Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sevilay cocugu uyuturken okumustum bunu...cocuk uyanacakti yahuuu... ne guldum)
Allah hiç birimizin yüzünden gülücüğü eksik etmesin ablacım :) Ama bunda gülüncek bişy yok yani zayıf çelimsiz olmakta çok kötü hele alamamak çırpı backlara sahip olmak çok fena diyim yani dikkat edin ben çok çektim bu dertten halada çekiyorum

200 ml süt
2 dilim ekmek 1 kk kadar beyaz peynir
3 adet zeytin
1 bardak çay

1 elma
yarım kase mantı

5 yk barbunya 3 yk bulgur pilavı

su 3 lt
spor 2 saat yavaş tempo yürüyüş

düşünüyorum zaten komple bir doktora gitmem lazım kaşımda atıyor sürekli 3-4 gündür hiç durmadan atıyor 10 dakika duruyor sonra atıyor onun içinde bitmezse ona da gideceğim

gidicem deyip gitmemezlik yapma doktora, bize tarih ver. bu kadar yemeye çoook kilo vermen lazımdı çünkü, başka problemler de varmış; ihmal etme.

sabah okula gittiğimizde öğrencinin biri ağlayarak yanımıza geldi kardeşi vefat etmiş sabah okula gelince öğrenmiş garibim izin almak için eşimi bekliyormuş tabi çocuğu alıp eve götürdük 4 yaşında ya küçücük mini mincacık yavrucuk hakkın rahmetine kavuşmuş gördüklerim duyduklarım anlatamıyorum o kadar kötü oldum ki hala etkisindeyim rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın eve geldiğimden beri eymeni öpüp kokluyorum neyse kızlar sizide üzüyorum ama kusura bakmayın hala şoku atlatamadım

kahvaltı yenmez mi yavv?? bazı sabahlar 5'te kalkıyorum, yine kalkar kalkmaz yapıorum. iştahım da her zamnaki gibi oluyor. iştah kesikliği, 'sabah canım birşey istemiyor.birşey yiyemiyorum' cümlelerini kurmak nasıl bir duygu acaba; hiç yaşamadım da; merak ediyorum.

olurmu öyle şey ablacım ayıp ediyosun. Allah yazmış kader kısmet napcaksın işte üzme kendini sarıl yavrucuğuna .

200 ml süt
2 dilim ekmek 1 kk kadar beyaz peynir
3 adet zeytin
1 bardak çay

1 elma
yarım kase mantı

5 yk barbunya 3 yk bulgur pilavı

su 3 lt
spor 2 saat yavaş tempo yürüyüş

ne üzdü seni cicim? menü süpere yakın; mnatı recih dışı ama diğerleri güzelmiş

bende sucuğu severim ama ekmeksiz yemeye alıştım gayettte lezzetli oluyor
bANA bana yemeden de doyabılıyorsun
düşünüyorum zaten komple bir doktora gitmem lazım kaşımda atıyor sürekli 3-4 gündür hiç durmadan atıyor 10 dakika duruyor sonra atıyor onun içinde bitmezse ona da gideceğim

aşırı streslisin buaralarda sen ondan kaşın atıyordur bende stresli olduğum zamanlar gözum atar
stresini boşallcak bi hobi olur bi egzersiz olur ama muhakkak bişeyler yapman lazım
diyetisyen işini de ciddi ciddi düşün birebir yardım almak seni rahatlatacakdır canım

Kaynanamdan canli bildiriyorum. Manti vaaaaaarr. Vay basima gelenler karnimda cok ac. 1tabak manti yiyorum kizlar affola
ah ah bende yedim bugün ama azdı yarım kase ancak vardı
ben o duyguyu çok yasadım küçükken yani ilkokula giderken annem zorla kahvltı yaptırırdı çoğu zaman ağlardım annemim süper taktiği sayesinde yemek zorunda kalırdım ha bi de eski evimizin bahçesinde yumurta mezarlığı yapmıştım annem hala anlatır sabah hiç bişey canım istemezdi şimdi kahvaltı yapmayı çok seviyorum ama maalesef haftaiçi imkanım olmuyor
ne üzdü seni cicim? menü süpere yakın; mnatı recih dışı ama diğerleri güzelmiş

su cenaze beni çok üzdü ya... sırf omantı yüzüne yağmurda yürüdüm hem ıslandım hem de her yerim çamur oldu

14 mayıs 2013 listesi

Fotos0808 İzinli
Destina_88 9 ++-
Kelebek.hill 22+++
Tubish izinli
Degua 8 + + +
Fulias 7 + + +
Mahurbeste 7 + + +
Concept 19 +++
Az_uz 4 +++
Melike123 mesaj sayısı? 10 +--

çok uykum var kızlar eymen dün gecede uyutmadı ne zormuş şu diş ya canı acımasın da kuzumun ben uykusuz kalmaya razıyım
hepinize iyi geceler tatlı tatlı rüyalar

14 mayıs 2013 listesi

Fotos0808 İzinli
Destina_88 9 ++-
Kelebek.hill 22+++
Tubish izinli
Degua 8 + + +
Fulias 7 + + +
Mahurbeste 7 + + +
Concept 19 +++
Az_uz 8 +++
Melike123 mesaj sayısı? 10 +--

mesaj sayım 8 olması lazım düzeltmeye çalıştım inş olmuştur

hadi ben bilıyorum gizli mesaj vardı
ama 1 günlük lapa sonucu 600 gr

süper. ben full yemek yedikten sonra, senin aç halinle eşitlenmişiz demek ki artık; aylardır 4 kiloyu vericem diye uğraşıyorum, senin maşallahın var kızz. o değil de, görücülerinin sayısı artacak

Anladımm zayıf kızzz ya seninki de çok fena dert ne o öyle çalı gibisin beee

Yaaa çok üzücü..etkilenmekte haklısın, insanın yakınına gelmedikçe anlamıyor vehameti..ama kader yani elden ne gelir..Allah yavrularınıza sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah

Ya ben küçükken yemezdim ha annem zorla yedirirdi ne kadar da değişmişim

mayonu giyip tatilde kendini göstericen di mi? onun için sabırsızlanıosun

Kızııımmm fesatsın fesattt Zaferim yanımda olsun ben evde kalmaya da razıyım kii bu kadar özlemden sonra ne mayo umrumda ne denizz

hadi ben bilıyorum gizli mesaj vardı
ama 1 günlük lapa sonucu 600 gr

Vayyy iyiymiş o zamann

oyyy ki ne oyy... genç ölüm en zoru diyorum hep işte, maalesef. Allah ailesine sabır versin. anlattığının benzerini ben de yaşadım geçen sene, zor. öğrencimin 2 yaşındaki kardeşi kamyon tekerinin altında kalmış. duydum köy yerinde, koştum; o çocuğu o halde gördüm. gel de için parçalanmasın işte. Doğu'daki çocuklar ihmalsizlikten, yoksulluktan gidiyor iştee.. Allah mekanlarını cennet etsin.

öyle kelebeğim şu üstte reklam çıkıyo kilo almak istiyorum yazıyo o kız gibiyim işte ne giysem yakışmıyo bende böyleyim napiim

sabah 1 brdak süt 1 muz 3 ceviz 5 fındık

öğle tavuk sote salata cacık 5 badem

akşam zeytinyağğlı taze fasulye 1 kase yoğurt

2 litre su
1saat yüzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…