teşekkür ederim canım, peki fındık fıstık badem ceviz ne kadar yiyebiliyoruz?
ben listeye ekledim canım seni sorun yok şimdi
O zmaan artık yarış olmadığında gidersin esratoşumhaklısın diğeri de çok pahalıymış boşver..
Listeleme konusunda haklısın şekerim de işte toplu listeyi ben hazırlayınca, ve eksik kişilere liste yazınca gene sanki o eksiklikten kaynaklanıp ceza vermişim gibi görünüyor ondan açıklama yaptım ben dehallederiz bi şekilde sırayla yaparız artık..
Ve evet bütün mesajlar yazıldıktan sonra 12 den sonra ya da ertesi gün hazırlansın listeler aksi halde gözden kaçabiliyor
kendi kendine asılan perde
kendi kendine makinaya giren tabaklar ve çamaşırlar
hatta kendini asabilen çamaşırlar
bütün objeler canlı olsa ya süper oludu.
en iyisi robot hizmetçiler çıksın 100 Tl den satılsınlar. her odaya bi tane alırım hehe
hahaha işe koşarak gitmem 4 günümü alır ya Bahçelievler - Mecidiyeköy arası
Ama sporda koşu süremi arttırcam bugün. belki sadece yürüyüş bile yapabilirim.
günaydınnnnnnnnnnnnnn!!!
bugün sabah tartıldım 200 gr eksik yuppi:) şimdi cumaya kadar tartılmıcam süpriz olsun bakalım:)
melikecim sana ne oldu tatlım?
noldu melike kötü bir şey yok dimi cnm bu gün nasılısn ?
kız ne istiyorsun adamdan yazık yav özür dile başlatma gururundangünah ablam be madem hatalısın :2::2: iyi günün kadrini bilin ..biz kadınlar fenazyız valla..kız dedin kızdım sen yeni değilsin zeynepçimm eskidin artık girersin ablam merak etme :)
saol eminecimm..
rakibem sen bol bol ye kabak çekirdeğini :) kız kabak çekirdeği çok kalori nasıl kaçamak değil
amin amin ceydacımm bambaşka bişiler gün boyu sinirden sirke küpüne çevirip tek lafı tek mimiği telk gülüşüyle pamuk helvaya çeviren tek kişi evlattır..oy kurban olurum benn meleklere..çok çok tatlılar yav bide büyük insan gibim muhabbetleri yok mu ?
hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız şimdi iyiyim çok şükür 2-3 gündür durduk yere canım sıkılıyordu da atlattım sanırım o sıkıntıyı hepinize koccammannn
Merhaba guzel bayanlar
Sabah evimi derledim topladim
Kizimi yikadim
Kahvaltisini yaptirdim
1.5 saat sporumu yapip 10km tamamladim
2 lt su biti
Simdi ilik bir dus alip hafif ve keyifli bir kahvalti yapip helicem yaniniza.
canım branşın ne ve hangi şehirdesin meslektaş olunca merak ettimyazili yapiyorum ayni zamnda kopya cekmesinler gerci yapamiyorlar zaten kactim opt
teşekkür ederim canım, peki fındık fıstık badem ceviz ne kadar yiyebiliyoruz?
ay bana da lazım o robotlardan. hayır eminim bir gün çıkacak! ama biz görür müyüz bilmem.
sen bahçelievlerde misin canım? yahu starcity diye bir yer varmış, bilir misin acep. çok gidesim var, outlet mağazalar uygun fiyatlar falan diyorlar doğru mudur?
hiç çeyizim yok hala. cidden yaa çok alasım var ama sürekli kararsızım. bir de herşey çok pahalı yahu.
oooohhh ne güzel gitsin kilocukların
tamam Ablacım zaten barıştık çok kızma
iyi olmana sevindim melike
o kadar nasıl yürüyorsun bide gecen gün bir haftada 5 kilo verebileceğini yazmışsın valla helal olsun hayranım sana canım koşu andında 4-5 km yürüyorum anam ağlıyor.. zayıflama rekorumda en fazla 2 kiloydu
canım branşın ne ve hngi şehirdesinmeslektaş olunca merak ettim[/QUOTE
Yok canim ben de macx 2.5 kilo falan veriyorum . 5 kilo verecek olan sporcumuz emine(concept ). Onlarin bu hafta yogun antremanlari varmis.
selamlar hanımlarr
HİLALcim kızmış sanki dün gecemesaj olaylarınaa
neyse ben az daha geçmişi okuyum geleyim
hergün biri yapar halolur tatlım
sen kafaya takma :13:
zaferle durumlar da düzelmiş hadi inşlh yaaaza nişan olur
nişan kıyafetn 60 altında olcan demı tatlım
endamını görsün mıllet
kızlar merhaba nasılsınız geçmişi ancak okuyabildim ne kadar çok muhabbet etmişsiniz...
hilalim kocişle barıştık bayılıyorum bu adama ya iki cilve güzel söz hooooppp barıştık unuttu bile herşeyi... hatta sabah dersteyim bana magnum göndermiş yiyeyim diye tabikide yer miyim asla geri gönderdim benim için ye dedim
Ay kesinlikle 60 altı olcam da bakalım nereye kadar gidecemaramız düzeldi şükür bakarsınız yaza sevindiririm sizi ya yaz erken ama yazdan sonra bi şeyler olabilir bakalımm..
takmam takmam hallederiz biliyorum
Vayt çok iyi olmuş zeynooooh unutması harika baya tatlı bi kocişin var o zaman ne güzel yememiş de bak nasıl dayandın helal olsun , ben magnuma hayır diyemezdm sanırımm :26:
Evet yenibosnada starcity ama hiç gitmedim. outlet avm ler var oralarda airport avm var bide yenibosnada bi yer daha vardı.
ama outlet olarak genelde kıyafet mağazaları var.
Aslında öyle mutfak eşyalarında falan kampanyaların başlaması lazım takip ediyormusun onları.
Meseja ben herşeyimi bernardodan aldım. Kaç paralık alışveriş yaparsan o kadar hediye çeki vermişlerdi. 2 bin liralık alışveriş yaptım (Herşeyi aldım ama 2 takım tabak tencere takımları ıvırzıvırlar) 2 bn lira da çek verdiler. onuda çatır çatır harcadım.
Her sene yapıyorlar o kampanyayı takipte kal.
O outlet alişveriş mağzalarına da git bir bak belki gerçekten uygundur.
çok sakin mülayimdir benim koca benim tam tersim
canım ben ağır olan dondurmaları sevmem yeliz gibi furuttare twister gibi dondurmaları seviyorum
kızlar ben spora gidiyorum akşam görüşürüz....
oooohhh ne güzel gitsin kilocukların
tamam Ablacım zaten barıştık çok kızma
iyi olmana sevindim melike
o kadar nasıl yürüyorsun bide gecen gün bir haftada 5 kilo verebileceğini yazmışsın valla helal olsun hayranım sana canım koşu andında 4-5 km yürüyorum anam ağlıyor.. zayıflama rekorumda en fazla 2 kiloydu
canım branşın ne ve hngi şehirdesinmeslektaş olunca merak ettim[/QUOTE
Yok canim ben de macx 2.5 kilo falan veriyorum . 5 kilo verecek olan sporcumuz emine(concept ). Onlarin bu hafta yogun antremanlari varmis.
Eyvah eyvahhh valla yapıstı bu 5kg bana..
Neyse cuma 86.5tum dı mı suan 83sem... belkı olur
Ay kesinlikle 60 altı olcam da bakalım nereye kadar gidecemaramız düzeldi şükür bakarsınız yaza sevindiririm sizi ya yaz erken ama yazdan sonra bi şeyler olabilir bakalımm..
takmam takmam hallederiz biliyorum
Vayt çok iyi olmuş zeynooooh unutması harika baya tatlı bi kocişin var o zaman ne güzel yememiş de bak nasıl dayandın helal olsun , ben magnuma hayır diyemezdm sanırımm :26:
su:+
Spor: + (2 saat cardıo 1 saati yürüme)
menü
Sabah
1 kase nesfit
Öğlen
1 nescafe
1 dilim chesee cake
Akşam
Aslında dolma yiycektim ama o chesee cake in acısını çıkarmak için sadece 1 kase çorba
ne saçma bir menü oldu ya bugün resmen doğru dürüst birşey yemedim.
Akşam Listeyi hazırlamaya gelicem
Şimdilik hoşçakalınnn
sanada iyi geceler canım...güzel gelin
ah cnaım benimm zordur tabii allah kolaylık versin cnaım sen görev yerinde lojmanda kalmıyormusun yok mu veya ev durumu.. kaçırmışım orayı ben yerleştiğini biliyorumda oteldemi kalıyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?