- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
şükür fıstık. iyi Allaha şükür geldi kendine yürüyo bile . 1 aya kalmaz dönermiş eski haline. ben gelince yoktunuz ondan dedim öyle :)
bu arada yeni diyete başlıyorum
Yemeniz gerekenler
her sabah 2 yumurta haslanmis tuzlu
istediginiz kadar sebze ( beyaz lahana , havuc disinda )
ispanak haslanmis
et , tavuk , balik istediginiz kadar sadecee kaslanmis ve ya izgaza seklinde ( kizartma asla)
Mantar
salam yagsiz
yesil cay istediginiz kadar
su istedigniz kadar
cay istediginiz kadar
kahve istediginiz kadar
asla yememeniz gerekenler
Sut ve sut urunleri
beyaz ve kepek ekmek
meyve asla bu diyetde asla yok
tursu asla yok
seker bal ve tatlandiricilar asla yok
tatli cikolata asla yok
ne kadr çok yersen o kadr zayıflıyormuşsun
tamam ama caymak yok hergün hesap vercez birbirimize ona göre kaçamakta yok on güncük tamam mı fıstık hatta bu gece kendine bir liste bile yazabilirsin benim gibi ilk beş günü yaz mesela ne yenilmesi gerekiyosa ona göre ne zamn ne canın isterse yaz .on gün sonra bakalım kaç kilo vercez tamam mı ..canımss ben başlayabilirim tam sporada düzdün bir şekilde başlamışken süper olur hattaa :)
Sevilay ve Melike
bu diyeti yapacaksaniz bol bol su icin.
Aman diyim...gut ile
öyle zaten ablacım . bol su bitki çayı şart !Sevilay ve Melike
bu diyeti yapacaksaniz bol bol su icin.
Aman diyim...gut ile tanismayin sonra.
Kabizliktan da kurtarir sizi...
hadi kolay gele...
tamam ama caymak yok hergün hesap vercez birbirimize ona göre kaçamakta yok on güncük tamam mı fıstık hatta bu gece kendine bir liste bile yazabilirsin benim gibi ilk beş günü yaz mesela ne yenilmesi gerekiyosa ona göre ne zamn ne canın isterse yaz .on gün sonra bakalım kaç kilo vercez tamam mı ..
zaten ben bol bol su içerim yapmayı düşünüyorum 40 dakika spor yaptım ama acayip terledim ya jillian yaptım azcık zumba virazda oryantal yaptımm terim soğumadan bir duş alıyım
oooooooohhh keyfe bak... iste boyle sıkı spordan sonra dus alirken insan "icim disim temiz" diyor hehe
bugun listeci basi benim...
dokulun hadi...
yürümek pek bi işe yaramıyor ama böyle çok iyi oldu ilk defa spor yaptığımı hisssettim diyebilirim :)
yürümek pek bi işe yaramıyor ama böyle çok iyi oldu ilk defa spor yaptığımı hisssettim diyebilirim :)
tamamdır cayamam zaten bu hafta kaçamaklarım oldu verebildiğimi zannetmiyorum ama 10 gün dayanırım zaten bakıcaz kaç kilo vercez 10 gün sonraa listemi yaparım bende senin gibi :)
evet birde ondan sonra oryantal kültür karmaşası yaşadım resmen ondan ona geçerek jillian çok fazla ter attırıyor onu yaparken öldüm zaten
Valla ben döküldüm bile çoktannn..suçlu de olsam dürüstüm
Ohh ne güzel yapmışsın zumba harika oluyorr ben de bayılıyorumm
bende 1 ay falan jillian yapıcam tabi aralarda farklı şeyler yaparım bir bakmışsın toplamışım eve arkadaşları halay başıhergun bu sekilde spor yapmak etkiyi azaltir...
dalga cok onemli. o zaman vucut saskinliktan gardi indiriyor ve kilokar gidiyor.
ama ben hep yürüdüğüm için artık sıkılmıştım öyle yaıcam zaten ara sıra şarşırtıcamben bu hafta yürüdüm, bence işe yaradı. farklı sporlar her zaman daha iyi, Emine'nin dediği gibi vücudu şaşırtmak yani.
aferin kızlar size. ben sütsüz bir hayat yaşayamadığım için ve göçebe hayat sürdüğüm için (yemek pişirme imkanım olmuyor.) bana zor gelirdi bu diyet.
ya dokulun dedim ama bi dokulmeyen benmisim) bi de Ozlem(sanirim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?