Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Fuliş ben yazamadım demin özel mesaj atınca, özelden bana mail adresini yaz listeleri atayım sana haftalık listeleri kaydetmiştim, bir de giriş etaplarını falan filan bakarsın..
Bu hafta pazar günü listeleri benden olsun

Ya kocaman öpesim geldi hopp ahanda böyle
Erkek o bi keree şimdiden güçlü eminim ve o sana en büyük destek, her şey iyiye gitcek fatoş ablacımm inan bana, dua edecem aras içinn

oy kurban olurum oda seni öpüyor teyzesi... güçlü tabi ARAS onun adı ... burda doğum gurubundaki arkadaşlarım var benim ARASA cep herkülü gurubumuzun abisi diyolardı..
allah razı olsun canım benim..

koşuşturmadan iyi kilo gitti benden süpriz yarını bekleyin..tartıda kendimde şaşırdımm verdiğim bu kilolar hala bana şaka gibi geliyor kızlar

minik kelebek yeni bir arkadaşımız mı? hoş geldin ...

Aras sıkılmış accık tepişelim oğluşumla:)

oy kurban olurum oda seni öpüyor teyzesi... güçlü tabi ARAS onun adı ... burda doğum gurubundaki arkadaşlarım var benim ARASA cep herkülü gurubumuzun abisi diyolardı..
allah razı olsun canım benim..

koşuşturmadan iyi kilo gitti benden süpriz yarını bekleyin..tartıda kendimde şaşırdımm verdiğim bu kilolar hala bana şaka gibi geliyor kızlar

Cep herkülü çok iyiymişşş

Vayy demek süprizz bayılırım süprüzleree çıtır oldun kız resmenn helal sana vallaaa..
izin istemiyon yani di mi şimdiii haa?? yok di mi her fırsatta gelip bizi arastan haberdar etcen hemm.. Aras ismi çok güzel bu aradaa ben de düşünecem bu ismi ilerisi için

yolladım bebişim.

Fatoş abla hoş geldin. Öncelikle geçmiş olsun Arasa. Ben neleri kaçırmısım ki acaba hiç bişeyden haberim yok yaa.

Fatos, ben anlıyorum senı.
Aslında herkesın "cok guclu" dedıgı ama -ınsanogluyuz- mutlaka dayanacak bır yumusak karnı olan bırısın.
Sen de buraya dokuluyorsun...
En ıyısını yapıyorsun.
Aras'a sımdıden gecmısler olsun.
Amelıyattayken nasıl bekleyeceksın?!.. hakıkaten ben de muhtemelen aynı seyı dusunurdum, yerınde olsaydım.

Hılal, kabul kabul...Ben gırer gırer fırcalarım.
Hep yaptıgım sey ama sımdı yetkım de var:)
"Hılal'ın yetkısı adınaaaaa" derım.

Fatos brıncılık getırecek mısın bıze...Hadı bakalım ınsaellah.

guclu ol canim ameliyat olmazsa daha kotu olabilir sen guclu bir annesin dualarimiz arasa hic korktugunu cocuga belli etme op

temelli bırakmıyorum eminecim, zaten istesem de bırakamam alıştım size. yine de gelirim ara ara yazarım. kilo bildirimi falan yaparım, durumum hakkında bilgi veririm:) azcık tamirat yapıp dönücem. tam kendi problemlerinden yakınmıştım sabah, öğlen annemle konuştuk ve hiç ummadığım insanların söylediği şeyler karşısında nutkum tutuldu. zaten bozuk olan moralim hepten bozuldu. ya nsan kendine yapılan haksızlığa falan gene katlanıyor da anne babasına edilen haksızlığa tahammül edemiyor. mümkün olsa o insanları parçalarım valla galiba bi sınav dönemnden geçiyorum. bütün kalelerim kuşatılmış, muhtaç olduğum kudret damarlarımdaki asil kanda mevcut. sadece biraz yorgunum, dinlenip savaşıma devam edicem

fatoş ablacımmm allah yardımcın olsun. al elini kuranı kerimi, aras ameliyata girince oku oku oku, hem içinden dua et hem oku. Rabbim çarcabuk gelip geçmesi için yardım etsin arasa da sana da. ameliyat günü kesinleşince söyle biz de dua edelim hep beraber. zaten ederz de, o gün daha çok ederiz:) sen de ayrılma boş bırakma hepten buraları, gerçi ben de tam bırakmam ara sıra girerim ama sen bari gitme:)

Kızlar kaptanınız konuşuyorrrr dikkatt.

Şaka şaka. Konuşmuyorum.

çay içiyorum ada çayı. forumun da dört bir köşesini dolaşıyorum. Kadın hastalıkları bölümüne gittim. korkup çıktım.
Benim bi doktora gitmem lazım ama testler tahliller falan üff yaaaaaaa

izne ayrılayım dedim ya bi iştahım kapandı sormayın, belki bugünkü olaylardandır. yarına kadar birşey yiyesim yok ve hatta çok uykum var, şimdi yatsam taaaa yarın kalksam

Kızlar
Evde aç kalma, yemek yapma işini Özellikle yeliz ve emine sayesinde çözmüş bulunmaktayım. Herşeyi haftasonu pişirip buzluğa atıyorum 3 haftadır oh süper oluyor.
Arada kaynadı bu geçen haftalarda söylemeyi unutmuştum. Teşekkür ederiimmmmm

Ne demek Fulya hanımmm Afıyet olsun.
Evdekı ımkanları kullanmıyoruz ıste:)

şoklardayım ya 2 gün yoktum neler olmuş kızlar ben kalp hastasıyım bu kadarı fazla geldi...
HİLAL canım hayırlısı olsun o kadar derdin arasında bi de biz üzdük seni kusura bakma canım...
kaptan ve yrdmcısı kim denirsr ben kabülüm ama emine bize çoook kızmasın
YELİZ canım biraz ara vermek sanada iyi gelir inş.. diyet meselesine çok odaklanma zaten adı bile beni ürkütür DİYET
FATOŞ canım zor bir durum ama herşey aras.ın sağlığı için inş çok kolay olacak aras sağlığına kavuşacak

bugün hepimiz darmadağın olmuşuz. zaten keyfim yoktu, sabah okuldayken okudum sizi, baktım hepimiz öyleyiz.
Yelizcim, arada bir durup dinlenmeye ihtiyaç duyuyoruz hepimiz. zaman aksın, arada bir, biz biraz dinlenelim . hep koşturmaca, hep koşturmaca; nereye kadar?
doğru diyosun, anne babanın önünde siper oluyor insan.

Kızlar ben artık çıkayım

Su:+
Spor : + spora gidiyorum şimdi 2 saate yakın kalıcam

Menü
Sabah
1 kase nesfit

Öğlen
3 dilim kaşarlı pide

Akşam
fasulye ve 1 tane dolma bitmedi hala napiyim

arada 1 bardak ada çayı içtim

Herkese iyi akşamlar

Yuru beee emineee arkandayim :))

Oyy gene mi uzmus kendini yelizciimiizzz..
Moralini topla hemen gel geri optum kocamannn telden yaziyom opucuk anca bu :*

Zeynoo ne ozru sadece ben fazla takintu yapiyorum kendime su an fazla geldi banaa...ama gruba devam

Sana ne olduuu ozlemciimmm..
Aynen bazen insan bi yere kadar diyo ama toparlaniriz hemencik eminimmm..

Bu arada fulis gruplarin paylasim alaninda kaptan ve yardimci degisikligi duyurusu yapip puskuute de ozel mesaj at karar defterini iyice ogren ve listelerimi de devrettime goreeee ben kactim pp :) saka kiz hep burda olcamm heheheh siyirdim bugn gene yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…