Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yliss senin de motiven çok düşmüş şu takımdan ayrılma işini bi kafanızdan çıkartın nolur. Yani ben kendi adıma konuşiyim ben bu sayfaya girip bişeyler paylaşınca bi sıkıntımı bile anlatınca kendimi rahatlamış hissediyorum o yüzden takımdan çıkmak aklımdan bile geçmiyor. Evet diyet yapmak herşeye dikkat etmek zor geliyor ama sonunu düşününce de insan mutlu oluyor. Tabi bilemem artık diyet yapmak istemiyor olabilirsin o ayrı ama gerçekten istemiyor musun? Niye utanıyorsun ki yediklerini yazarken kimse kimseye kötü birşey söylemez ki. Zatede herkes kilo vermek için birbirine yardımcı olmak istediğinden sadece uyarırlar niye çok yedin niye hamur yedin niye dikkat etmiyorsun diye. Çünkü amaç birbirimizin desteği ile zayıflamak. Bide birbirimizede bağlandık burda kimsenin gitmesini istemiyorum açıkçası.

aaa senin bu mesajını görmeden yazdım ben az önceki mesajımı.
İzin olabilir evet. İzin iyi bile olabilir

Ya yorun beni gene sizden bıktığımdan değil de..duygularım Zaferin üstünde o kadar yoğunlaştı ki şu sıra..zor geldi sadece

kilo verme yok bu hafta tatlilari goturdum ne desen haklisin baskan olarak seni oneriyorum yada fulyayi

Siz bilirsinizzz oylayalım bence fuliş kaptan concept yardımcı olabilir, malum concept yeni..öğrenmiş olur hem..kendisi de belirtmiş bilmem bu işleri diye ama öğreniliyor merak etme ben de yardımcı olurum zaten, ayrıca elimdeki listeleri de vericem ordan devam, çok güzel listeledim ben her şeyi

Sağol canım benimmm..ama gruptan ayrılmıyorum sorumluluktan kaçıyorum şimdilik ondan yoruldum sadece..

Günaydınn fuliş aynen dediğin gibii..çok yoğun duygular hem dee bence kaptan sen concept yardımcı olabilir..ben de elimden geleni yaparım zaten

Kesınlıkle katılıyorum Fulya.
Bırakma Yelız ya.
Ne olduysa burdayken de halledebılırsın.
Hem daha kolay halledersın.
Burada olman belkı hayatında cok kucuk bır ayrıntı ama o erteledıklerını hallederken "takımı da bıraktım" hep kafanda olacak.
Cok vaktını almaz burada olman.

Ben buradayım...ılk yıkama ve son utu ısı basındayım...
Ya gecen gun tum dolabı yıkayıp-utulemedım mı ben!!!

Yelizcimmmm izin olabilir bence de madem o kadar bunaldın özleyince geri dönmek üzere izin yazılır sana...
Canım benim yaa oğluşuna da çok kafan takılıyo belli ki..
Ama diyeti kendine sıkıntı yapma gerçekten de..aksine burda insan kafa dağıtabiliyor, bazen bana da her şey yük gelse de kopmayı denedim o hiç güzel olmuyor, izinde bile özlemiştim burayı
Ama izne ayrıl kendine ve oğluşuna zaman ayır hemen toparlan inşallah

Kaptanlığa benide layık gördüğünüz için tenk yuüü
Fakat ben söyliyim hilal gibi kaptan olabilceğimi zannetmiyorum. Görevleri yaparım listeleri düzenlerim cuma sonuçlarını yayınlarım ama hilal gibi ültimatomlar verebilecek bir yapım yok malesef. yine de yaparım tabi takım boşta kalmaz yani. Ama Eminenin fikirlerini çok beğeniyorum onun sert çıkışları yapma yeme o olmaz demeleri falan tam liderlik özellikleri bu takım için.
Yani Eğer ben kaptan olacaksam birinin de takımı motive etmesi yeri gelince kızıştırması lazım.
Hilalin kaptanlığı zaten benim için en iyi örnek ama merak etme seni zorlamıycam bu sefer çünkü durumunu çok iyi anlıyorum.
En kötü ihtimalle rolleri değiştirelim ben kaptan sen yardımcı. Ne dersin. Grubun azarlama mekanizması da Emine

ayrılmada soruları hep beraberde hallederiz inşallah :)

Fulişim yardımcı da olmayım..yani anlatmak istediğim şu aslında ultimatomlar verip kafaya takmaman daha iyi olabilir, ben bi işe ellerimi sıvayınca istediğim kurallara uyulmayınca cidden çok sinirlerim bozuluyo ve üzülüyorum..ama kimseye kıyamıyorum da hem de çok yüklenemiyorum da çünkü sonuçta herkes kendi için burda..benim için değil.
Yani ben yardımcılık bile istemiyorum, bu sorumluluk bana şu an bi yük gerçekten. Ben hala sen kaptan ve concept yardımcı fikrinden yanayım.
Bana yorumlarınız için de teşekkür ederim ayrıca evet kaptan sen olmalısın

Son düzenleme:
anlayış ve desteğiniz için teşekkürler canlarım. yarınki tartıya da katılayım ve sonra izinli olayım yarından itibaren.

anlayış ve desteğiniz için teşekkürler canlarım. yarınki tartıya da katılayım ve sonra izinli olayım yarından itibaren.

Tamamdır yelizcim, kendine çok iyi bak, toparlancaz hemencik biliyorum ben...
Sadece benim süreç 2 ay kadar uzun, izne ayrılsam da geçmicek biliyorum o yüzden kendimi burda tutmanın yollarını arıyorum

Kaptan:fulias veee
kaptan yardımcısı:concept olsun olmasın diyenlerrr ???

Bence olsunn fuliş düzen yapar, emine azarlar fuliş yokken de emine idare eder, bizde yardım ederiz zaten

merhabalar son sayfadan okuduğum kadarıyla gurupta bazı karışıklıklar var ama bende yelizle şu dönemde aynı dertten muzdarip olduğum için izin isteyecektim..ama istemiyorum vazgeçtim ...yazacaktımm yeliz yazmış zaten benim yazacağım herşeyi.. 2 gündür yokum hastane araştırmalarına başladık ameliyat için yarın bir tanesine götüreceğim bakalım..hemde diyetisyen kontrolum var..bana bir akıl verin kızlar ameliyat dendi aklım gitti napçam nasıl olcak bilmiyorum ben oğlum ameliyattayken nasıl bekleyeceğim.

hilalaimm seni kaptanlıktan soğutan ben oldumm dimi nazlarım bıktırdı seni
sen neden çekildin bakım padişlıktan.

Fatoşş ben de sana mesaj atacaktım bugün..naptın diye...
Bekleyeceksin fatoşum bekleyeceksin, eğer ameliyat gerekliyse sonuç daha iyi olacaksa buna mecbursun, dua ederek bekleyeceksin, hiççç bi şey olmayacak arascıga, çok daha sağlıklı olcarak devam edecek hem de..daha iyi daha sağlıklı olmasını istemez misin???

Lütfen kendini toparla ki arasa destek ol biz de hep yanındayız

aslında bende kaç kez niyet ettim canım burdan olmazsa faceden mesaj yazayım sana diye oturamadım ki.. güçlüyüm ablam inan bana ama nazım buraya geçiyo içim boğazım düğümlüde olsa onun içinn güçlüyüm ki kendi benden dahada güçlü kıyamam kuzuma :2:
saol ablam allah razı olsun yanımda olduğunuzu biliyorum hissediyor zaten insan zaten sizde olmasanız ve kadınlar kulubundeki diğer arkadaşlarım bu gurbette hayat bana daha zor olurdu eminim..

Ya kocaman öpesim geldi hopp ahanda böyle
Erkek o bi keree şimdiden güçlü eminim ve o sana en büyük destek, her şey iyiye gitcek fatoş ablacımm inan bana, dua edecem aras içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…