haftaya olsun be yavrum valla çok sıkışık olcam 12 dersim var 6 güne sıkıştırdılar sınavları resmen bir günde 3 sınava gireceğim zamanlar var . berbat durumda olcam herlde yemeğime dikkt ederim tabi ama spor bilmiyorum . ama dediğim gibi öbür hafta bu bünye millete o farkı hissettirecek . bugün arkdaşlarıma 4 kilo verdiğimi söyledim farkedemeyenler var farkedenlerde tabi. farkedemeyenlere inat farkettiricem yani kafaya koydum .iyiyki varsınız şu ortamda olmasam mümkün değil yapamazdım ben.. cidden seviyorum hepinizi tek tek
aaaa oradakıler sıcakkanlı yanı Trakyalı mızaclı sanırdım ben?
yulaf kepeğinin tadı falan yok, ben yumurta yulaf kepeği süt dereotu ve beyaz peyniri çırpıp krep gibi pişirip yiyordum güzeldi öle olunca. elimdekiler ziyan olmasın diye ekmek yapıp yesem diyorum, tarif bakıyorum, yarın yaparım belki, güzel bişi olursa tarifi paylaşırım.
hahahben üniversite 1 de 10 kilo aldım 1 yılda, o yaz herkes şişmişsin deyince azmettim 3 ayda 15 kilo verdim. 50 kilo döndüm okula kimse tanıyamadı beni:) sen de öyle yaparsın canım:) valla fıstık gibi olmuştum, inş. gene yapıcam:) gerçi beni de azımsamayın 73 kilo doğum yapıp 55lere inmek de kolay olmadı ama başardım:) bi resimlerim var görseniz bir yeliz var benden içerüüüüüü:)
bu arada benim mesaj araya karıştı, 3 yemek kaşığı makarna 1 porsiyonmuş, siz ne kadarı 1 porsiyon hesaplıyorsunuz diye sordum?
Vuhuu bana bunu demeyecegdinnngeldim kız ben Alanya'yaaa...Antalya'da geçti orta-lise hayatım da ondan bu özlem..orda yaşadık 8 sene falan..inş gelirim inşallahh ben de istanbula beklerimm
Canım kilon da abartılcak bi durum yok zaten, 2 kilocuk farkedilmez öyle hemen ama sen baştan kontrolü sıkı tutarak iyi ediyorsun tabiii...
yoksa biz 50 li kilolara kilolu diyenleri şişliyoz
bu arada benim mesaj araya karıştı, 3 yemek kaşığı makarna 1 porsiyonmuş, siz ne kadarı 1 porsiyon hesaplıyorsunuz diye sordum?
Vuhuu bana bunu demeyecegdinnngeldim kız ben Alanya'yaaa...Antalya'da geçti orta-lise hayatım da ondan bu özlem..orda yaşadık 8 sene falan..inş gelirim inşallahh ben de istanbula beklerimm
Canım kilon da abartılcak bi durum yok zaten, 2 kilocuk farkedilmez öyle hemen ama sen baştan kontrolü sıkı tutarak iyi ediyorsun tabiii...
yoksa biz 50 li kilolara kilolu diyenleri şişliyoz
2 yemek kaşığı pilav makarna 1 porsiyon canım
tatlım zaferle aranız düzelmesine sevindim :13:
ama artık ağırlığını koy öyle seni kolay sanmasın üzüp de gönlünü alırım diye düşündürtme sonra erkekler hemen rotayı değiştiriyorlar
aman üzmeyeyim hilalim desin
tabi sende askerde ya çok yüklenme gelince burnunu sürt ona da yazık sanada canım
3 yemek kaşığı diye okudum ben, 3 yemek kaşığı yoğurtlu makarna 512 kalori mi ne, eğer göz kararı dersen ben 6-7 kaşıktan az koymam 1 porsiyona gelsin 1200 kalori, gün boyu başka bişi yeme 1 tabak yoğurtlu makarna ye bitti
Valla ben kafama göre hesaplıyodum göz kararıçok profesyonel sayılmam bu konularda, 3 kaşık da çok azmış yaa ama nası bi kaşık şimdi kime göre neye göre
3 yemek kaşığı diye okudum ben, 3 yemek kaşığı yoğurtlu makarna 512 kalori mi ne, eğer göz kararı dersen ben 6-7 kaşıktan az koymam 1 porsiyona gelsin 1200 kalori, gün boyu başka bişi yeme 1 tabak yoğurtlu makarna ye bitti
su +
spor + yarım saat yürüdüm 300 de ip atlıcam
kahvaltımı yazmıştım öğle yok akşamda tost yedim yaaçlıktn ölcektim yoksa ayvalık tostu
öptüm hepinizi ben derse kaçar çok işim var çok
Ya ben 22:00de uyurum ekstreme bı durum olmadıgı muddetce..
Sıcrayarak kalktım; hem yogurt mayalamayı unutmusum hem de burayı..
sabah-buyuk kase nesfıt+sut+cılek+uzum
13:30-kahve
ogle-3yemek kasıgı patateslı taze fasulye kavurması
aksam-zeytınyaglı salata, ıkı servıs kasıgı kınoa pılavı
spor-65dk kurek
su-2.1lt
ps: yarın acısını cıkarırım, sımdı sayfaları da okuyamam...yatak benı bekler:))
hepınıze ıyı geceler..
Fatoş istikrarın çok hoşuma gidiyor. nazar değdirmeyiz inşallah sana Nazarsu +
spor +
menü
sabah
2 kaşık maydanozlu dereotlu çörekotlu çökelek
2 dilim ekmek
çay
7 zeytin
ara
1 elma süy
öğlen
nohut 8 kaşık
salata
yoğurt yarım abrdak
1 dilim ekmek
ara
2 etiform çubuk kraker
3 çilek
akşam
kabak kavurma sebzeli 8 kaşık
salata
yoğurt
1 ddilim ekmek
sağol canım teşekkürler hoşgeldin tekrar.dursunbeydeymişsin çocukken gitmiştim en son biraz şey tutucu yerdir derler balıkesirin en kötü 2 ilçesinden biri galiba ama olsun eş durumu olur sen rahat ol yeter öpt seni
ayyyy bende görmemişim kendini rahat bırak herşey olacağına varır zaman en güzel ilaç:)
Hıc de anlasmadık((
ne kuymagı
ne tereyagı
ne yogurt+mısır ekmegı...
:)) sen Trabzon'lu musun?
Ozelın en ozelı benım ısım.
Sampıyonaya yuzucu yetıstırıyorum.
yanı sahalardayız.
19yasına kadar tenıs oynadım (Hollanda)
sonra yuzdum...yuzdum...yuzdum.
Sonra egıtmen oldum ..bını bını bırlerle bı ara 3haftalık ogrencım bıle vardı
(su terapıstıyım aynı zamanda suda doguma gırıyorum -ıstek uzerıne- bebegımız bıraz sıkıntılıydı..yuzduk beraber)
Ama antrenorluk baslayınca egıtmenlık bıttı ve ben koca kocamanları yetıstırıyorum oyle ıste...
Ya hayret edıyorum bı ınsan tatlı yer de nasıl yarım yer.
Benım tatlı yememem ıcın "zerre yemeyecegım dıye kuralda" olmalıyım. -ıfrat tefrıt..evet benım-
dıyt kılo dısında sekerı hayatımdan cıkaralı 2ay oldu. Asıl dıyetı bıtırdıgımde buna uyacak mıyım?
Cunku daha once de 1yıl hıc sekerın zerresını (urunler ıcınde dahı) tuketmedım.
Bı basladım..tekrar basa dondum.
Ya senın yaptıgın gıbı yarım yıyebılsem...ohooo.
ayhhh yazıları anca bıtırdım.
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ilk gunaydını kızıma soylemeyı sevıyorum ama neyse sıze kıyak geceyım:))
Hılal, lutfen uzaktan ızle. Sonra zorlanmadan karar verırsın.:)) hayırlısı senın ıcın.
Destina.. Ozlem (sanırım), hosgeldın. Ben Emıne.
1.00 x 1 Adet Karışık Tost (400 kcal)400 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Adet (18gr) Nescafe 3ü1arada Kahve (Original) (78 kcal)78 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Yeşil Mercimek Yemeği (260 kcal)260 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Börülce (Haşlanmış-Süzülmüş-Tuzsuz) (44 kcal)44 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Enginar (170 kcal)170 kcal
0.25 x 1 Paket (44gr) Eti Tutku Kakao Kremalı Mozaik Bisküvi (221 kcal)55 kcal
0.50 x 1 Avuç (40gr) Sarı Leblebi (155 kcal)78 kcal
Alınan Kalori Toplamı1211 kcal
Bugün spor:-
Su:+
Az yedim sanıyordum ama baya yemişim yaaa :26:
yelizzzzz not ediyon de mi paylaşanları, sonra arar tarar bulamazsın bakk
suyunu yazmamış mısın benim gözümden mi kaçtı?hahahinşllh öyle olcak yeliz ablacım ya valla çok isitiyorum benim yıllardır var ben 8. sınıftan beri yurtlardayım. hiç düznli hayatım olmadı düzenli kilolarım oldu löp löp şimdi evdeyim allhtan yapıyorum bşyler yeter gari bi pantolon alcam olmuyo bıktım valla
su +suyunu yazmamış mısın benim gözümden mi kaçtı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?