- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
olsun öyle deme hilal sen bizim kaptanımızsın bu hafta öyle olur öbür hafta düzelir önemli oln sürekliliktie devamdır kızım sen bizim kaptanımızsın
valla çok güzel iyi idareciymişte ondan tebrikler
çok beğendim canım istedi
bugün dikkat etmemiz lazım yarın tartı günnü bende veremeyenlerdenimya esra senlen nerdeyse aynıydın bana fark attın ya 72 lere düştün offf benim kaçamaklarım var ondandır
hasret sardı di mi yine dört bir yanını?? bunun da güzel yanları var. ben yarın eşimin yanına gidicem diye, kalbim pır pır. ayrı kalmasaydık, vallahi böyle olmazdı
kavga edip yanında olacağına, mutlu olun, uzakta olun bence.
bugün yemeklerine de dikkat etmişsin, ben de ettim; önceki günkü kalori bombalarımızdan sonra, bir ihtimal belki kilo veririz, bir ihtimal dah var kelebeğimm
yemeği yiyip dışarı çıktım, yürüdüm de iyi olduu.
yaa Hilal'cim bu Leslie ben de yapıyorum arada ama kadında da basen varbenim basenler nasıl eriyecek? sanırım Leslie ile olmaz. olsa kendine hayrı olurdu
Yelız, ust bedenınden memnunsun da Alt da ona uysun mu ıstıyorsun?
Sımdı dıyet ve spor yaptıgın zaman (cardıolardan bahsedıyorum..buyuk kas grubunu calıstırdıgında) tum vucud
ıncelmeye baslar. Lokal ıncelmelerden bahsettın mı bas agrısı baslıyor ıste.
Bazı hocalar, dıyet dısında bolgeye etkılı spor yapmalı kısı dıyor, bazıları da -eger alt gruptan bahsedıyorsak-
karbonhıdratı sıfırlayarak squat ve turevlerını onerıyor.
Benım masalleh gogusler:)) omuz ve kalca aynı hızada oldugundan hıc sıkıntı cekmedım bu konuda.
Ama su var bı de, daha once bır bolgeye odaklanmıs ve sonuc almıssan.. ılk aldıgın kılo o bolgeye gıder ve sen
kılo aldıkca vucut seklın oncekıne gore cok degısır.
o zaman bakış açımız farklı lethemcimo kadının neresinde basen var, ben o kadarcığa basen demem yani, o kadında varsa bende de vardır valal varsa bile ben o kadarını seviyorum hiç rahatsız da olmam
ama o kadar rahatsızsan pilates yapmalısın benceee...hani top falan almıştın senn??
sabah:
yarım tost, çay
yarım eti karam bitter çikolata
öğğle:
yumurta, peynir, zeytin, bal, ekmek, çay
ara yok
akşam:
şehriye çorbası
fırında tavuk patates biber
1 dilim ekmek
1 kaşık sütlaç
bu 3. sütlaç denemem. hiç birinde olmadı, olmuyor. netten tarif bakıp yapıyorum hep bir sorun oluyor. geçenki az şekerliydi, bu da hem fazla şekerli, hem de fazla sıvı. sözlüme yaptım ben de tadına baktım. o yedi tatlıyı sever, ama ben beğenmedim off anneminki gibi olmuyorr. annem de göz kararı yapıyorr
yulaf kepeklerini değerlendireyim derken güzel tarifler yakaladım denemeye devam ediyorum, süper doyurucu oluyormuş. ben dukan yaparken bunları bulsan zaten diyeti bırakmazdım. ben süte katıp içiyordum, pek bi işe yaramıyordu:) şimdi de aslında aklımdan geçmiyor değil, dukanın esnek bi programı var benim gibi özellikle bölgesel zayıflamak isteyenler için, 5 gün abartmadan normal beslenme ve haftada 2 gün saf protein, hergün yulaf kepeği tüketmek zorunlu olan bi diyet formülü. bununla bölgesel spora yüklenince kolay kilo veriliyormuş. kitabında okumuştum. ben de diyorum diğer günler karatay diyetime devam edip pazartesi perşembe de saf protein günü yapsam ve o günler pilates yapıp diğer günler leslie yapsam nasıl olur acaba? hem de bırakınca kilo alma durumu olmaz, haftada 1 gün saf protein yapmaya devam ederim:) nasılsa haftada 1 gün evde mutlaka tavuk pişiyor, sadece tavuğun yağsız yerlerini yerim olur biter akşam yemeğine, sabah zaten yulaf kepekli krep harika gidiyor:)
pilates topunu göndermediler kaç gün geçti ben de iptal ettim.
var canım yaa basenii, beli ince göbeği yok alt tarafı gözüme batıyor kadınınbir yerlerde de okumuştum, yorum yazıyorlardı, Leslie kendi basenini eritsin diye ama
bende de var işte gider mi bilmem
pilates topunu göndermediler kaç gün geçti ben de iptal ettim.
var canım yaa basenii, beli ince göbeği yok alt tarafı gözüme batıyor kadınınbir yerlerde de okumuştum, yorum yazıyorlardı, Leslie kendi basenini eritsin diye ama
bende de var işte gider mi bilmem
leslienin basenler erimez çünkü kaya gibi kas canım, biz onun kadar kaslı değilizdir,ericektir mutlaka:) ama 1 kilo pamukla 1 kilo demiri yan yana koy, kasla yağ öyle işte, yağları kasa çevirsek zaten toparlanacak görüntü. o yüzden ben leslieye devam ederim, beni inceltiyor, zaten benim kemik yapım iri olduğu için ne kadar yırtınsam da fazla incelememüstüm de ilk kez hamilelikte bu kadar kalınlaşmıştı, kollarım falan 2 katıydı daha önce hep göbeğe ve popoya kilo alıyordum,şimdi de sorunlu biraz ama inş eritcez:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?