Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hmm ilginç yaa..
bilemedim şimdi ne kadar yersen o kadar zayıflarsın ne kadar doğrudur kiii :44: :26: ama başlıyosanız başarılarrr...
ben de diyete "yeni" başlıyorum

Menü:
Sabah:
1 yumurta beyazı haşlanmış tabi
2 dilim kepek ekmek
1 yk bal

Öğlen:
ekmek arası köfte
ayran

Akşam:
2 kase tavuk suyuna çorba
yarım tabak menemen

Spor:+ 45 dk zumba
Su:+

Sevilay ve Melike
bu diyeti yapacaksaniz bol bol su icin.
Aman diyim...gut ile tanismayin sonra.
Kabizliktan da kurtarir sizi...
hadi kolay gele...

Son düzenleme:
canımss ben başlayabilirim tam sporada düzdün bir şekilde başlamışken süper olur hattaa :)
tamam ama caymak yok hergün hesap vercez birbirimize ona göre kaçamakta yok on güncük tamam mı fıstık hatta bu gece kendine bir liste bile yazabilirsin benim gibi ilk beş günü yaz mesela ne yenilmesi gerekiyosa ona göre ne zamn ne canın isterse yaz .on gün sonra bakalım kaç kilo vercez tamam mı ..

Sevilay ve Melike
bu diyeti yapacaksaniz bol bol su icin.
Aman diyim...gut ile

zaten ben bol bol su içerim yapmayı düşünüyorum 40 dakika spor yaptım ama acayip terledim ya jillian yaptım azcık zumba virazda oryantal yaptımm terim soğumadan bir duş alıyım

tamamdır cayamam zaten bu hafta kaçamaklarım oldu verebildiğimi zannetmiyorum ama 10 gün dayanırım zaten bakıcaz kaç kilo vercez 10 gün sonraa listemi yaparım bende senin gibi :)

zaten ben bol bol su içerim yapmayı düşünüyorum 40 dakika spor yaptım ama acayip terledim ya jillian yaptım azcık zumba virazda oryantal yaptımm terim soğumadan bir duş alıyım

oooooooohhh keyfe bak... iste boyle sıkı spordan sonra dus alirken insan "icim disim temiz" diyor hehe

3lt su
71dk kurek.

menu
Sabah-yesilsuluyogurt +balli bademli nesfit+tarcin
.....kahve
13:00-4dilim ananas
...kahve
19:45-4kofte...piyaz (bir kase,zyagli sirkeli falan), 2parca tavuk.

Yanlis: Aksami o kadsr gec yememeliydim. Uzun zamandir hep 16-17 saatlerinde yiyordum.

tamamdır cayamam zaten bu hafta kaçamaklarım oldu verebildiğimi zannetmiyorum ama 10 gün dayanırım zaten bakıcaz kaç kilo vercez 10 gün sonraa listemi yaparım bende senin gibi :)

aferin kızlar size. ben sütsüz bir hayat yaşayamadığım için ve göçebe hayat sürdüğüm için (yemek pişirme imkanım olmuyor.) bana zor gelirdi bu diyet.

Valla ben döküldüm bile çoktannn..suçlu de olsam dürüstüm

Ohh ne güzel yapmışsın zumba harika oluyorr ben de bayılıyorumm
evet birde ondan sonra oryantal kültür karmaşası yaşadım resmen ondan ona geçerek jillian çok fazla ter attırıyor onu yaparken öldüm zaten
hergun bu sekilde spor yapmak etkiyi azaltir...
dalga cok onemli. o zaman vucut saskinliktan gardi indiriyor ve kilokar gidiyor.
bende 1 ay falan jillian yapıcam tabi aralarda farklı şeyler yaparım bir bakmışsın toplamışım eve arkadaşları halay başı

ben bu hafta yürüdüm, bence işe yaradı. farklı sporlar her zaman daha iyi, Emine'nin dediği gibi vücudu şaşırtmak yani.
ama ben hep yürüdüğüm için artık sıkılmıştım öyle yaıcam zaten ara sıra şarşırtıcam

aferin kızlar size. ben sütsüz bir hayat yaşayamadığım için ve göçebe hayat sürdüğüm için (yemek pişirme imkanım olmuyor.) bana zor gelirdi bu diyet.

ben zaten şeyi farkettim geçen gün hani herkesin en diyebileceği bir yiyecek vardırya o olmadan asla yapamam benim öyle bir şeyim yok hani hiçbir yiyecek olmasa aramıyorum o yiyeceği aslında bunu kullanıp iyi diyet yapılırda işte ben bunu yeni farkettim

ya dokulun dedim ama bi dokulmeyen benmisim) bi de Ozlem(sanirim)

ben yarın giremem, bugün eşimin dedesi vefat etti; yola çıkabilirim o yüzden sabah. kilo bildirimimi de şimiden yapayım, 64 ve 64.1 arasında gidip geldi terazi, kaptanım karar versin artık; ben karar vermedim; 3-4 kez tartıldım, hep oynadı bu rakamlar. zaten tartının kalibresini yapmıştı bugün eşim, 63'lü kilolarda 200 gram eksik, 67'li kilolarda 700 gr fazla tartıyormuş; güvenilir değil yani; ne kısa zamanda tartı değiştiricem.

menümü de yazayım.
sabah: 1 kase şekersiz kayısı hoşafı, 10 badem, 5 fındık
öğle: 2 kibrit kutusu light kaşar, 2 dilim ekmek, domates,salata, bol bol marul, 5 zeytin
ara: 2 top vanilyalı kesme dondurma
akşam: yağsız 3 köfte, 4 yk mercimek, 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim ekmek
ara: 1muz

su:+
spor:-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…