Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Teşekkür ettim tubişş..destekleriniz sağolsunn

bugün dikkat etmemiz lazım yarın tartı günnü bende veremeyenlerdenimya esra senlen nerdeyse aynıydın bana fark attın ya 72 lere düştün offf benim kaçamaklarım var ondandır

Ah o kaçamaklaaarr bırakmalıyız onlarıı

Öyle oldu özlemcimmm..ya ayda bi görüşsek falan haklısın daaaa 7,5 ay da çok olcak be yaaaaa neyse kaldı 2,5 dediğin gibi kavuşmanın tadı zaten başka oluyordu şimdi bambaşkaaa olacakkk....

bugün iyiydim iyi gene de..bi akşam çiğköfte kaçırdım, abim yüzünden sporum da çok iyi oldu inşallah - çıkarız yaaa :84:

o zaman bakış açımız farklı lethemcim o kadının neresinde basen var, ben o kadarcığa basen demem yani, o kadında varsa bende de vardır valal varsa bile ben o kadarını seviyorum hiç rahatsız da olmam

ama o kadar rahatsızsan pilates yapmalısın benceee...hani top falan almıştın senn??

1.00 x 1 Porsiyon Nestle Nesfit Sade (125ml Yağsız Süt İle) (151 kcal)151 kcal
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Süt (118 kcal)118 kcal
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)23 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Köy Usulü Erişte Çorbası (145 kcal)145 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Köy Usulü Erişte Çorbası (145 kcal)73 kcal
2.00 x 1 Adet Çifte Kavrulmuş Fıstıklı Lokum (63 kcal)126 kcal
1.00 x 1 Paket (45gr) Eti Form Yulaflı Kepekli Bisküvi (151 kcal)151 kcal
1.00 x 1 Adet Etsiz Dürüm Çiğ Köfte (3 Çiğköfteli) (260 kcal)260 kcal
3.00 x 1 Adet (30gr) Etli Çiğ Köfte (50 kcal)150 kcal
Alınan Kalori Toplamı1197 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
0.50 x 1 Saat Zumba Dansı Yapmak (530 kcal)265 kcal
0.25 x 1 Saat Zumba Dansı Yapmak (530 kcal)133 kcal
0.50 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)150 kcal
5.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)50 kcal
Yakılan Kalori Toplamı598 kcal

Su:+
Spor:+

yeppaaaaa...hergün böyle yapsam harika olur di mi..sadece çiğköfte fazla oldu birazzz ...

Son düzenleme:
Kizlarrrr kocam bilgusayarimi vermiyo yaa aldi kacti kayit yapcakmis.
Ben telefona kaldim yine
Menu
Sabah
1kase nesfit

Oglen
Keci peynir
Bi dilim tulum peynri
1 domates
1 salatalik
3 biber
3 zeytin

Aksam
Kozlenmis patlican yogurtlu

Su an da cay iciyorum
10 adet cilek yiyoruM

Su +
Spor +

Herkese iyi geceler. Umarim yarin catir catir 1. Oluruz

sabah:
yarım tost, çay
yarım eti karam bitter çikolata

öğğle:
yumurta, peynir, zeytin, bal, ekmek, çay
ara yok

akşam:
şehriye çorbası
fırında tavuk patates biber
1 dilim ekmek
1 kaşık sütlaç

bu 3. sütlaç denemem. hiç birinde olmadı, olmuyor. netten tarif bakıp yapıyorum hep bir sorun oluyor. geçenki az şekerliydi, bu da hem fazla şekerli, hem de fazla sıvı. sözlüme yaptım ben de tadına baktım. o yedi tatlıyı sever, ama ben beğenmedim off anneminki gibi olmuyorr. annem de göz kararı yapıyorr

Yelız, ust bedenınden memnunsun da Alt da ona uysun mu ıstıyorsun?
Sımdı dıyet ve spor yaptıgın zaman (cardıolardan bahsedıyorum..buyuk kas grubunu calıstırdıgında) tum vucud
ıncelmeye baslar. Lokal ıncelmelerden bahsettın mı bas agrısı baslıyor ıste.
Bazı hocalar, dıyet dısında bolgeye etkılı spor yapmalı kısı dıyor, bazıları da -eger alt gruptan bahsedıyorsak-
karbonhıdratı sıfırlayarak squat ve turevlerını onerıyor.
Benım masalleh gogusler:)) omuz ve kalca aynı hızada oldugundan hıc sıkıntı cekmedım bu konuda.
Ama su var bı de, daha once bır bolgeye odaklanmıs ve sonuc almıssan.. ılk aldıgın kılo o bolgeye gıder ve sen
kılo aldıkca vucut seklın oncekıne gore cok degısır.

sız bu saatlerde ne guzel muhabbet eıdyorsunuz.
Benım ısım cok engel degıl de aksamustu6dan sonra baslıyor asıl mesaı:)))
Yemektı..muhabbettı..kızımın banyosu masajı uykusu...aksam sefamız derken zaten erken uyuyorum hıc gıremıyorum
Muhabbetınıze.
Sımdıden ıyı geceler guzel guzel ruyalar...

sabah-4serıt burgu peynır, maydanoz, salatalık, cay, 2yemek kasıgı fıstık ezmesı, bır avuc kuru kara uzum.
ogle-2parca (200gr) et, peynırlı salata.
Aksam-4 etlı sarma, bır kase yogurt

su-3.2lt
spor-13km farklı tempo (bazen yurume hızında bazen 11km/s hızında)

üst bedenim normal canım, zaten göğüsler 80di şimdi 75 oldu galiba belim kalın biraz boya göre ama göbek baya eridi, basen ve bacak var, bacaklar alt üst komple kalın belden yukarı gören zayıf der, aşağısını gören normal der ama eşim komple zayıf olayım diye psikolojik baskı yapıyor, kendini de forma sokmak için o da diyete spora başladı hergün 12 km koşuyor:) komple zayıflama var bende dediğin gibi ama üst zaten zayıf olduğu için iyice erimeye başladı ama alt biraz geride kaldı

üstte zayıflıcak yer kalmayınca alttan erime devam etmez mi? vücut dengelemez mi yağ oranlarını? gerçi kalın diyorum ama ben basen 85 olsa yeter şuan 97 falan sanırım, geçen sefer 55,5 olduğumda basen 91 falandı:) ben şimdi 50 ye düşsem erir gibi geliyor çünkü daha öyle sımsıkı kas değil benim bacak ve basenler, bıngıl bıngıl oynayan yerleri çok:) bütün kilom orda zaten:)

yulaf kepeklerini değerlendireyim derken güzel tarifler yakaladım denemeye devam ediyorum, süper doyurucu oluyormuş. ben dukan yaparken bunları bulsan zaten diyeti bırakmazdım. ben süte katıp içiyordum, pek bi işe yaramıyordu:) şimdi de aslında aklımdan geçmiyor değil, dukanın esnek bi programı var benim gibi özellikle bölgesel zayıflamak isteyenler için, 5 gün abartmadan normal beslenme ve haftada 2 gün saf protein, hergün yulaf kepeği tüketmek zorunlu olan bi diyet formülü. bununla bölgesel spora yüklenince kolay kilo veriliyormuş. kitabında okumuştum. ben de diyorum diğer günler karatay diyetime devam edip pazartesi perşembe de saf protein günü yapsam ve o günler pilates yapıp diğer günler leslie yapsam nasıl olur acaba? hem de bırakınca kilo alma durumu olmaz, haftada 1 gün saf protein yapmaya devam ederim:) nasılsa haftada 1 gün evde mutlaka tavuk pişiyor, sadece tavuğun yağsız yerlerini yerim olur biter akşam yemeğine, sabah zaten yulaf kepekli krep harika gidiyor:)

pilates topunu göndermediler kaç gün geçti ben de iptal ettim.
var canım yaa basenii, beli ince göbeği yok alt tarafı gözüme batıyor kadının bir yerlerde de okumuştum, yorum yazıyorlardı, Leslie kendi basenini eritsin diye ama
bende de var işte gider mi bilmem

bu arada kaptanım ben bu sabah 46.3 düm geçen haftayla aynı sabah bir değişiklik olmazsa bunu yazarsınız :44:

Annenle beraber yap bi gün tatlış bence olur zamanla takma kafanaa zamanla olcak bu işler

Değişik bir program hmm ben doğru olup olmadığını bilemem besin konusunun ama spor konusunda güzel olur bence hem pilates hem leslie ama her gün spor yapmak zorunda da değilsin bence, yani bu benim görüşüm ama yarın bir gün hiç yapmamaktansa haftada 3-4 gün düzenli apmak en güzeli, tabi şu an kilo vermeye çalıştığımızdan 4-5 de yapabiliriz normall

Anladımm..başka yerden al canım top, hatta top olmasa bile bi sürü hareket var ki yapabileceğin videolardan yaparsın.. yani bence basen için çok güzel hareketleri var ebrulinin.

Ben hala leslie nin baseni olduğuna ikna olmadım valla demekki bakış açısı onun varsa benmde var demekki ama bence kalsın bu kadarı kadınz sonuçta yahu o kadarcık da olmalı yani bencee

öpüyorum herkesi iyi gecelerrr

leslienin basenler erimez çünkü kaya gibi kas canım, biz onun kadar kaslı değilizdir,ericektir mutlaka:) ama 1 kilo pamukla 1 kilo demiri yan yana koy, kasla yağ öyle işte, yağları kasa çevirsek zaten toparlanacak görüntü. o yüzden ben leslieye devam ederim, beni inceltiyor, zaten benim kemik yapım iri olduğu için ne kadar yırtınsam da fazla incelemem üstüm de ilk kez hamilelikte bu kadar kalınlaşmıştı, kollarım falan 2 katıydı daha önce hep göbeğe ve popoya kilo alıyordum,şimdi de sorunlu biraz ama inş eritcez:)

ben de kocişle tartıştım az önce, reglin siniri geldi kendisi de gelemedi ama yakındır. yatayım bari ben, sabaha dinlenmiş olarak uyanayım, tartıya dinç çıkayım:):):) sporu da kilodan öte boyun tutulması nedeniyle yapıyorum, 2 ay önce fizik tedavi bile gördüm ama işe yaramadı ama leslie ile başlayalı maşallah zımba gibiyim:) herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere

haklısın canım, Leslie nin kastır. benimkisi bıngıl bıngıl Leslie eğlenceli diye yapıyorum ben, sıkılınca yine yaparım. benim kemik yapım da çok ince, kemiklerim kırılcak diye korkuyorum bazen sıkılaşırız tabi devam etmek lazım

ben de yatayım arkadaşlarr
iyi uykularr

merhabalr kusura bakmayın bugün çok yoğundum giremedim hatta bildirim yapacağımızı bile yeni farkettim o kadr fenayım. ben bu hafta + çıkıcam sanırım bi kaç gündr tartılıyorum 80 civarlarıyım hep gıcık oldum bu sınavlar beni yerle bir etti ama. diğer hafta fazlasıyla 4 kilo hedefim var canlarım hiç merk etmeyin

sabah
3 dilim beyaz ekmek
1/4 dil peynir
birazcık sucuklu yumurta

öğle
1 tane muz

akşam
çeyrek kuşbaşılı pide
2 bardak ayran

1 adet cafe latte

su 2.5 lt
spor 2 saat salondaydım ama her şeyi kaplumbağa hızıyla yaptım...

AldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağlı) (150 kcal)300 kcal
1.00 x 1 Adet Kaşarlı Poğaça (220 kcal)220 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (184 kcal)92 kcal
2.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)216 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kaşar Peynirli Makarna (374 kcal)374 kcal
1.00 x 1 Adet Közlenmiş Patlıcan (28 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Şişe (250ml) Coca Cola (113 kcal)113 kcal
4.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)140 kcal
Alınan Kalori Toplamı1483 kcal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…