- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
tamam hilalcim msj sayısına dikkat ederim kuzuuuu
Pazartesi:tubish13
Salı:successfull
Çarş:az_uz_
Perş:melikea123
Cuma:lethem
AldığınızKalori Miktarı
3.00 x 1 Adet Kaşarlı Poğaça (220 kcal)660 kcal
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Soslu Makarna (Spagetti Bolonez) (550 kcal)550 kcal
2.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)226 kcal
bugün yediklerim :s bu arada ben cuma günü 9 mesaj attım. yanlış sayım oldu sanırım düzeltmiştimde görmediniz sanırım belirtiyim canlar. yarın cehennemden çıkış günüm . acınacak haldeyim desem yeridir .gözlerimde morluklarla geziyorum resmen üstümde daim bir yorgunluk
sona kalan donakalır:) ben en sona kaldım. bugün evde çok sıkıldım oğluşla ve attık kendimizi sokağa ve daha az önce girdik eve:) neyse menü vereyim bari:)
sabah
yulaf kepekli mantarlı pizza
yoğurt
yarım salatalık
3/4 domates
ara öğün
2 hurma
7 antep fıstığı
7 badem
1 ceviz
1 kuru erik
1 gün kurusu kayısı
2 bardak yeşil çay
ikindi vakti
1.5 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık zeytin yağlı bamya yemeği
4 yaprak marul, 1 domates, yarım salatalık
5 tane çilek
akşam
bir ufak kase kısır:26:
3-4 yudum köstebek pasta:26:
1 tane tuzlu bisküvi
3 bardak şekersiz siyah çay
1 fincan şekersiz türk kahvesi
spor
1 saat doğa yürüyüşü
10 dak pilates
su 3 litreye yakın.
hepinize iyi geceler canlar!!!
Gunaydın herkeseeee
Allah'tan cok yazısmamıssınız hemen okudum bıttı.
Aman nasıl bır haftasonu gecırdım...tahmın edebılırsınız.
Menulerım cok zayıf sımdıden belırteyım.
Aslında aılecek sofralarda bulustuk yenıldı ıcıldı ama ben hem kızla hem servısle..ve daha cok lak lakla mesguldum.
Cekırdek aılemız 8 kısı. torunlar yengeler enısteler de dahıl olunca tahmın edebılıyorsunuzdur curcunayı..
Abım hastanede degıl (Esra sanırım sen soylemıstın 'bılırım bu durumları' dıye, hayırdır?)
Abım evde. o sebeple bulustuk
Enfeksıyon rıskınden korka korka gorduk.. (genelde karantınalı odasındaydı..moral oldu hakıkaten ona)
Bızım ıcın onemlı cunku salı gunu kardesım(donor) ılık verecek abıme.
Bız cok sevınmıstık, tum kardeslerın ılıklerı uyumlu cıkmıstı. Ama maalesef abımın vucudu dırenclı cıktı
ve kemoterapıye cvb vermedı. Sımdı (performansı hala yerınde ıken) hıc bır doktorun cesaret edemedıgı
bır program deneyecek doktorlar. Temızlenmemıs vucuda ılık verecekler.
Bu 'sen ya eve gıt yavas yavas olumu bekle ya da ılık naklıne onay ver ya %5 yenersın kanderı ya da daha hızlı olursun' demek
oluyor.
Bu sebeple karar vermesınde yardımcı olmaya calıstık (bız de bılemıyoruz ya..neyse)
Zor hakıkaten zor ama ben cok umutluyum... hıc ınanmıyorum olumsuz bır durum olacagına.
Rabbım yardımcısı olsun ınsaellah.
Gunaydın herkeseeee
Aslında aılecek sofralarda bulustuk yenıldı ıcıldı ama ben hem kızla hem servısle..ve daha cok lak lakla mesguldum.
Cekırdek aılemız 8 kısı. torunlar yengeler enısteler de dahıl olunca tahmın edebılıyorsunuzdur curcunayı..
Abım hastanede degıl (Esra sanırım sen soylemıstın 'bılırım bu durumları' dıye, hayırdır?)
Enfeksıyon rıskınden korka korka gorduk.. (genelde karantınalı odasındaydı..moral oldu hakıkaten ona)
Bız cok sevınmıstık, tum kardeslerın ılıklerı uyumlu cıkmıstı. Ama maalesef abımın vucudu dırenclı cıktı
ve kemoterapıye cvb vermedı. Sımdı (performansı hala yerınde ıken) hıc bır doktorun cesaret edemedıgı
Bu 'sen ya eve gıt yavas yavas olumu bekle ya da ılık naklıne onay ver ya %5 yenersın kanderı ya da daha hızlı olursun' demek
oluyor.
Bu sebeple karar vermesınde yardımcı olmaya calıstık (bız de bılemıyoruz ya..neyse)
Zor hakıkaten zor ama ben cok umutluyum... hıc ınanmıyorum olumsuz bır durum olacagına.
yoğun ama aileyle biikte geçirilen bir hafta sonunda rabbim ağbine şifalar versin
bütünn kardeşlerin ılık nakli için tutması da büyük şans ınşlah kısa surede sağlığına kavuşurr
bende bu durumları bılırken şöyle babamı mıde deliinmesiyle hastaneye kaldırdığımızda sadece mıde amelıyatı oldu düzelcek derken
kanser teşhisi koydular kemoterepi fayyda etmedi son evresindeymiş malesef babamı kaybettik
şimdi annemle kalıyorum onu bırakıp gidemıyorum biyerlere sağlığı elhamdullah iyi ama manevi anlamda gönlum razı olmadığı için mesleğide heba etsemkuçuk şehirde, öncelık annem gelıyor hayatta
aile hayata en önemlisi vazgeçilmezi ınsanın
para iş mevki herşey kazanılırda aile sıcaklığı ve huzuru hiçbirşey yerini tutmuyor
dilerimki ailemizle birlikte sağlıkla ve kenetlenerek geçer hepimiz içn
günaydın emine nasılsın aklımdaydın cuma hatta yazmıştımda oğlum sağolsun laptopun ekranını indirince gitti yazdıklarım...
rabbim abine şifa versin inş tez zamanda sağlığına kavuşur.... bizim cuma yada cumartesi günü yasiz günümüz var orada abinin sağlığı için yasin okuyup dua ettik allah kabul eder inş.... aile bağlarınızda süpermiş bende ailemi çooookkkkk özledim yaaaa
yoğun ama aileyle biikte geçirilen bir hafta sonunda rabbim ağbine şifalar versin
bütünn kardeşlerin ılık nakli için tutması da büyük şans ınşlah kısa surede sağlığına kavuşurr
bende bu durumları bılırken şöyle babamı mıde deliinmesiyle hastaneye kaldırdığımızda sadece mıde amelıyatı oldu düzelcek derken
kanser teşhisi koydular kemoterepi fayyda etmedi son evresindeymiş malesef babamı kaybettik
şimdi annemle kalıyorum onu bırakıp gidemıyorum biyerlere sağlığı elhamdullah iyi ama manevi anlamda gönlum razı olmadığı için mesleğide heba etsemkuçuk şehirde, öncelık annem gelıyor hayatta
para iş mevki herşey kazanılırda aile sıcaklığı ve huzuru hiçbirşey yerini tutmuyor
cok uzuldum canim benim allah geride kalanlara saglik versin hepinizin mutlulugu huzuru bozulmasin babanda nur icinde yatsin guclusundur aile baglarin iyi cunku bizler buradayiz herzaman sorunlar paylasildukca azalir
aaaaa çarşamba benim yuppiiiiiperşembe sabah msjları sayıp yazsam olur mu bn perşembe 2 saat dersim var saat 10dan sonra evdeyim geç olur mu
kaptanım son msjlarıda sayardak 33 falan oluyor mesaj sayım
yine ben kapatıyorum forumu her tarafı derledim topladım bu gece bulaşıklarıda yıkadım sabah forumu kim açarsa yorulmasın diye ( bu kıyağımı unutmayın her zaman yıkamam bulaşıkları ayrıca neden elimizde yıkıyoruz bulaşıkları sevgili kaptanım hilalim ya şu foruma bir bulaşık makinesi mi alsak) neyse ben kaçar
Gunaydın herkeseeee
oluyor.
günaydın emine nasılsın aklımdaydın cuma hatta yazmıştımda oğlum sağolsun laptopun ekranını indirince gitti yazdıklarım...
rabbim abine şifa versin inş tez zamanda sağlığına kavuşur.... bizim cuma yada cumartesi günü yasiz günümüz var orada abinin sağlığı için yasin okuyup dua ettik allah kabul eder inş.... aile bağlarınızda süpermiş bende ailemi çooookkkkk özledim yaaaa
hafta sonu gezmekten giremedim yediklerimi yazip moralimi bozmucam cok fena kacirdum eski halim gibi yedim ama arkadaslari okuyunca uzuldum onemli olan saglik bugun ben sayiyorum merak etmeyin ooptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?