Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim net gitti yine daha yeni geldi. Neyse gecmisi okudum en azindan. Simdi siz mesajimi sabah gorursunuz muhtemelen. O zaman ben simdiden soyleyim :Gunaydinnnnnnnnnnnnnnn, Keyifli, mutlu ve guzel bir gun sizlerin olsun arkadaslar.

Ilk mesaj benden o zaman,
Gunaydınnn
Hayret bu saate kadar kımse gelmemıs, ohhh okumadan yazıyorum:))
Bugun o kadar "oraya gıt-ısbıtır suraya gıt-ısbıtır don ıs-bıtır" islerım var kı, acaba dıyorum hıc bısey yokmus gıbı mı yapsam.
Otursam tv karsısına "amaaaaaaaaaaan" mı desem... nerdeyse sıfırlayacagım kendımı, o kadar usenıyorum.

bu hafta senden üstün performans bekliyorum kilo verme konusunda
bende öyle bekliyorum kendşmden dikkat etmeye çalışıyorum inşallah olacak :)

cezaolarak düşünmüyorum kaptanım bu gruptayız ve yapmak zorundayız 2 günde yap desen yaparım yani öyle zor br şey değil en fazla 10dakika alan bir şey sonuçta :)

su:+
spor:+
menü:
sabah:avuç içi kadar tost
ve nescafe
öğlen:---
(dışarıdaydım yemeyi unutmuşum acıkmamıştım zaten çay içtim 3 bardak falan -şekersiz)
akşam:fasülyeli bir yemek adını unuttum (4-5kaşık)
makara(4-5 kaşık)

günaydın arkadaşlar, bugün de kalkamadım sabah, bu ara bahar yorgunluğu bastı galiba neyse şimdi kahvaltı ediyoruz oğlumla, kahvaltıdan sonra sporuma başlarım:)

Afiyet olsun , Yeliz.
Bızımkının de bugun yemeyesı tuttu.
kızımın damaktadı hakkında en ufak bı fıkrım bıle yok. Bugun bayıla bayıla yedıgını yarın keskın bı dılle red edıyor..ve tam tersı de oluyor:))

yaptığım listeyi açıklıyorum, yanlış yazdığım bir yer olursa düzeltin, herkes kendisini kontrol etsin lütfen:)

kelebek.hill: su(+) spor(-) Menü(+) Mesaj(25)

fulias: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (10)

degua: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (13)

mahurbeste: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (9)

yliss: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (27)

successfull: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (6)

fatos0808: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (10)

lethem: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (6)

concept: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (22)

destina_88: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (7)

melikea123: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (2)

tubish13: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (4)

az-uz: 1 mesaj atmış, internet sıkıntısı var giremedi, menü su spor belirtilmedi.
berenvildan: (izinli)

seninki daha küçük ne sevip sevmediği konusunda kendisi de bişi bilmez:) ama benim koca çocuk bile bi iyi yediğini bazen beğenmez, ruh haline göre galiba, ya da açlık tokluğuna göre:) eğer sabah erken süt içerse kahvaltıyı zoraki ediyor, çok acıkmışsa hiç sevmediği haşlanmış yumurtayı bile yer, bazen patates kızartmasını bile reddediyor. makarnayı çok sever bazen hiç yemez

Ya kızlar kızıcaksınız biliyorum ama bende kilo almak istiyorum , kendimi bildim bileli zayıfım, şişmanlık kadar zayıflıkta başa bela ,
bıktım yani etek giyemiyorum çöp gibi bacaklarım ya , bıktım ya kilo almam için tavsiyelerinizi bekliyorum, lütfen yardım

fulyacım hani zayıflama listesi vardı bi diyetisyenin, sen mi açıklıcaktın onu, ben kaçırdım mı ki? benim hatlar karışıyor burası çok kalabalık olduğu için, bazen okuyorum okuyorum, sonra diyorum biri bana şunu sormuştu ama kimdi unuttum:18::18::18:

aynen bendeee heheh. bazı arkadaşlarım var benimde özellikle biri 38 kilo ya. çocuk reyonundan giyiniyor ve mümkünü yok kilo alamıyor gitmediği doktor kalmadı kızın.
Metabolizması hızlı çalışanlarında kilo alması çok problem. Herkesin derdi ayrı kilosuyla.

Evet canım ben yazıcaktım ama unutuyorum evde yaaa
bu akşam da eve gitmiycem yarın akşam olmadı cuma sabahı kesin yayınlıyorum

Evet canım ben yazıcaktım ama unutuyorum evde yaaa
bu akşam da eve gitmiycem yarın akşam olmadı cuma sabahı kesin yayınlıyorum

neyse sen cuma yayınlarsın biz de pazartesi başlarız

8 günde 1.2 kg, kilo vermem yavaşladı değişiklik lazım sanırım ilk 3 günde 500 gr gitmişti

Çok iyiiii eline sağlık yelizciimm

Günaydın kizlarrr adliyedeyim ama sizi de takipteyimmmm

neyse sen cuma yayınlarsın biz de pazartesi başlarız

8 günde 1.2 kg, kilo vermem yavaşladı değişiklik lazım sanırım ilk 3 günde 500 gr gitmişti

ya zaten en saçma kilolarda takılıp kaldık. öyle hafta 2 kilo verme gibi bir olayımız olmaz herhalde.
Ama haftada 1 kiloya yakın verebiliriz. bu da 2 ayda ideal kilomuza ulaşmamız demek.
Ben niye haftada 1 kilo veremiyorummmmm

o diyetleri yazıcam bir inceleyelim eğer uyguluycaksak beraber uygulayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…