iştee nişan elbisem ayakkabımmEki Görüntüle 682028 Eki Görüntüle 682029
yelizzzz canım çok güzel bilgiler paylaşmışsın çok teşekkürler ayyyy ne güzel bir grubumuz var sporcumuz sağlıkçımız hukukçumuz öğrencimiz öğretmenimiz .................... unuttuğum meslek sahipleri varsa afffola hepinizi çok seviyorum canlarım benim artık benide alın şu gruba yaaaa kaptanımmmm cumaya azkaldı akibetim ne olacaaaakkkk:44:
çok güzel rengide çok hoş hani senin nerende fazlalık var yaiştee nişan elbisem ayakkabımmEki Görüntüle 682028 Eki Görüntüle 682029
ben bunu bi deneyeyim ya. güzel olur. hem de kolaymış. sağol cicim
bittii canım şimdi 2 gündürde bakla var bıkana kadar:))canım evlendikten sonra biribirinize ayak uydurursunuz muhakkak bir taraf mecburen alttan alıyor..
bende eşya almayı düşünüyorum eğer yazın tayinimiz çıkarda ev alırsak evlenirken yatak odası yemek odası salon takımı .... herşey aldık ama ben yatak odamdan çok sıkıldım yenilemek istiyorum eşimde bişey demezse tabi
şimdi Dursunbey'deyim. ama 2 yılda, 3.tayin yerim. baıkesir'e bağlı ama balıkesir'in şarkı.ha trabzon'un köyü, ha dursunbey'in köyü. aynı diyeyim
kadınbudu köfte bitmiştir heralde artık Tubişimm.
ne güzel spor yapıosun, bu hafta güzel kilo vereceksin, en iyisi ben şimdiden tebrik edeyim
ben 2 diyetisyene de sormuuştum bunu, ben sütlü içiorum, içerken süt hakkından düş; günde 2 taneyi geçme, iç dediler. bi zararı olmaz diyetine, dedi. kafein hastalığı var bende, neskafe ya da Türk kahvesi içmezsem vücudum halsiz düşüyor, titreme bile olabiliyor; bi de agresiflik.
hehehe ben de bayıldım valla, yarın da sucuklu pizza yapıcam:) eminim nefis olur:)
tarif:
1 yumurta
1 kaşık yoğurt
1 kaşık yulaf kepeği
1 kaşık un
bir çimdik tuz
1 çimdik karbonat
malzeme karıştırılıp yumuşak hamur elde edilir:) sonra yağsız teflon tavaya yayılır(çatalla yayıyorum ben, eğer çok katıysa biraz süt ve su eklenebilir) 170 derece fırında 2 dak pişirilir. tahta spatula ile ters çevrilir. sucuklar ince ince doğranıp üzerine yayılır. 5-6 dak daha pişirilir.
afiyet olsun. yanında 1 bardak ayranla afiyetle yenir:):):):))
bunu bende denicem hafta sonu çok sağol tatlım
menümü yazmıştım suyum +
sporumda +(55 dakika yürüyüş)
yeliz gittin ama ben yine yazayım sen hemşiresin bilirsin canım acemi anne olunca üstünede panik bi yapım olunca sana danışayım dedim
şimdi benim oğluş normalde günde 2 belki 3 kez az az kaka yapardı diş çıkartacağı zaman sadece 1-2 gün ishal olurdu o kadar sonra düzelirdi ishal olduğu zaman abartılı kaka yapmazdı ama 4-5 gündür ishal günde 6-7-8 kez kaka yapıyor ve 2-3 tanesi baya dolu oluyor öyle çok yiyen bi bebekte değil (10 aylık 8 kilo ) ayrıca 4 diş yukarda 3 diş aşağıda 4. dişi de çıkmak üzere bulunuyor ayrıca rota virüsü aşısıda yaptırdık ishal olmasına karşılık herhangi bi huzursuzluğu yok günün içinde ateşi falanda yok daima hazır su içiyor yemeklerini bile hazır suyla yapıyorum ama yinede içimde bi kuşku var doktora götürsem mi bilmiyorum burda adam gibi çocuk doktoruda yok gisiyorsun muayene 2 dk sürmüyor sence neden olabilir...doktorlara güvenmiyorum çünkü oğlum 20 günlükten karaciğerinde sorun var dendi kalbi delik dendi 1 hafta dünyamı başıma yıktılar apar topar memleke gittik orada 4 çocuk doktoruna gittik oğlum sağlıklı hiçbişeyi yok dediler neyse işte kuzum
kızlar kusura bakmayın forumla alakasız bişey acemi anne olunca insan ne yapacağını bilmiyor
bende çıkıyorum zaten kimsecikler kalmamış bulaşıkları yıkamıyorum sabah forumu ilk açan yıkasınkapı pencere hepsii bi güzel kapadım haberiniz ola
çokkk güzell maşallah sanada çok yakışmışşş:)iştee nişan elbisem ayakkabımmEki Görüntüle 682028 Eki Görüntüle 682029
Herkeslere günaydınnn..bugün nedense canım çok sıkkın...
yarın tartı günü ya acaba ondan mınapcam ben yaaa neden eskisi gibi düzen yapamadım kendime????
of offf...üzüldüm resmen bu duruma yaaa....
artık kilo vermem lazım tekrar çok boşladım..
gruba da hiç yüzde katkım olmuyor nerdeyse kaç haftadır..üzüyor bu durum beni....
kaptanım neyinn varr grubumuzda da hergün sırayla canımıza bir sıkılma geliyor hayırdır inşallah havalardan falan mı acaba bir sıkıcılık varAma canımın sıkılmasının başka bir nedeni daha olabilir...
:98::98::98:
emineeeeee nnneeeeeeeeeeeeeeeGunaydınlar olsun hepımızeee
Bugun ayrıntılı tartılayım dedım.. kısa zamanda kılo kaybı kas kaybıdır ne kadar spor yapsa da kısı.
25martta 92kg ıle basladım..sımdı 82yı gordum 10kgda 0.5kg kas kaybım olmus..oldukca ıyı:))
Haftaya kılo kaybım yuksek olmaz sporu arttırırım (bu haftaya gore degıl tabı normal duzene gore)
bır kac hafta sonra da agırlık calıstım mı bıseyler yaparız artık...
sımdı doneyım de neler kaynatmıssınız bı bakayım.
Herkeslere günaydınnn..bugün nedense canım çok sıkkın...
yarın tartı günü ya acaba ondan mınapcam ben yaaa neden eskisi gibi düzen yapamadım kendime????
of offf...üzüldüm resmen bu duruma yaaa....
artık kilo vermem lazım tekrar çok boşladım..
gruba da hiç yüzde katkım olmuyor nerdeyse kaç haftadır..üzüyor bu durum beni....
Bebişim güle güle giy çok yakışmış.Aradığını hemen bulmanda süper olmuş.iştee nişan elbisem ayakkabımmEki Görüntüle 682028 Eki Görüntüle 682029
Ama canımın sıkılmasının başka bir nedeni daha olabilir...
:98::98::98:
Aman Zeynep ben de ne yapmısım acaba dedım:))
ama bundan sonra oyle gıtmez ıste.. bu da ıyı:))
Bu hafta yuzdem ıse yarasın su takımın 1.lıgını goreyım sonrası sıkıntı degıl.
Hılallllll (-) olarak katkın olmasın da, sonrasını hallederız.
Kızlar aman dıkkat dıyorum!!!
yeliz gittin ama ben yine yazayım sen hemşiresin bilirsin canım acemi anne olunca üstünede panik bi yapım olunca sana danışayım dedim
şimdi benim oğluş normalde günde 2 belki 3 kez az az kaka yapardı diş çıkartacağı zaman sadece 1-2 gün ishal olurdu o kadar sonra düzelirdi ishal olduğu zaman abartılı kaka yapmazdı ama 4-5 gündür ishal günde 6-7-8 kez kaka yapıyor ve 2-3 tanesi baya dolu oluyor öyle çok yiyen bi bebekte değil (10 aylık 8 kilo ) ayrıca 4 diş yukarda 3 diş aşağıda 4. dişi de çıkmak üzere bulunuyor ayrıca rota virüsü aşısıda yaptırdık ishal olmasına karşılık herhangi bi huzursuzluğu yok günün içinde ateşi falanda yok daima hazır su içiyor yemeklerini bile hazır suyla yapıyorum ama yinede içimde bi kuşku var doktora götürsem mi bilmiyorum burda adam gibi çocuk doktoruda yok gisiyorsun muayene 2 dk sürmüyor sence neden olabilir...doktorlara güvenmiyorum çünkü oğlum 20 günlükten karaciğerinde sorun var dendi kalbi delik dendi 1 hafta dünyamı başıma yıktılar apar topar memleke gittik orada 4 çocuk doktoruna gittik oğlum sağlıklı hiçbişeyi yok dediler neyse işte kuzum
kızlar kusura bakmayın forumla alakasız bişey acemi anne olunca insan ne yapacağını bilmiyor
herkese günaydın eminenin 10 kilosunu görünce şok oldum yazmayı unuttum....
bugün okula gitmedim kocam sonunda bana da izin verdi... demiş miydim bilmiyorum kocam benim okulda idareci herkese izin rapor sevk konusunda bişey demez ben isteyinde kızar herkese top top a4 kağıdı verir bana vermez git al derböylede tuhaf bi insan dün ne olduysa kendi dedi yarın okula gelme diye bende sevinmiştim meğerse ders programı değişmiş bugün sadece2 dersim var onda da deneme sınavı yapılacakmış...
bende temizlikçi çağırdım bugün temizlik günüm... hepinize iyi günler akşama kadar giremeyebilirim yorulmazsam akşamda spora gidecağim hepinize güzel günler....
kaptanım neyinn varr grubumuzda da hergün sırayla canımıza bir sıkılma geliyor hayırdır inşallah havalardan falan mı acaba bir sıkıcılık var
canım kaptanım hilalim sıkma canını ya eminim toparlanırsın ben kaptanıma çooooooooooooookkkk güveniyorum
az kaldı azzzzzzzzzzzzzzzzAskerden gelince seni slim fit görmeli bence buna odaklanırsan belki daha motiveli bir diyetin olur.
Aman Zeynep ben de ne yapmısım acaba dedım:))
ama bundan sonra oyle gıtmez ıste.. bu da ıyı:))
Bu hafta yuzdem ıse yarasın su takımın 1.lıgını goreyım sonrası sıkıntı degıl.
Hılallllll (-) olarak katkın olmasın da, sonrasını hallederız.
Kızlar aman dıkkat dıyorum!!!
herkese günaydın eminenin 10 kilosunu görünce şok oldum yazmayı unuttum....
bugün okula gitmedim kocam sonunda bana da izin verdi... demiş miydim bilmiyorum kocam benim okulda idareci herkese izin rapor sevk konusunda bişey demez ben isteyinde kızar herkese top top a4 kağıdı verir bana vermez git al derböylede tuhaf bi insan dün ne olduysa kendi dedi yarın okula gelme diye bende sevinmiştim meğerse ders programı değişmiş bugün sadece2 dersim var onda da deneme sınavı yapılacakmış...
bende temizlikçi çağırdım bugün temizlik günüm... hepinize iyi günler akşama kadar giremeyebilirim yorulmazsam akşamda spora gidecağim hepinize güzel günler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?