su + spor - bu arad dünde böyleydi bildirim yapamadım kusura bakmayın
mahurbeste hoş geldin canım nasıl gidiyor ders çalışma sınavlar Allah yardımcın olsun inş...
yine forumu ben kapattım bulaşıkları emine yıkasın her tarafı temizleyip havalandırsın diyecektim ama mahurbeste gelmiş canım forumu kapama görevi bugün sende kib iyi çalışmalar iyi geceler
dışarda olunca bizim de kaçıyor, düşün bi de ben hiç yemek yapamıorum. dışardan da yemeyi sevmiorum. haftanın 4 günü yulaf ezmesiyle, meyveyle, çiğ sebzeyle geçiriyorum. ama sen 1050 kalori ile çok iyi atlatmışsın yine bugünü, spor yapmamışsın ama hastanede koşturmuşsun . o bile yeter. çok geçmiş olsun cicim. kızın mı hasta??
kadınbudu köfte biter, çiğ köfte başlar. yarın ben de yiycemi hamileler gibi her şeyi özeniorum. sonra mesel yeliz, esra çok güzel kilolara veriyor; biz sabit takılıyoruz, ya da mehter marşı gibi, 2 ileri 1 geri
evde olmaının faydaları mı bunlar? kpss çalışıodun di mi Esracım? sınav arifesinde bu kadar düzenli beslenmen, strese bürünmemen takdire şayan. maşallah Nazar
ne güzel tarifler yapıosun sen yaa..yemek uyduranı çok severim; yaratıcı yönün baya gelişmiş demek ki, ne güzel.
ohh, Yelizcik kiloları da vermiş, maşallah.
söyliyim ben sana. bacakların kasa dönüşüyor, erimesi zorlaşıyor. ve ayrıyeten yürüyüşün pek bilinmeyen ama etkili bi özelliği de bel oyuntusunu oluşturmakmış. ailemizdeki diğer bireylerin vücut yapısı benden daha farklıdır, ama ben sadece yürüyüşle bel oyuntumu iyice oydum; bacaklarım da sımsıkı kas oldu. oldu sana üstüm 36, altım 40 beden
ben zayıflayınca önce sırtım inceliyor, belim iyice kopma mertebesine geliyor, göğüslerim küçülüyor; ama bunlara rağmen basende çok belirgin bir incelme olmuyor. çünkü o bölgeyi iyice kas yapmışım. dün beden eğitimi öğretmenimiz anlattı, göbek varsa göbeği eriteyim de hep o bölgeye yönlenmek çok yanlış, her seferinde komplike tüm vücudunu çalıştır. yükleneceksen erimesini istediğin bölgeye de az yüklen, dedi. bacağını kasa çevirmişsin iyice, erimesini bekleme, dedi. yürüyüşle kas yaptım ben. bi ara 4 sene falan yürüyüşten başka spor yapmadım pek. o ara oldu.
bu bilgileri dipnot alıorum, kullanırım bebişim olursa diye.çok faydalı bilgiler
Fıstık kendine iyi bakıyor ya, kilo da vermiş;sporda tam gaz devam. cicim, sporda yağ-kas kütlenize bakılıyor mu? değişme var mı senin??
hasret sardı di mi yine dört bir yanını?? bunun da güzel yanları var. ben yarın eşimin yanına gidicem diye, kalbim pır pır. ayrı kalmasaydık, vallahi böyle olmazdı
kavga edip yanında olacağına, mutlu olun, uzakta olun bence.
bugün yemeklerine de dikkat etmişsin, ben de ettim; önceki günkü kalori bombalarımızdan sonra, bir ihtimal belki kilo veririz, bir ihtimal dah var kelebeğimm
günayydın, bulaşıkları yıkadım da geldim, 64 olup da geldimm. sonunda boyum ve kilom arasında 10 birimlik fark yaratmayı başardım Nazar Nazar Nazar, Allah herkese hedefinin en azında n %80'ini tamamlama şansı versin, amiiinnn .
su:+
spor: -
üstte zayıflıcak yer kalmayınca alttan erime devam etmez mi? vücut dengelemez mi yağ oranlarını? gerçi kalın diyorum ama ben basen 85 olsa yeter şuan 97 falan sanırım, geçen sefer 55,5 olduğumda basen 91 falandı:) ben şimdi 50 ye düşsem erir gibi geliyor çünkü daha öyle sımsıkı kas değil benim bacak ve basenler, bıngıl bıngıl oynayan yerleri çok:) bütün kilom orda zaten:)
üstte zayıflıcak yer kalmayınca alttan erime devam etmez mi? vücut dengelemez mi yağ oranlarını? gerçi kalın diyorum ama ben basen 85 olsa yeter şuan 97 falan sanırım, geçen sefer 55,5 olduğumda basen 91 falandı:) ben şimdi 50 ye düşsem erir gibi geliyor çünkü daha öyle sımsıkı kas değil benim bacak ve basenler, bıngıl bıngıl oynayan yerleri çok:) bütün kilom orda zaten:)
pilates topunu göndermediler kaç gün geçti ben de iptal ettim.
var canım yaa basenii, beli ince göbeği yok alt tarafı gözüme batıyor kadınınbir yerlerde de okumuştum, yorum yazıyorlardı, Leslie kendi basenini eritsin diye ama
bende de var işte gider mi bilmem
AldığınızKalori Miktarı
2.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yağlı) (150 kcal)300 kcal
1.00 x 1 Adet Kaşarlı Poğaça (220 kcal)220 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye (Etsiz) (184 kcal)92 kcal
2.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)216 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kaşar Peynirli Makarna (374 kcal)374 kcal
1.00 x 1 Adet Közlenmiş Patlıcan (28 kcal)28 kcal
1.00 x 1 Şişe (250ml) Coca Cola (113 kcal)113 kcal
4.00 x 1 Dilim Kızarmış Ekmek (35 kcal)140 kcal
Alınan Kalori Toplamı1483 kcal
günayydın, bulaşıkları yıkadım da geldim, 64 olup da geldimm. sonunda boyum ve kilom arasında 10 birimlik fark yaratmayı başardım Nazar Nazar Nazar, Allah herkese hedefinin en azında n %80'ini tamamlama şansı versin, amiiinnn .
tebrikler canim ya73.8/72.5/1.3/%1.76
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?