Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

teşekkür ederim canım, peki fındık fıstık badem ceviz ne kadar yiyebiliyoruz?

hergün biri yapar halolur tatlım
sen kafaya takma :13:
zaferle durumlar da düzelmiş hadi inşlh yaaaza nişan olur
nişan kıyafetn 60 altında olcan demı tatlım
endamını görsün mıllet

hahaha işe koşarak gitmem 4 günümü alır ya Bahçelievler - Mecidiyeköy arası
Ama sporda koşu süremi arttırcam bugün. belki sadece yürüyüş bile yapabilirim.

ay bana da lazım o robotlardan. hayır eminim bir gün çıkacak! ama biz görür müyüz bilmem.
sen bahçelievlerde misin canım? yahu starcity diye bir yer varmış, bilir misin acep. çok gidesim var, outlet mağazalar uygun fiyatlar falan diyorlar doğru mudur?

hiç çeyizim yok hala. cidden yaa çok alasım var ama sürekli kararsızım. bir de herşey çok pahalı yahu.

günaydınnnnnnnnnnnnnn!!!
bugün sabah tartıldım 200 gr eksik yuppi:) şimdi cumaya kadar tartılmıcam süpriz olsun bakalım:)

melikecim sana ne oldu tatlım?

oooohhh ne güzel gitsin kilocukların

tamam Ablacım zaten barıştık çok kızma

hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız şimdi iyiyim çok şükür 2-3 gündür durduk yere canım sıkılıyordu da atlattım sanırım o sıkıntıyı hepinize koccammannn

iyi olmana sevindim melike

Merhaba guzel bayanlar

Sabah evimi derledim topladim
Kizimi yikadim
Kahvaltisini yaptirdim
1.5 saat sporumu yapip 10km tamamladim
2 lt su biti
Simdi ilik bir dus alip hafif ve keyifli bir kahvalti yapip helicem yaniniza.

o kadar nasıl yürüyorsun bide gecen gün bir haftada 5 kilo verebileceğini yazmışsın valla helal olsun hayranım sana canım koşu andında 4-5 km yürüyorum anam ağlıyor.. zayıflama rekorumda en fazla 2 kiloydu

yazili yapiyorum ayni zamnda kopya cekmesinler gerci yapamiyorlar zaten kactim opt
canım branşın ne ve hangi şehirdesin meslektaş olunca merak ettim

sabah:
az börek, çay
ara yarım canga

öğlen:
etli musakka, 1 dilim ekmekle

ara 1 nescafe içerim

akşam:
dünden kalan yayla çorbam.

dün mercimek dedim ama yayla yaptım, maşaallah pirinci bol koymuşum 1 hafta da bitmezzz

kızlar merhaba nasılsınız geçmişi ancak okuyabildim ne kadar çok muhabbet etmişsiniz...
hilalim kocişle barıştık bayılıyorum bu adama ya iki cilve güzel söz hooooppp barıştık unuttu bile herşeyi... hatta sabah dersteyim bana magnum göndermiş yiyeyim diye tabikide yer miyim asla geri gönderdim benim için ye dedim

Evet yenibosnada starcity ama hiç gitmedim. outlet avm ler var oralarda airport avm var bide yenibosnada bi yer daha vardı.
ama outlet olarak genelde kıyafet mağazaları var.
Aslında öyle mutfak eşyalarında falan kampanyaların başlaması lazım takip ediyormusun onları.
Meseja ben herşeyimi bernardodan aldım. Kaç paralık alışveriş yaparsan o kadar hediye çeki vermişlerdi. 2 bin liralık alışveriş yaptım (Herşeyi aldım ama 2 takım tabak tencere takımları ıvırzıvırlar) 2 bn lira da çek verdiler. onuda çatır çatır harcadım.
Her sene yapıyorlar o kampanyayı takipte kal.
O outlet alişveriş mağzalarına da git bir bak belki gerçekten uygundur.

selamlar hanımlarr
HİLALcim kızmış sanki dün gece mesaj olaylarınaa

neyse ben az daha geçmişi okuyum geleyim

Yok canım kızmak değil listeler gününde düzeltilmeyip yanlış kalınca bende yanlış kayda geçirmiş ve bunun üzerinden ceza vermiş gibi görünüyorum, böyle bi şey yok sadece onu açıklaıdm, hepimiz sırayla liste yapacaz,ceza-ödül yok

hergün biri yapar halolur tatlım
sen kafaya takma :13:
zaferle durumlar da düzelmiş hadi inşlh yaaaza nişan olur
nişan kıyafetn 60 altında olcan demı tatlım
endamını görsün mıllet

Ay kesinlikle 60 altı olcam da bakalım nereye kadar gidecem aramız düzeldi şükür bakarsınız yaza sevindiririm sizi ya yaz erken ama yazdan sonra bi şeyler olabilir bakalımm..
takmam takmam hallederiz biliyorum

Vayt çok iyi olmuş zeynooo oh unutması harika baya tatlı bi kocişin var o zaman ne güzel yememiş de bak nasıl dayandın helal olsun , ben magnuma hayır diyemezdm sanırımm :26:

çok sakin mülayimdir benim koca benim tam tersim
canım ben ağır olan dondurmaları sevmem yeliz gibi furuttare twister gibi dondurmaları seviyorum
kızlar ben spora gidiyorum akşam görüşürüz....

aaa gerçekten mii? ne güzelmiş o çek olayı. ben de bakınıyorum nette hep. Bernardodan beğendiğim pasta takımları var hatta. mayıs ayını bekle diyorlar, anneler gününde indirim olur ya. inş denk gelirim o kampanyaya da. almayayım o zaman ben bekleyeyim

çok sakin mülayimdir benim koca benim tam tersim
canım ben ağır olan dondurmaları sevmem yeliz gibi furuttare twister gibi dondurmaları seviyorum
kızlar ben spora gidiyorum akşam görüşürüz....

Oh en güzeli ama..biz ikimiz de sakin ve mülayim değiliz Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Sporrr ben de gidicem işten çıkaydım bii

muhabbet akmış ben yokken:9 komşuya geçtim yeşilçay içtik, şimdi kocişi bekliyorum, akşam yemeği yiyip spor yaparım, yarına kadar gitsin kilocuklar:)

ben de mobilya alcam kızlar ama karar veremiyorum. salon takımı alıcam yemek odası ve koltuk takımı halı tül perde sehpa allah ne verdiyse:) yatak odam var, mutfak eşyam da var ama evlenirken salon takımı almamıştık ev küçük diye, şimdi dönünce alıcaz işte birkaç ay vaktim kaldı:)

su:+
Spor: + (2 saat cardıo 1 saati yürüme)

menü
Sabah
1 kase nesfit

Öğlen
1 nescafe
1 dilim chesee cake

Akşam
Aslında dolma yiycektim ama o chesee cake in acısını çıkarmak için sadece 1 kase çorba

ne saçma bir menü oldu ya bugün resmen doğru dürüst birşey yemedim.

Akşam Listeyi hazırlamaya gelicem
Şimdilik hoşçakalınnn

o magnum yenmelıydı!

çorbanın yanına salata ye bari bağırsakların yapışacak

öğretmenevinde kalıorum cicim, sabah 5'te kalkıyorum, yollara düşüyorum. hasat olmuşum tabi o soğukta, yollarda. kader herkesi farklı sınıyor işte Fatoşum, beni de 2 yıldır şark göreviyle sınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…