mayısta belli olacak 20 gün falan var:S heyecanla bekliyoruz canım:)
yaa ben maklubeyi bilmiyorum desemMaklubeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Lise yıllarım maklube ile geçti kaldığım yurttan dolayı hehe. Ama gerçekten acayip bir lezzet.
Şimdiden afiyet olsun
ben varım fatoş abla, ütüye gelmem ama ütü bana sürekli gelir, ben de çamaşırı sererim sonra kalır kalır kalır, toplanır, dolaba girer, giyileceği zaman ütülenir:) napayım öle saatlerce ütü sevmem ben yapamıyorum
FULISSSSSS. KOCAMAN TEBRIKLERRRRRRRMUDURLUGU 10 KISI ISTER 1 KISI ALIRRRR. Allah hep boyle guzel seylerle yuzunu guldursun canim.
Biz de tayin istedik. Mayisin ilk haftasi belli olacakmis. Heyecanla bekliyoruz. Umarim mutlu olacagimiz sehirlere gideriz.
yaa ben maklubeyi bilmiyorum desembirazdan internetten tarifini bulucam. cok merk ettim. yarin da yaparim.
harika yaaa. bak iste kucuk yerlerin de samimiyeti guzel oluyor. bazi ortamlarinda dedikodu riski fazla olsa da genel olarak insana enerji veren, insanin havasini degistiren sohbetler yaratiliyor. yalniz ben oyle ortamlarda bogazimi tutamiyorum. verdigim kilolari da hoop geri aliyorum. umarim sen benim gibi suyunu cikartmazsin.
ohhhh super valla. iyi gunlerde kullan saclarini. ben de sevmem saatlerce kuaforde kalmayi ama ne yaparsin guzellesmek ugruna katlaniliyor. ben en son 4 sene once boyattim saclarimi. boyattim boyatmasina ama sonrasinda hepsi dokuldu. megerse saclarimi yakmislaro zamandan beri boyatmiyorum. kesinlikle tanidigin ve guvendigin kuaforunden sasmiycan yoksa sonu benim gibi husran oluyor.
saol canim ilgilendigin icin :) Beyinde iyi huylu kitle olmasindan supheleniyor doktor. hipofiz bezinin orda. cok vahim birsey degil ama neden olsun? bir de gerekli tetkikler istediler. esim onun icin gitmedi ise beni hast. goturdu falan. ama tahlilleri yanlis yaptilar, sonrasinda da onemli bir MR icin taa hazirana gun verdiler.....gibi gibi sinir bozucu durumlar. ustune bir de kizim ateslendi, halsizligi, huysuzlugu, istahsizligi , cocukta atesten cok korkarim.....falan derken biraz sinirlerim bozuldu. ama simdi iyiyim. kizimin atesi dustu. o bana enerji veriyor.
slm kızlar
nasılsınız bakalım
sabah temizlik yaptım 2 gibi uykum gelir gibi oldu tam girecem guruba aras bey ben 10 istedi onu izledi pcden
temizlik yemek derken akşam ettik bugünde
nasılsınız..?
hadı bı bakın gel:))
Hosgell ama
hemen cıkma.. gırıp gırıp cıkıyorsun.
ilteber benim oğlumun adı fatoş ablacım:) oğluma hiç izletmedim daha demek istemiştim:) cartoon sadece şirinler ve garfield için açılıyor bitince kapatılıyor, genelde ve luli izliyoruz:)
Ev hanimligi agir iscilikmis yahu. Calistigim zamanlarda evim daha derli topluydu benim. simdi her an topluyorum ama arkami donunce hemen dagiliveriyor. ev isleri suya yazi yazmak gibi birsey bence. ben kizima kota koydum gunde 2 saatten fazla tv izletmiyorum. PCye de hic yaklastirmiyorum. zaten omru bunun basinda gecicek bari simdi uzak dursun diyorum.
adam akilli sohbetlerinize denk gelemiyorum icim gidiyor yahu. Ama bu gun tadini cikaricammmm
ben cartonn'un cocuk psikolojisini bozdugunu dusunuyorum. dedigin gibi trt çocuk, yumurcak ve minika cocuk izletiyorum. ama saat sinirlamasiyla.
mrhb kızlar nasılsınız ben hastayım hem de çok kötü sabah okula gittim 1. ders bitmeden geri eve geldim misafirim de vardı çok yoruldum her tarafım ağrıyor geçmişi okumadım msjları sayarken okuyacağım herkese iyi akşamlar
Ben senın gıbı gıyılecegı zaman utuluyordum (ben utulu camasırı dolapta tutsam da gıyecegım gun tekrar uzerınden gecerım.
E mantıksız olunca utuler asarım gıyecegım zaman utulerdım.
Elektrık faturası 179-185 arası gelır bana.
Hıc uzerıne dusmedım.
Ikı ay kadar once bana dank ettı "ya bu ne ya" dedım
Eskıden ıkı tane fatura varmıs sımdı yok o faturası bu faturası..
Kısın 1000ın altında fatura odemıyoruz.
Kı bız dogalgaza 100tlden fazla odemeyız (sıcaga alerjım var kızım da sevmez oyle yuksek derceelerde yanmaz petekler)
...bu ne ya dedım ve
O ay utuyu toplu yaptım 55tl dusuk geldı.
Fırını az kullandım --ama fırından cok da tasarruf edemem, pratık yemekelrım hep fırınlık--:))
Pek evde yapayım yıyeyım tarzı bı yemek degıl:))
genelde kalabalıga goreçç
Ya da benım gıbı 5kısılık yemek yıyen bırı varsa sofranda 2kısı de olabılır hehehee
Ceyda anlamadım neyden bahsettın kımden bahsettın hayrola?
Açlıktan midem yanıyor yaaa. Umarım güzel yemekler beni bekliyordur. Güzel ama kalorisiz mümkünse.
Ozaman herkese benden 1 bardak su
benim gibi ev hanımı olan var mı iş bitmiyo kızlar ya sinir oluyoruum sırada 1 sepet ütü var biri gelip hayrına yapsın..
biz de cikarken esimle farkli sehirlerdeydik, ozamanlar gece ucretsiz konusma hakkimiz vardi. gece 02:00de kurardim saatimi sabahin 5'i,6'sina kadar konusurduk. ilk 2 saat super konusur sonra da kavga etmeye baslardik:) konuscak bir sey bulamayinca sarardik birbirimize. simdi kahkahalarla aniyoruz o gunleri. hey gidi gunler hey!
saol canim ilgilendigin icin :) Beyinde iyi huylu kitle olmasindan supheleniyor doktor. hipofiz bezinin orda. cok vahim birsey degil ama neden olsun? bir de gerekli tetkikler istediler. esim onun icin gitmedi ise beni hast. goturdu falan. ama tahlilleri yanlis yaptilar, sonrasinda da onemli bir MR icin taa hazirana gun verdiler.....gibi gibi sinir bozucu durumlar. ustune bir de kizim ateslendi, halsizligi, huysuzlugu, istahsizligi , cocukta atesten cok korkarim.....falan derken biraz sinirlerim bozuldu. ama simdi iyiyim. kizimin atesi dustu. o bana enerji veriyor.
mrhb kızlar nasılsınız ben hastayım hem de çok kötü sabah okula gittim 1. ders bitmeden geri eve geldim misafirim de vardı çok yoruldum her tarafım ağrıyor geçmişi okumadım msjları sayarken okuyacağım herkese iyi akşamlar
geçmiş olsun canım, ben de bugün dökülüyorum. hem regl ağrısı hem yorgunluk, hepsi bi arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?