Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben nişasta koymadan yaptım ama böyle de gayet güzel olmuş. çörek otu kattım. oh yaşasın, masum bir atıştırmalık oldu, ekmek zaten yemiyorum, ekmek ihtiyacımı karşılamış olur. midem kazınınca yulaf kepeği krakeri:)

Afiyet olsun beybiiii. çok iyi oldu çok da güzel oldu

Son düzenleme:

bir bir dönem çok katı bi rejim uygulamışşs 52 kg ya kadar düşmüşmtüm midem artık yemek istemıyordu
aldığımı çıkarıyordum o dönem çok uğraştım kg alıyım diye almak istiyip alamamakda zor
cocuk reyonundan giyinmek daha bi üzücü bişey

krakerleri yaptım pişiyor, bakalım nasıl olacak:)
senin kg larına insem bende hafta da 1 kg veremem ki
bizim artı kg muz çok olduğu iiçin 1 er 2 şer gidiyor
sen kafana takma önemli olan yağdan kayıp yapııyorsan tartıda takılı kalma canım
senin yapı gereği çok ince düşünüp dertlenen bi tarafın var ama bu kg vermeni aslında zorlaştırıyor kendini rahat bırak sıkmadan yap

ya aksıne de ben boyle havalardan hoslanıyorum:))
Hatta "ya emıne cık bu havayı bır daha bulamazsın" dıye kaldırıyorum kendımı.

ay ben sevmıyorum
melenkoliklik yaratıyor bana
karadenizinde havası böyle hep bulutlu hiç bana göre değil

doğru söylüyorsun canım, çok pimpirikli ve ince fikirliyim, ah şu başıma gelenler hep bu yüzden ama napayım elimde değil. ben şimdi hırs yaptım ya hemencik vereyim istiyorum kiloları da:) spor yapıyorum, dengeli beslenmeye çalışıyorum, bol sıvı alıyorum, kesin yağdan gidiyordur:) kendimdeki incelmeyi görüyorum ama tartıda fazla fark etmiyor. sıkılaşıyorum sanırım, bu da kas artışı demek yaşasınnnnn!!! benim ideal kilom 52-53 müş zaten ama ben verebildiğim kadar denicem işte

kızlar alkali diyet yapmayı düşünüyorum şuan araştırma evresindeyim uygulayan var mı aranızda ?

yelizcim kurabiyelirin enfes afiyerler olsun tatlım

bana biraz musade daha sonra gelirim şimdilik kızlar ben kaçıyorummmm

forumlarda alkali diyet vardı gözume çarptı ama içeriğini bilmıyorum

benimde öyle gözüme çarptı mantıklı geldi bana :)
ben de okumuştum bi ara ama yapmadım. sadece suyuma karbonat atmıştım ama içemedim beğenmediğim için değil de o ara ne çıktı bilmem içemedim

bend yarıdan tibaen başlamayı düşünüyorum karbonatlı suda biraz endişe duyuyorum bende o kadar :)

Ben neden veremiyorum ya bu haftaaa şu an regl oldum şişlikti hadi diyelim de incek mi cumaya acabaaa..karnımm.. tatlııııııııııııııı

gunaydınnn kızlar
burda kasvetli bir hava var içim karardı yahu sabahın köründen beri böyle yağmur yağmur

Ay ben de hiç sevmiyorum yaa...içini karartıyor insanınn

Vayy harika atıştırmalıkk

Eki Görüntüle 675213 Eki Görüntüle 675213

ne buldum ay negüzel gözukuyorlar zaten renglıyım saldırasım var :18:

Ya napıyon esracımm napıyonn

ama çok güzel görunuyorlar içim gittii hemde hindistan cevizli :26:
izinli olduğumuz bi günde deneriz olmazmı

Benim içim gittii geldi gittiiiii geldiii.....gittii gelemedi kafa gittiiii...dıızzzttt

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaaaaaaaa takımın %50 si regl heralde. bende oldum zaten

keşke yakın zamanda kitap fuarı olsa ya indirimli ne güzel . 20 TL 200 sayfa ye kitapmı olur arkadaş pehh

Kitap fuarı nerden geldi aklına %50 den mi ama olsa güzel olabilirdiii

hahaha ince gördün hilalim. Yok ya bi kitap alıcam da fiyatını görünce sinirlendim idefixde %20 indirim varmış ordan alıcam artık

Hee anladımm ben de neler düşünmüşüm

bu arada salı-cuma da spor salonunda tae bo varmış ya tekmeli yumruklu hani hiç katılan oldu mu bu derse bunu da merak ettim yaa..

Hee anladımm ben de neler düşünmüşüm

bu arada salı-cuma da spor salonunda tae bo varmış ya tekmeli yumruklu hani hiç katılan oldu mu bu derse bunu da merak ettim yaa..

ben katılmıştım çok zevkli çok hareketli oluyorsun en başından sıkılmıyorsun ve gerçekten çok ter attırıyor :)

ben katılmıştım çok zevkli çok hareketli oluyorsun en başından sıkılmıyorsun ve gerçekten çok ter attırıyor :)

Ohh tam bana göre o zaamaann
ay ben bu salonda baya eğlencem inşallahh
Zafer de söyleniyo bi yandan hoşuma gidiyo,yok evde yapmak varken nerden çıktı falan...ben de akılsız başının cezasını akılsız başın çeksin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…