Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hilalim kizma sen bende sayarim koy siraya sayaariz uzme kendini
fatosum ozledim seni oglusun iyimi
yelizcim bu hafta guzel kilo verecen bence

kızlar kusura bakmayın giremedim bugün moralim bozuktu biraz canım sıkkındı moralim bozuktu biraz - olsa bile gelip bildirim dedim
su:-
spor:-

Hayırdır yavrummm..kim canını sıktı senin kulaklarını çekerizz

Son durum ne olduu?? gelişmeleri okudum ama sonuç?? kız yemek yapan kocaya küsülür mü git özür dile çabuk

Çok kalorili yazıyor ondann..yoksa faydalı olduğunu biliyorum aslında ama bi de geç saatte yediğimden canım sıkılmıştıı

Küsüp duruyon anacım sen de bana küsme gız gel barışak :13:
Ya sadece yanlışlar yüzünden liste yazdım size sanıyonuz ona açıklama getirdim, sırayla saycaz listeleri, kimseye torpil yok
sen arasınla ilgilen fatoş ablacım, kızmak falan değil benmki sadece açıklamak istedim

herkese günaydın keyifler nasılll

Günaydınn yavru kuşş ben iyiyim de senden naberlerr

Kabak yiyek mi hep beraber o zamn

Ya burda yağmur varr.r..
Hadi ya şu havuza da bi nazar değdirdim bi daha toparlayamadın şaka bi yana üzüldüm vallah..ama başka çeşit bi sporla telafi edersin ya da başka bi havuz??

benmi yokum tel.dan giriyorum eksikmi goruyorum

Haklısın yoksun..
Fulişşşş tubişi eklememişsin çiçeğimmm

hilalim kizma sen bende sayarim koy siraya sayaariz uzme kendini
fatosum ozledim seni oglusun iyimi
yelizcim bu hafta guzel kilo verecen bence

Sağol tubişimmm..
kızmam hiç kızar mıyım yanlış anlaşıldım diye üzüldüm sadece

Son düzenleme:
senin menüerin karataya yakın
ama kuru kayısıyı fazla kaçırmışım
tatlı krizin tutuu gene dimi

teşekurrler canım
sanada sınavlarında başarılar tatlım

kaç tane kuru meyve hakkımız var günlük, aşmayayım onu, bilmediğim için tabi, tatlı aklıma geldikçe yiyorum ama günkurusu yiyorum kayısıyı, bi de hurma aldık bu hafta omüthiş iyi geliyor, regl başlıcak ondan tatlı isteğim arttı

benmi yokum tel.dan giriyorum eksikmi goruyorum

nasılsın sahi canım denk gelemedık bi türlü
iştah durumun nasıl

tatlım senden değilki bu zamanlarda yarışlar oluyormuş
olimpik havuz olduğu için spor il müdürlüğüne bağlı tüm yarışmalar burda düzenlenıyormuş
başka havuz olarakk otelin havuzu var ama oda senelik 1500 dü sene başında bütçemi aşıyor
yarış olmadığı günler gidicem el mahkum canım

bu arada listeler de sorun olma nedeni bana göre melikenin yaptığı gün; destina da bende de eksik mesaj görunme nedeni tüm mesajları okumadan listeyi yapmış olmasından kaynaklanıyor
yoksa diğer günlerde kımsede sorun olmuyor
lütfen hepimiz için listeleri yaparken kımde ise ogün bütün mesajlar kontrol edildikten sonra listelerin hazırlanması
yani senden kaynaklanan bi sorun değildi bu üstüne alınma tatlım

kuru meyveyi yada meyveyi sadece sabah öğününde yiyebiliyorsun
porsiyon olarak örneğin 1 mevsm meyvesi yada kuru meyvellerden 1 kuru kayısı yada 1 kuru incir yada 1 hurma, 5-6 murdüm eriği gib canım

Dün akşam çok üşüdüm eve giderken ya birden İstanbul bi soğudu bi soğudu resmen bugün tekrar kaşe mont giydim, çokkk canım sıkıldııı..
Dün o kadar üşüyünce spora gitmek istemedi canım o yüzden bugün gideceğim, tae-bo ya bakalımm nasıl olacakk
Zaferimle de iyiyiz bu aralar pek bi tatlı oldu umarım böyle devam eder sevimli velet oldu başımaa
Şafak saymaya da devam tabi kiii.. 79 Kilis'teyiz bugün
Annemle biz de bazen akşamları ben spora da gidince başbaşa kalamıyoruz, gün içinde müsait ortam bulursam arıyorum telefonda konuşuyoruzz bi de küçük teyzoşla çok komikler, bazen internette teyzoşla yazışıyoz, hop annem arıyor noldu şöyle şöyle olmuş, anneme bi şey anlatıyorum ertesi gün teyzoş arıyo hop noldu moralin mi bozuk alemler yaaa
Adliyeden geldim çenem açıldı, anam herkesin suratı çok asık genelde icralarda o yüzden geleyim de iki eğleneyim güleyim dedim, burda daha neşeliyimm hepinizee kucak dolusu sevgiciklerimi yollarım

neyse gunaydin kizlar misafirlerim gitti valla bensiz kaynatip kocalari cekistirmisiniz olmuyo ama

ben listeye ekledim canım seni sorun yok şimdi

O zmaan artık yarış olmadığında gidersin esratoşum haklısın diğeri de çok pahalıymış boşver..

Listeleme konusunda haklısın şekerim de işte toplu listeyi ben hazırlayınca, ve eksik kişilere liste yazınca gene sanki o eksiklikten kaynaklanıp ceza vermişim gibi görünüyor ondan açıklama yaptım ben de hallederiz bi şekilde sırayla yaparız artık..

Ve evet bütün mesajlar yazıldıktan sonra 12 den sonra ya da ertesi gün hazırlansın listeler aksi halde gözden kaçabiliyor

kuru meyveyi yada meyveyi sadece sabah öğününde yiyebiliyorsun
porsiyon olarak örneğin 1 mevsm meyvesi yada kuru meyvellerden 1 kuru kayısı yada 1 kuru incir yada 1 hurma, 5-6 murdüm eriği gib canım

teşekkür ederim canım, peki fındık fıstık badem ceviz ne kadar yiyebiliyoruz?

yliss Su: + spor : + mesaj:21
degua su: + spor:+ mesaj:12
Mahurbeste su: + Spor: - Mesaj:6
Fulias: su:+ Spor:+ Mesaj:19
destina_88 su: + Spor: + Mesaj:10
fatos0808 su:+ Spor: + mesaj:10
lethem : Su + Spor: - Mesaj:9
succesfull: Su + Spor: + Mesaj:12
kelebek.hill: Su + Spor: + Mesaj:21
concept: Su + Spor: + Mesaj:17
melikea: Su - Spor: - Mesaj:1
az_uz_: Su + Spor: + Mesaj:6
tubish13 su:+ Spor: + Mesaj:5

Herkesin Menüsü: +

Perşembe: melikea123
Cuma: concept

Melikeeee canım listende sıkıntılar vardı sonra kabak bana patladııı..hadii perşembe de sen şöyle güzelce bi liste yapıver kuşum marifetcazını görelim

sevimlimisiniz kızım siz. Aman nazar değmesin sen hep böyle neşeli gel buralara

Bende dışarlardaydım bugün yeni geldim ofise. Bana hiç gerek olmayan bir toplantıya gittim.
Bide tatlı yedirdiler zorla chesee cake

Bende tatlı yedim diye öğle yemeği yemedim.

hem de cheesecake, en yağlısından ve şekerlisinden offffffffffffffffff:18::18::18::18: aman allahımmmmmmmmm
1 x 1 Porsiyon (135gr) Cheesecake / Cheese Cake / Çizkek (410 kcal) = 410 kcal aldınız.

Son düzenleme:
hem de cheesecake, en yağlısından ve şekerlisinden offffffffffffffffff:18::18::18::18: aman allahımmmmmmmmm
1 x 1 Porsiyon (135gr) Cheesecake / Cheese Cake / Çizkek (410 kcal) = 410 kcal aldınız.

ne diyorsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn
Hemde expressolu falandı yediğim daha bile fazladır kalorisi.
Vay anam 1 saat koşsam anca veririm.

ne diyorsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn
Hemde expressolu falandı yediğim daha bile fazladır kalorisi.
Vay anam 1 saat koşsam anca veririm.

valla ben çok seviyorum cheesecake neli olsa yerdim önceden ama kalorisini görünce dudağım uçukladı o gün bugündür 1 çatal dahi yemedim

Sevimliyiz kız bizz hehe amin fulişimmm aminn hep neşeli olalım inşallahh..

Anam o neymiş öyle kızzz ben de severdim ama yemem daha iyi, bi dilim yaş pasta daha masummuşş yelizin fruttare si hele bebek bebekk

babam gıbı:))
Hıc durmz yurur yurur yurur... masaellah deyın 80 yasında:)) yavaslamaya basladı normal olrak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…