ya zaten en saçma kilolarda takılıp kaldık. öyle hafta 2 kilo verme gibi bir olayımız olmaz herhalde.
Ama haftada 1 kiloya yakın verebiliriz. bu da 2 ayda ideal kilomuza ulaşmamız demek.
Ben niye haftada 1 kilo veremiyorummmmm
o diyetleri yazıcam bir inceleyelim eğer uyguluycaksak beraber uygulayalım
evet inceleyelim, bir yerde hata yapıyorum sanırım ama nerde
Dukan Diyeti Atıştırmalık tarifleri: Yulaf Kepeği kraker | Anne Kaz
elimdeki yulaf kepeklerinden şu tarifi yapsam diyorum, yapmışken de dukana mı başlasam acaba? en güzel kiloyu onunla vermiştimbi bakıp fikir verir misin canım?
Ya kızlar kızıcaksınız biliyorum ama bende kilo almak istiyorum , kendimi bildim bileli zayıfım, şişmanlık kadar zayıflıkta başa bela ,
bıktım yani etek giyemiyorum çöp gibi bacaklarım ya , bıktım ya kilo almam için tavsiyelerinizi bekliyorum, lütfen yardım
valla tarif gayet leziz ve hafif gözüküyor bence yulaf kepeğini bununla değerlendirebilirsin.
Dukan ı çok araştırdım ben hep dedimki acaba yapabilir miyim ama beceremiyceğimi anladım yani onun yemekleri tarifleri onları yapmaya vaktim olmaz benim rezil ederim diyeti.
Sen madem kilo verdin niye bıraktın ki onu. Yapan herkes çok memnun çatır çatır zayıflıyorlar.
seninki daha küçük ne sevip sevmediği konusunda kendisi de bişi bilmez:) ama benim koca çocuk bile bi iyi yediğini bazen beğenmez, ruh haline göre galiba, ya da açlık tokluğuna göre:) eğer sabah erken süt içerse kahvaltıyı zoraki ediyor, çok acıkmışsa hiç sevmediği haşlanmış yumurtayı bile yer, bazen patates kızartmasını bile reddediyor. makarnayı çok sever bazen hiç yemez
Bızımkı emıyor zaten, yanı gun ıcınde cok ac oldugu bır an yok.
Yanı klasık anneler gıbı "yemıyor yemıyor" demıyorum ama bı enteresan yıyor:)))
aynen senın yazdıkların gıbı.
Az once yemedıgını sımdı lop lop yutuyor..."ya bı gıt ote" dıyesı gelıyor ınsanın:)
ya ben tan 55 kiloya düştüm, rutin kan tahlili baktırıyorum 1.5 2 ayda bir, kanım çok düşmüştü. kan ilaçları kullanmaktan bıktım, kuru meyve falan yiyorum işte kan yapsın diye, kan üzümleri, kuru kayısılar incirler falan, dukanda yiyemediğim için bıraktım dukanıama sonra çok pişman oldum. keşke bırakmasaydım diye. şuan kan ilacı kullanıyorum, meyvelerimi de yiyorum, kanım hala düşük ama ilaçla düzelecektir. ilaç kabız yapıyor diye içmek istemiyordum ama bu yeni ilaç kabız yapmıyor, hatta ishal yapıyor:) dukan yapabilirim. tek dezavantaj gezmeler oluyor, hiç bişi yiyemiyorum yemeğimi kendim yapmam lazım. ama gezmicem artık zaten biraz kafam bozuldu
Sabah bısey yazmıstım...bugunu atlatmam unutmam hatta hıc umursamamam adına.
yok mu bahanesı...yok canım ne bahanesı afıllı bı fıkrı olan:)))
kansızlığı yenersen bana da haber verben artık saldım gitti. çocukluğumdan beri kan ilaçları kulanıyorum gidiyorum doktora bi değişiklik yok. Hele farklı bir doktora gidince ohoo sen bu halde nasıl yaşıyorsun diyorlar. Valla gayette yaşıyorum sağlıklı enerjik. Bu kan olayını hiç anlamadım ben yani.
Kan bağışında bulunmaya kalktım kaç defa almadılar ya. ama ben doktorların dediği gibi hissetmiyorum yani.yorgun bitkin uykusuz hissetmedim kendimi durduk yere.
ilaclarıda bıraktım. öyle üzüm kuru dut yaban mersini falan yiyorum 1 avuç.
Dukanda herşeye çok dikkat etmek gerekiyor. Kesinlikle kaçamak yapmak yasak diye biliyorum. Birde uzun vadeli diet olduğu için kendime hiç güvenemedim açıkçası
Ilk mesaj benden o zaman,
Gunaydınnn
Hayret bu saate kadar kımse gelmemıs, ohhh okumadan yazıyorum:))
Bugun o kadar "oraya gıt-ısbıtır suraya gıt-ısbıtır don ıs-bıtır" islerım var kı, acaba dıyorum hıc bısey yokmus gıbı mı yapsam.
Otursam tv karsısına "amaaaaaaaaaaan" mı desem... nerdeyse sıfırlayacagım kendımı, o kadar usenıyorum.
Fulya, belkı gercekten bıtkın yorgunsundur.. ama yorgun halın bıle boyle enerjıktır. aslında sen bomba gıbıymıssın..olamaz mı:))
tabı ya ben hıc ızın vermeyeyım kendıme...
sızın pazar gunlerınız olsun ben 7 gun calısayım...
sız tv programlarının sacma oldugunu bıl bılın ama benım hıc bır fıkrım olmasın...
ıyı tamam...
gunaydınnn kızlar
burda kasvetli bir hava var içim karardı yahu sabahın köründen beri böyle yağmur yağmur
tabı ya ben hıc ızın vermeyeyım kendıme...
sızın pazar gunlerınız olsun ben 7 gun calısayım...
sız tv programlarının sacma oldugunu bıl bılın ama benım hıc bır fıkrım olmasın...
ıyı tamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?