1.00 x 1 Porsiyon Menemen (179 kcal)179 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)225 kcal
4.00 x 1 Adet (30gr) Tavuk Köfte (43 kcal)172 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (38 kcal)19 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Börülce (Haşlanmış-Süzülmüş-Tuzsuz) (44 kcal)44 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)90 kcal
Alınan Kalori Toplamı874 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
Yakılan Kalori Toplamı200 kcal
menün çok güzel, güzel sonuçlar bekliyorum senden:)
bende senden 900 gr verişssn gözumden kaçmadı değil :13:
tubishcim kaçamakları azalttığında daha hızlı kg vermeye başlıyacaksın
Ayrıca çalışırken dikkat etmek daha zor oluyor üzülme yavaş bile olsa vermeye bak
ama ya yemek yok içinde ne yedin şimdi yemek olarak pancarmı ben doymama bunlarla ama
sen bide benim menüme bak
sabah 1 dilim ekmek çok az tereyağ peynir zeytin 1 domates arada nescafe(2si birarada)
öğlen 1 elma 1 dilim tambuğday ekmek yoğurt arada 1 dilim yalancı tavukgöğsü
akşam 1 tabak yoğurtlu bakla yemeği salata 1 kocaman tabak akşam 1 tane meyva yerim daha yemedim
sen bunlarla kilo alırsın demi of ya ben nasıl zayıflıcam ama
iştee nişan elbisem ayakkabımmEki Görüntüle 682028 Eki Görüntüle 682029
Gercekten de bayag zorlu bir donem senin icin ama Allah dagina gore kar verirmis derler. nezaman tayin isteyebileceksin?
aminn, daha iyisi sizlerin olsun canim.Nasipse temmuz gibi basliycam tekrar calismaya ama bu sefer bankacilik olmayacak. o agir kosullarda kendime ve aileme eziyet etmekten vazgectim artik.kizi krese vericem kurtardi kendini diye dusunuyorum.
Oh oh masallah! Allah nazarlardan saklasin. 6 sene cikmak da her babayigidin harci degil hani. kac kavga sigar o yillara sayilamaz bile.
bir tayinci olarak köşe takımı aldım, çok da tavsiye ederim. ben bursa'da yaptırdım köşe takımımı, ayrılabilir, yatak da oluyor, bazalı falan. çok kullanışlı. istersem 2'ye ayırıp kullanıorum, 2'si de ayrı ayrı yatak oluyor. istersem birleştirip kocaman 2 kişilik yatak oluyor. bazası da baya eşya alıyor. doğtaş'ta da güzel köşe takımları var, biraz pahalı söylüyorlar ama hoşuma gidiyor ben. bi de cıvıl cıvıl renklerde yaptırdım ben, lilalı, beyazlı, pembeli, çok da enerji veriyor dediğin gibi
ben şimdi balıkesir dursunbey'deyim cicim, eşim bandırma'da. buraya da şırnak'tan geldim. 15 ay orada askerlik yaptım. normalde eylül ayında eşimin yanında göreve başlamam gerekiyordu ama açık olmayınca bandırma'da uzak ilçeye verdiler bizi, 190 km var aramızda. ne zaman tayinim çıkar, yanyana geliriz, bilemiorum.
bankacılık zor ya, yakın arkadaşlarımdan biliorum, bankalarda da gözlemleyebilioruz zaten. umarım gönlündeki bi iş olur cicim.
ya bizim arkadas da sirnak tan Canakkaleye gittiler. bayan ogretmendi ve koye tayini cikti 100km uzaga 1 sene oyle gitti sonra merkeze gecici gorevlendirildi ama saglam torpil buldular. bu isler biraz mesakkatli anladigim kadariyla. umarim tez zamanda olur tayinin.
hehehe ben de bayıldım valla, yarın da sucuklu pizza yapıcam:) eminim nefis olur:)
tarif:
1 yumurta
1 kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf kepeği
1 kaşık un
bir çimdik tuz
1 çimdik karbonat
malzeme karıştırılıp yumuşak hamur elde edilir:) sonra yağsız teflon tavaya yayılır(çatalla yayıyorum ben, eğer çok katıysa biraz süt ve su eklenebilir) 170 derece fırında 2 dak pişirilir. tahta spatula ile ters çevrilir. sucuklar ince ince doğranıp üzerine yayılır. 5-6 dak daha pişirilir.
afiyet olsun. yanında 1 bardak ayranla afiyetle yenir:):):):))
himmmm pazar gunu deneyim ben bunu.
herkese günaydın eminenin 10 kilosunu görünce şok oldum yazmayı unuttum....
bugün okula gitmedim kocam sonunda bana da izin verdi... demiş miydim bilmiyorum kocam benim okulda idareci herkese izin rapor sevk konusunda bişey demez ben isteyinde kızar herkese top top a4 kağıdı verir bana vermez git al derböylede tuhaf bi insan dün ne olduysa kendi dedi yarın okula gelme diye bende sevinmiştim meğerse ders programı değişmiş bugün sadece2 dersim var onda da deneme sınavı yapılacakmış...
bende temizlikçi çağırdım bugün temizlik günüm... hepinize iyi günler akşama kadar giremeyebilirim yorulmazsam akşamda spora gidecağim hepinize güzel günler....
kolay gelsin. nasil bitirebildin mi islerini?
ilknurcum mesajlarından birinde börülceyi sormuştun
daha börulce çıkmasına var evde kuru börülce vardı onu haşladım yeşil soğan maydonoz dereotu ile harmanlayıp baharatlarla yiyorum
bende börülceyi çok severim
lethemcim nişan elbisen çok güzelmiş hayırlı olsun mutluluklar
bugün burası çok sakin kaldı, herkes yoğun sanırım:) ben de sporumu yapıp geldim, oh süperim, duşumu da aldım. şimdi ayaklarımı uzatıp tv izleme vakti, zengin kız fakir oğlan var:)
canim pancari tencerede kendi suyuyla kavurup uzerine yumurta kiriyorum.250 gr falan yedim neredeyse 1.5 tabak tabagada sarmisakli yogurt... oh misss...inan cok doyurucu oluyor, ustune ustluk acayip bagirsak calistiriyor. bir ogununde dene bence(bagirsak calistirdigi icin aksami tercih ediyorum ben)
benim metabolizma cok yavas calisiyor ustune troidim de calismiyor o yuzden cabucak kilo aliyorum. ama bazi bunyeler var ki senin yediklerini yiyerek kilo veriyor. umarim sen de cabucak kilo verirsin. sure uzadi mi insan bikmaya basliyor cunku.
vay vay vay. Gozlerim kamasti yaaa. bak ne guzel olmussun hemen denk gelmis cok sevindim.
Damat sana bakip da ne kadar sansli oldugunu bir kez daha anlasin.
ya bizim arkadas da sirnak tan Canakkaleye gittiler. bayan ogretmendi ve koye tayini cikti 100km uzaga 1 sene oyle gitti sonra merkeze gecici gorevlendirildi ama saglam torpil buldular. bu isler biraz mesakkatli anladigim kadariyla. umarim tez zamanda olur tayinin.
himmmm pazar gunu deneyim ben bunu.
kolay gelsin. nasil bitirebildin mi islerini?
100 km uzakta balıkesir var bizim, arkadaşlar gidiş-geliş yapıyor. keşke o kadar olsa cicim. 13 ay sonra tayinciyiz eşimle, o zamana kadar n'olur bilmem. mahkemeye vererek kazanabiliyoruz, zorunlu hizmete tabi personel eşi olarak ama kimse devletle davalık olmak istemez, yapmak istemedim. ama hakkım yenmeye devam edilirse, bende de sabır taşı dolacak.öğretmenlik güzel ama çilesi de çok. mesela bankacılıkta da sizin merkezde çalışmanız daha rahat ama sizin de iş kolunuz ona göre ağır.
sen bugün hastaneye gitmişsin, hayrola? önemli bişey yoktur umarım.
6.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi (37 kcal)222 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Haşlanmış Tavuk (259 kcal)259 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)154 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)145 kcal
0.50 x 1 Kase Yüksük Çorbası (170 kcal)85 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Ispanaklı Erişte / Makarna (380 kcal)95 kcal
toplam 1050 kcal
Su +2 lt
spor:-
butun gun disarda olunca insanin ayari kaciyor. yarin sabah yine hastaneye gidicem offf. spor yapamadim bu gun yarin acisini cikaririm artik.
oh yap tabi tatlim fazlasiyla haketmissin. spor yapilmis kilocuklar verilmis....
ben kacar kizlar bu gun bayag beni sarsti yarin hastaneye gitmeden once tartilip msj atarim size. opuldunuzzz
6.00 x 1 Adet Eti Burçak Yulaflı Bisküvi (37 kcal)222 kcal
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağsız) (90 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Haşlanmış Tavuk (259 kcal)259 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Beyaz Ekmek (77 kcal)154 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (250gr) Bulgur Pilavı (290 kcal)145 kcal
0.50 x 1 Kase Yüksük Çorbası (170 kcal)85 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Ispanaklı Erişte / Makarna (380 kcal)95 kcal
toplam 1050 kcal
Su +2 lt
spor:-
butun gun disarda olunca insanin ayari kaciyor. yarin sabah yine hastaneye gidicem offf. spor yapamadim bu gun yarin acisini cikaririm artik.
kadınbudu köfte biter, çiğ köfte başlar. yarın ben de yiycemi hamileler gibi her şeyi özeniorum. sonra mesel yeliz, esra çok güzel kilolara veriyor; biz sabit takılıyoruz, ya da mehter marşı gibi, 2 ileri 1 gerimenüm
sabah 1 dilim ekmek tam buğday peynir 1 tane activa çilekli
öğlen çok az pilav tarhana çorbası tplam 3 şekersiz türk kahvesi
akşam taze fasülye yoğurt 4 tane çiğköfte bu kadar doldu limit başka bişey yok
1.00 x 1 Porsiyon Menemen (179 kcal)179 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)225 kcal
4.00 x 1 Adet (30gr) Tavuk Köfte (43 kcal)172 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (38 kcal)19 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Börülce (Haşlanmış-Süzülmüş-Tuzsuz) (44 kcal)44 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)90 kcal
Alınan Kalori Toplamı874 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
Yakılan Kalori Toplamı200 kcal
AldığınızKalori Miktarı
sabah
1 adet sucuklu pizza(kendi imalatım,içeriği de listedekiler)
((1.00 x 1 Adet Yulaf Kepekli Krep (40 kcal)40 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Sarısı (Haşlanmış) (65 kcal)65 kcal
1.00 x 1 Yemek Kaşığı (8gr) Buğday Kepeği (14 kcal)14 kcal
0.25 x 100gr Sucuk (Yağlı) (332 kcal)83 kcal
0.25 x 1 Kibrit Kutusu Taze Kaşar (102 kcal)26 kcal
4.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)28 kcal
1 tatlı kaşığı un))
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
0.50 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)6 kcal
0.25 x 1 Demet (60gr) Maydanoz (32 kcal)8 kcal
ara öğün (öğle yemeği gibi oldu)
10.00 x 1 Adet (2gr) Çiğ Badem (7 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal)15 kcal
0.25 x 100gr Özbek Gün Kurusu (Güneşte Kurutulmuş Kayısı) (84 kcal)21 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal)57 kcal
akşam yemeği
0.50 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)54 kcal
1.00 x 100gr Yörsan Yoğurt (Tam Yağlı) (86 kcal)86 kcal
1.00 x 1 Adet Bulgurlu Etli Biber Dolma (95 kcal)95 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 1 Adet Hurma (15 kcal)15 kcal
1.00 x 1 Adet (4gr) Kuru Erik (10 kcal)10 kcal
Alınan Kalori Toplamı829 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal
Yakılan Kalori Toplamı300 kcal
su+ 2 litreyi aşkın
bugün herkes nerde yaaa, canım sıkıldı vallagiriyom bakıyom kimse yok, bi dolanıp geliyom yine kimse yok
ben de sabah sucuklu pizza yaptım dünkü tarifle:)öyle doymuşumki öğlen birşey yiyemedim, ara öğün yaptım ben de incir kayısı falan:) akşama da abartmadan yicem, yarın tartı günü oleyyyy, şimdiden 56,7 gördüm, yarına 56,5 çıkarsam 900 gr bu hafta, fena değil heralde:) haftaya 55lere inmek, üfff sonunda ulaşıcam inş. 55,5 e kadar inmiştim, hala telefi edemedim
inş. canımmmmmm:) şimdi bile eşim hariç herkes çok iyisin diyor ama ben fit olmak için uğraşıyorum. sıfır beden olucam galiba anca benim eşim ikna olucak normal olduğuma:) neyse dün demiştim ama kimse cevap vermedi, benim altım zayıfladı ama üstüm çok bi zayıfladı ya, kemiklerim sayılıyor resmen, halbuki leslie de sırf bacak çalışıyor, neden öyle oldu acaba? omuz kemiklerim çıktı hiç çıkmadığı kadar
hımm yazmayı unutmuşum, sıvı kaybına dikkat et, karnını çimdirip bıraktığında geç düzelirse sıvı kaybı var demektir, o zaman mutlaka doktora gitmeniz gerekir. bol sıvı almasına dikkat et:18: umarım yardımcı olabilmişimdir. eğer kusma eşlik eder ve ya ateş yükselmesi olursa o zaman da hemen doktora gitmeniz gerek.
Kendime yemek yaptım yine.
Hahah tartıya bir gün kala menüsü
tatata taaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 683107
ben de bugün çok dikkatliyimmm...
naptın kuzum sen yaaa 4 dilim ekmek, biskolata, petibör, yulaflı, ne bulsan yemişsinüfffffffffffffff
Aa hadi ya, cidden ilginç sadece Leslie yapıyorsan dediğin gibi bacak yükleniyor ve yanlara biraz, kolları da çalıştırıyor ama o da zaten kas yapıcı güçlendirici hareketler bence..
benim her yerim orantılı ya ama basen sorunu olan bi arkadaşım vardı ünide mesela onun da üstüne gömlek bile bulamazdık çok inceydi, kaldıramazdı, baseni de benden geniştisenin o kadar yok fotolara bakılırsa ama belki zayıflarken yanlış yerden gitmiştir
bunu spor hocalarımıza danışmak lazım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?