Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım benim gayet yakışmış yüzünü göremesek de vücuda kral olmuş, istediğini bulmana çok sevindim, Allah mutlu etsin inşallahh :

AaAaA hemen hallettın yanı Masaellah guzel gunun olsun o gun ınsaellah gule gule gıyersın

çok güzel rengide çok hoş hani senin nerende fazlalık var ya

çokkk güzell maşallah sanada çok yakışmışşş:)

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrr

Bebişim güle güle giy çok yakışmış.Aradığını hemen bulmanda süper olmuş.
.

çok teşekkürler arkadaşlarr, beğenmenize sevindimm

bir yemek yiyip gelirimm çok açımmm

10.04.13 su-spor-mesaj sayıları listemiz

fulias su:+ spor:+ menü: + mesaj: 14
degua su:+ spor:+ menü:+ mesaj:3
destina_88 su:+ Spor: + menü:+ mesaj:8
lethem su: + spor:+ menü:+ mesaj:9
yliss Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:21
Mahurbeste Su:+ spor :- menü:+ mesaj:8
fatos0808 Bildirim göremedim, dün katılmamış aramıza.
succesfull: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:6
kelebek.hill: Su:+ spor :- menü:+ mesaj:13
concept: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:19
melikea: Su, spor, menü:Göremedim. mesaj:6
az_uz_: Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:7
tubish13 Su:+ spor :+ menü:+ mesaj:8

hatalı yazığım var mı arkadaşlar? varsa düzeltelim hemen.

Ellerina sağlık canikomm

bugün herkes nerde yaaa, canım sıkıldı valla giriyom bakıyom kimse yok, bi dolanıp geliyom yine kimse yok

ben de sabah sucuklu pizza yaptım dünkü tarifle:) öyle doymuşumki öğlen birşey yiyemedim, ara öğün yaptım ben de incir kayısı falan:) akşama da abartmadan yicem, yarın tartı günü oleyyyy, şimdiden 56,7 gördüm, yarına 56,5 çıkarsam 900 gr bu hafta, fena değil heralde:) haftaya 55lere inmek, üfff sonunda ulaşıcam inş. 55,5 e kadar inmiştim, hala telefi edemedim

Telafin çok yakındırrr..senin kilonda birine göre 900 gram gayet harika, yüzden iyi olacak tebrik ederim seni de fulias ı da, ben ne olacam bakalım yarın

Son düzenleme:
Telafin çok yakındırrr..senin kilonda birine göre 900 gram gayet harika, yüzden iyi olacak tebrik ederim seni de fulias ı da, ben ne olacam bakalım yarın

inş. canımmmmmm:) şimdi bile eşim hariç herkes çok iyisin diyor ama ben fit olmak için uğraşıyorum. sıfır beden olucam galiba anca benim eşim ikna olucak normal olduğuma:) neyse dün demiştim ama kimse cevap vermedi, benim altım zayıfladı ama üstüm çok bi zayıfladı ya, kemiklerim sayılıyor resmen, halbuki leslie de sırf bacak çalışıyor, neden öyle oldu acaba? omuz kemiklerim çıktı hiç çıkmadığı kadar

Acaba farkında olmadan üst tarafı daha mı fazla çalıştırıyorsun.
Sadece leslie yapmasan mesela.100lerce workout var youtube da. bi gün leslie bir gün başka birini yapsan?
Bir de alt tarafı zayıflatmak daha zor sanırsam

Aa hadi ya, cidden ilginç sadece Leslie yapıyorsan dediğin gibi bacak yükleniyor ve yanlara biraz, kolları da çalıştırıyor ama o da zaten kas yapıcı güçlendirici hareketler bence..
benim her yerim orantılı ya ama basen sorunu olan bi arkadaşım vardı ünide mesela onun da üstüne gömlek bile bulamazdık çok inceydi, kaldıramazdı, baseni de benden genişti senin o kadar yok fotolara bakılırsa ama belki zayıflarken yanlış yerden gitmiştir
bunu spor hocalarımıza danışmak lazım??

şuan çok orantısız değil ama yine de basen üste göre daha geriden geliyor, normalde de üstüm daha zayıftır, bacaklarım kalın demiştim ya, üstüm iyice zayıflar da basen kalır diye korkuyorum:18::18::18:

altım da zayıfladı, geçen ay 36 beden pantolon almıştım tam oturuyordu, şuan beli bol basen de dapdar değil ama omuz kemiklerim çok bariz çıktı ilk bakışta farkedilecek kadar. belki orantılı zayıflıyorumdur, üstüm zaten zayıf olduğu için daha da zayıf olmuştur

Olabilir bence de orantılı gidiyordur ama üst zaten zayıf olduğundan daha da zayıf çıktı ortaya..

omuz geliştirici hareketler var aslında dumble falan mı çalışsan napsan bilemedim ki pek bilgim yok bu konularda bi bilene sormak en iyisi

olsun öyle deme hilal sen bizim kaptanımızsın bu hafta öyle olur öbür hafta düzelir önemli oln sürekliliktie devamdır kızım sen bizim kaptanımızsın
valla çok güzel iyi idareciymişte ondan tebrikler
Kendime yemek yaptım yine.
Hahah tartıya bir gün kala menüsü
tatata taaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 683107

çok beğendim canım istedi

bugün dikkat etmemiz lazım yarın tartı günnü bende veremeyenlerdenimya esra senlen nerdeyse aynıydın bana fark attın ya 72 lere düştün offf benim kaçamaklarım var ondandır

1.00 x 1 Porsiyon Menemen (179 kcal)179 kcal
10.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)90 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Pırasa (225 kcal)225 kcal
4.00 x 1 Adet (30gr) Tavuk Köfte (43 kcal)172 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Yağsız) (38 kcal)19 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Börülce (Haşlanmış-Süzülmüş-Tuzsuz) (44 kcal)44 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Elma (55 kcal)55 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı Ayran (90 kcal)90 kcal
Alınan Kalori Toplamı874 kcal

YaktığınızKalori Miktarı

1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş (Hafif Tempo) (200 kcal)200 kcal
Yakılan Kalori Toplamı200 kcal

bugün dikkat etmemiz lazım yarın tartı günnü bende veremeyenlerdenimya esra senlen nerdeyse aynıydın bana fark attın ya 72 lere düştün offf benim kaçamaklarım var ondandır

tubishcim kaçamakları azalttığında daha hızlı kg vermeye başlıyacaksın
Ayrıca çalışırken dikkat etmek daha zor oluyor üzülme yavaş bile olsa vermeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…