Allah hiç birimizin yüzünden gülücüğü eksik etmesin ablacım :) Ama bunda gülüncek bişy yok yani zayıf çelimsiz olmakta çok kötü hele alamamak çırpı backlara sahip olmak çok fena diyim yani dikkat edin ben çok çektim bu dertten halada çekiyorumSevilay cocugu uyuturken okumustum bunu...cocuk uyanacakti yahuuu... ne guldum)
Aman diyim nolduuuu ???iyi akşamlar kızlar uykusuz yoğun ve üzücü bi gün geçirdim geçmişi okuyup geliyorum
düşünüyorum zaten komple bir doktora gitmem lazım kaşımda atıyor sürekli 3-4 gündür hiç durmadan atıyor 10 dakika duruyor sonra atıyor onun içinde bitmezse ona da gideceğim
Sen ne ıcın pısman olmalısın?
SAbah kahvaltı problemın ıcın.
Bak sımdı cok etkılemez senı(cok ıyı bılırım lısedeyken evden kacardım kahvaltı yapmamak ıcın..sabah saat 6ya gelmeden
evden cıkıyorum mıdem almıyor dıyerek..) emın ol hıc ıyı bırsey degıl.
Bır bardak sut..ıkı ıncır kurusu bıle muthıs bır kahvaltı...dusun bunları.
sabah okula gittiğimizde öğrencinin biri ağlayarak yanımıza geldi kardeşi vefat etmiş sabah okula gelince öğrenmiş garibim izin almak için eşimi bekliyormuş tabi çocuğu alıp eve götürdük 4 yaşında ya küçücük mini mincacık yavrucuk hakkın rahmetine kavuşmuş gördüklerim duyduklarım anlatamıyorum o kadar kötü oldum ki hala etkisindeyim rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın eve geldiğimden beri eymeni öpüp kokluyorum neyse kızlar sizide üzüyorum ama kusura bakmayın hala şoku atlatamadım
Kaptannn ya ben ne gün liste yapcaktım unuttum salı günü de liste yapılmadı acaba ben miydimm?? :44: Bi hatırlatma yapabilirsin miii
Ah ahhh günler daha hızlı geçse de bi an önce Temmuz gelseeee
200 ml süt
2 dilim ekmek 1 kk kadar beyaz peynir
3 adet zeytin
1 bardak çay
1 elma
yarım kase mantı
5 yk barbunya 3 yk bulgur pilavı
su 3 lt
spor 2 saat yavaş tempo yürüyüş
bak şimdi benim de canımı çektirdinizz
ne demiş bir sucuk markası:' Arada bir de olsa baharatı tam kıvamında sucukları tavaya bırakmıyorsan, o tavaya da ekmek banmıyorsan, böyle saatlerce koşturup durmanın ne anlamı var?'
bu, kelebeğimle bizim loganımız gibi bişey oldu artıkk.
düşünüyorum zaten komple bir doktora gitmem lazım kaşımda atıyor sürekli 3-4 gündür hiç durmadan atıyor 10 dakika duruyor sonra atıyor onun içinde bitmezse ona da gideceğim
aaaa ne desem yanlıs anlasılıyor... sadece kolay gelsın demek ıstedım:)))
ah ah bende yedim bugün ama azdı yarım kase ancak vardıKaynanamdan canli bildiriyorum. Manti vaaaaaarr. Vay basima gelenler karnimda cok ac. 1tabak manti yiyorum kizlar affola
ben o duyguyu çok yasadım küçükken yani ilkokula giderken annem zorla kahvltı yaptırırdı çoğu zaman ağlardım annemim süper taktiği sayesinde yemek zorunda kalırdım ha bi de eski evimizin bahçesinde yumurta mezarlığı yapmıştım annem hala anlatır sabah hiç bişey canım istemezdi şimdi kahvaltı yapmayı çok seviyorum ama maalesef haftaiçi imkanım olmuyorkahvaltı yenmez mi yavv?? bazı sabahlar 5'te kalkıyorum, yine kalkar kalkmaz yapıorum. iştahım da her zamnaki gibi oluyor. iştah kesikliği, 'sabah canım birşey istemiyor.birşey yiyemiyorum' cümlelerini kurmak nasıl bir duygu acaba; hiç yaşamadım da; merak ediyorum .
ne üzdü seni cicim? menü süpere yakın; mnatı recih dışı ama diğerleri güzelmiş
14 mayıs 2013 listesi
Fotos0808 İzinli
Destina_88 9 ++-
Kelebek.hill 22+++
Tubish izinli
Degua 8 + + +
Fulias 7 + + +
Mahurbeste 7 + + +
Concept 19 +++
Az_uz 8 +++
Melike123 mesaj sayısı? 10 +--
hadi ben bilıyorum gizli mesaj vardı
ama 1 günlük lapa sonucu 600 gr
yavrum sonradan farketim tartım bozuktu değişmemiştir dedim verdiğimden umudum yoktu ama aldığımı düşünmemiştim arkdaşlarda bi tartıldım kilo almıştım bende hemn vermeye girştim o gün ama söyleyeyim dedim
Allah hiç birimizin yüzünden gülücüğü eksik etmesin ablacım :) Ama bunda gülüncek bişy yok yani zayıf çelimsiz olmakta çok kötü hele alamamak çırpı backlara sahip olmak çok fena diyim yani dikkat edin ben çok çektim bu dertten halada çekiyorum
sabah okula gittiğimizde öğrencinin biri ağlayarak yanımıza geldi kardeşi vefat etmiş sabah okula gelince öğrenmiş garibim izin almak için eşimi bekliyormuş tabi çocuğu alıp eve götürdük 4 yaşında ya küçücük mini mincacık yavrucuk hakkın rahmetine kavuşmuş gördüklerim duyduklarım anlatamıyorum o kadar kötü oldum ki hala etkisindeyim rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın eve geldiğimden beri eymeni öpüp kokluyorum neyse kızlar sizide üzüyorum ama kusura bakmayın hala şoku atlatamadım
kahvaltı yenmez mi yavv?? bazı sabahlar 5'te kalkıyorum, yine kalkar kalkmaz yapıorum. iştahım da her zamnaki gibi oluyor. iştah kesikliği, 'sabah canım birşey istemiyor.birşey yiyemiyorum' cümlelerini kurmak nasıl bir duygu acaba; hiç yaşamadım da; merak ediyorum .
mayonu giyip tatilde kendini göstericen di mi? onun için sabırsızlanıosun
hadi ben bilıyorum gizli mesaj vardı
ama 1 günlük lapa sonucu 600 gr
ah ah bende yedim bugün ama azdı yarım kase ancak vardı
ben o duyguyu çok yasadım küçükken yani ilkokula giderken annem zorla kahvltı yaptırırdı çoğu zaman ağlardım annemim süper taktiği sayesinde yemek zorunda kalırdım ha bi de eski evimizin bahçesinde yumurta mezarlığı yapmıştım annem hala anlatır sabah hiç bişey canım istemezdi şimdi kahvaltı yapmayı çok seviyorum ama maalesef haftaiçi imkanım olmuyor
su cenaze beni çok üzdü ya... sırf omantı yüzüne yağmurda yürüdüm hem ıslandım hem de her yerim çamur oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?