Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben üniversite 1 de 10 kilo aldım 1 yılda, o yaz herkes şişmişsin deyince azmettim 3 ayda 15 kilo verdim. 50 kilo döndüm okula kimse tanıyamadı beni:) sen de öyle yaparsın canım:) valla fıstık gibi olmuştum, inş. gene yapıcam:) gerçi beni de azımsamayın 73 kilo doğum yapıp 55lere inmek de kolay olmadı ama başardım:) bi resimlerim var görseniz bir yeliz var benden içerüüüüüü:)

bu arada benim mesaj araya karıştı, 3 yemek kaşığı makarna 1 porsiyonmuş, siz ne kadarı 1 porsiyon hesaplıyorsunuz diye sordum?

aaaa oradakıler sıcakkanlı yanı Trakyalı mızaclı sanırdım ben?

yok tatlım işleri düşerse yakınlık kurarlar yoksa öyle selam da vermezler genelleyemem tabi ama komşuluk ilişkileri bizim doğudaki gibi sıcak değil malesef

yulaf kepeğinden krep yapabilirsin
2 yumurta
2 yemek kaşığı yulaf kepeği
yarım çay bardağı süt

arzu ettiğin peynirle,dereotu yada maydanozla gayet doyurucu bir menü olur

hahah inşllh öyle olcak yeliz ablacım ya valla çok isitiyorum benim yıllardır var ben 8. sınıftan beri yurtlardayım. hiç düznli hayatım olmadı düzenli kilolarım oldu löp löp şimdi evdeyim allhtan yapıyorum bşyler yeter gari bi pantolon alcam olmuyo bıktım valla

haklısın canım, ben çok kilo verdim ya geçen yıldan beri, sanki birkaç kilo alınca 70 e çıkmışım ya da çıkıverecekmişim gibi geliyor, ondan korkuyorum çok anoreksiyanın eşiğinden döndüm:26:

bu arada benim mesaj araya karıştı, 3 yemek kaşığı makarna 1 porsiyonmuş, siz ne kadarı 1 porsiyon hesaplıyorsunuz diye sordum?

Valla ben kafama göre hesaplıyodum göz kararı çok profesyonel sayılmam bu konularda, 3 kaşık da çok azmış yaa ama nası bi kaşık şimdi kime göre neye göre

tatlım zaferle aranız düzelmesine sevindim :13:
ama artık ağırlığını koy öyle seni kolay sanmasın üzüp de gönlünü alırım diye düşündürtme sonra erkekler hemen rotayı değiştiriyorlar
aman üzmeyeyim hilalim desin
tabi sende askerde ya çok yüklenme gelince burnunu sürt ona da yazık sanada canım

AldığınızKalori Miktarı

1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
5.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal)10 kcal
0.50 x 100gr Lor Peyniri (Yağsız-Tuzsuz) (85 kcal)43 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)35 kcal
4.00 x 1 Parça (5gr) Eti Karam %70 Yoğun Bitter Lezzeti Çikolata (24 kcal)96 kcal
5.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)45 kcal
2.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)54 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Yaprak Sarma (Dolma) (268 kcal)268 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Sebze Çorbası (Kış) (89 kcal)45 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)225 kcal
7.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)63 kcal
0.50 x 1 Adet Armut (70 kcal)35 kcal
0.25 x 100gr Lor Peyniri (Yağsız-Tuzsuz) (85 kcal)21 kcal
Alınan Kalori Toplamı1027 kcal

YaktığınızKalori Miktarı

1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
Yakılan Kalori Toplamı200 kcal

su :2 litre

Aynen öyle yapmamalı.. ben de ortayı tutturmaya çalışıyorum esratoşum..şu an zaten onun korkusu olduğundan teslimiyet biraz zaman alacak...askerde diye çok abartamıyorum ama yine de soğukluğun o da farkında, ben özledim diyorum sen neden demiyosun diyo, ben de o an mesela ne özledim diyorum ne de özledn de bi haftadır nerdeydin diyorum, susuyorum sadece...sonra söylerim zamanla diyip geçiştiriyorum..napıyım....
sonunda denk geldik bu aradaa

Valla ben kafama göre hesaplıyodum göz kararı çok profesyonel sayılmam bu konularda, 3 kaşık da çok azmış yaa ama nası bi kaşık şimdi kime göre neye göre
3 yemek kaşığı diye okudum ben, 3 yemek kaşığı yoğurtlu makarna 512 kalori mi ne, eğer göz kararı dersen ben 6-7 kaşıktan az koymam 1 porsiyona gelsin 1200 kalori, gün boyu başka bişi yeme 1 tabak yoğurtlu makarna ye bitti

1.00 x 1 Adet Karışık Tost (400 kcal)400 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet (18gr) Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal)78 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği (260 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Börülce (Haşlanmış-Süzülmüş-Tuzsuz) (44 kcal)44 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Enginar (170 kcal)170 kcal
0.25 x 1 Paket (44gr) Eti Tutku Kakao Kremalı Mozaik Bisküvi (221 kcal)55 kcal
0.50 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi (155 kcal)78 kcal
Alınan Kalori Toplamı1211 kcal

Bugün spor:-
Su:+

Az yedim sanıyordum ama baya yemişim yaaa :26:

yelizzzzz not ediyon de mi paylaşanları, sonra arar tarar bulamazsın bakk

Amanınn o kadar da değildirrr yaaa fatoş diyetisyenimize danışalım

Son düzenleme:

ip atlaybailiosan ne mutlu ya. sonuçları merak ediyorum. ama şimdiden incelme başlamıştır heralde.

menü çok güzel. kınoa pilavını senden duydum ilk. bi bakayım netten

Fatoş istikrarın çok hoşuma gidiyor. nazar değdirmeyiz inşallah sana Nazar

aynen öyle cicim. tutucu bi yer. balıkesir'le ilgisi yok, bildiğin karadeniz'deyim. 4 gün burda, 3 gün evimde. biraz da iyi oluyor aslında, uzaıkça uzuyor cicim ayları. yds-ales falan çalışıorum, boş zamanım olduğu için. yemek yapmayınca ne kadar çok zamanı kalıyormuş insanın

işte çok istediğim şey, suda doğum.. Türkiye'de öneriyor musun? istanbul'da falan mesela? bu arada mesleğin çok güzel. ben spor eğitmenleri ile çok iyi anlaşırım. bugün beden eğitimi öğretmeniyle maç yaptık okulda ikimiz. halbuki daha 3-4 gündür tanıyorum ama spor insanları birleştiriyor

insan nasıl tatlı bişey yemeden yaşar, bilemiorum; yapabilene helal olsun.

saol cicim, doğrudur; adım özlem hollanda'da mısın hala?

not ediyorum 7 kişi var şimdilik ama mesaj sayılarını yarına bakıcaz:)

suyunu yazmamış mısın benim gözümden mi kaçtı?

su +
spor + menü +
özlem ablacım valla fena yoruyo geçen abarttım arada gaza geliyorum yapıyorum 2 gün heryanım ağrıyor nefes nefese kalıyorum. ama sen bi süzülmüşsün ya diyen var haftaya sınv haftasından sonra Alanya ya gidiyorum evime ordan dönüşte 5 kilo daha vercem . çok iyi spor yapabiliyorum orda .o zamn gösterck etkisini inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…