nerdesiniz bakayımm tembeller sizi uyuyomusunuz bakımm haydii kapılar açılalı çok oldu :)
Kızlar mesajları yazamadıklarım var. Ofise dönünce toparlıycam
Herkese günaydııııııııııııııınnnnnn
yliss Su: + spor : + mesaj:21
degua su: + spor:+ mesaj:
Mahurbeste su: + Spor: - Mesaj:
Fulias: su:+ Spor:+ Mesaj:
destina_88 su: + Spor: + Mesaj:
fatos0808 su:+ Spor: + mesaj:10
lethem : Su + Spor: - Mesaj:
succesfull: Su + Spor: + Mesaj:12
kelebek.hill: Su + Spor: + Mesaj:21
concept: Su + Spor: + Mesaj:17
mahurbeste: Su + Spor: + Mesaj:6
melikea: Su - Spor: - Mesaj:1
az_uz_: Su + Spor: + Mesaj:6
Herkesin Menüsü: +
fuliiiiiiiiiiiiii nasılsın yavrumm günaydın bebiş güzel hatun senii ay bu gün kendimi sapuk gibim hissettim hayrolsun :)
oh afiyet olsun canımm kız şimdi sabah mı yaptın maşallah hiç te üşenmemiş :) yeliz kıbrısla kaç saat fark var çok yok diye biliyorum 10 dakikakmıydı ? bu yulaf kepeği buğday kepeği marketlerde varmı ben hiç almadım onlardan alsam iyiya aslında..burdayımmmmm, kahvaltı edip geldim. bende aşerme bitmez canım bir lahmacun çekti sormayınben de kendi lahmacunumu kendim yaptım, yulaf kepeği buğday kepeği ve azcık da un katıp hamurunu yaptım, sonra da üstüne kıyma soğan yeşil biber:) verdim fırına yağsız pişirdim, nefsimi körledi çok şükür hem de acayip doydum:)
Sapığım ol fatoşşşşşş
İyiyim abloş sen nasılsın. Geçmiş olsun tam geçmişi okuyamadım yoğunum yine. bi fırsat buldum şimdi de şu dünkü msajları sayıcam hemen
oh afiyet olsun canımm kız şimdi sabah mı yaptın maşallah hiç te üşenmemiş :) yeliz kıbrısla kaç saat fark var çok yok diye biliyorum 10 dakikakmıydı ? bu yulaf kepeği buğday kepeği marketlerde varmı ben hiç almadım onlardan alsam iyiya aslında..
yok ablacım fark:) migroslarda var diye biliyorum. ben yulaf kepeklerini internetten söylemiştim bir sürü paket daha uyguna gelmişti, buğday kepeğini de burdan bi marketten aldım, benim bağırsaklar tembel olduğu için arada yiyorum iyi geliyor. daha önce hamurişi ihtiyacı için kullanmıyordum ama denedim ve hoşuma gitti. geçen de incirli cevizli kurabiye yapmıştım tatlı niyetine:) yulaf kepeği çok faydalı, çok su tutup midede tokluk hissi veriyor, bağırsaklarda da ketonları yakalayıp zararlı etkilerini azaltıyormuş, zayıflarken yardımcı ürün yani:) ama dukan diyetinde hergün tüketilmesi gerekiyor, zayıfladıktan sonra bile:) bir de kalorisi çok az olduğu için hamurişlerine katınca kaloriyi azaltmış oluyoruz:)
anladım cnaım bende alsayımm dieyetisyende öneriyor ama alışmamk şartıyla..benim diyetisyen 5 i bi yerde çayı bile önermiyo bitki çayları ok ama bağırsak çalıştırıcı çaylara alışmamak laızm diyor..bi araştırcam kepekle yulaf kepeğini migrosta uzak bayağı bize bizim alışveriş yaptığım marketlere bi sorucam bakalım :)
günaydınnnnnnnnnnnnnn!!!
bugün sabah tartıldım 200 gr eksik yuppi:) şimdi cumaya kadar tartılmıcam süpriz olsun bakalım:)
melikecim sana ne oldu tatlım?
noldu melike kötü bir şey yok dimi cnm bu gün nasılısn ?
kız ne istiyorsun adamdan yazık yav özür dile başlatma gururundangünah ablam be madem hatalısın :2::2: iyi günün kadrini bilin ..biz kadınlar fenazyız valla..kız dedin kızdım sen yeni değilsin zeynepçimm eskidin artık girersin ablam merak etme :)
saol eminecimm..
rakibem sen bol bol ye kabak çekirdeğini :) kız kabak çekirdeği çok kalori nasıl kaçamak değil
amin amin ceydacımm bambaşka bişiler gün boyu sinirden sirke küpüne çevirip tek lafı tek mimiği telk gülüşüyle pamuk helvaya çeviren tek kişi evlattır..oy kurban olurum benn meleklere..çok çok tatlılar yav bide büyük insan gibim muhabbetleri yok mu ?
hayırdır melike kötü bişey yoktur inş
Melıke hayırdır, ne oldu?
Hılal, kabakcekırdegı kacamak degıl kı nıye mahcup oldun:)
Evlılık enteresan bı durum. Ben hıc evlenmeyı dusunmuyordum aynı zamanda cok cocuklu bır anne olmayı ıstıyordum heheh.
Zaten ısım cok yogundu (sımdıkı gıbı duzenlı degıl), evlenebılmem mumkun degıldı. Iste bu fıkrı degıstırecek bırı cıkınca karsıma...
Bundan 10 yıl once tanıstık ,4yıl sonra nısanlandık, tam 2.5 yıl (gunu gunune) sonra evlendık, mayısta 4yıl bıtecek, 18aylık da kızımız var. (yerım ben onu)
Rabbım herkese, guzel gunler huzurlu bol kazanclı yuvalar nasıp etsın, hastalıklar da def-ı dıyar olsun:))
Zeynep ne yaptın adama.. "haksızım ama ozur dılemeyecegım" yaw cok sukur bayanım..bır bayanın muhatabı olmak ne demek ya:))
noldu melike kötü bir şey yok dimi cnm bu gün nasılısn ?
kız ne istiyorsun adamdan yazık yav özür dile başlatma gururundangünah ablam be madem hatalısın :2::2: iyi günün kadrini bilin ..biz kadınlar fenazyız valla..kız dedin kızdım sen yeni değilsin zeynepçimm eskidin artık girersin ablam merak etme :)
saol eminecimm..
rakibem sen bol bol ye kabak çekirdeğini :) kız kabak çekirdeği çok kalori nasıl kaçamak değil
amin amin ceydacımm bambaşka bişiler gün boyu sinirden sirke küpüne çevirip tek lafı tek mimiği telk gülüşüyle pamuk helvaya çeviren tek kişi evlattır..oy kurban olurum benn meleklere..çok çok tatlılar yav bide büyük insan gibim muhabbetleri yok mu ?
YAw keske yıyebılsemmm tabak tabak cekırdek yerım ama kabak cekırdegını bı turlu sevemedım.
HAmıleyken tukettım, kızım da esım de sevıyor ama ben bı turlu sevemedım.
Bı de Fatos, Hılal yarım kase yemıs..ne olacak yarım kaseden.
Ustune ustluk cınkodan zengın.
Dıyet yapanların cınkoyu boslamasından sebep sac dokulmesı cok goruluyor.
-Sevılay gıbı- tırnak sıkıntıları cok yasanıyor...cınko bır numara bu durumlar ıcın..yanı kabakcekırdegı.
menümüz benziyor, karataya uydum mu acaba? :):):):)
hm çok güzenli ve dengeli olmuş bu.afiyet olsun
sınav mı? o sınav değil başka bişeydi yaa. ing.öğretmnei arkadaşımla birlikte girdik sınava, sınava girmeden önce 80 alırım diyordu, çıktı 50'yi geçemiycem galiba, dedi. ekim'de tekrar giricez mecbur sınava .
benim de bi sorum olucak, spor hocam. şimdi benim göbeğim düz, ordan yana bi sıkıntım olmadığı için, hiç çalıştırmıyorum. mekiği bi tek beden derslerinde çekerdim. bacak-kalça problemi var diye, hep orayı çalıştırıorum, o kısım da tamamen kas. şincik, spora gidiyorum, aerobik, ste, pilates karışık. karın da çalıştırıyor. ama benim geceleri o kadar çok ağrıyor ki karın kaslarım, haftasonu zor uyudum ağrısından. sağdan sola dönünce karnımda bişeyler geriliyor. normal bişey mi bu??
ruşeym bende denedim ama yiyemedim. süt-yulaf ezmesi, ruşeym karıştırdım. yulaf ezmesini çok severim ama ruşeymi yiyemedim cicim. sen karatay'a devam edio musun?
yaa, ben de senin o sapsarı saçlarını çok sevmiştim. ama doğal olan her daim en güzeli tabi. ben de doğala dönüyorum artık, 10 cm dip balyaj boyam geldi, boyatmam artık, böyle gezerim
vayy, güle güle kullan. ben bi ara sakatlandım aak bileğimden ,alçıya lındı. doktor, kesinlikle spor yyaparken bu tip aakkabı giy, dedi. sıkı sarıyor ya bileği, bilketen sakatlanma riskini azaltıp koruyor o bölgeyi. iyi yapmışısn bunu almakla cicim, mutlu mutlu spor yaparken giy
ohh, maşallah. randevuya gitmeden yapılacaklar listesini çok eğlenceli buldum
evet ben de 6-7 eğimde eliptik bisiklet, koşu bandı kullanıorum. spor hocası 6-7 eğim önermişti bana da. yalnız, yazdıın şeyin hemen hemen aynısını ben de yapıyordum ama böyle faydası olduğunu bilmiodum. attım hafızaya, beyin bedava, kullanırız
kesin birincisin yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?