Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dünkü liste bende cicim. sabah 5'te evden çıkıp yeni girince odama, kaldı öyle. hazırlıycam şimdi. menün çok güzel.

ayy, kıyamam ya, çok geçmiş olsun. ben de önemli bişey olmasa, uğrardın diye düşünmüştüm. şimdi daha iyi olduğuna sevindim. tek miydi arabada??

ben sormuştum aöf mi diye, başarılar diliyorum şimdiden. bizde de aynı sınav havası varr

. çok güzelmiş ya, çok beğendim

tamamdır o zaman 1 ay sonra falan bakırköye gider bakarım şimdi 25 kız olcaz(kına gecesi gibi) okul kız meslek olunca hangimiz daha şık olcak yarışları oluyor

kız meslekse kendi abiyesini dikip gelen bile olur. ben görümcemin kınası için elbise dikmeye başladım şimdi . istediğim modelin boyları bana çok kısa geldi. bi eteğimimi kesip biçip elbiseye ilave edicem, umarım güzel bişey olurr . şu önü kısa, arkası uzun elbise var ya, onun beyazını dikiyorum. o model de çok güzel. ama senin vücut tipin, nasıl, tam bilmiorum. ona göre elbise seçmelisin bi de.

mesaj sayısı su spor menü
melikea 10 + - +

destina_88 2 + + +

concept 3 + + +

az_uz 7 + + +

degua 5 göremedim + (bizim sayfada değil ama karatay diyeti konusunda gördüm menünü)

kelebek.hill 10 + - +

fulias 1 + + +

fatoş0808 5 göremedimm...

Son düzenleme:
iyiyim Fatoş sen nasılsın aras nasıl bugün doktora gideceğiz demiştin ne oldu
hilalim artık öğren şekerim biz kavga etmeden duramıyoruz biz demeyeyim ben diyeyim ben söylenirim eşim susar bişey demez sonra bişey olmamış gibi konuşmaya devam eder bakti ki ben küsüm konuşmuyorum sarılır öper özür diler barışırız ayrıca memleketlere gidecez ya bizim kavga dönemi bAsladı
ben nette baktım süttüsüü falan da var anlamadım ben de güneş kremi alacağım ama kararsızım kullanıp kullanmamakıta bebiş emzirdiğim için biraz pimpirikliyim 9 ay ne el kremi nede yüz kremi kullanmadım hatta parfüm falan da
Sevilay çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın...
kızlar kızlar gelemmi

gel Fatoş gel diyeceğim ama çoooktan gitmişsin

sabah
8.30 200 ml süt
11.00 3 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 adet yağda yumurta
1 adet zeytin

öğle
1 tane nescafe

akşam
1 porsiyon mantı
spor 1 saat yürüyüş
su 3 lt daha da içerim

benim tanıdığım emineyse 5 dk.da evi tertemiz eder

:)) Sagol.
Evet ısı bıtırdıkten sonra ahhladım burada:)
Bu arada ben de uzunnnn sure parfum deo bı cok krem sampuan kullanmamıstım..
cok bulantılı bı hamılelık gecırdıgım ıcın ıyıce kesmıstım herseyı.

ben hamileliği hiç söylemiyorum doğğumdan sonra su an bile kararsızım güneş kremi konusunda zaten beyaz tenliyim güneşe hiç çıkamayanlardanım bu gidişle en esmer yılım olacak

ben takıldım kaldım ya, çıldırıcam, tratımı da yraın akşam tamir edecek eşim. o da bi dengesizz tartım yani .
concept sen bilirsin ya, şaşırtmak için bu vücudu n'apayım? veriorum azcık, onu da geri alıyorum. hep aynı yerlerde dolaşıyorum. ben de 3 yıl kaldım 64-65 arasında, şimdi hala takılıyım bu kiloda. yardım et banaa . canımı sıktı çok, bu durum. boşuna spor yapıomuşum gibi geliyor.

İste benım yapmaya calıstıgım seyı yapmalısın.
Yanı hafıf yemegı arttırıp (ama asla karbonhıdrat ıle degıl)
sonra dıyete devam etmek.
Arttırdıgın donem sporu da azalt..
Yanı sankı dıyetı bırakmıssın gıbı.
Sonra abanacaksın ama:)
Hayır yaptıgın hıcbırsey bosuna degıl, kılo vermeye basladıgında takozdan kurtulmus araba gıbı gıdecektır kılolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…