Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menü:
sabah:1 fincan nescafe
öğlenatates yemepi tarzı bir yer 2 3 dilim patates vardı
4 kaşık falan pilav
salata
akşam:5 tane yaprak sarma
yoğurt
çilekkk

spor:+
su:+(4-4.5 litre içmişimdir:)

Ben de bu hafta vücudumu çok şaşırtcam görün de bakın şimdi ben duraklama evresine yarından itibaren son veriyorum devir yükselme devridir, yaz geldi beeeeeee yeni bi mayo almıştım geçen netten o geldi çok beğendim yaaa, cuk oturdu cukkk..ama bikaç kilo daha versem şu göbek hep gitse tam süper olcak yahu...ay geçen sene de mayomu Zaferim almıştı mezuniyet hediyesi bana, aldıktan sonra da ya bu çok açıkmış demişti yanında giyince ama kendi alınca bi şey de diyemedi giydim bi güzel ohh hehehe anılar canlandı gözümde derken hopp geçen yaza gittimm..ama bi yaz daha geldi ne güzell...ayy her şey güzel olcak onunla her şeyyy...bu ara gene iyiyiz maşallah o da kırıldığımı anladı sanırm bu ara çok dikkatli...çok hoşuma gidiyo benm dee...konu neydi?? ımmm diyet diyoduk, benm devre Zafer'den sonra yandı gene

Allah rahmet eylesin yavrucum ya gene yollardasın desene....sağlıcakla kal, git gel bekliyoz canikom

kızlarr bursada yoğun bir haftadan sonra merhaba sizlere canlarım dün babam gitti gelen giden daha dinlenemedim bile
hava çok soğuk
şimdiden kilo bildirimi yapayım canlar sabah giremeye bilirm yürüyüşe gidiyorum..
gidern 500 gr daha çok gider ama regl haftam
sizlerde umarım iyisinizdir hepini,zi öpüyorum

sen böyle konuşurken şey düşünüyorum bunları istemsizce yazıyorsun hani gözün boşluğa bakıyor ve orada bir baloncukta zafer enişte ile anılarınız canlanıyor

biz iyiyiz ablacı daha doğrusu ben iyiyim kendi adıma konuşayım sende sorun yoktur inşallah :)

Allah rahmet eylesin yavrucum ya gene yollardasın desene....sağlıcakla kal, git gel bekliyoz canikom

amiinn, en zor ölüm genç ölüm. diğerlerini daha kolay kabulleniyor sanki insan. arkadaşım vefat etmişti, anlatmıştım burda 2 ay önce; hala her gün dualarımda. ama yaşlı ve hasta olunca, beklediği için, hazır oluyor insan. Allah hayırlısıyla, gecinden ölüm versin geride kalanlara.

Fatoşşş ben de öptüm kocamann
ama sen geçen hafta listeye izinli yazılmadın mı eğer öyleyse bldirim yapmana gerek yoktu

sen böyle konuşurken şey düşünüyorum bunları istemsizce yazıyorsun hani gözün boşluğa bakıyor ve orada bir baloncukta zafer enişte ile anılarınız canlanıyor

Ah ah melikecim sormaaa buram buram hasret oldum yav, her yerim anı doldu baloncuk baloncuk

Heheh yakalandım sorma altyazı gibi yazmıştım ama fulya uyandırdı gene milleti, dün de pizzayı öyle yazmıştım heheh
Orası doğru da özliş ben de çok abarttım bu ara ya gram bile gitmez oldu çakılı kaldım resmen

hahahha Hilal...
sen demeseydin ben diyecektim "devresi yandi yine" diye)

aynen öyle oldu neyse en azından kendimi biliyom di mi

ayy, bugün ben de penti'de çok güzel mayo ve bikini beğendim. nasıl bişey senin mayon? haydi göster gösterr.
hem giydirmiyor, hem kendi alıyor, o da güzelmiş, pess.
biz seninle akşamları yemek yemesek mi diyorum, 1 hafta falan? bak kızlar anlaştı ,diyet yapıyor, ne güzel. bizim bünye çok yemeye alışık ya, akşamları sadece salata , çiğ sebze yemek çok katkıda bulunabilir.

Evet baya etkilenmiştin bizi de etkilemiştin...haklısın canım amin Allah ölümün bile hayırlısını versin, gecinden versin inşallah. Kalanlara da sabrını versin.

hoşgeldin cicim, kilo gitmiş, sen gelmişsin, ne güzell.

farkettim anılar sarıyor dört bir yanını bugün arkadaşımın sevgilisi askerden geldi mutluluğunu görünce dedim hilalinde gelsinde onuda böyle mutluu görelimm:))

Aaaa hemen göstereyim, internetten aldım bunu, geen senekini adl de ben beğenmiştim Zafer almıştı ama denediğime bakmadı orda ondan sonra açık dedi Netten fotosunu koyuyorum :

Aynısı da geldi valla, ithamiş hem de baya uygunduuu...30 tl cikk..bazen güvenip alırım ben böyle şeyler hoşuma giderr..

Ay haklısın bence de he akşamlar çok önemli çokkk..hadi bu hafta ikimiz de hırs yapalım :13:

farkettim anılar sarıyor dört bir yanını bugün arkadaşımın sevgilisi askerden geldi mutluluğunu görünce dedim hilalinde gelsinde onuda böyle mutluu görelimm:))

Amin canımm o günlere de şahit olcaksınız inşallahhh..güzellikleri de paylaşcam hep sizinleee..

biz, geöen yıl şırnak'tayken, haftanın 4 günü su veriliyordu; sadece 3 gün su var evlerde; okulda hiç yok. 3-4 gün de elektrik olmuyordu evde. okula zaten elektirik hiç gelmiyordu. şimdi bana hiç zor gelmiyor böyle şeyler, çünkü evimde her zaman 100-120 litre su dolduruyordum şişelere, tencerede su ısıtıp ısıtıp yıkandığımı çok bilirim. cattle bile elektrikle çalışıyor, onu da kullanamazsın. mum ışığında dökme suyla banyo. sene 2012; teknoloji almış başını gitmiş; şırnak'a uğramamış

ayy, çok güzelmiş. pembe-lacivert mayo bende de var;pembe-lacivert bi de pembe-gri çok güzel oluyor yanyana gelince. çoook beğendim, ve acayip ucuz. güle güle kullan cicim. risk alman isabet olmuş.

evet, 63.5'u görmem lazım, biraz çaba lazım. iyi geceler Melikecim, iyi geceler Hilalciğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…