- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
grubu bırakmak istemiyorum ama son günlerde yaşadığım bazı problemlerden ötürü normal hayatın gerektirdiklerini yapmakta bile zorlanabiliyorum. aslında gruba girişimin ilk haftasından sonra başlayan problemler kar topu gibi yuvarlana yuvarlana büyüdü ve ben altında kalmaktan korkmaya başladım. sorunlarla boğuşmaktansa yok saymaya çalıştım ve kafamı dağıtmak için gün gezme falan filan birşeyler yapmaya başladım ama o da sporuma tam engel oldu. kendimi çekip çeviremiyorum, halledemiyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. aslında sorun yemek falan da değil. ben kendimi kapana sıkışmış gibi hissediyorum. bir de oğlum hastalanınca herşey hepten sarpasardı. mesela bu sabah 5 te öksürerek uyandı ve çıkarttı ne varsa. sonra kucağımda uyumak istedi. yanından kalkınca ağladı. o da üzerime inanılmaz düştü hastalık yüzünden ekstra ekstra ekstra ilgi istiyor. benim biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var. şimdilik beni izne ayırın dönmek üzere. en az 2 hafta oluyormuş, eğer 2 haftada toparlarsam kendimi hemen dönerim.süresi 2 hafta diye kesin olmasın ama ben en kısa sürede dönmeye çalışacağım inş.
kalori saymıyorum zaten ama her yediğimde vicdan azabı hissediyorum. ben zaten öyle fazla fazla yiyen biri değilim. benim zaafım dondurma ve cipslerdi, onları da yemiyorum zaten buraya başlayalı. özlemedim, yemiyorum. yemekte problemim yok, hayatımda problem var. format atmam lazım, temizlik yapmam lazım hayatımda. bozulan ilişkilerden kurtarabileceklerimi kurtarıp gereksizleri silmem lazımgeç kalmışlıkları da telafi etmem lazım. strese girmeden yapmam lazım tüm bunları. biraz dinlenmem lazım
sana da gunaydın Tugba..
Herkese gunaydın.
Pekı Hılal nasıl ıstıyorsan oyle olsun.
Buralardaysan da bızı azarlamaya devam edecegıne emınım.
Her durumda senı yoracagız, korkma:))
Bahar sıze yorgunluk verıyor kızlar,anladım ben.
Enerjısı kadar yorgunlugu da var bu mevsımın.
Yeliz, sayma yedıklerını.
Yok kac kcal ımıs falan dusunme.
Ne yıyecegını de dusunme.
Porsıyon kucult.
Bu aralar mısafırlıge gıttın-geldın muhabbet degısıklık derken
dıyet sana uymadı tabı.
Ama bıraz esnek dusunursen dıyet kavramına takılmadan..farkına varmadan
halledersın.
Bu arada esnek dusunursen dedım, esnek ol demedım (altını cızeyım:))
kilo verme yok bu hafta tatlilari goturdum ne desen haklisin baskan olarak seni oneriyorum yada fulyayi
sporcu anneninsporcu çocuğu olur ilerde inşallah istediğin gibi yetiştirirsinde onu milli falan olursa olimpiyatlarda izlerizzzz :)
nasıl insanlık bu yaa allah sabır versin ne diyim zaten bütün emekler sizinmiş hiç bir şey yapamazlar 2 3 konser verirler sonra farklı bir şey olmayınca teklifte gelmez size yaranma çalışmaları başlarr
kaptanım sen gerçeken sıkıldıysan bırakmak istiyorsan kimse bir şey diyemez ama sen bu işi çok iyi yapıyordun bıraksanda arasıra gelirsin yine gruba özletme kendiniiii
Günaydın beybilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hilalim mesajını yine tam algılayamadım ilk başta. Sonra anladım ki sadece kaptanlığı bırakmak istiyormuşsun.
Yoğun duygu dolu günler yaşıyorsun bu sebepte yaptığın ekstra herşey sana ağır geliyor. Yine halk oylamasıyla birini seçeriz ozaman. Aktif olandan ziyade bu işi iyi yapabilcek biri lazım. Emine tam aradığımız insan olabilir.
grubu bırakmak istemiyorum ama son günlerde yaşadığım bazı problemlerden ötürü normal hayatın gerektirdiklerini yapmakta bile zorlanabiliyorum. aslında gruba girişimin ilk haftasından sonra başlayan problemler kar topu gibi yuvarlana yuvarlana büyüdü ve ben altında kalmaktan korkmaya başladım. sorunlarla boğuşmaktansa yok saymaya çalıştım ve kafamı dağıtmak için gün gezme falan filan birşeyler yapmaya başladım ama o da sporuma tam engel oldu. kendimi çekip çeviremiyorum, halledemiyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. aslında sorun yemek falan da değil. ben kendimi kapana sıkışmış gibi hissediyorum. bir de oğlum hastalanınca herşey hepten sarpasardı. mesela bu sabah 5 te öksürerek uyandı ve çıkarttı ne varsa. sonra kucağımda uyumak istedi. yanından kalkınca ağladı. o da üzerime inanılmaz düştü hastalık yüzünden ekstra ekstra ekstra ilgi istiyor. benim biraz kafa dinlemeye ihtiyacım var. şimdilik beni izne ayırın dönmek üzere. en az 2 hafta oluyormuş, eğer 2 haftada toparlarsam kendimi hemen dönerim.süresi 2 hafta diye kesin olmasın ama ben en kısa sürede dönmeye çalışacağım inş.
kalori saymıyorum zaten ama her yediğimde vicdan azabı hissediyorum. ben zaten öyle fazla fazla yiyen biri değilim. benim zaafım dondurma ve cipslerdi, onları da yemiyorum zaten buraya başlayalı. özlemedim, yemiyorum. yemekte problemim yok, hayatımda problem var. format atmam lazım, temizlik yapmam lazım hayatımda. bozulan ilişkilerden kurtarabileceklerimi kurtarıp gereksizleri silmem lazımgeç kalmışlıkları da telafi etmem lazım. strese girmeden yapmam lazım tüm bunları. biraz dinlenmem lazım
Ya yorun beni gene sizden bıktığımdan değil de..duygularım Zaferin üstünde o kadar yoğunlaştı ki şu sıra..zor geldi sadece
Siz bilirsinizzz oylayalım bence fuliş kaptan concept yardımcı olabilir, malum concept yeni..öğrenmiş olur hem..kendisi de belirtmiş bilmem bu işleri diye ama öğreniliyor merak etme ben de yardımcı olurum zaten, ayrıca elimdeki listeleri de vericem ordan devam, çok güzel listeledim ben her şeyi
Sağol canım benimmm..ama gruptan ayrılmıyorum sorumluluktan kaçıyorum şimdilikondan yoruldum sadece..
Günaydınn fuliş aynen dediğin gibii..çok yoğun duygular hem deebence kaptan sen concept yardımcı olabilir..ben de elimden geleni yaparım zaten
ayrılmada soruları hep beraberde hallederiz inşallah :)
anlayış ve desteğiniz için teşekkürler canlarım. yarınki tartıya da katılayım ve sonra izinli olayım yarından itibaren.
oylayınn biziii
merhabalar son sayfadan okuduğum kadarıyla gurupta bazı karışıklıklar var ama bende yelizle şu dönemde aynı dertten muzdarip olduğum için izin isteyecektim..ama istemiyorum vazgeçtim ...yazacaktımm yeliz yazmış zaten benim yazacağım herşeyi.. 2 gündür yokum hastane araştırmalarına başladık ameliyat için yarın bir tanesine götüreceğim bakalım..hemde diyetisyen kontrolum var..bana bir akıl verin kızlar ameliyat dendi aklım gitti napçam nasıl olcak bilmiyorum ben oğlum ameliyattayken nasıl bekleyeceğim.
Fatoşş ben de sana mesaj atacaktım bugün..naptın diye...
Bekleyeceksin fatoşum bekleyeceksin, eğer ameliyat gerekliyse sonuç daha iyi olacaksa buna mecbursun, dua ederek bekleyeceksin, hiççç bi şey olmayacak arascıga, çok daha sağlıklı olcarak devam edecek hem de..daha iyi daha sağlıklı olmasını istemez misin???
Lütfen kendini toparla ki arasa destek ol biz de hep yanındayız
aslında bende kaç kez niyet ettim canım burdan olmazsa faceden mesaj yazayım sana diye oturamadım ki.. güçlüyüm ablam inan bana ama nazım buraya geçiyo içim boğazım düğümlüde olsa onun içinn güçlüyüm ki kendi benden dahada güçlü kıyamam kuzuma :2:
saol ablam allah razı olsun yanımda olduğunuzu biliyorum hissediyor zaten insan zaten sizde olmasanız ve kadınlar kulubundeki diğer arkadaşlarım bu gurbette hayat bana daha zor olurdu eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?