günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
bugün 10 da kalktık oğlumla, malum gece yarısında döndük eve:)
eminecim tekrar tekrar şifalar dilerim abine. benim de amcam karaciğer ca ve kemiğine metaztaz yapmış, kolum ağrıyor diye gidip kanser olduğunu öğrendi malesef baya geç ama morali süper, moral çok önemli:) 1 yıla yaklaştı öğreneli ama şükür hala iyi durumda.
dün nasıl bir ara öğün yapmışım dimi:) onların hepsini aynı anda yemedim, oğlana yedirdikçe ben de yemişim bi saydım koca öğün çıktı:)
bugün lorlu mantarlı omlet, 5 yeşil zeytin, 3/4 domates, 1 salatalık, 1 yaprak marul yedim:) pizza falan canım istemedi yemek:) demekki insanın gözü doyuyor:)
dün biteremedim temizliğin hepsini, bugün kendimi temizliğe vercem:):):):):)
herkesin bitti yenisi gelecek ben hala regl olmadım, yoksam hamile miyim kızlar:):):):) değildir ama bu gecikiyor ve beni hem ödem hem de sinir yapıyor ya, kaç gündür aynı kilodayım mesela ama giysilere bakınca zayıflamış görünüyorum, tartıda ödem var offfgel vefasız gel vicdansız çağırmazdım acil olmasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
eminecim tekrar tekrar şifalar dilerim abine. benim de amcam karaciğer ca ve kemiğine metaztaz yapmış, kolum ağrıyor diye gidip kanser olduğunu öğrendi malesef baya geç ama morali süper, moral çok önemli:) 1 yıla yaklaştı öğreneli ama şükür hala iyi durumda.
dün nasıl bir ara öğün yapmışım dimi:) onların hepsini aynı anda yemedim, oğlana yedirdikçe ben de yemişim bi saydım koca öğün çıktı:)
bugün lorlu mantarlı omlet, 5 yeşil zeytin, 3/4 domates, 1 salatalık, 1 yaprak marul yedim:) pizza falan canım istemedi yemek:) demekki insanın gözü doyuyor:)
herkesin bitti yenisi gelecek ben hala regl olmadım, yoksam hamile miyim kızlar:):):):) değildir ama bu gecikiyor ve beni hem ödem hem de sinir yapıyor ya, kaç gündür aynı kilodayım mesela ama giysilere bakınca zayıflamış görünüyorum, tartıda ödem var offfgel vefasız gel vicdansız çağırmazdım acil olmasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
3. Egzersiz yaparken gereğinden fazla kardiyo çalışması yapmak, kaslara zarar verebilir. Bu nedenle başta 30 dakika ağırlık çalışıp sonra 20 dakika kardiyo çalışın
Bunu anlamadım hangı mantıkla lıstelenmıs acaba?
Dırek agırlık calısılmaz.. agır gelırse bırkac dk cardıo sonra agırlık bıtıste de bırkac dk cardıo...okay
Bana da salondaki hocam önce 7 dk kardiyo sonra ağırlık, sonra 45 dk cardio yazmış ben de oraya yormuştum :44:
yani direk ağırlık değil ama ısınmadan sonra ağırlık, en son yoğun kardiyo olabilir.
heeeeeeeeee oyle desınler o zaman!!!
yanlıs olmasın, asıp-kesmeyeyım sonra:)
Aa Cok uzuldum, basın sagolsun Esra.
Aynen soyledıgın gıbı..aıle bambaska bırsey.
O kadar konustuk o kadar gulduk kı...
Bız aılecek zor bır araya gelıyoruz (eksıksız)
Bırkacı Hollanda'da olunca ozellıkle.
Ama bır araya geldıgımızde curcunadan ne oldugumuzu sasırıryoruz.
Esım aılemle ılkkez tanıstıgında 4gun hasta yatmıstı hehehhe o kadar beynı yorulmustu.
Haftasonu da aynı sekılde bır aradaydık.
Tek fark hepımız maskelıydık..
Allah hastalara sıfa versın aılelerıne de guc.
cok uzuldum canim benim allah geride kalanlara saglik versin hepinizin mutlulugu huzuru bozulmasin babanda nur icinde yatsin guclusundur aile baglarin iyi cunku bizler buradayiz herzaman sorunlar paylasildukca azalir
Olur zeyno okonuya da bi el atarız dicem de amma üşengeç çıktınız iki bulaşık çok gelir oldu arkadaş yaaa
Geç olmaz canım o gün sayma nedenimiz bi sonraki güne kalırsa karışır, daha zor olur, istediğin saatte say yani sıkıntı değil, benm için önemli olan haftasonuna kadar elimde sizden gelen 5 adet liste olması
Çok zor bir zaman olmalı ancak birbirine kenetlenmiş bir aileden daha çok bu acıları azaltacak bir şey olamaz heralde...
Allah yardımcınız olsun, umut her zaman var bence de abin böyle güzel bir aileyi bırakamaz.
Esracım benim okuyunca bi hoş oldum, Allah rahmet eylesin, annen şu an senin için ne kadar fazla kıymetlidir, hangimizinki değerli değil ki gerçi, aile bambaşka bi şey bambaşka...
Allah kabul etsin.
Evett haftasonu hiç giremedin bugün say bakalım mesajları gezgiç hem de çok yemişin ah ahh..gerçi ben de yedim ama deli de spor yaptım uamrım en azından + lamamışımdır çünkü bu hafta kararlıyım - olcam bayaaa..
gecmıs olsun atlattın bu zor donemı. bol keyıflı guzel bır tatıl dılıyorum aılenle.
Allah yardımcısı olsun abının emınecım. cok kısa zamanda olabıldıgınce acısız, rahat atlatır hastalıgını ınsallah. bu meredın en buyuk dusmanı moral. Morallı bır hastada uzun sure tutunamaz. Sız bırlık olup nesenız ve sevgınızle gelırsınız ustesınden. Dualarımız ve ıyı dıleklerımız abın ve aılenle canım.
Basın saolsun.Allah annene uzun omur versın.
soyledıklerıne canı gonulden katılıyorum. herseyden once aıle ve aıle ıcınde mutluluk tabı bır de saglık...
kızlar allah razı olsun hepinizden
anne ve babalarınıza uuzun ömurler dilıyorum
onlarsız ınsanın kanatı kırılıyor ama hayat işde devam edıyor kah güluyoruz kah ağlıyoruz
yaşadığımız her annın kıymetini bilip hayattan keyif almasını bılmelıyız
eminecim allh razı olsun rabbim tüm ölmüşlerimizin taksiratını affetsin
senin yazınııda okudum kuzu 4 porsiyon nekdar et yemiş oldun sen şimdii
kaç köfte yada kaç butta eş değer :44:
kızlar allah razı olsun hepinizden
anne ve babalarınıza uuzun ömurler dilıyorum
onlarsız ınsanın kanatı kırılıyor ama hayat işde devam edıyor kah güluyoruz kah ağlıyoruz
yaşadığımız her annın kıymetini bilip hayattan keyif almasını bılmelıyız
Küçücük bi ara yaptım dilekçe yazmaktan sıkılıp mutfağa gitmiştimm ve azcık peynir yedimve çay içtimm
[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]1. gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece : 2 porsiyon meyve
[/td]
[/tr]
[/table]
[tr]
[td]2. gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini
Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 çay bardağı süt
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
[/td]
[/tr]
[/table]
[tr]
[td]3. Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 1 porsiyon meyve
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)
Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt
[/td]
[/tr]
[/table]
[tr]
[td]4. gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus
[/td]
[/tr]
[/table]
[tr]
[td]5. gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran
Akşam : 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
[/td]
[/tr]
[/table]
[tr]
[td]6. gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
Gece : 3 porsiyon meyve
[/td]
[/tr]
[/table]
[tr]
[td]7. gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
[/td]
[/tr]
[/table]
Benim yeme düzenime çok benziyor. En azından aralarda bişeyler yememe teşfik eder.
Olur mu bu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr????
32. Kahvaltıya başlamadan önce bir-iki porsiyon meyve yiyin ve mutlaka bir bardak su için.
bır hocamız vardı bastıra bastıra bunu soylerdı.
afiyet olsun:)
Karışık kızartma vardı öğlen menüdee çok azarcık azarcık yedim minnak minnakbi de şehriye çorbası içtimmm... kaçamak yapmayacammm bu hafta görcenizzz ve akşam spinninge gideceğimmm
benim öğle yemeğimde de menemen vardı
arada da bi elma yedim bide türk kahvesi
benim öğle yemeğim de kırmızı pancar+ yoğurt ve çoban salata:) eşimin yemeğinden tırtıklamış gibi oldum daha doğrusu salatalarından:) akşama da tavuk mantar patates fırında:) yanında da çoban salata:)
sonunda temizliğin çoğunu hallettim:) benim oğlan huysuz bugün biraz beni delirtiyor, alıştı tabi gezmeye sokakçıııııııı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?