Al benden de okadar.kendi parami yeseymisim biraz diyorum.biz universitede cikmaya başladık.3 sene ciktik mezun olunca ise girdim ama bu sefer dugun yapcaz diye ceyiz parasi biriktirdim ve mezun olmamdan 1 senesonra evlenmistim.cok sukur 4 sene ciktik 8senedir evliyiz Allah onunla yaslanmami nadop edet insallah
su:+
Spor: + (2 saat cardıo 1 saati yürüme)
menü
Sabah
1 kase nesfit
Öğlen
1 nescafe
1 dilim chesee cake
Akşam
Aslında dolma yiycektim ama o chesee cake in acısını çıkarmak için sadece 1 kase çorba
ne saçma bir menü oldu ya bugün resmen doğru dürüst birşey yemedim.
Akşam Listeyi hazırlamaya gelicem
Şimdilik hoşçakalınnn
Lor,yulaf kepekli krep,marul,maydanoz,salatslik
Nescafe sekersiz,ceviz 2 tane
Ton balikli salata
Sut
Su:3lt
Spor:1.5 saat
Hayırlısı fulişşş...kısmetse olsun ben de isterim ama acelesi de yok yani güzel olcaksa hemen olsunaynen ben de ona bağlıyorum bazen hep hasrettik bi de askerlik girdi tam oldu
Maşallah zaten arkettim asla kaçamak yokk
Canım benim biliyoruz durumu merak etme sen..başarılar sana, stresten her şey olur vall aben de neler çektim o sınav dönemlerinde dikkat et kendine tatlım
Şimdi özlemcimm hatalar vardır doğru bugün herkeste bi hata meydana çıktı ama bu durum şöyle ki bütün listeleri ben hazırlamıyorum, hazırlanan listeleri kaydediyorum ve haftasonunu da ekleyip sonuçları hazırlıyorum ve her gün kontrolünü nasıl yapayım..o gün liste hazırlandığında düzeltin diyorum ve bas bas bağırıyorum ama bu konuda çok üstüe geliyosunuzhataları kendiniz düzeltmelisiniz yani bebişlerim..hata varsa o gün düzeltin bunu herkese söylüyorum, zaten mazereti olanı idare ediyoruz neden herkes bana gaddar başkan muamelesi yapmaya başladı???
Kısmet tabi ki lethemcim hayırlısı olsun
Ben de sevdim zamanında ama kendi rengimi özledim, karışık olunca da taktım kurtulmak istedim takıntılıyımdır
Fatoş ablacım öncelikle çok geçmiş olsun, ben kimseye bi suç da bulmadım ceza da kesmedim zaten, herkesin mazeretini biliyorum ve yüklenmiyorum da..zaten ben yüklensem nolcak bu grup işi yani..herkesin kendi bileceği iş.. yukarda özlem de bi hata düzeltmesi yapış oraya açıklamamı yazdım..benlik bi durum değil yani..
ben neden seni ya da başkasını gruptan çıkarmak isteyim, sen demirbaşsın bi kere..sadece düzen yapmaya çalışıyoruz ama mazereti olanları zaten idare ediyoruz..
Ayrıca bundan sonra listeleme işi sırayla kızlar, kimseye ceza ya da ödülyok sonra kabak benim başıma patlıyor
AldığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Adet Açma (250 kcal)250 kcal
2.00 x 1 Porsiyon (200gr) Nohut Yemeği (Etsiz) (250 kcal)500 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Yarım Yağlı) (46 kcal)46 kcal
1.00 x 1 Adet (50gr) Kırmızı Biber (19 kcal)19 kcal
4.00 x 1 Dilim Uno Kepekli Ekmek (45 kcal)180 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Ihlamur Çayı (Şekersiz) (3 kcal)3 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (5gr) Tereyağı (37 kcal)37 kcal
1.00 x 1 Tatlı Kaşığı (7gr) Frambuaz / Ahududu Reçeli (19 kcal)19 kcal
Alınan Kalori Toplamı1054 kcal
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
yarım domates yarım salatalık
1kk kadar dil peyniri
1 çb şekersiz çay
öğle
3 yk makarna
1 kase tarhana çorbası
yarım bardak ayran
akşam
3 tane minicik patlıcan dolması
1 kase cacık
2 tane latte
3 lt su
yarım saat hafif tempo yürüyüş
menü+ su+ spor+
kızlar kocacıkla kavga ettim biliyorum haksızım ama özür dilemeyeceğimaslında içim içimi yiyor git özür dile diye ah şu gururum yok mu oooffff oooffff düşünsenize gecenin bu saati mutfakta yarınki akşam yemeğini yapıyor yarın spor günüm yorulmayayım diye ama benim gibi nankörde kıymetini bilmiyor kızın bana dövünn beni
Sımdı karın calısmıyorum dıyorsun ama aerobıc dedıgın ayakta aktıf hareketler ıse.. karın calısır.
Pılateste de stepte zaten.
pılateste karın hareketlerı yapmıyorum dıyorsundur ama herhalukarda calısıyordur,orta beden/merkez nokta cunku.
Agrı derken hamlık agrısı degıldır.. yenı baslamadın sanırım.
Bacaklarını ınceltemek ıstıyorsun; bacak hareketlerı yapıyorsun bacakları calıstırmak ıcın muhakkak abdomınal destegı alıyorsundur.
Ama bu bıle karın agrısı (kas agrısı) olusturmaz.
Bılemedım hakıkaten.
spora gıtmez ısen agrı kesılıyor mu?
özlemcim devam karataya , bırakmayı düşünmuyorum diyet gibi değil zaten
sen nasılsn alıştınmı okuluna
nasılsın sahi canım denk gelemedık bi türlü
iştah durumun nasıl
tatlım senden değilki bu zamanlarda yarışlar oluyormuş
olimpik havuz olduğu için spor il müdürlüğüne bağlı tüm yarışmalar burda düzenlenıyormuş
başka havuz olarakk otelin havuzu var ama oda senelik 1500 dü sene başında bütçemi aşıyor
yarış olmadığı günler gidicem el mahkum canım
bu arada listeler de sorun olma nedeni bana göre melikenin yaptığı gün; destina da bende de eksik mesaj görunme nedeni tüm mesajları okumadan listeyi yapmış olmasından kaynaklanıyor
yoksa diğer günlerde kımsede sorun olmuyor
lütfen hepimiz için listeleri yaparken kımde ise ogün bütün mesajlar kontrol edildikten sonra listelerin hazırlanması
yani senden kaynaklanan bi sorun değildi bu üstüne alınma tatlım
kuru meyveyi yada meyveyi sadece sabah öğününde yiyebiliyorsun
porsiyon olarak örneğin 1 mevsm meyvesi yada kuru meyvellerden 1 kuru kayısı yada 1 kuru incir yada 1 hurma, 5-6 murdüm eriği gib canım
ne diyorsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn
Hemde expressolu falandı yediğim daha bile fazladır kalorisi.
Vay anam 1 saat koşsam anca veririm.
maşallah amcama yaaa:) benim babam da 70 yaşında ama hiperaktif maşallah:) panik atak konusunda babama çeksem de balık eti konusunda anneme benziyorum ama o da yıllardır hep 78-82 arasında gezer. gerçi ben de doğuma kadar 50-60 arasında gezerdim de doğumdan sonra pik yaptım
sabah:
az börek, çay
ara yarım canga
öğlen:
etli musakka, 1 dilim ekmekle
ara 1 nescafe içerim
akşam:
dünden kalan yayla çorbam.
dün mercimek dedim ama yayla yaptım, maşaallah pirinci bol koymuşum 1 hafta da bitmezzz
o magnum yenmelıydı!
cangayı da senden öğrendim, eşime öğrettim. her gün canga yiyior artık, bi de arkadaşlarına da alıyor, onlar da alışmış. düşün, kimleri etkiledin sen
nasılsın sahi canım denk gelemedık bi türlü
iştah durumun nasıl
valla görüşemedik zor frenliyorum dün yemekte misafie vardı cozuttum bugünde devam ediyorum nasıl bişeyse bigün bozunca hemen devamı geliyor ama yürüyüşlere devam ediyorumya o benim psikolojimi düzeltti tartıya bilerek çıkmıyorum bakalım ne olmuşum diye senden naber
tatlım senden değilki bu zamanlarda yarışlar oluyormuş
olimpik havuz olduğu için spor il müdürlüğüne bağlı tüm yarışmalar burda düzenlenıyormuş
başka havuz olarakk otelin havuzu var ama oda senelik 1500 dü sene başında bütçemi aşıyor
yarış olmadığı günler gidicem el mahkum canım
bu arada listeler de sorun olma nedeni bana göre melikenin yaptığı gün; destina da bende de eksik mesaj görunme nedeni tüm mesajları okumadan listeyi yapmış olmasından kaynaklanıyor
yoksa diğer günlerde kımsede sorun olmuyor
lütfen hepimiz için listeleri yaparken kımde ise ogün bütün mesajlar kontrol edildikten sonra listelerin hazırlanması
yani senden kaynaklanan bi sorun değildi bu üstüne alınma tatlım
kuru meyveyi yada meyveyi sadece sabah öğününde yiyebiliyorsun
porsiyon olarak örneğin 1 mevsm meyvesi yada kuru meyvellerden 1 kuru kayısı yada 1 kuru incir yada 1 hurma, 5-6 murdüm eriği gib canım
amanın ben bayılırım ben onu şekeri çok yok diye az kalorili zannederdim frambuazlısıda favorimdir....hem de cheesecake, en yağlısından ve şekerlisinden offffffffffffffffff:18::18::18::18: aman allahımmmmmmmmm
1 x 1 Porsiyon (135gr) Cheesecake / Cheese Cake / Çizkek (410 kcal) = 410 kcal aldınız.
belli zaten tatlıyla arası iyi olmayanlar hep zayıf insanlar dikkat edin bide bize bakınNe yalan söyliyim benim tatlıyla aram hiç iyi değildir.
Menülerimde hiç görmemişsinizdir yani tatlı, çikolata falan.
Nescafe söylemiştim, yanına da tatlı getirdiler işte. Yumuşak tatlıları yine biraz seviyorum o sebeplen dayanamadım yedim. Zaten yemesem ayıp olurdu.
Ama öyle şerbetli tatlı falan çooooooook uzun zamandır yememişimdir.
Nadiren puding falan yerim.
Bence bu tatlıyı görmezden gelelim hehe
Arkadaş tatlı yemem ekmek yemem ne oluyor da kilo alıyorum hiç anlamış değilim.(Ekmek haftasonu kahvaltıda yiyorum öyle 1 dilim kaymak bal varsa hafta içi de sadece yumurta yersem sabah 1 dilim yiyorum yani ayda 5 dilim ekmek yiyorumdur herhalde, diyet için değil çocukluğumdan beri ekmekle aram kötüdür.)
Ama zayıflamamış gözüksemde vücutta baya şekilsel değişiklikler oldu. Göbek komple gitti hatta kas çizgilerim bile çıkmış (mekiğe çok abanıyorum akşamları)
Galiba kollarım da zayıflıyor.
Tahminlerime göre haziran da falan 49 olurum böyle gidersem
çok güzel ya
yulaf kepekli krebi nasıl yapıorsun, merak ettim. sadece içine yulaf kepeği mi koyuyorsun, normal krepten farkı tek o mu cicim?
MALZEMELER:
-10 yk yağsız süt( ben genelde 5/6 kasik koyuyorum.)
-1.5 kaşık yulaf kepeği
-1 yumurta beyazı
-1 çimdik tuz (ben gerek duymadigim icin koymuyorum)
kepek sütle ıslatılıp şişmesi için bekletilir.Yumurta ve tuz eklenip çırpıldıktan sonra yapışmayan bir tava kızdırılarak kepçeyle yayılır.Ateş iyice kısılarak yavaş yavaş pişmesi sağlanır.Üzeri gözgöz olunca bir tarafından yavaşça kaldırılarak arkası çevrilir.
Muthis tok tutuyor beni. bir dilim ekmek yemeden kalkamazdim sofradan sabahlari, ama krebi yapinca hic aramiyorum artik ekmegi.
canım evlendikten sonra biribirinize ayak uydurursunuz muhakkak bir taraf mecburen alttan alıyor..
Oh en güzeli ama..biz ikimiz de sakin ve mülayim değiliz Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Sporrr ben de gidicem işten çıkaydım bii
bende eşya almayı düşünüyorum eğer yazın tayinimiz çıkarda ev alırsak evlenirken yatak odası yemek odası salon takımı .... herşey aldık ama ben yatak odamdan çok sıkıldım yenilemek istiyorum eşimde bişey demezse tabiben de mobilya alcam kızlar ama karar veremiyorum. salon takımı alıcam yemek odası ve koltuk takımı halı tül perde sehpa allah ne verdiyse:) yatak odam var, mutfak eşyam da var ama evlenirken salon takımı almamıştık ev küçük diye, şimdi dönünce alıcaz işte birkaç ay vaktim kaldı:)
maşallah canım ya süpersin...Eyvah eyvahhh valla yapıstı bu 5kg bana..
Neyse cuma 86.5tum dı mı suan 83sem... belkı olur
öğretmenevinde kalıorum cicim, sabah 5'te kalkıyorum, yollara düşüyorum. hasat olmuşum tabi o soğukta, yollarda. kader herkesi farklı sınıyor işte Fatoşum, beni de 2 yıldır şark göreviyle sınıyor
canım nerde görev yapıyorsun
vay vay ne kocalar var ablacım bence kıymetini bil :) ama tabi sen daha iyi bilirsinkızlar kocacıkla kavga ettim biliyorum haksızım ama özür dilemeyeceğimaslında içim içimi yiyor git özür dile diye ah şu gururum yok mu oooffff oooffff düşünsenize gecenin bu saati mutfakta yarınki akşam yemeğini yapıyor yarın spor günüm yorulmayayım diye ama benim gibi nankörde kıymetini bilmiyor kızın bana dövünn beni
of aynen sanırım az meyve yediğimden oldu resmen hepsi soyulmaya başladı resmen tırnağımın katları açılıyor rezalet oldu en son ne zamn meyve yemiştim ben yaYAw keske yıyebılsemmm tabak tabak cekırdek yerım ama kabak cekırdegını bı turlu sevemedım.
HAmıleyken tukettım, kızım da esım de sevıyor ama ben bı turlu sevemedım.
Bı de Fatos, Hılal yarım kase yemıs..ne olacak yarım kaseden.
Ustune ustluk cınkodan zengın.
Dıyet yapanların cınkoyu boslamasından sebep sac dokulmesı cok goruluyor.
-Sevılay gıbı- tırnak sıkıntıları cok yasanıyor...cınko bır numara bu durumlar ıcın..yanı kabakcekırdegı.
çok çok teşekkür ederim güzel bağğyansenin menüerin karataya yakın
ama kuru kayısıyı fazla kaçırmışım
tatlı krizin tutuu gene dimi
teşekurrler canım
sanada sınavlarında başarılar tatlım
ahhhh onu birde bana sor ahhhhhAnam hatunların paylaştığı faydalı bilgilere bak sen hele yaa...mükemmel
ben de tatlı, sütlü tatlılar, çikolata kurbanıyım...
hatta sınav dönemi ne bulursam yerdim,cips kola, dürüm, çiğ köfte, çiko, bisküvi ,kahve..ıyy ne sağlıksızz
bende bu sabah yeşillikle yumurta salatası yedim :) zaten yeşilliksiz salatamı olur lafıma baksabah bol yeşillikli yumurta salatası
5 fındık
1 saat yüzme
öğle ızgara balık ve salata
Akşam 8 adet yaprak sarma 1 kase cacık
spor :1 saat yüzme
su 2 litre
al güzellim al bizde yeni tamamlıyoruz eksikleri 8 senlik evliyim doğuda eşya almamıştım aydına gelince aldım ama eskilerle yeniler karışıyo hiçhoş olmuyo var olanıda atamıyorsun garipöbişey oluyorben de mobilya alcam kızlar ama karar veremiyorum. salon takımı alıcam yemek odası ve koltuk takımı halı tül perde sehpa allah ne verdiyse:) yatak odam var, mutfak eşyam da var ama evlenirken salon takımı almamıştık ev küçük diye, şimdi dönünce alıcaz işte birkaç ay vaktim kaldı:)
matematik canım senin ingilizcemiydi karıştırdımmı aydındayım senoooohhh ne güzel gitsin kilocukların
tamam Ablacım zaten barıştık çok kızma
iyi olmana sevindim melike
o kadar nasıl yürüyorsun bide gecen gün bir haftada 5 kilo verebileceğini yazmışsın valla helal olsun hayranım sana canım koşu andında 4-5 km yürüyorum anam ağlıyor.. zayıflama rekorumda en fazla 2 kiloydu
canım branşın ne ve hangi şehirdesin meslektaş olunca merak ettim
kızlar merhaba nasılsınız geçmişi ancak okuyabildim ne kadar çok muhabbet etmişsiniz...
hilalim kocişle barıştık bayılıyorum bu adama ya iki cilve güzel söz hooooppp barıştık unuttu bile herşeyi... hatta sabah dersteyim bana magnum göndermiş yiyeyim diye tabikide yer miyim asla geri gönderdim benim için ye dedim
al güzellim al bizde yeni tamamlıyoruz eksikleri 8 senlik evliyim doğuda eşya almamıştım aydına gelince aldım ama eskilerle yeniler karışıyo hiçhoş olmuyo var olanıda atamıyorsun garipöbişey oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?