Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amiinn. bebişinizle mutlu mesut yaşarsınız inşallah. tekrar çalışmayı düşünmüor musun cicim? ne güzel, eşin y.lisans yapıomuş; artık gittikçe zorlaşıyor her şey; pazar günkü yds sınavında daha iyi anladım bunu.

sabah bol yeşillikli yumurta salatası
5 fındık

1 saat yüzme

öğle ızgara balık ve salata

Akşam 8 adet yaprak sarma 1 kase cacık

spor :1 saat yüzme
su 2 litre

ama sen hiç bir şey yememişsin ki!

Lor,yulaf kepekli krep,marul,maydanoz,salatslik
Nescafe sekersiz,ceviz 2 tane
Ton balikli salata
Sut

Su:3lt
Spor:1.5 saat

yulaf kepekli krebi nasıl yapıorsun, merak ettim. sadece içine yulaf kepeği mi koyuyorsun, normal krepten farkı tek o mu cicim?

tamam, sırayla olsun cicim. ben zaten şu yaptı, bu yaptı demedim. gördüm, aynı gün hatalı olduğunu ama yine de çarşamba seve seve sayacağımı belirttim. sen de tabiki eline gelen veriye göre liste sıralaması yapıyorsun, tekrar kontrol etmen zaten imkansız gibi bişey ve gereksiz.

sınavlara rağmen, menün çok güzel, güzel Mahur

latte, latte kahve mi sayın hocam ?

ayy, bu yapılmaz ama. evde yemek pişiren adam bu yapılmaz arkadaşım. vallahi alttan almalısın

karın çalışmıodum hiç, ama şimdi çalışıoruz, yazmalıydım, karışmış galiba cümleler.
liseden beri haftada 3 gün düzenli spor yapıorum ama hep basket, eliptik bisiklet, dağcılık bi de yürüyüş. sadece bu çeşitlerdi. step, aerobik, piates yeni başladı. mekik falan da çekiyoruz. abdominal destek nedir, bilmiorum, bak. çok mu bilinçsiz spor yapıomuşuz biz ya . concept sendne çok şey öğrenicez daha. spora gitmezse ağrım kesilmiyor. haftasonu gitmiorum ama haftasonu ağrım oluyor, karın kaslarım iyice geriliyor.

özlemcim devam karataya , bırakmayı düşünmuyorum diyet gibi değil zaten
sen nasılsn alıştınmı okuluna

aslında ay'a böldüğünde çok fazla çıkmıyor rakam, havuz için ama bir anda çok pahalı geliyor insana. alıştım cicim. ama soğuk. buraya ne zaman yaz gelir, dedim. gelmez, dediler. haziran ortasına kadar kalorifer yanacakmış, düşün. üşüttüm tabi haliyle. hastaım şimdi baya. dün gece tam acillik oldum ama yanımda kimsecik yoktu, sustu, oturdum, yapacak bişey yok. hep ben şark'a gidiorum, eşim hep batı'da, kızıyorum. o sürünsün istiorum biraz da. hep ben mi evimden olucam yavv? hep memleketinde, hep memleketinde.

ne diyorsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn
Hemde expressolu falandı yediğim daha bile fazladır kalorisi.
Vay anam 1 saat koşsam anca veririm.

labne falan var diyr, ben daha az kalorilidir, diye düşünmüştüm. çokmuş yav. sevmiodum ii oldu duyduğum

benim annemle avlam 50 kilo, baba zayıf. ben kime çekmişim, bilemiorum. ablam, çingenelerden aldık seni demişti, belki de haklıdır.
olsun, sağlık olsun.

cangayı da senden öğrendim, eşime öğrettim. her gün canga yiyior artık, bi de arkadaşlarına da alıyor, onlar da alışmış. düşün, kimleri etkiledin sen

o magnum yenmelıydı!

ayy, magnum yaa, yenmez mi?

Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
0.50 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal)104 kcal
0.25 x 100gr Labne Peyniri (208 kcal)52 kcal
4.00 x 1 Dilim Köy Ekmeği (56 kcal)224 kcal
5.00 x 1 Adet (30gr) Mercimek Köftesi (75 kcal)375 kcal
3.00 x 1 Adet Activia (Kuru Kayısılı) (104 kcal)312 kcal
2.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)114 kcal
1.00 x 100gr Özbek Gün Kurusu (Güneşte Kurutulmuş Kayısı) (84 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Prinçli Ispanak (94 kcal)94 kcal
Alınan Kalori Toplamı

su:+
spor:-

cangayı da senden öğrendim, eşime öğrettim. her gün canga yiyior artık, bi de arkadaşlarına da alıyor, onlar da alışmış. düşün, kimleri etkiledin sen

ya belki psikolojik ama bana acaip enerji veriyor gibi özellikle okulda öğleden sonraya kalacaksam çok yorgun hissediyorum, yarım da olsa iyi hissettiriyor

menü+
su+
spor+ (yarım saat yürüyüş)

yarın nöbet varr, öğleden sonra da nişan elbisemi almaya gidicezzzz heyecanlıyımm inş aradığım gibi birşey bulurumm

akşam anca girerim nete bilginize.

herkese iyi gecelerr

fulias su:+ spor:+ menü: + mesaj: 15
degua su:+ spor:+ menü:+ mesaj:7
destina_88 su:+ Spor: - menü:+ mesaj:5
lethem su: + spor:+ menü:+ mesaj:7

yliss Su: spor : mesaj: menü:
Mahurbeste Su: spor : mesaj: menü:
fatos0808 Su: spor : mesaj: menü:
succesfull: Su: spor : mesaj: menü:
kelebek.hill: Su: spor : mesaj: menü:
concept: Su: spor : mesaj: menü:
melikea: Su: spor : mesaj: menü:
az_uz_: Su: spor : mesaj: menü:
tubish13 Su: spor : mesaj: menü:

şu saate kadar bildirilmiş su sporları yazdım kızlar. Siz ekledikçe bende buraya eklerim artık.

Birisi bana eşimle kaç yıldır tanıştığımı sormuştu unuttum cevaplamayı
6 senedir beraberiz
10 aydır evliyiz

geçen gün onu konuştuk ya 6 sene nasıl geçmiş diye. En güzel yıllarıma onun da dahil olmuş olması.. güzel yani :127:

2.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal) 30 kcal
1.00 x 1 Adet Yulaf Kepekli Krep (40 kcal) 40 kcal
1.00 x 100gr Yörsan Böreklik Lor Peyniri (109 kcal) 109 kcal
2.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 22 kcal
4.00 x 1 Yaprak Marul (Kıvırcık) (2 kcal) 8 kcal
4.00 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal) 128 kcal
0.50 x 1 Adet Activia (Sade) (74 kcal) 37 kcal
1.00 x 1 Adet Portakal (50 kcal) 50 kcal
1.00 x 1 Fincan Nescafe (Sade-Şekersiz) (0 kcal) 0 kcal
1.00 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı) (114 kcal) 114 kcal
1.00 x 1 Adet (160gr) TonTon Ton Balığı (304 kcal) 304 kcal
0.25 x 1 Porsiyon (200gr) Makarna (Haşlanmış-Yağsız-Tuzsuz) (170 kcal) 43 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Patlıcan Musakka (201 kcal) 50 kcal
Alınan Kalori Toplamı935 kcal

Yakılan Kalori
2.00 x 1 Saat Tırmanma / Dağ Yürüyüşü Yapmak (400 kcal)800 kcal
Yakılan Kalori Toplamı800 kcal

su :+3 Lt
spor: +

gerçektenmi ben hepsinden 1 er tane yada 2 gün kurusu 2 hurma 4-5 fındık yerim benim çok fazlaymış demek

hem de cheesecake, en yağlısından ve şekerlisinden offffffffffffffffff:18::18::18::18: aman allahımmmmmmmmm
1 x 1 Porsiyon (135gr) Cheesecake / Cheese Cake / Çizkek (410 kcal) = 410 kcal aldınız.
amanın ben bayılırım ben onu şekeri çok yok diye az kalorili zannederdim frambuazlısıda favorimdir....

belli zaten tatlıyla arası iyi olmayanlar hep zayıf insanlar dikkat edin bide bize bakın

çok güzel ya
biz eve yardımcımı tutsak ya herşey hazır olur:)

sabah 2 bardak su

kahvaltıda yulaf kepekli lahmacun(kendi imalatım)
1 parça beyaz peynir
yoğurt 3-4 kaşık

ara 1 bardak yeşilçay tarçınlı karanfilli
1 hurma 1 günkurusu kayısı 1 ceviz
1 fincan şekersiz türk kahvesi

öğlen
1 porsiyon mantarlı tavuk sote
karışık salata
1 hurma 1 ceviz

ara
5 badem 1 kuru erik 2 gk kayısı
1 fincan yeşilçay nane ve limonlu

akşam
2 kepçe yayla çorbası
1.5 servis kaşığı mantarlı tavuk sote
karışık salata
2 gk kayısı

spor+ 4 mil leslie+ 1 saat merdiven yıkama:)
spor ve merdivenden sonra midem kazındı başım döndü 5 badem 2 gk kayısı ve 1 kuru erik yedim:26: gözüm açıldı:)

su+ 3 litreye yakın

Oh en güzeli ama..biz ikimiz de sakin ve mülayim değiliz Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Sporrr ben de gidicem işten çıkaydım bii
canım evlendikten sonra biribirinize ayak uydurursunuz muhakkak bir taraf mecburen alttan alıyor..

bende eşya almayı düşünüyorum eğer yazın tayinimiz çıkarda ev alırsak evlenirken yatak odası yemek odası salon takımı .... herşey aldık ama ben yatak odamdan çok sıkıldım yenilemek istiyorum eşimde bişey demezse tabi

vay vay ne kocalar var ablacım bence kıymetini bil :) ama tabi sen daha iyi bilirsin

of aynen sanırım az meyve yediğimden oldu resmen hepsi soyulmaya başladı resmen tırnağımın katları açılıyor rezalet oldu en son ne zamn meyve yemiştim ben ya

senin menüerin karataya yakın
ama kuru kayısıyı fazla kaçırmışım
tatlı krizin tutuu gene dimi

teşekurrler canım
sanada sınavlarında başarılar tatlım
çok çok teşekkür ederim güzel bağğyan

ahhhh onu birde bana sor ahhhhh

sabah bol yeşillikli yumurta salatası
5 fındık

1 saat yüzme

öğle ızgara balık ve salata

Akşam 8 adet yaprak sarma 1 kase cacık

spor :1 saat yüzme
su 2 litre
bende bu sabah yeşillikle yumurta salatası yedim :) zaten yeşilliksiz salatamı olur lafıma bak

al güzellim al bizde yeni tamamlıyoruz eksikleri 8 senlik evliyim doğuda eşya almamıştım aydına gelince aldım ama eskilerle yeniler karışıyo hiçhoş olmuyo var olanıda atamıyorsun garipöbişey oluyor

matematik canım senin ingilizcemiydi karıştırdımmı aydındayım sen

ben olsam göndermezdim ya hayır nasıl dedin?benim kocamda mülayimdir ben daha hareketliyimdir ona göre

AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)160 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Frambuaz / Ahududu Reçeli (19 kcal)19 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Ihlamur Çayı (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
4.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Bitkisel Çay (Şekersiz) (1 kcal)4 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Makarna (Haşlanmış-Yağsız-Tuzsuz) (170 kcal)170 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı Ketçap (23 kcal)23 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etsiz) (250 kcal)250 kcal
4.00 x 1 Adet Nugget (44 kcal)176 kcal
Alınan Kalori Toplamı928 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
10.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)100 kcal
Yakılan Kalori Toplamı100 kcal

nohut yemeğide ne kadr kalorili ya onun yerine makarna yerdim haa

canım ben eskileri sattım. salonu baştan aşağı yeni alıcam tülüne halısına kadar. yatak odam yepisyeni 3 yıl kullandık sadece,depoda bekliyor şuan sardık sarmaladık. oturma odamda da sadece çekyat var 1 tane, biraz borcumuz hafiflesin köşe takımı alcam oturma odasına da:) araba almayı düşünüyoruz, ondan sadece salonu yenilicem şimdilik:) bi de beyaz eşyamı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…