Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nerdesiniz bakayımm tembeller sizi uyuyomusunuz bakımm haydii kapılar açılalı çok oldu :)

fuliiiiiiiiiiiiii nasılsın yavrumm günaydın bebiş güzel hatun senii ay bu gün kendimi sapuk gibim hissettim hayrolsun :)

Kızlar mesajları yazamadıklarım var. Ofise dönünce toparlıycam
Herkese günaydııııııııııııııınnnnnn

yliss Su: + spor : + mesaj:21
degua su: + spor:+ mesaj:
Mahurbeste su: + Spor: - Mesaj:
Fulias: su:+ Spor:+ Mesaj:
destina_88 su: + Spor: + Mesaj:
fatos0808 su:+ Spor: + mesaj:
lethem : Su + Spor: - Mesaj:
succesfull: Su + Spor: + Mesaj:12
kelebek.hill: Su + Spor: + Mesaj:21
concept: Su + Spor: + Mesaj:17
mahurbeste: Su + Spor: + Mesaj:6
melikea: Su - Spor: - Mesaj:1
az_uz_: Su + Spor: + Mesaj:6

Herkesin Menüsü: +

nerdesiniz bakayımm tembeller sizi uyuyomusunuz bakımm haydii kapılar açılalı çok oldu :)

burdayımmmmm, kahvaltı edip geldim. bende aşerme bitmez canım bir lahmacun çekti sormayın ben de kendi lahmacunumu kendim yaptım, yulaf kepeği buğday kepeği ve azcık da un katıp hamurunu yaptım, sonra da üstüne kıyma soğan yeşil biber:) verdim fırına yağsız pişirdim, nefsimi körledi çok şükür hem de acayip doydum:)

ben ekledim kendi mesajımı cnm

fuliiiiiiiiiiiiii nasılsın yavrumm günaydın bebiş güzel hatun senii ay bu gün kendimi sapuk gibim hissettim hayrolsun :)

Sapığım ol fatoşşşşşş
İyiyim abloş sen nasılsın. Geçmiş olsun tam geçmişi okuyamadım yoğunum yine. bi fırsat buldum şimdi de şu dünkü msajları sayıcam hemen

oh afiyet olsun canımm kız şimdi sabah mı yaptın maşallah hiç te üşenmemiş :) yeliz kıbrısla kaç saat fark var çok yok diye biliyorum 10 dakikakmıydı ? bu yulaf kepeği buğday kepeği marketlerde varmı ben hiç almadım onlardan alsam iyiya aslında..

Sapığım ol fatoşşşşşş
İyiyim abloş sen nasılsın. Geçmiş olsun tam geçmişi okuyamadım yoğunum yine. bi fırsat buldum şimdi de şu dünkü msajları sayıcam hemen

saol ablacım.ay acaip olurum bak sapık ee karşımdaki güzellik cezbedici olunca ben napayım kolay gelsin ablacım

yliss Su: + spor : + mesaj:21
degua su: + spor:+ mesaj:12
Mahurbeste su: + Spor: - Mesaj:6
Fulias: su:+ Spor:+ Mesaj:19
destina_88 su: + Spor: + Mesaj:10
fatos0808 su:+ Spor: + mesaj:10
lethem : Su + Spor: - Mesaj:9
succesfull: Su + Spor: + Mesaj:12
kelebek.hill: Su + Spor: + Mesaj:21
concept: Su + Spor: + Mesaj:17
melikea: Su - Spor: - Mesaj:1
az_uz_: Su + Spor: + Mesaj:6

Herkesin Menüsü: +

yok ablacım fark:) migroslarda var diye biliyorum. ben yulaf kepeklerini internetten söylemiştim bir sürü paket daha uyguna gelmişti, buğday kepeğini de burdan bi marketten aldım, benim bağırsaklar tembel olduğu için arada yiyorum iyi geliyor. daha önce hamurişi ihtiyacı için kullanmıyordum ama denedim ve hoşuma gitti. geçen de incirli cevizli kurabiye yapmıştım tatlı niyetine:) yulaf kepeği çok faydalı, çok su tutup midede tokluk hissi veriyor, bağırsaklarda da ketonları yakalayıp zararlı etkilerini azaltıyormuş, zayıflarken yardımcı ürün yani:) ama dukan diyetinde hergün tüketilmesi gerekiyor, zayıfladıktan sonra bile:) bir de kalorisi çok az olduğu için hamurişlerine katınca kaloriyi azaltmış oluyoruz:)

anladım cnaım bende alsayımm dieyetisyende öneriyor ama alışmamk şartıyla..benim diyetisyen 5 i bi yerde çayı bile önermiyo bitki çayları ok ama bağırsak çalıştırıcı çaylara alışmamak laızm diyor..bi araştırcam kepekle yulaf kepeğini migrosta uzak bayağı bize bizim alışveriş yaptığım marketlere bi sorucam bakalım :)

doğru söylüyor diyetisyen:) benim de bildim bileli bağırsaklar tembel, sırf bu yüzden hemoroid oldum hamilelikte doğum sancısından da beterdi onun ağrısı. diyete başlarken kayısılı form çay içmeye başladım, şuan bana mısın demiyor üstelik o kadar su içiyorum, kuru meyve yiyorum, yeşillik yiyorum ama zor gene de benim oğlanı üstten yediriyorum alttan alıyorum anında, keşke ben de öyle olsam

günaydınnnnnnnnnnnnnn!!!
bugün sabah tartıldım 200 gr eksik yuppi:) şimdi cumaya kadar tartılmıcam süpriz olsun bakalım:)

melikecim sana ne oldu tatlım?

hayırdır melike kötü bişey yoktur inş

hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız şimdi iyiyim çok şükür 2-3 gündür durduk yere canım sıkılıyordu da atlattım sanırım o sıkıntıyı hepinize koccammannn

YAw keske yıyebılsemmm tabak tabak cekırdek yerım ama kabak cekırdegını bı turlu sevemedım.
HAmıleyken tukettım, kızım da esım de sevıyor ama ben bı turlu sevemedım.
Bı de Fatos, Hılal yarım kase yemıs..ne olacak yarım kaseden.
Ustune ustluk cınkodan zengın.
Dıyet yapanların cınkoyu boslamasından sebep sac dokulmesı cok goruluyor.
-Sevılay gıbı- tırnak sıkıntıları cok yasanıyor...cınko bır numara bu durumlar ıcın..yanı kabakcekırdegı.

babam sigarayı bırakınca başladı kabak çekirdeğine ama hiç kilo almadı, akşam 5 te en geç akşam yemeğini yer ve sabaha kadar birşey yemez:) sabah da ezanla beraber kalkar camiye gider, dönünce gelir kahvaltı eder, sonra öğlene kadar dışarda yürür, park bahçe gezer, öğleden sonra gelir eve, 60 kilonun üstüne çıkmıyor:)

sporumu yaptım kahvemi aldım geldim
nasıl herkes çok şükür yağmurlu günlerr geride kaldı güneşli bi sabaha uyandım
havuzda bu haftasonuna kadar yarışlar varmış çok sinir oldum ya bu ay hep böyle gecicek gibi görunuyor
üyelik yaptırsam haftada anca 1 yada 2 kez gidebilcem yaptırmasam havuza gidemıycem off

Merhaba guzel bayanlar

Sabah evimi derledim topladim
Kizimi yikadim
Kahvaltisini yaptirdim
1.5 saat sporumu yapip 10km tamamladim
2 lt su biti
Simdi ilik bir dus alip hafif ve keyifli bir kahvalti yapip helicem yaniniza.

özlemcim devam karataya , bırakmayı düşünmuyorum diyet gibi değil zaten
sen nasılsn alıştınmı okuluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…