Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çabbuk kahvaltıyaaaa
Günaydınnnn

Hadı bakalım Hılal hanım:))
Gozlerımız uzerınızde.

Kaptanım hoşgeldiinnn

Emine başarı öykünü okudum ve çok etkilendim
4 porsiyon kuzu demiş ya hahahahaha
Neyse ki antrenör olduğunu belirtmişsin ama benim aklım hala kuzuda

Hadı bakalım Hılal hanım:))
Gozlerımız uzerınızde.

Aman benden öyle 4 kilolar falan beklemeyin de maksimum olacağı 1 kilo o da zor yaniiii ama 60,5 diyorum en az hadi inşallahhh

Kaptanım hoşgeldiinnn

Emine başarı öykünü okudum ve çok etkilendim
4 porsiyon kuzu demiş ya hahahahaha
Neyse ki antrenör olduğunu belirtmişsin ama benim aklım hala kuzuda

Evet ben de okudum az önce ve 4 pors kuzu gerçekten harika olmuş oraya ama doğruları yazdı eminemiz napsııınn

Bu arada fatoş, ilk cuma yarışmasına katıldığında hedefin 80 imiş, eğer ben artık paylaşımdı bi şeydi uğraşmak istemiyorum dersen sana mezuniyet istiyor yazalım ama tabi ki de grubu sakın bırakmamak şartıyla hep buralarda ol gene, yok ben paylaşıma devam edeceğim dersen bu hafta hedef kilonu aşağı çekelim ???? Karar senin.

Son düzenleme:
Ben bugün diyetimle ilgili radikal kararlar almak istiyorum ama ne alsam bilemedim ya hehehe
Karataya baktım o bana fazla
Dukan zaten peeeehhh.
1000 cal lik diyetmi yapsam aceba.
Bişeyler yapmam lazım çünkü bu sabah tartıldım ve cuma günkü kilomda değildim. Bütün haftasonu koşturmama rağmen + çıktım.
Yorgunluktan heryerim ağrıyor ya hava da buz gibi zaten. Uykumda var. Ay ne biçim başladım pazartesiye hiç enerjik değilim.
Ben kendime biraz diyet araştıriyim

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]1. gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 4 adet diyet bisküvi
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı pirinç pilavı
Gece : 2 porsiyon meyve
[/td]
[/tr]
[/table]

[tr]
[td]2. gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2. GÜN
Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grisini
Öğle : 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 1 çay bardağı süt
Akşam : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, ½ kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
[/td]
[/tr]
[/table]

[tr]
[td]3. Gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 1 porsiyon meyve
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek(kepekli)
Akşam : 60 g kırmızı et (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük boy haşlanmış patates, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 1 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt
[/td]
[/tr]
[/table]

[tr]
[td]4. gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu dil peynir, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 60 g tavuk (ızgara veya haşlanmış), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1/2 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 4 yemek kaşığı erişte veya kuskus
[/td]
[/tr]
[/table]

[tr]
[td]5. gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1/2 kibrit kutusu kaşar peynir, salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
İkindi : 2 adet grisini, 1 küçük kutu ayran
Akşam : 60 g balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
[/td]
[/tr]
[/table]

[tr]
[td]6. gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 60 g tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 4 yemek kaşığı makarna
Gece : 3 porsiyon meyve
[/td]
[/tr]
[/table]

[tr]
[td]7. gün[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 1 kepçe çorba, 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt(kaymaksız), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Akşam : 1 kepçe çorba, 100 gr. balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 1 ince dilim ekmek (kepekli)
[/td]
[/tr]
[/table]

Benim yeme düzenime çok benziyor. En azından aralarda bişeyler yememe teşfik eder.
Olur mu bu kızlarrrrrrrrrrrrrrrr????

o kuzular benim gözümden kaçmış demekki. Gözümde hep kuzu çevirme gibi canlanıyor şu an. 4 porsiyon kuzu.

Evet kalabalık oldugumuz ıcın kuzu cevırebılıyoruz cok sukur:)))
Afıyet oldu bana...
Ama suanda da yıyebılırım.. belkı kuzu olması sıkıntı olusturur ama et netıcede..
Atılımı zor toksın falan ama onun dısında (+) yapmaz herhalde.

Fulya, nıye enerjın dusuk bugun hayırdır?
Hava da guzel... hehe
Yaw ben sevıyorum boyle havaları.
Ikı hafta kavrulsanız ozlersınız ama.

Bana menün iyi gibi geldi fulişşş..ya ben de kendimi şu ara öğün olayına alıştırmaya çalışıyorum hep ama hala pek başarılı sayılmammm annem fırından tam tahıllı bi gevrek almış haftasonu bugün ondan alcaktım yanıma bak unuttum gene tadına bakmıştım gayet güzeldiiii

Fulya, nıye enerjın dusuk bugun hayırdır?
Hava da guzel... hehe
Yaw ben sevıyorum boyle havaları.
Ikı hafta kavrulsanız ozlersınız ama.

hava güzel mi buz gibi ya hehe
Dinlenemedim hiç canım uyumak istiyor bu sebeple halim yok sanırım. ama ayılıyorum yavaş yavaş
Ayrıca kavrulmaktan asla şikayet etmem. kemiklerimin ısınması için 25 dereceye ihtiyacım var derhal yaz gelmeli

Banada iyi geldi menü. Başlıyorum ben buna ara öğün bende de yok ya ara öğün diyince hala canım kahve çekiyor.
2 kayısı ataydım ağzıma iyi olucak aslında ama

Artır tempoyu haydi hoooppp
:118::118::122::122:

Tamam beybi enerjimi geri yüklüyorum %70 ini yükledim
:118::118::118:

gecmıs olsun atlattın bu zor donemı. bol keyıflı guzel bır tatıl dılıyorum aılenle.

Allah yardımcısı olsun abının emınecım. cok kısa zamanda olabıldıgınce acısız, rahat atlatır hastalıgını ınsallah. bu meredın en buyuk dusmanı moral. Morallı bır hastada uzun sure tutunamaz. Sız bırlık olup nesenız ve sevgınızle gelırsınız ustesınden. Dualarımız ve ıyı dıleklerımız abın ve aılenle canım.

Basın saolsun.Allah annene uzun omur versın.
soyledıklerıne canı gonulden katılıyorum. herseyden once aıle ve aıle ıcınde mutluluk tabı bır de saglık...

Ooo süpersinn...ben de yaz istiyorummm
Aynen yaa kahve gelirdi hep aklıma onu da içmiyorum artık pek hepten boş kaldım, Allahtan devamlı su içiyorum

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

bugün 10 da kalktık oğlumla, malum gece yarısında döndük eve:)

eminecim tekrar tekrar şifalar dilerim abine. benim de amcam karaciğer ca ve kemiğine metaztaz yapmış, kolum ağrıyor diye gidip kanser olduğunu öğrendi malesef baya geç ama morali süper, moral çok önemli:) 1 yıla yaklaştı öğreneli ama şükür hala iyi durumda.

dün nasıl bir ara öğün yapmışım dimi:) onların hepsini aynı anda yemedim, oğlana yedirdikçe ben de yemişim bi saydım koca öğün çıktı:)

bugün lorlu mantarlı omlet, 5 yeşil zeytin, 3/4 domates, 1 salatalık, 1 yaprak marul yedim:) pizza falan canım istemedi yemek:) demekki insanın gözü doyuyor:)

dün biteremedim temizliğin hepsini, bugün kendimi temizliğe vercem:):):):):)

herkesin bitti yenisi gelecek ben hala regl olmadım, yoksam hamile miyim kızlar:):):):) değildir ama bu gecikiyor ve beni hem ödem hem de sinir yapıyor ya, kaç gündür aynı kilodayım mesela ama giysilere bakınca zayıflamış görünüyorum, tartıda ödem var offf gel vefasız gel vicdansız çağırmazdım acil olmasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…