ben nişasta koymadan yaptım ama böyle de gayet güzel olmuş. çörek otu kattım. oh yaşasın, masum bir atıştırmalık oldu, ekmek zaten yemiyorum, ekmek ihtiyacımı karşılamış olur. midem kazınınca yulaf kepeği krakeri:)
hiç kilo almak için uğraşmadım, nasıl bir duygu acaba:) hep fazla kilom oldu ama hiç eksik kilom olmadı
Allah herkesi istediği kilolara ulaşıp, kilosunu korumayı nasip etsin. insan kendisiyle barışık olunca, hayat daha güzel:)
ya zaten en saçma kilolarda takılıp kaldık. öyle hafta 2 kilo verme gibi bir olayımız olmaz herhalde.
Ama haftada 1 kiloya yakın verebiliriz. bu da 2 ayda ideal kilomuza ulaşmamız demek.
Ben niye haftada 1 kilo veremiyorummmmm
o diyetleri yazıcam bir inceleyelim eğer uyguluycaksak beraber uygulayalım
senin kg larına insem bende hafta da 1 kg veremem kikrakerleri yaptım pişiyor, bakalım nasıl olacak:)
ya aksıne de ben boyle havalardan hoslanıyorum:))
Hatta "ya emıne cık bu havayı bır daha bulamazsın" dıye kaldırıyorum kendımı.
doğru söylüyorsun canım, çok pimpirikli ve ince fikirliyim, ah şu başıma gelenler hep bu yüzdenbir bir dönem çok katı bi rejim uygulamışşs 52 kg ya kadar düşmüşmtüm midem artık yemek istemıyordu
aldığımı çıkarıyordum o dönem çok uğraştım kg alıyım diye almak istiyip alamamakda zor
cocuk reyonundan giyinmek daha bi üzücü bişey
senin kg larına insem bende hafta da 1 kg veremem ki
bizim artı kg muz çok olduğu iiçin 1 er 2 şer gidiyor
sen kafana takma önemli olan yağdan kayıp yapııyorsan tartıda takılı kalma canım
senin yapı gereği çok ince düşünüp dertlenen bi tarafın var ama bu kg vermeni aslında zorlaştırıyor kendini rahat bırak sıkmadan yap
:
krakerleri yaptım pişiyor, bakalım nasıl olacak:)
Eki Görüntüle 675213 Eki Görüntüle 675213
ne buldum ay negüzel gözukuyorlar zaten renglıyım saldırasım var :18:
biz burda light kraker yapıyoz senin ettiğine bak, böyle tatlı manyağı birine bu yapılmaz çok ayıpppppp
kızlar alkali diyet yapmayı düşünüyorum şuan araştırma evresindeyim uygulayan var mı aranızda ?
kızlar alkali diyet yapmayı düşünüyorum şuan araştırma evresindeyim uygulayan var mı aranızda ?
forumlarda alkali diyet vardı gözume çarptı ama içeriğini bilmıyorum
ben de okumuştum bi ara ama yapmadım. sadece suyuma karbonat atmıştım ama içemedimbeğenmediğim için değil de o ara ne çıktı bilmem içemedim
ya zaten en saçma kilolarda takılıp kaldık. öyle hafta 2 kilo verme gibi bir olayımız olmaz herhalde.
Ama haftada 1 kiloya yakın verebiliriz. bu da 2 ayda ideal kilomuza ulaşmamız demek.
Ben niye haftada 1 kilo veremiyorummmmm
o diyetleri yazıcam bir inceleyelim eğer uyguluycaksak beraber uygulayalım
gunaydınnn kızlar
burda kasvetli bir hava var içim karardı yahu sabahın köründen beri böyle yağmur yağmur
ben nişasta koymadan yaptım ama böyle de gayet güzel olmuş. çörek otu kattım. oh yaşasın, masum bir atıştırmalık oldu, ekmek zaten yemiyorum, ekmek ihtiyacımı karşılamış olur. midem kazınınca yulaf kepeği krakeri:)
ama çok güzel görunuyorlar içim gittii hemde hindistan cevizli :26:
izinli olduğumuz bi günde deneriz olmazmı
aaaaaaaaaaaaaaaaatakımın %50 si regl heralde. bende oldum zaten
keşke yakın zamanda kitap fuarı olsa ya indirimli ne güzel . 20 TL 200 sayfa ye kitapmı olur arkadaş pehh
Kitap fuarı nerden geldi aklına %50 den miama olsa güzel olabilirdiii
hahaha ince gördün hilalim. Yok ya bi kitap alıcam da fiyatını görünce sinirlendim idefixde %20 indirim varmış ordan alıcam artık
Hee anladımmben de neler düşünmüşüm
bu arada salı-cuma da spor salonunda tae bo varmış ya tekmeli yumruklu hanihiç katılan oldu mu bu derse bunu da merak ettim yaa..
ben katılmıştım çok zevkli çok hareketli oluyorsun en başından sıkılmıyorsun ve gerçekten çok ter attırıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?