Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet inceleyelim, bir yerde hata yapıyorum sanırım ama nerde

Dukan Diyeti Atıştırmalık tarifleri: Yulaf Kepeği kraker | Anne Kaz

elimdeki yulaf kepeklerinden şu tarifi yapsam diyorum, yapmışken de dukana mı başlasam acaba? en güzel kiloyu onunla vermiştim bi bakıp fikir verir misin canım?

valla tarif gayet leziz ve hafif gözüküyor bence yulaf kepeğini bununla değerlendirebilirsin.
Dukan ı çok araştırdım ben hep dedimki acaba yapabilir miyim ama beceremiyceğimi anladım yani onun yemekleri tarifleri onları yapmaya vaktim olmaz benim rezil ederim diyeti.
Sen madem kilo verdin niye bıraktın ki onu. Yapan herkes çok memnun çatır çatır zayıflıyorlar.

gercekten bızden tavsıye mı beklıyorsun:))
Ya kızmak degıl elbet ama farklı duygular:)
Bence sporla halledebılırsın.
Sana, kılo almak ısteyenlere verılen, klasık ogutlerden bahsetmem yersız, bılıyorsundur. fındık fıstık pekmez uzum vs... gıbı
bence dedıgım gıbı bı salona yazıl senı ıyıce yoracaklardır.
Kasların aclıgı mıde aclıgına benzemez.
sanırım yıyor ama alamıyorsun?!

ya ben tan 55 kiloya düştüm, rutin kan tahlili baktırıyorum 1.5 2 ayda bir, kanım çok düşmüştü. kan ilaçları kullanmaktan bıktım, kuru meyve falan yiyorum işte kan yapsın diye, kan üzümleri, kuru kayısılar incirler falan, dukanda yiyemediğim için bıraktım dukanı ama sonra çok pişman oldum. keşke bırakmasaydım diye. şuan kan ilacı kullanıyorum, meyvelerimi de yiyorum, kanım hala düşük ama ilaçla düzelecektir. ilaç kabız yapıyor diye içmek istemiyordum ama bu yeni ilaç kabız yapmıyor, hatta ishal yapıyor:) dukan yapabilirim. tek dezavantaj gezmeler oluyor, hiç bişi yiyemiyorum yemeğimi kendim yapmam lazım. ama gezmicem artık zaten biraz kafam bozuldu

Bızımkı emıyor zaten, yanı gun ıcınde cok ac oldugu bır an yok.
Yanı klasık anneler gıbı "yemıyor yemıyor" demıyorum ama bı enteresan yıyor:)))
aynen senın yazdıkların gıbı.
Az once yemedıgını sımdı lop lop yutuyor..."ya bı gıt ote" dıyesı gelıyor ınsanın:)

anne olmak bu yüzden zor işte, sadece senin kızın değil çoğu çocuk böyle. ben ek gıdaya geçerken hem ek gıdayı reddetti hem de beni
aptamillere servet döktük bu yüzden mesela yoğurt yemiyordu geçen aylarda şimdi yoğurt gördüm mü bize bırakmıyor:)

kansızlığı yenersen bana da haber ver ben artık saldım gitti. çocukluğumdan beri kan ilaçları kulanıyorum gidiyorum doktora bi değişiklik yok. Hele farklı bir doktora gidince ohoo sen bu halde nasıl yaşıyorsun diyorlar. Valla gayette yaşıyorum sağlıklı enerjik. Bu kan olayını hiç anlamadım ben yani.
Kan bağışında bulunmaya kalktım kaç defa almadılar ya. ama ben doktorların dediği gibi hissetmiyorum yani.yorgun bitkin uykusuz hissetmedim kendimi durduk yere.
ilaclarıda bıraktım. öyle üzüm kuru dut yaban mersini falan yiyorum 1 avuç.
Dukanda herşeye çok dikkat etmek gerekiyor. Kesinlikle kaçamak yapmak yasak diye biliyorum. Birde uzun vadeli diet olduğu için kendime hiç güvenemedim açıkçası

Sabah bısey yazmıstım...bugunu atlatmam unutmam hatta hıc umursamamam adına.
yok mu bahanesı...yok canım ne bahanesı afıllı bı fıkrı olan:)))

Sabah bısey yazmıstım...bugunu atlatmam unutmam hatta hıc umursamamam adına.
yok mu bahanesı...yok canım ne bahanesı afıllı bı fıkrı olan:)))

bence ne işin varsa yap kurtul, ben düşündükçe yoruluyorum yapamadığım iş yaptığım işten daha yorucu

benim eskiden yoktu doğumdan sonra oldu bu kansızlık, adet aşırı görmekten of böyle söyleyince vazgeçtim. ben en iyisi krakerlerimi yapıp yiyim, dukanı salla kalori saymaya devam:)

Fulya, belkı gercekten bıtkın yorgunsundur.. ama yorgun halın bıle boyle enerjıktır. aslında sen bomba gıbıymıssın..olamaz mı:))

kalk git işlerini yap tv karşısında oturup napcan ya saçma saçma programlar vardır muhtemelen.
Gidiniz iş bitirici kadın olunuz. Hem hareket halinde olursun ohh mis.

tabı ya ben hıc ızın vermeyeyım kendıme...
sızın pazar gunlerınız olsun ben 7 gun calısayım...
sız tv programlarının sacma oldugunu bıl bılın ama benım hıc bır fıkrım olmasın...
ıyı tamam...

gunaydınnn kızlar
burda kasvetli bir hava var içim karardı yahu sabahın köründen beri böyle yağmur yağmur

biz de çok insafsız gibi olduk ama o işler illa yapılacaksa, yapılacak yani ha bugün ha yarın

ya aksıne de ben boyle havalardan hoslanıyorum:))
Hatta "ya emıne cık bu havayı bır daha bulamazsın" dıye kaldırıyorum kendımı.

anaaaa kızdı hehe valla hasta olup işe gitmediğimde sıkıntıdan oturup tv ye bakıyordum onun haricinde çalışan insan ne bilsin sabah programlarını. İnternette hergün bir haber çıkıyor ordan biliyoruz. İzdivaçlar falan var işte heheh.
Ama 7 gün çalışman çok acımasızcaymış. Bilemedim ne desem. ama o işler illa ki yapılacak birikmeden yapmak daha makul gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…