Kızlar dünkü liste yok ortalardaaaaa
Su:+
Spor:+
Menü
Sabah
peynirli yumurta
Öğlen
1 kase nesfit
Akşam
2 adet z. yağlı enginar
Ya umarım + çıkmam bu hafta bi garip vücudum şişmidir nedir.
Haydi herkese iyi akşamlar. Çok dağıtmayın ortalığı. çıkarken camları kapayın lütfen.şaka şaka dağıtın kırın dökün
teşekkürler fatoş ablacım teşşkürler melike ve fulya . evet daha iyi bir iki güne taburcu olacakmış hafif şeyler kaldı Allah tan.bende düzeldiği için geldim okula zaten yoksa gelmezdim heralde . diskalifiye olmadıysam devam edebilirim yyani d,mi fulya ?
kelebeeeeeeeeeeeeeem ayakkabını yesinler güle güle kullan beybi çok beğendim.
puma favorimdir taş gibi ayakkabı eskitmek zor oluyor.
Ay çok ara verdim derse geri dönüyorum. Ya ben lisede bu kadar ders çalışsaydım zaten uzay mühendisiydim şimdiye ya.
ne yapcaksam uzayda. dünya bitti uzaya el atardım.
Eki Görüntüle 700576
Yazmayan kalemleri.
Sayfası bitmiş defterleri.
Kulpu kırık fincanları.
‘Zayıflayınca giyerim’ kotunu.
... Son 5 aydır giymediğiniz kıyafetleri.
Arka balkona tıkıştırdığınız, bir gün yüzünü yenilerim pırıl pırıl olur dediğiniz o sandalyeyi.
Dibi kararmış tencereyi.
Taşındığınız hangi evden kaldığı, hangi kapıyı açtığı artık meçhul olan o anahtarları.
Sırf genç ve güzel çıkmışsınız diye yanınızda o hiç sevmediğiniz tiple poz verdiğiniz fotoğrafı.
Çekmecenin dibindeki müzik kasetlerini (kaset mi kaldı allah aşkına)
Atın.
Ohh bir ferahlayın bakalım. Tamam mı?
Şimdi ihtimalleri atın.
‘Olacaktı, son anda olmadı’ları atın, olmamış işte.
Takılıp kaldığınız o günü.
Düşünüp durduğunuz o lafı.
Atın.
Küstüğünüz için uzun zamandır görmediklerinizin aklınızda kalan son görüntüsünü.
Alındıklarınızın, gücendiklerinizin hiç umurunda olmayan o ‘olayı’
Atın.
O hiç beceremediğiniz yemeğin tarifini
Kestiğiniz eski gazete küpürünü
İçinizi kemiren o ukteyi
Atın.
Zamanı gelince yiyeceğiniz soğuk intikam yemeğini de dökün.
Soğuk yemeğin hiç tadı olmaz, dışarıdan bir döner söyleyin daha iyi.
Buzdolabının üzerindeki diyet listesini (faturaların altında duruyor)
Depodaki koşu bandını.
Atın.
Cevabı olmayan soruları
Kaçırdığınız fırsatları
Atıldığınız işleri
Beceremediğiniz ilişkileri
Kişisel gelişim kitaplarını
Atın.
Arkanızdan konuşanları.
Önünüzü kapayanları.
Alamadığınız terfiyi
Oturamadığınız evi
‘Şimdiki aklım olsa’ları
Aldığınız en kötü karneyi.
Hatta en iyi karneyi.
Çalışmayan saatleri.
İşe yaramayan fikirleri.
Kaçan trenleri.
Zamansız yaşlandıran dertleri.
‘O gün’ olanları.
Halının altına süpürdüklerinizi.
Dolabın dibine iteklediklerinizi.
Atın.
Bakın, ne güzel güneş çıktı.
tamamdır o zaman 1 ay sonra falan bakırköye gider bakarım şimdi 25 kız olcaz(kına gecesi gibi) okul kız meslek olunca hangimiz daha şık olcak yarışları oluyor
iyiyim Fatoş sen nasılsın aras nasıl bugün doktora gideceğiz demiştin ne olduoh eminniş gezilmişş sefan olsun cnaım
hilalim ayakkabın hayırlı olsun canım ayağında paralansın
fulyacımm senmiydinn 2 gün önce adam makina boşaltıyo ben keyf yapıyom diyen nazar ettin enişteme geçmiş olsuncnaım havalardan oluyor
melikecim inşallah gönlüne göre olur ablan herşey en güzelini bulursunn araştır talım netten elbise en yakışanı olur benim kardeşime
özlemcim kesinlikle diyet olmamalı hatamız bu zaten istediğimiz kiloya inincce hoppala çektiğimiz sıkıntıları unutup haydi eski günlere ..annene maşallah allah uuzn ömürler vrsin çıtır anne ne güzel maşallah..
zeynepçim sen nasılsın
kızlar ilknur hiç girmedi dimi
hilalim artık öğren şekerim biz kavga etmeden duramıyoruz biz demeyeyim ben diyeyim ben söylenirim eşim susar bişey demez sonra bişey olmamış gibi konuşmaya devam eder bakti ki ben küsüm konuşmuyorum sarılır öper özür diler barışırız
Evet fatoş görünüp kaçmışsın geneSağol ayakkabım forumdan çok iyi dilekler aldı artık güzelce giyecem haftasonu hadi bakalım hastaneden ne sonuçlar geliyor, anlatırsınn
İnşallah kolayca geçer ve abin sağlığına kavuşur tez zamanda, bekliyoruz haberlerini.
Hmmm şu meşhur 76 diyosunbakalım bu hafta neler olacakk
Günaydınn, noldu yine yahu, eşinle sorun varmışşş hayırdırr?
ben nette baktım süttüsüü falan da var anlamadım ben de güneş kremi alacağım ama kararsızım kullanıp kullanmamakıta bebiş emzirdiğim için biraz pimpirikliyim 9 ay ne el kremi nede yüz kremi kullanmadım hatta parfüm falan davücudu herşeye alerjik tepki gösteren ben hemen sana tavsiyede bulunayım.
Eğer yüzün yağlı ve sivilceye müsaitse kesinlikle kozmetiklerde satılan o ucuz güneş kremlerinden yüzüne kullanma.
Ben doktor tavsiyesi ile 3 yıldır aynı kremi kullanıyorum
la roche posay. Eczanelerde de var bazı büyük kozmetikerde de.
Eki Görüntüle 700749
Tabi fiyatı biraz pahalı ama sabah sür akşama kadar etkisi geçmiyor ve o küçücük kutu 2 3 ay gidiyor.
Vücudun içinse valla canın ne istiyorsa kullan artık öyle dandik ve zararlı şeyler satılmıyor. Seba med olur, garnier olur, havaııan tropic olur (çok severim miss gibi). Vücut için olanlar çok da pahalı olmuyor zaten ama yüz için onları kullanma. yüze en az 50 faktör gerekiyor. Vichy nin de var ama hiç kullanmadım doktor da tavsiye etmedi.
Ben yüzümden çok çektim de ondan böyle detaylı yazdım.
Sevilay çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın...merhaba. biliyorum uzun süredir giremedim ve yine biliyorum yada tahmin ediyorum atıldım gruptan . ama size bir açıklama borçluyum, hepinize tek tek. 2 hafta önce biliyosunuz ki sınavlarım bitti ve evime gittim. evime gittiği çarşambaya kadr herşey normaldi ama çarşamba gece çok kötü bir olay oldu ne yazıkki. babam trafik kazası geçirdi. kolu kırıldı ve kaburgalarının bir kısmı çatladı. ilk sefrde biz göremedik zaten 2 gün sonra görmek mümkün oldu ameliyata aldılar zarar gören organlar için . derken 2 haftadır alanyadayım daha dün geldim ki hala taburcu olmadı . derslerde kaçtı netede giremedim. kusura bakmayın sizi zor durumda bıraktım ama elimde olan nedenlerle değil. anneme destek olmak zorundaydım gerçkten çok perişan olduk. inş bi kaç güne taburcu olacak. beni anlayacağınızı umuyor tekrar özür diliyorum. iyi günler
kızlar kızlar gelemmi
eve gırdım amma ev, sabahta kalmıs:)
Masa kahvaltıda mutfak aksamda falan:)))
benim tanıdığım emineyse 5 dk.da evi tertemiz eder
:)) Sagol.
Evet ısı bıtırdıkten sonra ahhladım burada:)
Bu arada ben de uzunnnn sure parfum deo bı cok krem sampuan kullanmamıstım..
cok bulantılı bı hamılelık gecırdıgım ıcın ıyıce kesmıstım herseyı.
ıyı de Eymen'ı kremlemeyecek mısın?
Mahvolursunuz...daha kotu.
menu
sabah- 3 dılım beyaz peynır, cay, maydanoz, dereotu, domates.
12:00- 2 elma.
16:00-200 gr kuzu tandır, (etsız) yesıl kabak yemegı.
Su-2.3lt
Spor- 100dk kurek.
PS: ya ben dun de yapamadım su kandırma ısını. Galıba 76da takılı kalırım bu hafta.
-kı bugun de 76ydım. demek hakıkaten 76 benım takıntılı kılom:)))
Yaw barı dun yeseydım ıyıydı, bugun o kadar yogun kı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?