bende öyle bekliyorum kendşmden dikkat etmeye çalışıyorum inşallah olacak :)bu hafta senden üstün performans bekliyorum kilo verme konusunda
Senin menu ve spor da harikaaa sekerimmm...ya benim de iyi ama regl olamadm henuz fena sis hissediyorumm
Evettt hepsini izleyemedim ama tamamlarim eksigimi yalan dunyadaa..
O kadarcik spor bana ne yapacak ask olsun ozlemciimm3 aylik 400 e kayit yaptirdim sekerr... begendim ama yeri baya.. spor salonunda ben 61, 3 geldim valla bilemesim..ama bu sabah 62, 2 geldim uhuuu...sislik var ama eminim de spora gittigimde de olmasi gerekirdi bilemedim :44:
Hayirlisi ozlemcim cekeck biraz bu sefer.. iki gundur nasil iyi nasil iyi...
Aynen sevilayyy..aaz surtsun su an ugrasiyo gayt iyi hayirlisii
2 gun mahura yazmistim onu da degistirdim..senin zaten tek gun ama butun listeleei paylasmak zorundayiz sadece ceza olarak dusunmeyin lutfen...
Canim haftanin ilk gunu de 0mesajin vardi gecen hafta bu hafta toparlarsin..ayrica yanlis gordugunuz gun listede gunluk menulerde duzeltin..gozden kacan olabilir..insanlık hali.
Rahat bıraktım tubis cok sagol..ins hayirlisi olmustur
Uzaktan nasi izleyim kız anlamadım
Gecmis olsun yelizzz...sakin ol hatun ne costun bakim senn
Vay tembellll...
Afiyet olsun , Yeliz.
Bızımkının de bugun yemeyesı tuttu.
kızımın damaktadı hakkında en ufak bı fıkrım bıle yok. Bugun bayıla bayıla yedıgını yarın keskın bı dılle red edıyor..ve tam tersı de oluyor:))
Ya kızlar kızıcaksınız biliyorum ama bende kilo almak istiyorum , kendimi bildim bileli zayıfım, şişmanlık kadar zayıflıkta başa bela ,
bıktım yani etek giyemiyorum çöp gibi bacaklarım ya , bıktım ya kilo almam için tavsiyelerinizi bekliyorum, lütfen yardım
Merhabaaaa.
Seni şu sayfaya yönlendirelim ozaman
http://www.kadinlarkulubu.com/kilo-almak-isteyenler-f906/
hiç kilo almak için uğraşmadım, nasıl bir duygu acaba:) hep fazla kilom oldu ama hiç eksik kilom olmadı
Allah herkesi istediği kilolara ulaşıp, kilosunu korumayı nasip etsin. insan kendisiyle barışık olunca, hayat daha güzel:)
fulyacım hani zayıflama listesi vardı bi diyetisyenin, sen mi açıklıcaktın onu, ben kaçırdım mı ki? benim hatlar karışıyor burası çok kalabalık olduğu için, bazen okuyorum okuyorum, sonra diyorum biri bana şunu sormuştu ama kimdi unuttum:18::18::18:
Evet canım ben yazıcaktım ama unutuyorum evde yaaa
bu akşam da eve gitmiycem yarın akşam olmadı cuma sabahı kesin yayınlıyorum
yaptığım listeyi açıklıyorum, yanlış yazdığım bir yer olursa düzeltin, herkes kendisini kontrol etsin lütfen:)
kelebek.hill: su(+) spor(-) Menü(+) Mesaj(25)
fulias: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (10)
degua: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (13)
mahurbeste: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (9)
yliss: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (27)
successfull: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (6)
fatos0808: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (10)
lethem: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (6)
concept: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (22)
destina_88: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (7)
melikea123: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (2)
tubish13: su(+) spor(+) Menü (+) Mesaj (4)
az-uz: 1 mesaj atmış, internet sıkıntısı var giremedi, menü su spor belirtilmedi.
berenvildan: (izinli)
neyse sen cuma yayınlarsın biz de pazartesi başlarız
8 günde 1.2 kg, kilo vermem yavaşladıdeğişiklik lazım sanırım ilk 3 günde 500 gr gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?