Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ilknurcum mesajlarından birinde börülceyi sormuştun
daha börulce çıkmasına var evde kuru börülce vardı onu haşladım yeşil soğan maydonoz dereotu ile harmanlayıp baharatlarla yiyorum
bende börülceyi çok severim

lethemcim nişan elbisen çok güzelmiş hayırlı olsun mutluluklar

menün çok güzel, güzel sonuçlar bekliyorum senden:)

AldığınızKalori Miktarı

sabah

1 adet sucuklu pizza(kendi imalatım,içeriği de listedekiler)

((1.00 x 1 Adet Yulaf Kepekli Krep (40 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Sarısı (Haşlanmış) (65 kcal)65 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (8gr) Buğday Kepeği (14 kcal)14 kcal
0.25 x 100gr Sucuk (Yağlı) (332 kcal)83 kcal
0.25 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)26 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)28 kcal
1 tatlı kaşığı un))

1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)6 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal

ara öğün (öğle yemeği gibi oldu)

10.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal)15 kcal
0.25 x 100gr Özbek Gün Kurusu (Güneşte Kurutulmuş Kayısı) (84 kcal)21 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal

akşam yemeği

0.50 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)54 kcal
1.00 x 100gr Yörsan Yoğurt (Tam Yağlı) (86 kcal)86 kcal
1.00 x 1 Adet Bulgurlu Etli Biber Dolma (95 kcal)95 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal

1.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal)15 kcal
1.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal)10 kcal

Alınan Kalori Toplamı829 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal
Yakılan Kalori Toplamı300 kcal

su+ 2 litreyi aşkın

merhabaaaa

bu gun hastane islerim vardi ve gunumun cogu hastanede gecti. simdi anca oturabildim. bu gun neler yazistiniz bir okuyup geleyim.

tubishcim kaçamakları azalttığında daha hızlı kg vermeye başlıyacaksın
Ayrıca çalışırken dikkat etmek daha zor oluyor üzülme yavaş bile olsa vermeye bak

doğru söylüyorsun canım ama bende yürüyüşlerimi çok fena arttırdım okula arabamla gidiyordum şimdi minübüsle gidip yürüyerek tempoyla dönmeye başladım okulum 8 km falan 55 dakikada burdayım

menüm
sabah 1 dilim ekmek tam buğday peynir 1 tane activa çilekli
öğlen çok az pilav tarhana çorbası tplam 3 şekersiz türk kahvesi
akşam taze fasülye yoğurt 4 tane çiğköfte bu kadar doldu limit başka bişey yok

bugün burası çok sakin kaldı, herkes yoğun sanırım:) ben de sporumu yapıp geldim, oh süperim, duşumu da aldım. şimdi ayaklarımı uzatıp tv izleme vakti, zengin kız fakir oğlan var:)

ama ya yemek yok içinde ne yedin şimdi yemek olarak pancarmı ben doymama bunlarla ama

canim pancari tencerede kendi suyuyla kavurup uzerine yumurta kiriyorum.250 gr falan yedim neredeyse 1.5 tabak tabagada sarmisakli yogurt... oh misss...inan cok doyurucu oluyor, ustune ustluk acayip bagirsak calistiriyor. bir ogununde dene bence(bagirsak calistirdigi icin aksami tercih ediyorum ben)

benim metabolizma cok yavas calisiyor ustune troidim de calismiyor o yuzden cabucak kilo aliyorum. ama bazi bunyeler var ki senin yediklerini yiyerek kilo veriyor. umarim sen de cabucak kilo verirsin. sure uzadi mi insan bikmaya basliyor cunku.

vay vay vay. Gozlerim kamasti yaaa. bak ne guzel olmussun hemen denk gelmis cok sevindim.
Damat sana bakip da ne kadar sansli oldugunu bir kez daha anlasin.

ben sormuştum cicim, tazesi çıktı mı diye. taze börülce de çok güzel olur. ben kuru börülce hiç görmedim . miss gibi olur tazesi, çıksa da yesek. sende görünce özendim şimdi

6.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi (37 kcal)222 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Haşlanmış Tavuk (259 kcal)259 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)154 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)145 kcal
0.50 x 1 Kase Yüksük Çorbası (170 kcal)85 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Ispanaklı Erişte / Makarna (380 kcal)95 kcal
toplam 1050 kcal

Su +2 lt
spor:-
butun gun disarda olunca insanin ayari kaciyor. yarin sabah yine hastaneye gidicem offf. spor yapamadim bu gun yarin acisini cikaririm artik.

bugün burası çok sakin kaldı, herkes yoğun sanırım:) ben de sporumu yapıp geldim, oh süperim, duşumu da aldım. şimdi ayaklarımı uzatıp tv izleme vakti, zengin kız fakir oğlan var:)

oh yap tabi tatlim fazlasiyla haketmissin. spor yapilmis kilocuklar verilmis....

ben kacar kizlar bu gun bayag beni sarsti yarin hastaneye gitmeden once tartilip msj atarim size. opuldunuzzz

dışarda kalan yulaflı bisküvi yiyiyor, benim gibi. en azından yulaflı, diğerlerine göre bi parça daha az zararlı bir bisküvidir, diye düşünüp yiyiyorum ben dışardayken

dışarda olunca bizim de kaçıyor, düşün bi de ben hiç yemek yapamıorum. dışardan da yemeyi sevmiorum. haftanın 4 günü yulaf ezmesiyle, meyveyle, çiğ sebzeyle geçiriyorum. ama sen 1050 kalori ile çok iyi atlatmışsın yine bugünü , spor yapmamışsın ama hastanede koşturmuşsun . o bile yeter. çok geçmiş olsun cicim. kızın mı hasta??

kadınbudu köfte biter, çiğ köfte başlar. yarın ben de yiycemi hamileler gibi her şeyi özeniorum. sonra mesel yeliz, esra çok güzel kilolara veriyor; biz sabit takılıyoruz, ya da mehter marşı gibi, 2 ileri 1 geri

evde olmaının faydaları mı bunlar? kpss çalışıodun di mi Esracım? sınav arifesinde bu kadar düzenli beslenmen, strese bürünmemen takdire şayan. maşallah Nazar

ne güzel tarifler yapıosun sen yaa..yemek uyduranı çok severim; yaratıcı yönün baya gelişmiş demek ki, ne güzel.

ohh, Yelizcik kiloları da vermiş, maşallah.

söyliyim ben sana. bacakların kasa dönüşüyor, erimesi zorlaşıyor. ve ayrıyeten yürüyüşün pek bilinmeyen ama etkili bi özelliği de bel oyuntusunu oluşturmakmış. ailemizdeki diğer bireylerin vücut yapısı benden daha farklıdır, ama ben sadece yürüyüşle bel oyuntumu iyice oydum; bacaklarım da sımsıkı kas oldu. oldu sana üstüm 36, altım 40 beden
ben zayıflayınca önce sırtım inceliyor, belim iyice kopma mertebesine geliyor, göğüslerim küçülüyor; ama bunlara rağmen basende çok belirgin bir incelme olmuyor. çünkü o bölgeyi iyice kas yapmışım. dün beden eğitimi öğretmenimiz anlattı, göbek varsa göbeği eriteyim de hep o bölgeye yönlenmek çok yanlış, her seferinde komplike tüm vücudunu çalıştır. yükleneceksen erimesini istediğin bölgeye de az yüklen, dedi. bacağını kasa çevirmişsin iyice, erimesini bekleme, dedi. yürüyüşle kas yaptım ben. bi ara 4 sene falan yürüyüşten başka spor yapmadım pek. o ara oldu.

bu bilgileri dipnot alıorum, kullanırım bebişim olursa diye.çok faydalı bilgiler

Kendime yemek yaptım yine.
Hahah tartıya bir gün kala menüsü
tatata taaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 683107

Fıstık kendine iyi bakıyor ya, kilo da vermiş;sporda tam gaz devam. cicim, sporda yağ-kas kütlenize bakılıyor mu? değişme var mı senin??

ben de bugün çok dikkatliyimmm...

hasret sardı di mi yine dört bir yanını?? bunun da güzel yanları var. ben yarın eşimin yanına gidicem diye, kalbim pır pır. ayrı kalmasaydık, vallahi böyle olmazdı
kavga edip yanında olacağına, mutlu olun, uzakta olun bence.
bugün yemeklerine de dikkat etmişsin, ben de ettim; önceki günkü kalori bombalarımızdan sonra, bir ihtimal belki kilo veririz, bir ihtimal dah var kelebeğimm

SOOOOONNNN

naptın kuzum sen yaaa 4 dilim ekmek, biskolata, petibör, yulaflı, ne bulsan yemişsinüfffffffffffffff

ya ben hastayım, doktora çıktım salı günü, dedi ki, vitamin vericem, dedim vermeyin, ben iyi beslenicem. öyle anlaştık biz. ben de doktoruma verdiğim sözümü yerine getirdim sayın hemşirem.
düşün, dersin boş, öğretmenler odasına bi giriosun, masanın ortasında, sıcacık tandırdan yeni çıkmış bi köy ekmeği.. n'aparsın? yersinn. dersin boşsa, zaman da çok; daha çok yersin. ben ekmek sevmem, geçen hafta 1-2 dilim yemişimdir; ama tandır ekmeğine kurban olurum.
ya şimdi az_uz magnum yemedi diye kızdınız, ben de yemesem o sıcacık ekmeği siz de kızardınız bana.
nasıl bahaneler ürettim di mi? kelebeğimle ben, sizin gibi olamıoruz, kabul; Tubiş de bizden.
bugün de bişey yemedim pek, genelde içtim

Kalori Miktarı
4.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Kefir (Yağsız) (91 kcal)364 kcal
3.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)180 kcal
1.00 x 100gr Eti Lifalif Meyveli Müsli (354 kcal)354 kcal
1.00 x 100gr Özbek Gün Kurusu (Güneşte Kurutulmuş Kayısı) (84 kcal)84 kcal
0.50 x 100gr Üzüm Pekmezi (293 kcal)147 kcal
3.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)81 kcal
3.00 x 1 Adet (20gr) Kivi (24 kcal)72 kcal
Alınan Kalori Toplamı1282 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)550 kcal
Yakılan Kalori Toplamı550 kcal

Son düzenleme:

yemeği yiyip dışarı çıktım, yürüdüm de iyi olduu.

yaa Hilal'cim bu Leslie ben de yapıyorum arada ama kadında da basen var benim basenler nasıl eriyecek? sanırım Leslie ile olmaz. olsa kendine hayrı olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…