- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
Emine çok geçmiş olsun haftasonu giremedim nete yeni okuyorum yazdıklarını.
Çok güzel bir haftasonu geçirmişsiniz.
Umarım ilik nakli işe yarar bende dua edicem sizin için. Ne güzel abinin de morali yerine gelmiş hep beraber olunca.
Ben hiç uykumu alamadım uyukluyorum ofiste. Daha kahvaltıda etmedim :26:
Olur zeyno okonuya da bi el atarız dicem de amma üşengeç çıktınız iki bulaşık çok gelir oldu arkadaş yaaa
Geç olmaz canım o gün sayma nedenimiz bi sonraki güne kalırsa karışır, daha zor olur, istediğin saatte say yani sıkıntı değil, benm için önemli olan haftasonuna kadar elimde sizden gelen 5 adet liste olması
Çok zor bir zaman olmalı ancak birbirine kenetlenmiş bir aileden daha çok bu acıları azaltacak bir şey olamaz heralde...
Allah yardımcınız olsun, umut her zaman var bence de abin böyle güzel bir aileyi bırakamaz.
Esracım benim okuyunca bi hoş oldum, Allah rahmet eylesin, annen şu an senin için ne kadar fazla kıymetlidir, hangimizinki değerli değil ki gerçi, aile bambaşka bi şey bambaşka...
Allah kabul etsin.
Evett haftasonu hiç giremedin bugün say bakalım mesajları gezgiç hem de çok yemişin ah ahh..gerçi ben de yedim ama deli de spor yaptım uamrım en azından + lamamışımdır çünkü bu hafta kararlıyım - olcam bayaaa..
Hadı bakalım Hılal hanım:))
Gozlerımız uzerınızde.
Kaptanım hoşgeldiinnn
Emine başarı öykünü okudum ve çok etkilendim
4 porsiyon kuzu demiş ya hahahahaha
Neyse ki antrenör olduğunu belirtmişsin ama benim aklım hala kuzuda
Kaptanım hoşgeldiinnn
Emine başarı öykünü okudum ve çok etkilendim
4 porsiyon kuzu demiş ya hahahahaha
Neyse ki antrenör olduğunu belirtmişsin ama benim aklım hala kuzuda
aaaa menulerımı takıp etmedın mı:)))
o kuzular benim gözümden kaçmış demekki. Gözümde hep kuzu çevirme gibi canlanıyor şu an. 4 porsiyon kuzu.
Fulya, nıye enerjın dusuk bugun hayırdır?
Hava da guzel... hehe
Yaw ben sevıyorum boyle havaları.
Ikı hafta kavrulsanız ozlersınız ama.
Bana menün iyi gibi geldi fulişşş..ya ben de kendimi şu ara öğün olayına alıştırmaya çalışıyorum hep ama hala pek başarılı sayılmammmannem fırından tam tahıllı bi gevrek almış haftasonu bugün ondan alcaktım yanıma bak unuttum gene tadına bakmıştım gayet güzeldiiii
Artır tempoyu haydi hoooppp
:118::118::122::122:
bu gece Alanya yolcusuyum kızlar . oh bitti sonunda şu lanet sınavlar . evimde internet yok bi süre giremicm haberiniz olsun. internet cafeye gider girerim bildirim günü bu hafta çok yoğun geçicek bakalım hayırlısı diyor ve kaçıyorum öptüm hepinizi
Gunaydın herkeseeee
Allah'tan cok yazısmamıssınız hemen okudum bıttı.
Aman nasıl bır haftasonu gecırdım...tahmın edebılırsınız.
Menulerım cok zayıf sımdıden belırteyım.
Aslında aılecek sofralarda bulustuk yenıldı ıcıldı ama ben hem kızla hem servısle..ve daha cok lak lakla mesguldum.
Cekırdek aılemız 8 kısı. torunlar yengeler enısteler de dahıl olunca tahmın edebılıyorsunuzdur curcunayı..
Abım hastanede degıl (Esra sanırım sen soylemıstın 'bılırım bu durumları' dıye, hayırdır?)
Abım evde. o sebeple bulustuk
Enfeksıyon rıskınden korka korka gorduk.. (genelde karantınalı odasındaydı..moral oldu hakıkaten ona)
Bızım ıcın onemlı cunku salı gunu kardesım(donor) ılık verecek abıme.
Bız cok sevınmıstık, tum kardeslerın ılıklerı uyumlu cıkmıstı. Ama maalesef abımın vucudu dırenclı cıktı
ve kemoterapıye cvb vermedı. Sımdı (performansı hala yerınde ıken) hıc bır doktorun cesaret edemedıgı
bır program deneyecek doktorlar. Temızlenmemıs vucuda ılık verecekler.
Bu 'sen ya eve gıt yavas yavas olumu bekle ya da ılık naklıne onay ver ya %5 yenersın kanderı ya da daha hızlı olursun' demek
oluyor.
Bu sebeple karar vermesınde yardımcı olmaya calıstık (bız de bılemıyoruz ya..neyse)
Zor hakıkaten zor ama ben cok umutluyum... hıc ınanmıyorum olumsuz bır durum olacagına.
Rabbım yardımcısı olsun ınsaellah.
Basın saolsun.Allah annene uzun omur versın.yoğun ama aileyle biikte geçirilen bir hafta sonunda rabbim ağbine şifalar versin
bütünn kardeşlerin ılık nakli için tutması da büyük şans ınşlah kısa surede sağlığına kavuşurr
bende bu durumları bılırken şöyle babamı mıde deliinmesiyle hastaneye kaldırdığımızda sadece mıde amelıyatı oldu düzelcek derken
kanser teşhisi koydular kemoterepi fayyda etmedi son evresindeymiş malesef babamı kaybettik
şimdi annemle kalıyorum onu bırakıp gidemıyorum biyerlere sağlığı elhamdullah iyi ama manevi anlamda gönlum razı olmadığı için mesleğide heba etsemkuçuk şehirde, öncelık annem gelıyor hayatta
aile hayata en önemlisi vazgeçilmezi ınsanın
para iş mevki herşey kazanılırda aile sıcaklığı ve huzuru hiçbirşey yerini tutmuyor
dilerimki ailemizle birlikte sağlıkla ve kenetlenerek geçer hepimiz içn
Banada iyi geldi menü. Başlıyorum ben bunaara öğün bende de yok ya ara öğün diyince hala canım kahve çekiyor.
2 kayısı ataydım ağzıma iyi olucak aslında ama
Tamam beybi enerjimi geri yüklüyorum %70 ini yükledim
:118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?