evet birde ondan sonra oryantal kültür karmaşası yaşadım resmen ondan ona geçerek jillian çok fazla ter attırıyor onu yaparken öldüm zaten
bende 1 ay falan jillian yapıcam tabi aralarda farklı şeyler yaparım bir bakmışsın toplamışım eve arkadaşları halay başı
ama ben hep yürüdüğüm için artık sıkılmıştım öyle yaıcam zaten ara sıra şarşırtıcam
ben yarın giremem, bugün eşimin dedesi vefat etti; yola çıkabilirim o yüzden sabah. kilo bildirimimi de şimiden yapayım, 64 ve 64.1 arasında gidip geldi terazi, kaptanım karar versin artık; ben karar vermedim; 3-4 kez tartıldım, hep oynadı bu rakamlar. zaten tartının kalibresini yapmıştı bugün eşim, 63'lü kilolarda 200 gram eksik, 67'li kilolarda 700 gr fazla tartıyormuş; güvenilir değil yani; ne kısa zamanda tartı değiştiricem.
menümü de yazayım.
sabah: 1 kase şekersiz kayısı hoşafı, 10 badem, 5 fındık
öğle: 2 kibrit kutusu light kaşar, 2 dilim ekmek, domates,salata, bol bol marul, 5 zeytin
ara: 2 top vanilyalı kesme dondurma
akşam: yağsız 3 köfte, 4 yk mercimek, 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim ekmek
ara: 1muz
su:+
spor:-
Ben de bu hafta vücudumu çok şaşırtcam görün de bakınşimdi ben duraklama evresine yarından itibaren son veriyorum devir yükselme devridir, yaz geldi beeeeeee yeni bi mayo almıştım geçen netten o geldi çok beğendim yaaa, cuk oturdu cukkk..ama b ikaç kilo daha versem şu göbek hep gitse tam süper olcak yahu...ay geçen sene de mayomu Zaferim almıştı mezuniyet hediyesi bana, aldıktan sonra da ya bu çok açıkmış demişti yanında giyince ama kendi alınca bi şey de diyemedi giydim bi güzel ohh hehehe anılar canlandı gözümde derken hopp geçen yaza gittimm..ama bi yaz daha geldi ne güzell...ayy her şey güzel olcak onunla her şeyyy...bu ara gene iyiyiz maşallah o da kırıldığımı anladı sanırm bu ara çok dikkatli...çok hoşuma gidiyo benm dee...konu neydi?? ımmm diyet diyoduk, benm devre Zafer'den sonra yandı gene
Valla ben döküldüm bile çoktannn..suçlu de olsam dürüstüm
Ohh ne güzel yapmışsın zumba harika oluyorr ben de bayılıyorumm[/QUOTE
Zumba çok eğlenceli, evet. çok ter attırıyor. sen bugün küçük yazmışsın, fulias yakaladım demiş ya, telefondan girince farkedemedim;hepten küçük ya orda yazılar. Allah Allah neyi yakalamış ki, diyorum; sonradan farkettim.
ben de bi ileri, iki geri kilo veriyorum; sıkamıyoruz biz kendimizi. yavaş verince kalıcı oluyormuş ya, bizimki çoookk kalıcı olacak, boşver.
kızlarr bursada yoğun bir haftadan sonra merhaba sizlere canlarım dün babam gitti gelen giden daha dinlenemedim bile
hava çok soğuk
şimdiden kilo bildirimi yapayım canlar sabah giremeye bilirm yürüyüşe gidiyorum..
gidern 500 gr daha çok gider ama regl haftam
sizlerde umarım iyisinizdir hepini,zi öpüyorum
Allah rahmet eylesin yavrucum ya gene yollardasın desene....sağlıcakla kal, git gel bekliyoz canikom
kızlarr bursada yoğun bir haftadan sonra merhaba sizlere canlarım dün babam gitti gelen giden daha dinlenemedim bile
hava çok soğuk
şimdiden kilo bildirimi yapayım canlar sabah giremeye bilirm yürüyüşe gidiyorum..
sen böyle konuşurken şey düşünüyorum bunları istemsizce yazıyorsun hani gözün boşluğa bakıyor ve orada bir baloncukta zafer enişte ile anılarınız canlanıyor
Zumba çok eğlenceli, evet. çok ter attırıyor. sen bugün küçük yazmışsın, fulias yakaladım demiş ya, telefondan girince farkedemedim;hepten küçük ya orda yazılar. Allah Allah neyi yakalamış ki, diyorum; sonradan farkettim.
ben de bi ileri, iki geri kilo veriyorum; sıkamıyoruz biz kendimizi. yavaş verince kalıcı oluyormuş ya, bizimki çoookk kalıcı olacak, boşver.
hahahha Hilal...
sen demeseydin ben diyecektim "devresi yandi yine" diye)
Ben de bu hafta vücudumu çok şaşırtcam görün de bakınşimdi ben duraklama evresine yarından itibaren son veriyorum devir yükselme devridir, yaz geldi beeeeeee yeni bi mayo almıştım geçen netten o geldi çok beğendim yaaa, cuk oturdu cukkk..ama b ikaç kilo daha versem şu göbek hep gitse tam süper olcak yahu...ay geçen sene de mayomu Zaferim almıştı mezuniyet hediyesi bana, aldıktan sonra da ya bu çok açıkmış demişti yanında giyince ama kendi alınca bi şey de diyemedi giydim bi güzel ohh hehehe anılar canlandı gözümde derken hopp geçen yaza gittimm..ama bi yaz daha geldi ne güzell...ayy her şey güzel olcak onunla her şeyyy...bu ara gene iyiyiz maşallah o da kırıldığımı anladı sanırm bu ara çok dikkatli...çok hoşuma gidiyo benm dee...konu neydi?? ımmm diyet diyoduk, benm devre Zafer'den sonra yandı gene
amiinn, en zor ölüm genç ölüm. diğerlerini daha kolay kabulleniyor sanki insan. arkadaşım vefat etmişti, anlatmıştım burda 2 ay önce; hala her gün dualarımda. ama yaşlı ve hasta olunca, beklediği için, hazır oluyor insan. Allah hayırlısıyla, gecinden ölüm versin geride kalanlara.
hava çok soğuk
farkettim anılar sarıyor dört bir yanını bugün arkadaşımın sevgilisi askerden geldi mutluluğunu görünce dedim hilalinde gelsinde onuda böyle mutluu görelimm:))
Fatoşşş ben de öptüm kocamann
ama sen geçen hafta listeye izinli yazılmadın mı eğer öyleyse bldirim yapmana gerek yoktu
Ah ah melikecim sormaaa buram buram hasret oldum yav, her yerim anı doldu baloncuk baloncuk
Heheh yakalandım sorma altyazı gibi yazmıştım ama fulya uyandırdı gene milleti, dün de pizzayı öyle yazmıştım heheh
Orası doğru da özliş ben de çok abarttım bu ara yagram bile gitmez oldu çakılı kaldım resmen
aynen öyle oldu neyse en azından kendimi biliyom di mi
ayy, bugün ben de penti'de çok güzel mayo ve bikini beğendim. nasıl bişey senin mayon? haydi göster gösterr.
hem giydirmiyor, hem kendi alıyor, o da güzelmiş, pess.
biz seninle akşamları yemek yemesek mi diyorum, 1 hafta falan? bak kızlar anlaştı ,diyet yapıyor, ne güzel. bizim bünye çok yemeye alışık ya, akşamları sadece salata , çiğ sebze yemek çok katkıda bulunabilir.
farkettim anılar sarıyor dört bir yanını bugün arkadaşımın sevgilisi askerden geldi mutluluğunu görünce dedim hilalinde gelsinde onuda böyle mutluu görelimm:))
inşallah zaten 49 güncüğün kalmışş :)
Amin canımm o günlere de şahit olcaksınız inşallahhh..güzellikleri de paylaşcam hep sizinleee..
inşallah zaten 49 güncüğün kalmışş :)
kızlar benim uyku bastırıyor ben çıkayım öpüyorum hepiniziii :)
merhaba kızlar nasılsınz?
emınenin suları gelmiş gördum dün yağdıra yağdıra getirdin
ama sussuz kalmak zor bılmzmiyim
unıyı okurken 1 hafta sular gitmişti itfayie gelmişti mahalleye de bizde bidonları doldurmuştuk
kovasını kapan karı dolduruyordu mecbur eriyip suyunu kullnmıştık heygidi günler heheyttt
üniversite hastanesine gitttiysen orda asistanlaara çekım yaptırıınca çekemıyorlar hayliyle zorla babam zorla
benıımdde başıma gelmişti diş çene kemiğine gömülü ise çekım yapmak iyice zorlaşıyor sanırsın kı çenen kırılcak
ağrısı da çabası çok geçmiş olsun tatlım
Aaaa hemen göstereyim, internetten aldım bunu, geen senekini adl de ben beğenmiştim Zafer almıştı ama denediğime bakmadı orda ondan sonra açık dediNetten fotosunu koyuyorum :
Eki Görüntüle 707358
Aynısı da geldi valla, ithamiş hem de baya uygunduuu...30 tl cikk..bazen güvenip alırım ben böyle şeyler hoşuma giderr..
Ay haklısın bence de he akşamlar çok önemli çokkk..hadi bu hafta ikimiz de hırs yapalım :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?