Sen hic uzme kendini yahu. Grubun ilham perilerindensin fatos . Yasadigin stresi kelimelerinden bile hissediyoruz.gonlunu ferah tut.
ben ekledim kendi mesajımı cnm
kızlar kusura bakmayın giremedim bugün moralim bozuktu biraz canım sıkkındı moralim bozuktu biraz - olsa bile gelip bildirim dedim
su:-
spor:-
kızlar kocacıkla kavga ettim biliyorum haksızım ama özür dilemeyeceğimaslında içim içimi yiyor git özür dile diye ah şu gururum yok mu oooffff oooffff düşünsenize gecenin bu saati mutfakta yarınki akşam yemeğini yapıyor yarın spor günüm yorulmayayım diye ama benim gibi nankörde kıymetini bilmiyor kızın bana dövünn beni
Melıke hayırdır, ne oldu?
Hılal, kabakcekırdegı kacamak degıl kı nıye mahcup oldun:)
Evlılık enteresan bı durum. Ben hıc evlenmeyı dusunmuyordum aynı zamanda cok cocuklu bır anne olmayı ıstıyordum heheh.
Zaten ısım cok yogundu (sımdıkı gıbı duzenlı degıl), evlenebılmem mumkun degıldı. Iste bu fıkrı degıstırecek bırı cıkınca karsıma...
Bundan 10 yıl once tanıstık ,4yıl sonra nısanlandık, tam 2.5 yıl (gunu gunune) sonra evlendık, mayısta 4yıl bıtecek, 18aylık da kızımız var. (yerım ben onu)
Rabbım herkese, guzel gunler huzurlu bol kazanclı yuvalar nasıp etsın, hastalıklar da def-ı dıyar olsun:))
Zeynep ne yaptın adama.. "haksızım ama ozur dılemeyecegım" yaw cok sukur bayanım..bır bayanın muhatabı olmak ne demek ya:))
günaydınnn
kız hilal ben sana suçladın cezamı kestin dedimm canımm küstüm işte hıh
bende özlem gibi açıklamamı yaptım ki neyse birbirimize fazla svegimizden ne yazsak batıyo birbirimize ben yazıyom sen kızıyon sen yazıyon ben kızıyomkabağıda başına hep ben patlatıyorum dimi söle söle ..bu kadar üstüne düşmemin sebebide seviyorum sizi bende sürekli istiyorumm olayım burda neyse
herkese günaydın keyifler nasılll
YAw keske yıyebılsemmm tabak tabak cekırdek yerım ama kabak cekırdegını bı turlu sevemedım.
HAmıleyken tukettım, kızım da esım de sevıyor ama ben bı turlu sevemedım.
Bı de Fatos, Hılal yarım kase yemıs..ne olacak yarım kaseden.
Ustune ustluk cınkodan zengın.
Dıyet yapanların cınkoyu boslamasından sebep sac dokulmesı cok goruluyor.
-Sevılay gıbı- tırnak sıkıntıları cok yasanıyor...cınko bır numara bu durumlar ıcın..yanı kabakcekırdegı.
sporumu yaptım kahvemi aldım geldim
nasıl herkes çok şükür yağmurlu günlerr geride kaldı güneşli bi sabaha uyandım
havuzda bu haftasonuna kadar yarışlar varmış çok sinir oldum ya bu ay hep böyle gecicek gibi görunuyor
üyelik yaptırsam haftada anca 1 yada 2 kez gidebilcem yaptırmasam havuza gidemıycem off
benmi yokum tel.dan giriyorum eksikmi goruyorum
hilalim kizma sen bende sayarim koy siraya sayaariz uzme kendini
fatosum ozledim seni oglusun iyimi
yelizcim bu hafta guzel kilo verecen bence
hilalim kizma sen bende sayarim koy siraya sayaariz uzme kendini
fatosum ozledim seni oglusun iyimi
yelizcim bu hafta guzel kilo verecen bence
senin menüerin karataya yakın
ama kuru kayısıyı fazla kaçırmışım
tatlı krizin tutuu gene dimi
teşekurrler canım
sanada sınavlarında başarılar tatlım
benmi yokum tel.dan giriyorum eksikmi goruyorum
Hayırdır yavrummm..kim canını sıktı senin kulaklarını çekerizz
Son durum ne olduu?? gelişmeleri okudum ama sonuç?? kız yemek yapan kocaya küsülür mü git özür dile çabuk
Çok kalorili yazıyor ondann..yoksa faydalı olduğunu biliyorum aslında ama bi de geç saatte yediğimden canım sıkılmıştıı
Küsüp duruyon anacım sen de banaküsme gız gel barışak :13:
Ya sadece yanlışlar yüzünden liste yazdım size sanıyonuz ona açıklama getirdim, sırayla saycaz listeleri, kimseye torpil yok
sen arasınla ilgilen fatoş ablacım, kızmak falan değil benmki sadece açıklamak istedim
Günaydınn yavru kuşş ben iyiyim de senden naberlerr
Kabak yiyek mi hep beraber o zamn
Ya burda yağmur varr.r..
Hadi ya şu havuza da bi nazar değdirdim bi daha toparlayamadınşaka bi yana üzüldüm vallah..ama başka çeşit bi sporla telafi edersin ya da başka bi havuz??
Haklısın yoksun..
Fulişşşş tubişi eklememişsin çiçeğimmm
Sağol tubişimmm..
kızmam hiç kızar mıyım yanlış anlaşıldım diye üzüldüm sadece
kaç tane kuru meyve hakkımız var günlük, aşmayayım onu, bilmediğim için tabi, tatlı aklıma geldikçe yiyorum ama günkurusu yiyorum kayısıyı, bi de hurma aldık bu hafta omüthiş iyi geliyor, regl başlıcak ondan tatlı isteğim arttı
neyse gunaydin kizlar misafirlerim gitti valla bensiz kaynatip kocalari cekistirmisiniz olmuyo ama
tatlım senden değilki bu zamanlarda yarışlar oluyormuş
olimpik havuz olduğu için spor il müdürlüğüne bağlı tüm yarışmalar burda düzenlenıyormuş
başka havuz olarakk otelin havuzu var ama oda senelik 1500 dü sene başında bütçemi aşıyor
yarış olmadığı günler gidicem el mahkum canım
bu arada listeler de sorun olma nedeni bana göre melikenin yaptığı gün; destina da bende de eksik mesaj görunme nedeni tüm mesajları okumadan listeyi yapmış olmasından kaynaklanıyor
yoksa diğer günlerde kımsede sorun olmuyor
lütfen hepimiz için listeleri yaparken kımde ise ogün bütün mesajlar kontrol edildikten sonra listelerin hazırlanması
yani senden kaynaklanan bi sorun değildi bu üstüne alınma tatlım
kuru meyveyi yada meyveyi sadece sabah öğününde yiyebiliyorsun
porsiyon olarak örneğin 1 mevsm meyvesi yada kuru meyvellerden 1 kuru kayısı yada 1 kuru incir yada 1 hurma, 5-6 murdüm eriği gib canım
Dün akşam çok üşüdüm eve giderken ya birden İstanbul bi soğudu bi soğudu resmen bugün tekrar kaşe mont giydim, çokkk canım sıkıldııı..
Dün o kadar üşüyünce spora gitmek istemedi canım o yüzden bugün gideceğim, tae-bo ya bakalımm nasıl olacakk
Zaferimle de iyiyiz bu aralarpek bi tatlı oldu umarım böyle devam eder sevimli velet oldu başımaa
Şafak saymaya da devam tabi kiii..79 Kilis'teyiz bugün
Annemle biz de bazen akşamları ben spora da gidince başbaşa kalamıyoruz, gün içinde müsait ortam bulursam arıyorum telefonda konuşuyoruzzbi de küçük teyzoşla çok komikler, bazen internette teyzoşla yazışıyoz, hop annem arıyor noldu şöyle şöyle olmuş, anneme bi şey anlatıyorum ertesi gün teyzoş arıyo hop noldu moralin mi bozuk alemler yaaa
Adliyeden geldim çenem açıldı, anam herkesin suratı çok asık genelde icralarda o yüzden geleyim de iki eğleneyim güleyim dedim, burda daha neşeliyimm hepinizee kucak dolusu sevgiciklerimi yollarım
sevimlimisiniz kızım siz. Aman nazar değmesin sen hep böyle neşeli gel buralara
Bende dışarlardaydım bugün yeni geldim ofise. Bana hiç gerek olmayan bir toplantıya gittim.
Bide tatlı yedirdiler zorla chesee cake
Bende tatlı yedim diye öğle yemeği yemedim.
hem de cheesecake, en yağlısından ve şekerlisinden offffffffffffffffff:18::18::18::18: aman allahımmmmmmmmm
1 x 1 Porsiyon (135gr) Cheesecake / Cheese Cake / Çizkek (410 kcal) = 410 kcal aldınız.
ne diyorsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn
Hemde expressolu falandı yediğim daha bile fazladır kalorisi.
Vay anam 1 saat koşsam anca veririm.
sevimlimisiniz kızım siz. Aman nazar değmesin sen hep böyle neşeli gel buralara
Bende dışarlardaydım bugün yeni geldim ofise. Bana hiç gerek olmayan bir toplantıya gittim.
Bide tatlı yedirdiler zorla chesee cake
Bende tatlı yedim diye öğle yemeği yemedim.
hem de cheesecake, en yağlısından ve şekerlisinden offffffffffffffffff:18::18::18::18: aman allahımmmmmmmmm
1 x 1 Porsiyon (135gr) Cheesecake / Cheese Cake / Çizkek (410 kcal) = 410 kcal aldınız.
babam sigarayı bırakınca başladı kabak çekirdeğine ama hiç kilo almadı, akşam 5 te en geç akşam yemeğini yer ve sabaha kadar birşey yemez:) sabah da ezanla beraber kalkar camiye gider, dönünce gelir kahvaltı eder, sonra öğlene kadar dışarda yürür, park bahçe gezer, öğleden sonra gelir eve, 60 kilonun üstüne çıkmıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?