Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben de akşam spor yapınca rahat uyuyan tayfadanım. ama doğrudur çok aşırı yorgun oluca insan uyuyamıyor.

evet ya, hamile olunca ne tip sporlar yapabiliriz, şimdiden öğrenmek isterim

kendi adıma, yavaş tren hızında gidiyorumm . ama her şeye rağmen iyiyiz. kilomuza kilo katma ihtimalimiz de vardı, Allah korusun

mayonezleri hoş görelim o zaman. ama şimdilik .cicim bol şans sana, Allah yardımcın olsun.

azıcıcık menü.. iyi dayanmışsın cicim, bu kadar hareketle birlikte.

çağla bademi kaç kaloriymiş, merak ettim. nette bulamadım da. ayyhh yine diyetisyen iltifatlar edecek sana, hakettin her zamanki gibi

inşallah yavrum, ben akşam girebiliorum artık sadece. malum okul. sende de Aras

bıldırcın yumurtasını, normal yumurta gibi mi yiyiyorsun Fuliasçım?? daha mı faydalı acaba??
Bugün spor yapamıycamm..hem çok yorgunum hem de grup ders yok salona gidesim yok, yarın crunch dersine gircem ilk kez bakalımm nasılmışş :)

crunch, spinning akşam hepsiciğini araştırdım sen söyleyince. anlat gelince bize sen yine de cicim.

karadeniz havasına devam ediyosun o zaman, ne güzell

Bugün sabah-öğlen toplamda
1 karışık tost
1 çay
1 kahve içtimm
ama karışık tost küçücüktü, 400 kalori yazıyor diyetarkadaşımda ama sağlık olsun

sucukla kaşar çok kalori tutuor sanırım ama o ebata gçre değişir tabi. kibrit kutusunu 10'da 1'i kadar sucuk koyuorlar içine

ben de bu ara bol bol yulaf ezmesi ve kayısı, incir yiyyorum; sendenim . biz lojmanda oturmuyoruz ama haftasonları lojmana basketbol oynamaya gidiyorz, aerobik, fitness falan da var. kadınlar çocuklarını bırakıor orda da. 2-3 yaşındaki çocuklar turluyor öyle, anneleri spor yaparken. sizin orda yok mu öyle bişey cicim?

canım benim bulunduğum yeri idrak etmek zordur, bakkal bile yok, öle diyim sana ama babamızın yoğun günleri bitince, babası işten gelince oğluşa bakacak ben dağa bayıra salıcam kendimi, artık yokuş tırmanma, koşma, atlama zıplama allah ne verdiyse:)

hadi canım. eşlerimizin mesleği aynı ama karakterleri pek öyle değil galiba . dün gece aradı beni eşim, sen şimdi yazmışsındır net'e neler yediğini, bana da söyle, dedi. söyledim. bi fırça çekti, bi fırça çekti, niye yemiyosun bişey, öleceksin açlıktan (abartmayı sever eşim ), konuşmuycam seninle doğru düzgün yemek yemezsen, kime güzel görünmeye çalışıyosun, manken gibi oldun, o poponu nasıl küçülttüysen, şimdi ben de büyütmeni istiyorum, yanıma gelince yine küçültürsün vs vs..

düşünn. şaka maka, tavır alıyor az yiyince ben .

yaaa.. kıbrıs diye hatırlıorum. doğrudur valla. neyse trekking yapmışsın olursun sen de, dağ bayır çıkmanın artistik adı öyle ya hanii

yok benimki bi memnun, kilo verdikçe hoşuna gidiyor, spor yaparken görünce mest oluyor:) elimde çikolata görse sen mi yicen onu diyor, yok diyorum oğlana vercem, sakın yeme diyor:)

yaaa.. kıbrıs diye hatırlıorum. doğrudur valla. neyse trekking yapmışsın olursun sen de, dağ bayır çıkmanın artistik adı öyle ya hanii

kıbrısı herkes tatil ve eğlence mekanı olarak biliyor da sadece girne ve magosa merkez öle, geri kalan yerler bildiğin köy. hatta yerli halkı olmayan köyler olduğu için bizim köylerden de beter ne bakkalı var ne camisi, arabası olmayan evden çıkamıyor, dolmuşu bile yok. herşeyi sıkıntı, neyseki kurtuluyoruz, allah bi daha düşürmesin böyle yerlere inş.:)

Kalori Miktarı
1.00 x 100gr Eti Form Light Müsli (309 kcal)309 kcal
2.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal)180 kcal
3.00 x 100gr Kırmızı Pancar (43 kcal)129 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
0.50 x 1 Adet Cafe Crown 2si1 Arada Kahve (55 kcal)28 kcal
10.00 x 1 Adet Erik (8 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Patates Kavurma (170 kcal)170 kcal
2.00 x 100gr Sütaş Light Yoğurt (55 kcal)110 kcal
Alınan Kalori Toplamı1223 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Basketbol Oynamak (700 kcal)350 kcal
Yakılan Kalori Toplamı350 kcal

bi de ayrıyeten 1, 5 saat roman havası oynadım. malum 23 nisan. çocuklarla her gün roman havası çalışıcaz kısmet olursa. en çok bana faydası olacak sanırım

bi de aslında erik değil o, çağla. badem çağlası bilirsiniz, yeşil. nette kalorisni bulamadım. ona en yakın meyve,erikti, onu yazdım. koca bir kase yedimm

yok benimki bi memnun, kilo verdikçe hoşuna gidiyor, spor yaparken görünce mest oluyor:) elimde çikolata görse sen mi yicen onu diyor, yok diyorum oğlana vercem, sakın yeme diyor:)

halbuki inceciksin, ben paşalar gbi 64.5 kiloyumm. azcık boyum uzun gerçi de, ne kadar uzun olsa iri gösteriorum.

ben şırnak'ta öğretmenlik yaptım, orası bile daha iyiymiş yaa.. yani cizre'de her akşam canlı müziğimiz vardı, 3-5 yerde. her haftasonu kafelerde açık büfe kahvaltılar, dicle nehrinin kenarında tekneden restorantımız bile vardı. vayy bee, kıbrıs o kadar demek ki.. duymuştum da, bu kadar olduğunu bilmiyorsum yine de.. kaç yıl kaldı??

benim boyum kısa canım, incecik değilim o yüzden, balıketiyim biz de güneydoğudan geldik, orası çok daha iyiydi, neyseki yıl değil ay kaldı canım, yaza tayinciyiz:)

benim boyum kısa canım, incecik değilim o yüzden, balıketiyim biz de güneydoğudan geldik, orası çok daha iyiydi, neyseki yıl değil ay kaldı canım, yaza tayinciyiz:)

branş farklı o zaman. biz de doğu istiyoruz, gelmiyor. azıcık kalmış, hadi hayırlısı, inşallah güzel er çıkar Yelizcim, o kadar çekmişsiniz. ben yatıyorum, iyi uykularr

branş farklı o zaman. biz de doğu istiyoruz, gelmiyor. azıcık kalmış, hadi hayırlısı, inşallah güzel er çıkar Yelizcim, o kadar çekmişsiniz. ben yatıyorum, iyi uykularr
iyi geceler canım ben de yatıyorum, doğu istiyoruz gelmiyor derken ne demek istedin anlamadım. biz artık batıya gitcez inş.:) ben de yatıyorum Allah rahatlık versin:9

lethem, az-uz,melikea123 ve tubish13 dışında menüler tamam kaptan. mesajları yarın sabah sayarım. ben yatıyorum artık. yarın görüşmek üzere:)

su+
spor+ (yarım saat açık hava yürüyüş, okuldaki koşturmayı saymıyorum)
menü+

menümü gündüz yazmıştım, bugün aşırı kaçmadım çok şükür, dün de tartı - gösteriyordu, inş cuma da öyle olur

iyi geceler arkadaşlar

Son düzenleme:

Anlatmam mıı hepsini anlatırım gireyim de derslere yarın crunch günü mesela hadi hayırlısı
bu arada ben de çuf çuf gitmişim özlemcim napalım bu kadar oluyor bizden de tepiniyoz baya ama yiyoz da

Hahhaah çok tatlısınız Allah bozmasınn (biliyo musun buraya Zafer de böyle şeyler diyo falan yazcaktım vazgeçtim...küsüm ona ben hıh )

o site çok söylüyor yaw

Bence de yaaa ya da işimize gelmiyorr

İyi gecelerr bayanlarr

Bu ıkı oldu:) yıne yataktan kalktım geldım.
Nıye unutuyorum ben bunu...

menu
kahvaltı oncesı bogurtlen cayı
sabah-shake (sut+su+frambuaz+kuruuzum+ruseym)
ogle-^kasık fasulye kavurması
16:45-1/2 elma
aksam-2kase mas fasulyesı corbası, zyaglı salata

spor- 1/2saat kosu,42dk kurek
su-2.3lt

Herkese guzel ruyalı derın uykular dılerım...sabaha dınc kalkın:))

kızlar geçmişi okuyabilirmiyim bilmiyorum gezmekten yeni geldim çünkü sabah erken kalkıyorumya artık o zaman muhabbettende kalmak istemiyorum ama napim

menüm sbah 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir 1 bardak süt
öğlen 1 elma 1 dilim kek
akşam 1 dilim ekmek bezelye salata
saat 8 de yarım tavukgöğsü 3 günkurusu 6 badem

suyum +
sporum + öptüm iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…