Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

FULISSSSSS. KOCAMAN TEBRIKLERRRRRRRMUDURLUGU 10 KISI ISTER 1 KISI ALIRRRR. Allah hep boyle guzel seylerle yuzunu guldursun canim.

mayısta belli olacak 20 gün falan var:S heyecanla bekliyoruz canım:)

Biz de tayin istedik. Mayisin ilk haftasi belli olacakmis. Heyecanla bekliyoruz. Umarim mutlu olacagimiz sehirlere gideriz.

Maklubeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Lise yıllarım maklube ile geçti kaldığım yurttan dolayı hehe. Ama gerçekten acayip bir lezzet.
Şimdiden afiyet olsun
yaa ben maklubeyi bilmiyorum desembirazdan internetten tarifini bulucam. cok merk ettim. yarin da yaparim.

Ben senın gıbı gıyılecegı zaman utuluyordum (ben utulu camasırı dolapta tutsam da gıyecegım gun tekrar uzerınden gecerım.
E mantıksız olunca utuler asarım gıyecegım zaman utulerdım.
Elektrık faturası 179-185 arası gelır bana.
Hıc uzerıne dusmedım.
Ikı ay kadar once bana dank ettı "ya bu ne ya" dedım
Eskıden ıkı tane fatura varmıs sımdı yok o faturası bu faturası..
Kısın 1000ın altında fatura odemıyoruz.
Kı bız dogalgaza 100tlden fazla odemeyız (sıcaga alerjım var kızım da sevmez oyle yuksek derceelerde yanmaz petekler)
...bu ne ya dedım ve
O ay utuyu toplu yaptım 55tl dusuk geldı.
Fırını az kullandım --ama fırından cok da tasarruf edemem, pratık yemekelrım hep fırınlık--:))

Pek evde yapayım yıyeyım tarzı bı yemek degıl:))
genelde kalabalıga goreçç
Ya da benım gıbı 5kısılık yemek yıyen bırı varsa sofranda 2kısı de olabılır hehehee

Ceyda anlamadım neyden bahsettın kımden bahsettın hayrola?

slm kızlar
nasılsınız bakalım
sabah temizlik yaptım 2 gibi uykum gelir gibi oldu tam girecem guruba aras bey ben 10 istedi onu izledi pcden
temizlik yemek derken akşam ettik bugünde
nasılsınız..?

Ev hanimligi agir iscilikmis yahu. Calistigim zamanlarda evim daha derli topluydu benim. simdi her an topluyorum ama arkami donunce hemen dagiliveriyor. ev isleri suya yazi yazmak gibi birsey bence. ben kizima kota koydum gunde 2 saatten fazla tv izletmiyorum. PCye de hic yaklastirmiyorum. zaten omru bunun basinda gecicek bari simdi uzak dursun diyorum.

hadı bı bakın gel:))
Hosgell ama
hemen cıkma.. gırıp gırıp cıkıyorsun.

adam akilli sohbetlerinize denk gelemiyorum icim gidiyor yahu. Ama bu gun tadini cikaricammmm

ilteber benim oğlumun adı fatoş ablacım:) oğluma hiç izletmedim daha demek istemiştim:) cartoon sadece şirinler ve garfield için açılıyor bitince kapatılıyor, genelde ve luli izliyoruz:)

ben cartonn'un cocuk psikolojisini bozdugunu dusunuyorum. dedigin gibi trt çocuk, yumurcak ve minika cocuk izletiyorum. ama saat sinirlamasiyla.

mrhb kızlar nasılsınız ben hastayım hem de çok kötü sabah okula gittim 1. ders bitmeden geri eve geldim misafirim de vardı çok yoruldum her tarafım ağrıyor geçmişi okumadım msjları sayarken okuyacağım herkese iyi akşamlar

aynen ben de çalışırken hep derli toplu temiz evim vardı, çocuk olunca ve evde kalınca epim hep dağınık ve her an pisleniyor. mesela dün misafirlerden önce halıyı sildim, akşam çocuklar çay döktü gene kirlendi halım. aman napayım ben de işte haftada 1 derin temizlik yapıyorum, sonra üstten alıyorum hep, eğer misafir haber verirse ekstradan dip bucak giriyorum gerekirse.

elektrik faturasına gelince, burda öle bi sorun yok ama türkiyeye gelince ben de mecburen toplu ütü yapıcam:)zaten haftada 1günüm olur, o gün hem temizlik hem ütü hem de ne lazımsa yaparım, geri kalan günler gündüz iş akşam da anca yemek ve bulaşık:)

geçmiş olsun canım, ben de bugün dökülüyorum. hem regl ağrısı hem yorgunluk, hepsi bi arada

Ben de yemekleri firinda yapmaya calisirim. hem yagsiz hem hafif hem daha lezzetli oluyor diye. Ankarada akilli sayac diye bir uygulama var. aksam 10 dan sonra kullandigin elektrik cok ucuza, oglene kadar kullandigin orta maliyete, aksam 5 ile 10 arasi ise cok tuzluya mal olacak sekilde ayarlanmis.ben genelde aksam 10 dan sonra yapiyom islerimi ama o da zor oluyor.

Pek evde yapayım yıyeyım tarzı bı yemek degıl:))
genelde kalabalıga goreçç
Ya da benım gıbı 5kısılık yemek yıyen bırı varsa sofranda 2kısı de olabılır hehehee

Esimin istahi yerindedir masllah 4/5 kisilik yiyebilir :)ama ben yine riske atmayim, misafir geldiginde yapayim bari.

Ceyda anlamadım neyden bahsettın kımden bahsettın hayrola?

hayir diyelim hayir olsun canim. Beyindeki tumor ismi her ne kadar kotu gelse de sonucta kotu huylu degil ve kuculebiliyormus. bir de bence oylebirsey yok. olsa hissederdim diyorum ama tedbiri elden birakmamak lazim.

kizimin uyku vakti geldi. Azicik onunla oynayip, onu uyutup sonra da spor yapicam. yarin sabah yine erkenden hastane yolcusuyum tahlilleri tekrarlatmak icin. Aksam gelirim yaniniza. Kalin saglicakla, opuldunuz......

Bızım kanalımız lulı.
Ama kızım pek tv meraklısı degıl.
Ben okuyorsam masal dınlemez, zaten hıc beceremıyorum yaaa. anlıyor demek.
Inanılmaz masal dınler.
SEslı kıtap alıyoruz saatlerce dınler basa sarar yıne dınler.
Tv sevmemesının sebebı hıc durmuyor olusu.
Henuz bırkac snden fazla otururken onu kımse gormedı.
Anneme dert oldu bazen ugrasıyor bıseylerle oyalıyor ama o ayakta oynuyor:)))
Yıne yapıyor ama herseyı ayakta.
Yaramaz degıl, oyle seslı hareketlılerden degıl.
Babam gıb.. geldıgını de gıttıgını de hıssetmıyorsun.
Bazen uzerıne dusuyoruz:))
Bırden arkamızda bıtıyor..
Yer onu annesı yaw....

Esım gelır bırazdan bana sımdılık musade..

Açlıktan midem yanıyor yaaa. Umarım güzel yemekler beni bekliyordur. Güzel ama kalorisiz mümkünse.
Ozaman herkese benden 1 bardak su

Bugün bayaaa su içtimm

benim gibi ev hanımı olan var mı iş bitmiyo kızlar ya sinir oluyoruum sırada 1 sepet ütü var biri gelip hayrına yapsın..

Ben yokum yapmama yapmam banane yapmam bana bulaşık verin ya ben bi bulaşık yıkayım

Ayyy yani geçti sonra di miiiiiii
Valla ben de geçecek diye katlanıyorum bu kavgalara yoksa çekilmez ceydacım, biz de geceleri konuşuruz genelde, işten güçten anca vakit buluyo insan...inşallah biz de ilerde gülerek anarızz

Valla geçmiş gözünüzden kaçıyor,kaçtır oruyorum.. sonra bana tripleniyonuz anacım
Ama gelelim gerçek konuya, geçmiş olsun ceydacım, bence de kötü bi duurm yok benm de içime doğdu ama yine de tedbrini elden bırakma dediğin gibi, kendine çok dikkat et ve cici bak tahlil sonuçlarını bekliyorum hadi bakalım..
Kızın da iyi olmuş sevindim şekerim bozma moralini çocuktur hasta olup olup iyileşcek tabi napsınnn

Geçmiş olsunnn grup dökülüyo bu ara dökülüyoooo...kendinize iiyiii bakınn kızlarrr
[/B]

Sabah:
1.00 x 1 Kase (200gr) Kırmızı Mercimek Çorbası (108 kcal)108 kcal
1.00 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal)65 kcal
0.50 x 1 Dilim Ekmek (Çok Tahıllı) (65 kcal)33 kcal
2.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Çay (Şekersiz) (3 kcal)6 kcal

Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal)332 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal)166 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Cacık (131 kcal)131 kcal
0.25 x 1 Porsiyon Pazı Sarması (196 kcal)49 kcal

Akşam:
1.00 x 1 Porsiyon Karışık Salata (123 kcal)123 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Kıymalı Patates (250 kcal)250 kcal

Yatmadan:
1.00 x 1 Bardak (240ml) Süt (Yarım Yağlı) (115 kcal)115 kcal
Alınan Kalori Toplamı1378 kcal

YaktığınızKalori Miktarı
10.00 x 1 Dakika Mekik Çekmek (Yüksek Tempo) (10 kcal)100 kcal
1.00 x 1 Saat Yürümek / Yürüyüş Yapmak (Yüksek Tempo) (300 kcal)300 kcal
Yakılan Kalori Toplamı600 kcal

Su:+ 2,5 lt
Spor:+

Sevdiceğimle konuşmaya gidiyorum, ona da söyledim bugün kararlıyım seni gelene kadar çekecem dedim, bi an korktu yavrum ee sonraaaa nolcak ??? Sonra böyle kavga etmicez bi zahmet bana kraliçe gibi davran dedim

1 SON SU +, SPOR 1 SAAT AEROBIK. Menümde sabah 50gram labne, 1 simit, arada 2 meyve, oglen sebzeli köfte, mercimek corbasi, 2 dilim ekmek, arada 2 meyve, yarm cay bardagi pekmez, aksam yemeginde 60gram balik,yogurt, 3 ceviz, arada 1meyve vardi. Fuliascim coookktebrik ederim seni. Fatoşum napiosun? ben spora tam gaz devam ediyorum. para verince insan yapmamazlik etmiyor:).

swlm kızlar anca gelebildim misafir çoluk çocuk çok yorgunum yazıp kaçayım yarın tek tek okurum
sabah 1 dilim ekmek 2 domates peynir zeytin
öğlen ev poğaçası 2 tane
akşam çok az t aze fasülye 1 dilim yaş pasta aralarım pek olmadı
suyum +
sporum +(55 dakika yürüyüş)

ne kadar çok muhabbet etmişsiniz yazacak çok şeyim vardı amma saymaktan yazamadım

menü çok karışık
sabah
4 dilim ekmek
1 tane yağda yumurta
1 adet domates
1 kk kadar peynir
2 adet yeşil zeytin

öğle
kısır
halleyli pasta (1 dilim) dayanamadım sütüm çekmesin diye
1 tane sigara böreği

akşam
azcık kısır

su 2.5 lt
spor - (hastayım ve yorgunum diye ) ( ilk eksim çok kötüyüm )

kaptanım yarın 12.ye kadar inş listeyi hazırlarım aslında hazır şu an ama bi kaç kişi bildirmedi yarına kalabilir

kızlar kusura bakmayın gözümden kaçmış olabilir tekrar hatırlatırsanız sevinirim

yliss menünü gördüm su ve spor gözümden kaçmış olabilir tekrar paylaşırsan sevinirim
concept canım sen su spor menü daha paylaşmadın değil mi
melike123 canım sen de paylaşmadın daha
deugma canım menünü ve suyunu hatırlıyorum ama sporu gözden kaçırmış olabilirim hatırlatırsan sevinirim
fulias sporuna artı koymayı düşünüyorum sonuçta 45 dk yürüyüş tabi kaptanımızda sorun yok derse

kızlar eğer yanlışım varsa kusura bakmayın tekrardan iyi gceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…