Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Lor,yulaf kepekli krep,marul,maydanoz,salatslik
Nescafe sekersiz,ceviz 2 tane
Ton balikli salata
Sut

Su:3lt
Spor:1.5 saat

Ben msjlari okuyup cvplayana kadar forumda kimse kalmadi yahu:) su an avrupa yakasini seyrediyorum gulmekten oldum yahu su vasfiye teyze tiplemesi yok mu bayag firladi gitti bence.neyse ben de cikayim bari cep telden baglansrak ancak bu kadar oluyor. herkese iyi geceler opuldunuz.

Hayırlısı fulişşş...kısmetse olsun ben de isterim ama acelesi de yok yani güzel olcaksa hemen olsun aynen ben de ona bağlıyorum bazen hep hasrettik bi de askerlik girdi tam oldu

Maşallah zaten arkettim asla kaçamak yokk

ya strestenmidir vitaminsizliktenmidr nedir tırnaklarım kırılıp druyor ama benim hiç olmazdı kırılıyor öyle kalmıyor birde üstüne üstten soyuluyorlar

Canım benim biliyoruz durumu merak etme sen..başarılar sana, stresten her şey olur vall aben de neler çektim o sınav dönemlerinde dikkat et kendine tatlım

Şimdi özlemcimm hatalar vardır doğru bugün herkeste bi hata meydana çıktı ama bu durum şöyle ki bütün listeleri ben hazırlamıyorum, hazırlanan listeleri kaydediyorum ve haftasonunu da ekleyip sonuçları hazırlıyorum ve her gün kontrolünü nasıl yapayım..o gün liste hazırlandığında düzeltin diyorum ve bas bas bağırıyorum ama bu konuda çok üstüe geliyosunuz hataları kendiniz düzeltmelisiniz yani bebişlerim..hata varsa o gün düzeltin bunu herkese söylüyorum, zaten mazereti olanı idare ediyoruz neden herkes bana gaddar başkan muamelesi yapmaya başladı???

Kısmet tabi ki lethemcim hayırlısı olsun

yaa, ben de senin o sapsarı saçlarını çok sevmiştim. ama doğal olan her daim en güzeli tabi. ben de doğala dönüyorum artık, 10 cm dip balyaj boyam geldi, boyatmam artık, böyle gezerim

Ben de sevdim zamanında ama kendi rengimi özledim, karışık olunca da taktım kurtulmak istedim takıntılıyımdır

Fatoş ablacım öncelikle çok geçmiş olsun, ben kimseye bi suç da bulmadım ceza da kesmedim zaten, herkesin mazeretini biliyorum ve yüklenmiyorum da..zaten ben yüklensem nolcak bu grup işi yani..herkesin kendi bileceği iş.. yukarda özlem de bi hata düzeltmesi yapış oraya açıklamamı yazdım..benlik bi durum değil yani..

ben neden seni ya da başkasını gruptan çıkarmak isteyim, sen demirbaşsın bi kere..sadece düzen yapmaya çalışıyoruz ama mazereti olanları zaten idare ediyoruz..

Ayrıca bundan sonra listeleme işi sırayla kızlar, kimseye ceza ya da ödülyok sonra kabak benim başıma patlıyor

Sabah:
1 patatesli evpoğaçası
1 su bard çay

Öğlen:
1 pors nohut yemeği
1 kase cacık
1 dilim beyaz ekmek

Akşam:
1 kase yoğurtlu yarmalı çorba
1 adet patlıcan dolması
yarım kase yoğurt

yarım kase kadar kabak çekirdeği:26:
1 yeşil elma
2 dilim ayva

Su:2 lt
Spor: 3 mile Leslie+10 dk mekik

menü+ su+ spor+
sonunda sporumu yapıp duşumu alıp gelebildim ama kimsecikler kalmamış. yarın görüşmek üzere, hepinize iyi geceler:) tatlı rüyalar

Sız muhabbetı koyulastırmıssınız, ben sımdı bakamıyorum yarın bakarım...

menu:
sabah-3 serıt burgu peynırı, cay, salatalık, bıber,1 tam haslanmıs yumurta.
ogle- tonbalıklı salata
aksam-200gr kadar ızgara et, salata.

spor-ohooo valla yazmasam:))) yuzme. kosu. kurek. bısıklet.
su-3.1lt

ps: normal menulerıme gore bu hafta menulerım dolu dolu olabılır (bugun pek olamadı ama)
program sebebıyle tabı. Belırteyım:))

AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Açma (250 kcal)250 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etsiz) (250 kcal)500 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)46 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Biber (19 kcal)19 kcal
4.00 x 1 Dilim Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)180 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Ihlamur Çayı (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı (37 kcal)37 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Frambuaz / Ahududu Reçeli (19 kcal)19 kcal
Alınan Kalori Toplamı1054 kcal

kızlar kusura bakmayın giremedim bugün moralim bozuktu biraz canım sıkkındı moralim bozuktu biraz - olsa bile gelip bildirim dedim
su:-
spor:-

sabah
1 adet haşlanmış yumurta
yarım domates yarım salatalık
1kk kadar dil peyniri
1 çb şekersiz çay

öğle
3 yk makarna
1 kase tarhana çorbası
yarım bardak ayran

akşam
3 tane minicik patlıcan dolması
1 kase cacık

2 tane latte

3 lt su
yarım saat hafif tempo yürüyüş
menü+ su+ spor+

yine kimse kalmamış kendi kendime konuşayım:99:
kapıları sıkıca kilitleyip yarına hazırlama işi bugün bende bende biraz geçmişi okuyayım

kızlar kocacıkla kavga ettim biliyorum haksızım ama özür dilemeyeceğim aslında içim içimi yiyor git özür dile diye ah şu gururum yok mu oooffff oooffff düşünsenize gecenin bu saati mutfakta yarınki akşam yemeğini yapıyor yarın spor günüm yorulmayayım diye ama benim gibi nankörde kıymetini bilmiyor kızın bana dövünn beni

Sımdı karın calısmıyorum dıyorsun ama aerobıc dedıgın ayakta aktıf hareketler ıse.. karın calısır.
Pılateste de stepte zaten.
pılateste karın hareketlerı yapmıyorum dıyorsundur ama herhalukarda calısıyordur,orta beden/merkez nokta cunku.
Agrı derken hamlık agrısı degıldır.. yenı baslamadın sanırım.
Bacaklarını ınceltemek ıstıyorsun; bacak hareketlerı yapıyorsun bacakları calıstırmak ıcın muhakkak abdomınal destegı alıyorsundur.
Ama bu bıle karın agrısı (kas agrısı) olusturmaz.
Bılemedım hakıkaten.
spora gıtmez ısen agrı kesılıyor mu?

Cok cok gecmısler olsun Fatos.

Melıke hayırdır, ne oldu?

Hılal, kabakcekırdegı kacamak degıl kı nıye mahcup oldun:)

Evlılık enteresan bı durum. Ben hıc evlenmeyı dusunmuyordum aynı zamanda cok cocuklu bır anne olmayı ıstıyordum heheh.
Zaten ısım cok yogundu (sımdıkı gıbı duzenlı degıl), evlenebılmem mumkun degıldı. Iste bu fıkrı degıstırecek bırı cıkınca karsıma...
Bundan 10 yıl once tanıstık ,4yıl sonra nısanlandık, tam 2.5 yıl (gunu gunune) sonra evlendık, mayısta 4yıl bıtecek, 18aylık da kızımız var. (yerım ben onu)
Rabbım herkese, guzel gunler huzurlu bol kazanclı yuvalar nasıp etsın, hastalıklar da def-ı dıyar olsun:))

Zeynep ne yaptın adama.. "haksızım ama ozur dılemeyecegım" yaw cok sukur bayanım..bır bayanın muhatabı olmak ne demek ya:))

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnn!!!
bugün sabah tartıldım 200 gr eksik yuppi:) şimdi cumaya kadar tartılmıcam süpriz olsun bakalım:)

melikecim sana ne oldu tatlım?

günaydınnn
kız hilal ben sana suçladın cezamı kestin dedimm canımm küstüm işte hıh
bende özlem gibi açıklamamı yaptım ki neyse birbirimize fazla svegimizden ne yazsak batıyo birbirimize ben yazıyom sen kızıyon sen yazıyon ben kızıyom kabağıda başına hep ben patlatıyorum dimi söle söle ..bu kadar üstüne düşmemin sebebide seviyorum sizi bende sürekli istiyorumm olayım burda neyse

kızlar kusura bakmayın giremedim bugün moralim bozuktu biraz canım sıkkındı moralim bozuktu biraz - olsa bile gelip bildirim dedim
su:-
spor:-
noldu melike kötü bir şey yok dimi cnm bu gün nasılısn ?

[QUOTE

TEK YENİ BENİM HALA GRUBA GİREMEDİM ABLA
GEÇMİŞİ ANCAK OKUDUM ÇOK UYKUM VAR ŞİMDİDEN HEPİNİZE GÜNAYDIN AZ KALORİLİ BOL SPORLU Bİ GÜN DİLİYORUM
kız ne istiyorsun adamdan yazık yav özür dile başlatma gururundan günah ablam be madem hatalısın :2::2: iyi günün kadrini bilin ..biz kadınlar fenazyız valla..kız dedin kızdım sen yeni değilsin zeynepçimm eskidin artık girersin ablam merak etme :)
Cok cok gecmısler olsun Fatos.
saol eminecimm..
rakibem sen bol bol ye kabak çekirdeğini :) kız kabak çekirdeği çok kalori nasıl kaçamak değil
amin amin ceydacımm bambaşka bişiler gün boyu sinirden sirke küpüne çevirip tek lafı tek mimiği telk gülüşüyle pamuk helvaya çeviren tek kişi evlattır..oy kurban olurum benn meleklere..çok çok tatlılar yav bide büyük insan gibim muhabbetleri yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…