAK SÜT
ÖĞLEN
NOHUT YEMEĞİ 6 KAŞIK
SALATA
YOĞURT YARIM ABRDAK
ARA 2 ETİFORM ÇUBUK KRAKER
1 MUZ
AKŞAM
MAKARNA 6 KAŞIK SALÇALI BAHARATLI YOĞURTLU
BOL SALATA
kahve 2 fincan sade
bitki çayı 1 kupa

SU 2+++
SPOR 50 DAKİKA YÜRÜME BANDI
1 SAAT NORMAL TEMPO YÜRÜYÜŞ

fatos simdi seni forum takipte gordum aklimdayken yazma firsati oldu super kilo vermissin.kendinle gurur duy arkadasim.

1 dilim tam bugday ekmegi 60 kcal 12 karbonhidrat
4 adet zeytin 28 4
1 salatalik 11 4
50 gr lor 100 0
maydanoz, ilik liminlu su
1 yumurta 80 1

ara
2 adet hurma 32 14
sekersiz sutsuz nescafe 0 0

aksam
yagsiz salata 100 20
izgara tavuk 160 0

ara
1 bardak sut icerim sanirim 120 1

toplam 692 kcal 56 karbonhidrat

su :+ 3 lt
spor: +1.5 saat hizli tempo yuruyus 930 kcal ve 2.5 saat ev temizligi(yagdan yaktirmiyor ama yine de yazmak istedim. cok yordu beni)

gercekten de fatos mukemmel kilo vermissin. gecen hafta Ayca Kaya diyetisyen 120 kilodan 80 kiloya dusurdugu birini televizyona cikardi. Sen sadece bizim aramizda bildigimiz ama mukemmel bir ornek olan basari hikayesisin. bu basari hikayeni ayri bir forumda actin mi? Bence cok fazla kisiye cesaret verebilir ve moral olabilirsin

Yulaf kepeginin tadi nasil. ben almayi dusunuyorum ara ogunde yogurtla tuketirim diye. cevremde hic kullanan yok da merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…