Hasreeeeeeeeeeeetttttt
çok zor ya aynen öyle insan hep yanında istiyor.
Sizin bu hırçınlıklarınızda ayrı kalmaktan da oluyor olabilir he. Telefonla sorunlar çözülmüyor, internet desen ilişki için büyük tehlike zaten.Evlenin siz. sıkıntılara kesin çözüm.
Ya -5kg uzerıme yapısacak..
daha once de soyledım; kamp donemınde cok yogun calısıyoruz.
Yerken bıle (dıyet dısı) 1-2kg verıyorum, sımdı dıyetteyım kesın bı 5 gıder demıstım.
Yanı uzerıme gelmeyın..
o 5 kılolar cabuk gıdınce cok cabuk gelırler..
Yanı yoyosyndrome degıl benımkı...bıldıgın bumerang:))
Esra cok dogru soyluyorsun.
Iste ben buraya ılk geldıgımde de aynısını soyledım.
Benım problemım vermek falan degıl.
Hep ıfrat-tefrıt noktasındayım.
oyle sızın gıbı kararında yıyebılsem zaten hıccc boyle dertlerım olmaz.
Mesela bende kacamak goremezsınız, mumkun degıl.
HE eger bı kacamagımı gorursenız..muhakkak hedefe ulasılmıs, dıyet bıtmıs ben 90kglara gıdıyorum:)
ISte bu defa (yas 30..dank geldı) benım ıstegım hedefe ulastıktan sonra da (lısteye katılmadan) buralarda kalmak.
canlarım. durumumu biliyosunuz giremiyorum pek . çok dağılmış haldeyim . bugün 2 sınavım vardı yarın 3 . heme uyucam şimdi sabh 4 de yatıp 6 da kalktım az önce gelebildim okuldan. gün içinde sadece 1 açma yiywbildim az öncede nohut yemeği yoğurt salata yedim . :s beni anlayacağınızı umuyor hepinizi kucak dolusu öpüyürum
ya strestenmidir vitaminsizliktenmidr nedir tırnaklarım kırılıp druyor ama benim hiç olmazdı kırılıyor öyle kalmıyor birde üstüne üstten soyuluyorlar
KAPTANCIIIĞĞIIIMMM
6 nisan:
ama ama burda bi hata var cicim., suyum her zaman tam. 5 nisan'da bildirimim var.5 nisanda tek mesaj yazım, son olduğunu belirttim ve su, spor bildirmi yaptım. yukarı ve aşağıya kendi mesajlarımı alıntıladım. sporum sadece cumartesi -. yani bu hafta için sadece 1 eksim var.ama yine de çarşamba say derse kaptanım, sayarım. kaptancığım sınavımın olduğu gün bile spor yaptım, haftasonu da saılıyor diye
5 nisan 06.16
ay ne güzel olurr, düşüncesi bile hoş geldi birden, Lethemin bekarlığa vedasıı
Kelebekcimm paylaşırım tabii
Zafer'in dediği gibi seneye evli olabilirsiniz, bu işler belli olmazz. bizim ortada hiç bir şey yoktu. 2 ay önce babama söyledim, ondan 3 gün sonra gelip isteyip söz taktılar. hemen sonra da düğün salonu tutuldu. ama toplamda 3 yıldır birlikteydik. bize normal bu hız da aile şaşkın halaa
ohh baya uzun sürmüş toplamda ne kadardır tanıyorsun eşini canım? ne güzel müzikle iç içesin. benim müstakbel koca adayım da kardeşi de elektrocu, john petrucciler, guthrie govanlar falan o tarz takılıyorlar. ben çok dinleyemiyorum, sıkılıyorum bir süre sonra
canımm böyle diyenlere kanım nassı kaynıyor bir bilseennumarım dediğin gibi 1-2 kilo da hazırlıklar da ki bu yaz dönemi olacak verirsem tam fıstık olacamm
yaa, ben de senin o sapsarı saçlarını çok sevmiştim. ama doğal olan her daim en güzeli tabi. ben de doğala dönüyorum artık, 10 cm dip balyaj boyam geldi, boyatmam artık, böyle gezerim
hilalcimm ben bu hafta 2 gün doktordaydım canım izah ettim sana bir diyetisyen 1de arasın kontrolu bugünde vardı hatta kontrolu o 2 gün istesemde giremiyorumm..zaten günün yarısı hastanede geçiyor benim pc masaüstü pc laptop değil şekerimm işim olunca yanımda gezdireyim tatlımm..eğerki dersen bana fatoş abla böyle olmaz ben guruptan izinli olarakta ayrılabilriim.. yetişe bilsem zaten burdayım..böyle olunca hem kırılıyorum hemde istemeden kırıyorum sanırsam..hafta sonu girdim pazar günü giremedimm onuda hafta sonu kararları alırken bildirdimm fırsatım yokk diye belirttimm ta en başında yok ablam yok olmayan bişiyi nasıl edeyim :) değil guruba takılmak 5 saniye pcye bile bakamıyorumm..depresyon olaylarını dersen evet gerçekten depresyonday dım belki değildimm 2 günlük birşeydi ama oluyo işte napayımm ..ben fırsat bulup gelemezlik etmiyorum..deyin bana fatoş abla böle olmaz çıkarım ablam guruptan geri dönmek üzere ki benimm için çok üzücü bir şey olur ama öle diyom olmuyo böle diyom olmuyo sıkıntımı izah ediyorum olmuyo tabiki guruba faydam yoksa ve böyle düşünülüyosa ben çıkarım ablamm belki benden daha çok faydası olan bir arkadaşımız girer bir fatoş gider bin fatoş gelir ne diyeyimm cnaımm....
nasılsınız bakalım muhabbet akıp gitmiş neyin neresinden okuyayım tutayım bilemedimm...sabah hastanedeydikk şüküğr iyi çıktı sonuçlar işitme testi yapıldı kulağın durumuna bakmak için son kutu ilaçlara geçtik bakalım...bursaya gidip geldikten sonra son kontrolumuz var..
aslında hilal sen bana 2 gün mazaeretli yazabilirdinn sonuçta ablacım ben ogünler sağlık yüzünden giremiyorum aslında girerim ama çocuğu anneme (kayınvalideme bırakıyorum ) ozamanlar akşam bizde kalıyo ben onun yanında giremiyorum girsemde bişi demez ama arkanı dön pcye otur olmuyo ..
yelizcimm arasın geniz eti sorunu var dı dieyeyim cnaımm buda kulaklarda iltihaba çökmeye allah korusun sağırlığa kadar gidermiş..
ameliyat etmiyor yaşı küçük ve geçebilirmmiş büyüdükçe aras 1 yaşında ameliyat olmuştu böbrek giriş kanalından o ameliyattan sonra oldu aslında geniz eti üşümekten sanırsam bir oldu pir oldu şimdide kulak burun boğazda tedavi gördük antibiyotik + ağrı kesici (ağrısı yok yanlız ),soğuk algınlığı şurubu ,burun spreyi ve burun damlası kullandık 14 martta başaldı tedavimiz antibiyotikler bitince kontrole gidiyom işte cnm bu 2. kontroldü işitme testi yaptılar iyileşmeye başlamışş tedaviye cevap verdi testide kaybetme bidaha bakarız dedi son kontrolde.. öle işte tatlımm..
aras prematüre olduğundan (32 haftalık ,1.300 gr doğdu ,1 ay kuvezde kaldı ,1 yaşında sağ upd ameliyatı oldu ) görsen maşallah koca adam yaşıtlarını geçti her şeyimiz normall ..işte şimdide çok basit gibi görünen ama bayağı ince ayrıntılı geniz eti tedavisi görüyoruz canım şükür...
kızlar kusura bakmayın giremedim bugün moralim bozuktu biraz canım sıkkındı moralim bozuktu biraz - olsa bile gelip bildirim dedim
su:-
spor:-
ay ne güzel olurr, düşüncesi bile hoş geldi birden, Lethemin bekarlığa vedasıı
Kelebekcimm paylaşırım tabii
Zafer'in dediği gibi seneye evli olabilirsiniz, bu işler belli olmazz. bizim ortada hiç bir şey yoktu. 2 ay önce babama söyledim, ondan 3 gün sonra gelip isteyip söz taktılar. hemen sonra da düğün salonu tutuldu. ama toplamda 3 yıldır birlikteydik. bize normal bu hız da aile şaşkın halaa
ohh baya uzun sürmüş toplamda ne kadardır tanıyorsun eşini canım? ne güzel müzikle iç içesin. benim müstakbel koca adayım da kardeşi de elektrocu, john petrucciler, guthrie govanlar falan o tarz takılıyorlar. ben çok dinleyemiyorum, sıkılıyorum bir süre sonra
canımm böyle diyenlere kanım nassı kaynıyor bir bilseennumarım dediğin gibi 1-2 kilo da hazırlıklar da ki bu yaz dönemi olacak verirsem tam fıstık olacamm [/QUOTE
LETHEM KESİN VERİRSİN TEMMUZDA GELİNLİĞİMİ ALIP EYLÜLDE EVLENDİM DÜĞÜNDEN BİRKAÇ GÜN ÖNCE GELİNLİĞİMİ APAR TOPAR 1 BEDEN DARALTTIK
nasılsınız bakalım muhabbet akıp gitmiş neyin neresinden okuyayım tutayım bilemedimm...sabah hastanedeydikk şüküğr iyi çıktı sonuçlar işitme testi yapıldı kulağın durumuna bakmak için son kutu ilaçlara geçtik bakalım...bursaya gidip geldikten sonra son kontrolumuz var..
BİZDE EŞİMLE AYNI OKULDA ÇALIŞMAMIZA RAĞMEN SABAH OKULA BİRLİKTE GİDİYORUZ VE ÇIKIŞA KADAR GÖRMÜYORUM VE ONU ÖZLEDİĞİMİ SÖYLEDİĞİMDE BENİMLE DALGA GEÇİYORişte canımm benimmm sen benim depresyonuma girmişinn yelizimm bende öyle ya bıkkınlık yorgunluk mutsuzluk 2 gün öle idimm ya aslında beni uykusuzluk ve hastanelerde çok yoruyor bide eşimin çalışma saatleri özlüyom kocişi dermişim adam eve gelincede kafasının etini yiyiyorum o ayrı çeneme vuruyoo yeliz yav bildiğin gibi değil cnaım zavallı adam tüm gün iş stresi üstüne fatoşun çenesi
AYYY CANIM BENİM ALLAH KAVUŞTURSUN BU ARADA EŞİN NE İŞ YAPIYORkocalarımız benziyor, yoğunlukları benziyor, ama biz de benziyoruz ablacım yaa, yeliz çenesi de fatoştan aşağı kalmaz. bi de ben adamı oturtmuyorum, kalk şunu yapalım bunu yapalım ya da çocuğa meyve yedirsene, su koyuversene çocuğa falan filan:) eline kitap alsa okutmuyoruz oğlumla ben bıraksam oğlum yapışıyor yakasına, adama bi rahat yok
tabi evlenmezdim şimdiki aklım olsa daha:) ama gene senle evlenirdim diyor sağolsun kocişim:) bak şimdi ben de özledim aşkımı yaa yok bu akşam
burdaki kızlar yok dimi bir aksilik herkes iyi yenegelen kimse varmı gurubumuza ailemize diyelim...
TEK YENİ BENİM HALA GRUBA GİREMEDİM ABLA
GEÇMİŞİ ANCAK OKUDUM ÇOK UYKUM VAR ŞİMDİDEN HEPİNİZE GÜNAYDIN AZ KALORİLİ BOL SPORLU Bİ GÜN DİLİYORUM
sınav mı? o sınav değil başka bişeydi yaa. ing.öğretmnei arkadaşımla birlikte girdik sınava, sınava girmeden önce 80 alırım diyordu, çıktı 50'yi geçemiycem galiba, dedi. ekim'de tekrar giricez mecbur sınava .
benim de bi sorum olucak, spor hocam. şimdi benim göbeğim düz, ordan yana bi sıkıntım olmadığı için, hiç çalıştırmıyorum. mekiği bi tek beden derslerinde çekerdim. bacak-kalça problemi var diye, hep orayı çalıştırıorum, o kısım da tamamen kas. şincik, spora gidiyorum, aerobik, ste, pilates karışık. karın da çalıştırıyor. ama benim geceleri o kadar çok ağrıyor ki karın kaslarım, haftasonu zor uyudum ağrısından. sağdan sola dönünce karnımda bişeyler geriliyor. normal bişey mi bu??
ruşeym bende denedim ama yiyemedim. süt-yulaf ezmesi, ruşeym karıştırdım. yulaf ezmesini çok severim ama ruşeymi yiyemedim cicim. sen karatay'a devam edio musun?
yaa, ben de senin o sapsarı saçlarını çok sevmiştim. ama doğal olan her daim en güzeli tabi. ben de doğala dönüyorum artık, 10 cm dip balyaj boyam geldi, boyatmam artık, böyle gezerim
vayy, güle güle kullan. ben bi ara sakatlandım aak bileğimden ,alçıya lındı. doktor, kesinlikle spor yyaparken bu tip aakkabı giy, dedi. sıkı sarıyor ya bileği, bilketen sakatlanma riskini azaltıp koruyor o bölgeyi. iyi yapmışısn bunu almakla cicim, mutlu mutlu spor yaparken giy
ohh, maşallah. randevuya gitmeden yapılacaklar listesini çok eğlenceli buldum
evet ben de 6-7 eğimde eliptik bisiklet, koşu bandı kullanıorum. spor hocası 6-7 eğim önermişti bana da. yalnız, yazdıın şeyin hemen hemen aynısını ben de yapıyordum ama böyle faydası olduğunu bilmiodum. attım hafızaya, beyin bedava, kullanırız
kesin birincisin yaa
günaydınnnnnnnnnnnnnn!!!
bugün sabah tartıldım 200 gr eksik yuppi:) şimdi cumaya kadar tartılmıcam süpriz olsun bakalım:)
melikecim sana ne oldu tatlım?
noldu melike kötü bir şey yok dimi cnm bu gün nasılısn ?kızlar kusura bakmayın giremedim bugün moralim bozuktu biraz canım sıkkındı moralim bozuktu biraz - olsa bile gelip bildirim dedim
su:-
spor:-
kızlar kocacıkla kavga ettim biliyorum haksızım ama özür dilemeyeceğimaslında içim içimi yiyor git özür dile diye ah şu gururum yok mu oooffff oooffff düşünsenize gecenin bu saati mutfakta yarınki akşam yemeğini yapıyor yarın spor günüm yorulmayayım diye ama benim gibi nankörde kıymetini bilmiyor kızın bana dövünn beni
kız ne istiyorsun adamdan yazık yav özür dile başlatma gururundan[QUOTE
TEK YENİ BENİM HALA GRUBA GİREMEDİM ABLA
GEÇMİŞİ ANCAK OKUDUM ÇOK UYKUM VAR ŞİMDİDEN HEPİNİZE GÜNAYDIN AZ KALORİLİ BOL SPORLU Bİ GÜN DİLİYORUM
saol eminecimm..Cok cok gecmısler olsun Fatos.
rakibem sen bol bol ye kabak çekirdeğini :) kız kabak çekirdeği çok kalori nasıl kaçamak değilMelıke hayırdır, ne oldu?
Hılal, kabakcekırdegı kacamak degıl kı nıye mahcup oldun:)
Evlılık enteresan bı durum. Ben hıc evlenmeyı dusunmuyordum aynı zamanda cok cocuklu bır anne olmayı ıstıyordum heheh.
Zaten ısım cok yogundu (sımdıkı gıbı duzenlı degıl), evlenebılmem mumkun degıldı. Iste bu fıkrı degıstırecek bırı cıkınca karsıma...
Bundan 10 yıl once tanıstık ,4yıl sonra nısanlandık, tam 2.5 yıl (gunu gunune) sonra evlendık, mayısta 4yıl bıtecek, 18aylık da kızımız var. (yerım ben onu)
Rabbım herkese, guzel gunler huzurlu bol kazanclı yuvalar nasıp etsın, hastalıklar da def-ı dıyar olsun:))
Zeynep ne yaptın adama.. "haksızım ama ozur dılemeyecegım" yaw cok sukur bayanım..bır bayanın muhatabı olmak ne demek ya:))
amin amin ceydacımm bambaşka bişiler gün boyu sinirden sirke küpüne çevirip tek lafı tek mimiği telk gülüşüyle pamuk helvaya çeviren tek kişi evlattır..oy kurban olurum benn meleklere..çok çok tatlılar yav bide büyük insan gibim muhabbetleri yok mu ?Amin diye de3 yasinda.yuzle
ri güldü mu dunyanin en mutlu insani yapıyorlar seni ama o inatlari yok mu ya da hasta olduklari zamanlardaki huy degistirmeleri...beni benden aliyor
.Allah tum cocuklari anne babalarina bagisladin uzuntulerini gostermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?