Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

valla ben çok seviyorum cheesecake neli olsa yerdim önceden ama kalorisini görünce dudağım uçukladı o gün bugündür 1 çatal dahi yemedim

Ne yalan söyliyim benim tatlıyla aram hiç iyi değildir.
Menülerimde hiç görmemişsinizdir yani tatlı, çikolata falan.
Nescafe söylemiştim, yanına da tatlı getirdiler işte. Yumuşak tatlıları yine biraz seviyorum o sebeplen dayanamadım yedim. Zaten yemesem ayıp olurdu.
Ama öyle şerbetli tatlı falan çooooooook uzun zamandır yememişimdir.
Nadiren puding falan yerim.
Bence bu tatlıyı görmezden gelelim hehe

Arkadaş tatlı yemem ekmek yemem ne oluyor da kilo alıyorum hiç anlamış değilim.(Ekmek haftasonu kahvaltıda yiyorum öyle 1 dilim kaymak bal varsa hafta içi de sadece yumurta yersem sabah 1 dilim yiyorum yani ayda 5 dilim ekmek yiyorumdur herhalde, diyet için değil çocukluğumdan beri ekmekle aram kötüdür.)
Ama zayıflamamış gözüksemde vücutta baya şekilsel değişiklikler oldu. Göbek komple gitti hatta kas çizgilerim bile çıkmış (mekiğe çok abanıyorum akşamları)
Galiba kollarım da zayıflıyor.
Tahminlerime göre haziran da falan 49 olurum böyle gidersem

yavas yavas gerılerı okuyayım.
Bugun programımız erken bıttı..
hıccc alısverıs yapasım yoktu.
Attık kendımızı kızımla eve.
Sımdı dusunuyorum "ne yapacagım aksama?"
Kıyma cıkardım.. ev pratıgı mantı.
Evde olanlarla artık:))

Sızler nasılsınızzzzzzzzz

hakkaten sen niye kilo alıyorsun yahu, hadi ben çikotadan tatlıdan cipsten falan alıyordum seni çözemedim valla

babam gıbı:))
Hıc durmz yurur yurur yurur... masaellah deyın 80 yasında:)) yavaslamaya basladı normal olrak.

maşallah amcama yaaa:) benim babam da 70 yaşında ama hiperaktif maşallah:) panik atak konusunda babama çeksem de balık eti konusunda anneme benziyorum ama o da yıllardır hep 78-82 arasında gezer. gerçi ben de doğuma kadar 50-60 arasında gezerdim de doğumdan sonra pik yaptım

Madem kayısı ve cıkolata sevıyorsun.
bıtter cıkolatayı erıt kayısıları bula.. (hatta kayısının ıcıne cevız fındık falan ama sımdı degıl dıyet sonrası:)
buzdolabından cıkar cıkar ye.. kararında yıyebılıyorsun zaten.

çok iyi fikirmiş canım, ipek tuzcuoğlu tatlı krizi gelince günkurusu kayısının arasına kakao koyup yiyormuş, bi yerde okumuştum:) çikolatalı kayısı da baya tatlı olur aslında tam benlik:)
eğer hergün gibi yersem dozunda yiyorum ama uzunca ara verince kendimi kontrol edemiyorum, o yüzden haftasonu az da olsa tatlı birşeyler yiyorum yoksa hafta geçmez bana

ne diyorsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn
Hemde expressolu falandı yediğim daha bile fazladır kalorisi.
Vay anam 1 saat koşsam anca veririm.

eyvah eyvaaaahhh
Cheesecake 410 dıyor ama kımbılır en sade olanı ıcın dıyordur..
Sen bu hafta ıse de kosarak gıt:)))

Olursun tabı.
Ben de hıc ekmek yemem ama 3lu rakamları bıle gordum:))
Ama benımkı tatlı askı sevgısı saplantısı..
E sende o da yok?!

eyvah eyvaaaahhh

hahaha işe koşarak gitmem 4 günümü alır ya Bahçelievler - Mecidiyeköy arası
Ama sporda koşu süremi arttırcam bugün. belki sadece yürüyüş bile yapabilirim.

Olursun tabı.
Ben de hıc ekmek yemem ama 3lu rakamları bıle gordum:))
Ama benımkı tatlı askı sevgısı saplantısı..
E sende o da yok?!

su içsem yarıyorsa demek ki
Ben etçilim ya etten de olabilir eşşek kadar etleri yerim
Et yemezse doymayan insan varya. İşte o benim.

eyvah eyvaaaahhh

Kışın şişmanlatan 6 yiyecek
:26:

Makarna ve peynir: Bu ikisi bir araya geldiğinde eşsiz bir lezzet çıkıyor. Kiloları da beraberinde getiriyor. Bir tabak peynirli makarna ortalama 529 kalori ve 25,7 gram yağ içeriyor. Bu karışıma sosis eklendiğinde ise kalori tavana vuruyor. Peynirli makarna vazgeçilmeziniz ise hiç olmazsa peynirde tercihinizi az yağlıdan yana kullanın.

Kremalı çorbalar: Krema ile tatlandırılmış çorbalar tadından yenmez değil mi? Soğuk kış günlerinde şöyle sıcacık bir kremalı mantar çorbası içini ısıtır insanın. İçine kıtır ekmeği de boca ettiniz mi lezzet tamamlanmış olur. Olur tabi, olur da kalori cetvelinde de rakamlar hızla yukarı yönlü hareketlerine başlarlar. Sebze çorbaları kremalı çorbaların alternatifi olabilir bal gibi. Bizce tercihinizi sebzeden yana kullanın.

Cheesecake tehlikesi: 'Cheesecake' ler doymuş yağ kullanılarak üretildiğinden lezzetli olmasının yanı sıra sağlıksızdir da. Bir dilim 'cheesecake' tam tamına 1050 kalori ve 71 gram yağ içerir. Sütlü tatlıları neden denemiyorsunuz?

Güveç: Güveci kendiniz yaptığınızda içine koyduğunuz sebze ve etin miktarını kontrol edebilirsiniz tabi. Fakat dışarıdan sipariş ettiyseniz dikkat! Bir porsiyon güveçteki kalori miktarı kullanılan bol malzeme ile 500 kaloriye kadar çıkabilir. Bununla da kalmaz 35 gram yağ ve 15 gram doymuş yağ içeriyor olacaktır.

Öğünlerinizi kontrol edebilmek adına evde pişiriyor olmanız fazla kaloriden kaçınmanızı sağlayacaktır.

Ofiste atıştırılan kurabiyeler: Bir tanesi problem yaratmayacaktır diye düşünebilirsiniz. Şöyle içinde çikolata parçacıkları barındıran o cezbedici görüntüsü ile bir adet kurabiyenin bedeli ortalama 200-250 kalori almanız demek. Eh! yarısı ile de idare edebilirsiniz. Hiç yoktan iyi!

Et yemeklerinin yanında gelen kızarmışlar: Nar gibi kızarmış bir dilim hellim peyniri ya da soğan halkaları, dahası yani en fenası kızarmış patatesler. Çıtır çıtır değil mi? Aman! Uzak durun! Kalori demek onlar çünkü. Bir porsiyonu size bin 355 kaloriyi de beraberinde getirir, 30 gram yağ ve 6 gram doymuş yağ da cabası.

Kaynak: Kışın şişmanlatan 6 yiyecek Kışın şişmanlatan 6 yiyecek
whkaynak

Anaaa resmen benim menüler heheh
Makarna
Hellim peynir.
Et yanında kızarmışlar
kremalı çorbalar :26:

Anam hatunların paylaştığı faydalı bilgilere bak sen hele yaa... mükemmel
ben de tatlı, sütlü tatlılar, çikolata kurbanıyım...
hatta sınav dönemi ne bulursam yerdim,cips kola, dürüm, çiğ köfte, çiko, bisküvi ,kahve..ıyy ne sağlıksızz

su içsem yarıyorsa demek ki
Ben etçilim ya etten de olabilir eşşek kadar etleri yerim
Et yemezse doymayan insan varya. İşte o benim.

etten kilo almazsın canım, kilo yapan şey en fazla karbonhidrattır sonra yağ sonra protein. proteinden çok kalori alıyor gibi gelebilir ama sindirmek için de çok enerji gerekiyor o yüzden karda oluyoruz, ben de etçilim:) ama bana kilo aldıran hep tatlılar, kesinlikle et değil, zaten yemekleri az yağlı yaparım, zeytinyağından başka da kullanmam. eşimi de alıştırdım sonunda az yağlı ve az tuzlu yemeye, çayı da şekersiz içmeyi öğrendi şükür:)

selamlar hanımlarr
HİLALcim kızmış sanki dün gece mesaj olaylarınaa

neyse ben az daha geçmişi okuyum geleyim

o yazıda chesee cake e 1050 cal diyor.
1050 ney yaaaaa şakadır o.
Valla öyleyse yarına kadar bişey yemiyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…