Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydınlar olsun hepımızeee

Bugun ayrıntılı tartılayım dedım.. kısa zamanda kılo kaybı kas kaybıdır ne kadar spor yapsa da kısı.
25martta 92kg ıle basladım..sımdı 82yı gordum 10kgda 0.5kg kas kaybım olmus..oldukca ıyı:))
Haftaya kılo kaybım yuksek olmaz sporu arttırırım (bu haftaya gore degıl tabı normal duzene gore)
bır kac hafta sonra da agırlık calıstım mı bıseyler yaparız artık...

sımdı doneyım de neler kaynatmıssınız bı bakayım.

AAAAAAA cuma bızımlesın.. daha neler.
Eger aksı olursa, cıkarız taksıme acarız pankartlarımızı...hallederız heheh

çok güzel rengide çok hoş hani senin nerende fazlalık var ya

neeeeee karacıger kalp... hey Allah'ım ya.
Nasıl gecmıstır o hafta senın ıcın. Tovbe tovbe

Herkeslere günaydınnn..bugün nedense canım çok sıkkın...
yarın tartı günü ya acaba ondan mı napcam ben yaaa neden eskisi gibi düzen yapamadım kendime????
of offf...üzüldüm resmen bu duruma yaaa....
artık kilo vermem lazım tekrar çok boşladım..
gruba da hiç yüzde katkım olmuyor nerdeyse kaç haftadır..üzüyor bu durum beni....

Son düzenleme:
çokkk güzell maşallah sanada çok yakışmışşş:)

Ama canımın sıkılmasının başka bir nedeni daha olabilir...

:98::98::98:
kaptanım neyinn varr grubumuzda da hergün sırayla canımıza bir sıkılma geliyor hayırdır inşallah havalardan falan mı acaba bir sıkıcılık var

emineeeeee nnneeeeeeeeeeeeeee 10 kiloooo helal olsun koçum benim yaaaaa süpersin.... 17 günde vaaaaavvvv şoooookkkk oldum gerisini sen düşün aaaa bide günaydın

canım kaptanım hilalim sıkma canını ya eminim toparlanırsın ben kaptanıma çooooooooooooookkkk güveniyorum

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrr
Bebişim güle güle giy çok yakışmış.Aradığını hemen bulmanda süper olmuş.

Ama canımın sıkılmasının başka bir nedeni daha olabilir...

:98::98::98:

az kaldı azzzzzzzzzzzzzzzz Askerden gelince seni slim fit görmeli bence buna odaklanırsan belki daha motiveli bir diyetin olur.

Aman Zeynep ben de ne yapmısım acaba dedım:))
ama bundan sonra oyle gıtmez ıste.. bu da ıyı:))
Bu hafta yuzdem ıse yarasın su takımın 1.lıgını goreyım sonrası sıkıntı degıl.
Hılallllll (-) olarak katkın olmasın da, sonrasını hallederız.
Kızlar aman dıkkat dıyorum!!!

herkese günaydın eminenin 10 kilosunu görünce şok oldum yazmayı unuttum....
bugün okula gitmedim kocam sonunda bana da izin verdi... demiş miydim bilmiyorum kocam benim okulda idareci herkese izin rapor sevk konusunda bişey demez ben isteyinde kızar herkese top top a4 kağıdı verir bana vermez git al der böylede tuhaf bi insan dün ne olduysa kendi dedi yarın okula gelme diye bende sevinmiştim meğerse ders programı değişmiş bugün sadece2 dersim var onda da deneme sınavı yapılacakmış...
bende temizlikçi çağırdım bugün temizlik günüm... hepinize iyi günler akşama kadar giremeyebilirim yorulmazsam akşamda spora gidecağim hepinize güzel günler....

öyle deme eminecim 10 kilo ya.... düşünsene 10 kilo yağ ne kadar çok alan kaplar... benim 1 ay olacak 3 gün sonra en son 2.9.du kg.du ben 10 kilo verseydim mezuniyet isterdim dermişim

aaaa yeliz gelmiş günaydın canım sana bi soru sormuştum geçmiş sayfalarda beni aydınlatırsan sevinirim

öncelikle herkese günaydın!!!
gerçi benim oğlum bu sabah 5 te sabah olduğuna karar verip yatak odasından salona geçti, ışıkları yaktı, televizyonu açtı ve sizde gelin oturun diye başladı ağlamaya daha gece olduğuna ve biraz daha uyumamız gerektiğine ikna etmek hiç kolay olmadı sonra büyük çabalarla onu uyutunca bizim uykumuz açıldı yata kalka yata kalka 10 itibariyle tamamen uyandık oğlumla, 7 de babamız işe gitmişti neyse bakalım, şuan keyifler iyi maşallah

oğluşun ishaline geleyim tatlım, benim çok sevdiğim ve güvendiğim bir aile hekimi arkadaşım, ateşi olmayan çocuğun ishalinden korkma derdi. ben de senin gibi panik bir anneyim, çocukla ilgili her konuda cahilden öte oluyorum, bildiğim herşeyi unutuyorum
mikrop kapmış olamaz diyorsun. bebeği emziriyorsun, senin yediklerinden etkilenmiş olabilir, yeşil çay falan içmiş olabilir misin? ya da değişik birşeyler yemiş olabilir misin her zamankinden farklı. ek besine başladıysanız muz verebilirsin ama tam orta kısmı oluyor ya iplik gibi geçen yeri, ordan ver. yoğurda az sarımsak katıp verebilirsin( bu da başka bir çocuk uzmanı arkadaşımın tavsiyesiydi ve işe yaramıştı) benim oğlum da bir dönem sürekli ateşsiz ishal geçiriyordu, ardından sıra sıra dişleri döktü:) önemli birşey olmadığını umuyorum, muz mutlaka işe yarayacaktır eğer başka sebep yoksa. bir de kocakarı tarifi ama nişastalı yoğurt verirler:)
çoooooook çabucak geçmiş olsun canım:)

hımm yazmayı unutmuşum, sıvı kaybına dikkat et, karnını çimdirip bıraktığında geç düzelirse sıvı kaybı var demektir, o zaman mutlaka doktora gitmeniz gerekir. bol sıvı almasına dikkat et:18: umarım yardımcı olabilmişimdir. eğer kusma eşlik eder ve ya ateş yükselmesi olursa o zaman da hemen doktora gitmeniz gerek.

Esının yerınde olsam ben de aynı sekılde davranırdım.
Dıgerlerının kendı hesabı ama senınkı esının de hesabı:))

kaptanım neyinn varr grubumuzda da hergün sırayla canımıza bir sıkılma geliyor hayırdır inşallah havalardan falan mı acaba bir sıkıcılık var

Arada geliyorlar işte..hasret sardı her yanımıııı ama iyiyim şimdi, sabah birden gelmişti

canım kaptanım hilalim sıkma canını ya eminim toparlanırsın ben kaptanıma çooooooooooooookkkk güveniyorum

Sağolll zeynooo..biraz özlemekten kaynaklı bunalım hali arada geliyor ama şimdi gitti

az kaldı azzzzzzzzzzzzzzzz Askerden gelince seni slim fit görmeli bence buna odaklanırsan belki daha motiveli bir diyetin olur.

Az kaldı fulişşş ama ben de bittim yaavvv... odaklancam bak da görrrr

Yok + çıkmamak için elimden geleni yapacamm, ve motive olcam tekrar...bugün, şu an mesela!!!

Dememiştin ya da ben görmemişim zeynoo..eşinin idareci olduğunuu güldüm halinizee eğlenceliymiş
Kolay gelsin sanaa..

Ben de adliyeden yenice geldimm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…