Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hepinize iyi geceler çok yorgunum gezme tozma üstüne misafir temizlik çok yoruldum
öööööööööfffff yarında pazartesi okul var

Pazartesi:tubish13
Salı:successfull
Çarş:az_uz_
Perş:melikea123
Cuma:lethem

aaaaa çarşamba benim yuppiiiii perşembe sabah msjları sayıp yazsam olur mu bn perşembe 2 saat dersim var saat 10dan sonra evdeyim geç olur mu
kaptanım son msjlarıda sayardak 33 falan oluyor mesaj sayım

yine ben kapatıyorum forumu her tarafı derledim topladım bu gece bulaşıklarıda yıkadım sabah forumu kim açarsa yorulmasın diye ( bu kıyağımı unutmayın her zaman yıkamam bulaşıkları ayrıca neden elimizde yıkıyoruz bulaşıkları sevgili kaptanım hilalim ya şu foruma bir bulaşık makinesi mi alsak) neyse ben kaçar

sona kalan donakalır:) ben en sona kaldım. bugün evde çok sıkıldım oğluşla ve attık kendimizi sokağa ve daha az önce girdik eve:) neyse menü vereyim bari:)

sabah
yulaf kepekli mantarlı pizza
yoğurt
yarım salatalık
3/4 domates

ara öğün
2 hurma
7 antep fıstığı
7 badem
1 ceviz
1 kuru erik
1 gün kurusu kayısı
2 bardak yeşil çay

ikindi vakti
1.5 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık zeytin yağlı bamya yemeği
4 yaprak marul, 1 domates, yarım salatalık
5 tane çilek

akşam
bir ufak kase kısır:26:
3-4 yudum köstebek pasta:26:
1 tane tuzlu bisküvi
3 bardak şekersiz siyah çay
1 fincan şekersiz türk kahvesi

spor
1 saat doğa yürüyüşü
10 dak pilates

su 3 litreye yakın.

hepinize iyi geceler canlar!!!

o fazla mesajların gece 00:00den sonra oldugu ıcın ben eklemedım lısteye.

O nasıl bır ara ogundur Yelız:))

Gunaydın herkeseeee
Allah'tan cok yazısmamıssınız hemen okudum bıttı.
Aman nasıl bır haftasonu gecırdım...tahmın edebılırsınız.
Menulerım cok zayıf sımdıden belırteyım.
Aslında aılecek sofralarda bulustuk yenıldı ıcıldı ama ben hem kızla hem servısle..ve daha cok lak lakla mesguldum.
Cekırdek aılemız 8 kısı. torunlar yengeler enısteler de dahıl olunca tahmın edebılıyorsunuzdur curcunayı..
Abım hastanede degıl (Esra sanırım sen soylemıstın 'bılırım bu durumları' dıye, hayırdır?)
Abım evde. o sebeple bulustuk
Enfeksıyon rıskınden korka korka gorduk.. (genelde karantınalı odasındaydı..moral oldu hakıkaten ona)
Bızım ıcın onemlı cunku salı gunu kardesım(donor) ılık verecek abıme.
Bız cok sevınmıstık, tum kardeslerın ılıklerı uyumlu cıkmıstı. Ama maalesef abımın vucudu dırenclı cıktı
ve kemoterapıye cvb vermedı. Sımdı (performansı hala yerınde ıken) hıc bır doktorun cesaret edemedıgı
bır program deneyecek doktorlar. Temızlenmemıs vucuda ılık verecekler.
Bu 'sen ya eve gıt yavas yavas olumu bekle ya da ılık naklıne onay ver ya %5 yenersın kanderı ya da daha hızlı olursun' demek
oluyor.
Bu sebeple karar vermesınde yardımcı olmaya calıstık (bız de bılemıyoruz ya..neyse)
Zor hakıkaten zor ama ben cok umutluyum... hıc ınanmıyorum olumsuz bır durum olacagına.
Rabbım yardımcısı olsun ınsaellah.

cumartesı
sabah-ruseym+nesfıt+kuruuzum+sut
ogle-bır kase cacık
Gun ıcınde kahve ve cay ıctım..
Ya aksamına hıcbısey yememısım...
su-2.4lt
spor-kurek 45dk

pazar
sabah-bır tam yumurta, cay, portakalsuyu, 3zeytın, 3kup kasarpeynırı, salatalık.
ogle-yok
aksam-sut+nesfıt+uzum
su-2lt
spor-100dk kurek

Ay cok zayıf olmus menuler..
bugun normal tartıldım da, yarın mutlaka ayrıntılı tartılayım..kımbılır yagsızkutle agırlıgım nereye dustu.

yoğun ama aileyle biikte geçirilen bir hafta sonunda rabbim ağbine şifalar versin
bütünn kardeşlerin ılık nakli için tutması da büyük şans ınşlah kısa surede sağlığına kavuşurr

bende bu durumları bılırken şöyle babamı mıde deliinmesiyle hastaneye kaldırdığımızda sadece mıde amelıyatı oldu düzelcek derken
kanser teşhisi koydular kemoterepi fayyda etmedi son evresindeymiş malesef babamı kaybettik
şimdi annemle kalıyorum onu bırakıp gidemıyorum biyerlere sağlığı elhamdullah iyi ama manevi anlamda gönlum razı olmadığı için mesleğide heba etsemkuçuk şehirde, öncelık annem gelıyor hayatta

aile hayata en önemlisi vazgeçilmezi ınsanın
para iş mevki herşey kazanılırda aile sıcaklığı ve huzuru hiçbirşey yerini tutmuyor
dilerimki ailemizle birlikte sağlıkla ve kenetlenerek geçer hepimiz içn

günaydın emine nasılsın aklımdaydın cuma hatta yazmıştımda oğlum sağolsun laptopun ekranını indirince gitti yazdıklarım...
rabbim abine şifa versin inş tez zamanda sağlığına kavuşur.... bizim cuma yada cumartesi günü yasiz günümüz var orada abinin sağlığı için yasin okuyup dua ettik allah kabul eder inş.... aile bağlarınızda süpermiş bende ailemi çooookkkkk özledim yaaaa

günaydın kızlar bu sabah erkenciyim sabah kahvaltısını yaptım birazdan okula gideceğim herkese güzel günler

Aa Cok uzuldum, basın sagolsun Esra.
Aynen soyledıgın gıbı..aıle bambaska bırsey.
O kadar konustuk o kadar gulduk kı...
Bız aılecek zor bır araya gelıyoruz (eksıksız)
Bırkacı Hollanda'da olunca ozellıkle.
Ama bır araya geldıgımızde curcunadan ne oldugumuzu sasırıryoruz.
Esım aılemle ılkkez tanıstıgında 4gun hasta yatmıstı hehehhe o kadar beynı yorulmustu.
Haftasonu da aynı sekılde bır aradaydık.
Tek fark hepımız maskelıydık..
Allah hastalara sıfa versın aılelerıne de guc.

:)) cok sagol Zeynep Allah razı olsun.
Neredeler sızınkıler?

gunaydin kizlar eminecim tekrar acil sifalar abine insallah hersey duzelir eski huzurunuz gelir ailenizin bol bol dua etmek lazim dualarim sizin icin

cok uzuldum canim benim allah geride kalanlara saglik versin hepinizin mutlulugu huzuru bozulmasin babanda nur icinde yatsin guclusundur aile baglarin iyi cunku bizler buradayiz herzaman sorunlar paylasildukca azalir

hafta sonu gezmekten giremedim yediklerimi yazip moralimi bozmucam cok fena kacirdum eski halim gibi yedim ama arkadaslari okuyunca uzuldum onemli olan saglik bugun ben sayiyorum merak etmeyin ooptum

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr

Emine çok geçmiş olsun haftasonu giremedim nete yeni okuyorum yazdıklarını.
Çok güzel bir haftasonu geçirmişsiniz.
Umarım ilik nakli işe yarar bende dua edicem sizin için. Ne güzel abinin de morali yerine gelmiş hep beraber olunca.

Ben hiç uykumu alamadım uyukluyorum ofiste. Daha kahvaltıda etmedim :26:

aaaaa çarşamba benim yuppiiiii perşembe sabah msjları sayıp yazsam olur mu bn perşembe 2 saat dersim var saat 10dan sonra evdeyim geç olur mu
kaptanım son msjlarıda sayardak 33 falan oluyor mesaj sayım

Olur zeyno okonuya da bi el atarız dicem de amma üşengeç çıktınız iki bulaşık çok gelir oldu arkadaş yaaa
Geç olmaz canım o gün sayma nedenimiz bi sonraki güne kalırsa karışır, daha zor olur, istediğin saatte say yani sıkıntı değil, benm için önemli olan haftasonuna kadar elimde sizden gelen 5 adet liste olması

Çok zor bir zaman olmalı ancak birbirine kenetlenmiş bir aileden daha çok bu acıları azaltacak bir şey olamaz heralde...
Allah yardımcınız olsun, umut her zaman var bence de abin böyle güzel bir aileyi bırakamaz.

Esracım benim okuyunca bi hoş oldum, Allah rahmet eylesin, annen şu an senin için ne kadar fazla kıymetlidir, hangimizinki değerli değil ki gerçi, aile bambaşka bi şey bambaşka...

Allah kabul etsin.

hafta sonu gezmekten giremedim yediklerimi yazip moralimi bozmucam cok fena kacirdum eski halim gibi yedim ama arkadaslari okuyunca uzuldum onemli olan saglik bugun ben sayiyorum merak etmeyin ooptum

Evett haftasonu hiç giremedin bugün say bakalım mesajları gezgiç hem de çok yemişin ah ahh..gerçi ben de yedim ama deli de spor yaptım uamrım en azından + lamamışımdır çünkü bu hafta kararlıyım - olcam bayaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…