- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ya kocaman öpesim geldi hopp ahanda böyle
Erkek o bi keree şimdiden güçlü eminim ve o sana en büyük destek, her şey iyiye gitcek fatoş ablacımm inan bana, dua edecem aras içinn
oy kurban olurum oda seni öpüyor teyzesi... güçlü tabi ARAS onun adı ... burda doğum gurubundaki arkadaşlarım var benim ARASA cep herkülü gurubumuzun abisi diyolardı..
allah razı olsun canım benim..
koşuşturmadan iyi kilo gitti benden süpriz yarını bekleyin..tartıda kendimde şaşırdımm verdiğim bu kilolar hala bana şaka gibi geliyor kızlar
Fuliş ben yazamadım demin özel mesaj atınca, özelden bana mail adresini yaz listeleri atayım sanahaftalık listeleri kaydetmiştim, bir de giriş etaplarını falan filan bakarsın..
Bu hafta pazar günü listeleri benden olsun
merhabalar son sayfadan okuduğum kadarıyla gurupta bazı karışıklıklar var ama bende yelizle şu dönemde aynı dertten muzdarip olduğum için izin isteyecektim..ama istemiyorum vazgeçtim ...yazacaktımm yeliz yazmış zaten benim yazacağım herşeyi.. 2 gündür yokum hastane araştırmalarına başladık ameliyat için yarın bir tanesine götüreceğim bakalım..hemde diyetisyen kontrolum var..bana bir akıl verin kızlar ameliyat dendi aklım gitti napçam nasıl olcak bilmiyorum ben oğlum ameliyattayken nasıl bekleyeceğim.
Kesınlıkle katılıyorum Fulya.
Bırakma Yelız ya.
Ne olduysa burdayken de halledebılırsın.
Hem daha kolay halledersın.
Burada olman belkı hayatında cok kucuk bır ayrıntı ama o erteledıklerını hallederken "takımı da bıraktım" hep kafanda olacak.
Cok vaktını almaz burada olman.
Ben buradayım...ılk yıkama ve son utu ısı basındayım...
Ya gecen gun tum dolabı yıkayıp-utulemedım mı ben!!!
merhabalar son sayfadan okuduğum kadarıyla gurupta bazı karışıklıklar var ama bende yelizle şu dönemde aynı dertten muzdarip olduğum için izin isteyecektim..ama istemiyorum vazgeçtim ...yazacaktımm yeliz yazmış zaten benim yazacağım herşeyi.. 2 gündür yokum hastane araştırmalarına başladık ameliyat için yarın bir tanesine götüreceğim bakalım..hemde diyetisyen kontrolum var..bana bir akıl verin kızlar ameliyat dendi aklım gitti napçam nasıl olcak bilmiyorum ben oğlum ameliyattayken nasıl bekleyeceğim.
Kızlar
Evde aç kalma, yemek yapma işini Özellikle yeliz ve emine sayesinde çözmüş bulunmaktayım. Herşeyi haftasonu pişirip buzluğa atıyorum 3 haftadır oh süper oluyor.
Arada kaynadı bu geçen haftalarda söylemeyi unutmuştum. Teşekkür ederiimmmmm
temelli bırakmıyorum eminecim, zaten istesem de bırakamam alıştım size. yine de gelirim ara ara yazarım. kilo bildirimi falan yaparım, durumum hakkında bilgi veririm:) azcık tamirat yapıp dönücem. tam kendi problemlerinden yakınmıştım sabah, öğlen annemle konuştuk ve hiç ummadığım insanların söylediği şeyler karşısında nutkum tutuldu. zaten bozuk olan moralim hepten bozuldu. ya nsan kendine yapılan haksızlığa falan gene katlanıyor da anne babasına edilen haksızlığa tahammül edemiyor. mümkün olsa o insanları parçalarım vallagaliba bi sınav dönemnden geçiyorum. bütün kalelerim kuşatılmış, muhtaç olduğum kudret damarlarımdaki asil kanda mevcut. sadece biraz yorgunum, dinlenip savaşıma devam edicem
Fatos, ben anlıyorum senı.
Aslında herkesın "cok guclu" dedıgı ama -ınsanogluyuz- mutlaka dayanacak bır yumusak karnı olan bırısın.
Sen de buraya dokuluyorsun...
En ıyısını yapıyorsun.
Aras'a sımdıden gecmısler olsun.
Amelıyattayken nasıl bekleyeceksın?!.. hakıkaten ben de muhtemelen aynı seyı dusunurdum, yerınde olsaydım.
Hılal, kabul kabul...Ben gırer gırer fırcalarım.
Hep yaptıgım sey ama sımdı yetkım de var:)
"Hılal'ın yetkısı adınaaaaa" derım.
Fatos brıncılık getırecek mısın bıze...Hadı bakalım ınsaellah.
temelli bırakmıyorum eminecim, zaten istesem de bırakamam alıştım size. yine de gelirim ara ara yazarım. kilo bildirimi falan yaparım, durumum hakkında bilgi veririm:) azcık tamirat yapıp dönücem. tam kendi problemlerinden yakınmıştım sabah, öğlen annemle konuştuk ve hiç ummadığım insanların söylediği şeyler karşısında nutkum tutuldu. zaten bozuk olan moralim hepten bozuldu. ya nsan kendine yapılan haksızlığa falan gene katlanıyor da anne babasına edilen haksızlığa tahammül edemiyor. mümkün olsa o insanları parçalarım vallagaliba bi sınav dönemnden geçiyorum. bütün kalelerim kuşatılmış, muhtaç olduğum kudret damarlarımdaki asil kanda mevcut. sadece biraz yorgunum, dinlenip savaşıma devam edicem
şoklardayım ya 2 gün yoktum neler olmuş kızlar ben kalp hastasıyım bu kadarı fazla geldi...
HİLAL canım hayırlısı olsun o kadar derdin arasında bi de biz üzdük seni kusura bakma canım...
kaptan ve yrdmcısı kim denirsr ben kabülüm ama emine bize çoook kızmasın
YELİZ canım biraz ara vermek sanada iyi gelir inş.. diyet meselesine çok odaklanma zaten adı bile beni ürkütür DİYET
FATOŞ canım zor bir durum ama herşey aras.ın sağlığı için inş çok kolay olacak aras sağlığına kavuşacak
bugün hepimiz darmadağın olmuşuz. zaten keyfim yoktu, sabah okuldayken okudum sizi, baktım hepimiz öyleyiz.
Yelizcim, arada bir durup dinlenmeye ihtiyaç duyuyoruz hepimiz. zaman aksın, arada bir, biz biraz dinlenelim. hep koşturmaca, hep koşturmaca; nereye kadar?
doğru diyosun, anne babanın önünde siper oluyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?