Anladımm zayıf kızzz ya seninki de çok fena dert ne o öyle çalı gibisin beee
Yaaa çok üzücü..etkilenmekte haklısın, insanın yakınına gelmedikçe anlamıyor vehameti..ama kader yani elden ne gelir..Allah yavrularınıza sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah
Ya ben küçükken yemezdim ha annem zorla yedirirdi ne kadar da değişmişim
Kızııımmm fesatsın fesatttZaferim yanımda olsun ben evde kalmaya da razıyım kii bu kadar özlemden sonra ne mayo umrumda ne denizz
Vayyy iyiymiş o zamann
of tığ gibi oldum resmen kemiklerim görünce yakında yaaabeni manken yapcaklar diye korkuyorum üfleseler uçucam yaa (psikolojik güdülüyorum kendimi ) işte öyle kızlar benimde kilo alamama gibi bir derdim var yahuu
hee gönlüm fesatttkızııım bizim orda ne derler bilio musun? 'koca iyi bişey olsaydı; adını goncagül koyarlardı. adı üstünde koca, adamı kocatırr' vallahi ben demedimm
ayyyhh ne güldüm sana. ben de 1 gün az yemek yiyince bütün olmayan kıyafetlerime girebilir sanıyorum; deniyorum falan, olmuyo tabiii
süper. ben full yemek yedikten sonra, senin aç halinle eşitlenmişiz demek ki artık; aylardır 4 kiloyu vericem diye uğraşıyorum, senin maşallahın var kızz. o değil de, görücülerinin sayısı artacak
kg verince etrafa daaha alıcı gözuyle bakar oldum beyenildiğini farketmek ayrı bi hoşşuna gidıyormuş ınsanın
taliplerin sayısı arttıı da içimesınen biriyok hala kaldım evde
cumaya tartı ne gösterir bilinmez ama 60 lara ınmek hedefim belki 60 da bırakabılırım
kermes vardı bugun kermese gittik baktım acaba ne yenebilir diye hiç canımn istediği yok annem mantı aldı 1 kaşık aldım beyenmedım de pimpirikliyimdeyok hamuru tutmamış içi az falan filan bahanelerle yemedim
hahahahadi dedikodu anlatayım sizeee. şimdi ben1 ay önce falan spora yazıldım ya; bi arkadaşımı da teşvik ettim, spor konusunda. hayatında ağır bi dönem geçiriyordu, hem de sıkılaşmak isteği vardı önceden; kafa dağıtsın, gelsin spora diye çok uğraştım.
neyse geldi o da benimle. anamm yaptığım her hareketi eleştiriyor, sen düzgün yapamıyorsun falan filan , diye. ben de her lafa laf diye bakmam.( bel hareketlerini falan yapmamaya çalışıyorum gerçekten de, incelmesin diye. basene ağırlık veriyorum. )
gülüyorum her seferinde, gittikçe abartıyor durumu. hoca bana dedi ki, belin çok inceldi, bel hareketlerini yapmayabilirsin. ben de hocamı dinliyorum (60cm oldu bu arada, ellere nispett). neyse, o, bu arada ben bütün hareketleri çok iyi yapıorum, sıkılaşıyorum, edasıyla geziyor tabi. ben de polemiğe girmiyorum, morali düzelsin diye, tabi falan diyorum, destek oluyorum.
neyselem, dün ölçülerimiz alındı; ben 500 gram vermişim, bi de sadece göğsüm 2 cm genişlemiş; bel, kalça ve basenden de toplam 7 cm incelmişim. hee, bu kızın n'olmuş peki, derseniz; 1 ayda, yani spora başladığından beri, 5 kg almışş; kaç cm olduğunu sormadım ama gayet de kalınlaşmışş.
iyi akşamlar kızlar uykusuz yoğun ve üzücü bi gün geçirdim geçmişi okuyup geliyorum
hadi dedikodu anlatayım sizeee. şimdi ben1 ay önce falan spora yazıldım ya; bi arkadaşımı da teşvik ettim, spor konusunda. hayatında ağır bi dönem geçiriyordu, hem de sıkılaşmak isteği vardı önceden; kafa dağıtsın, gelsin spora diye çok uğraştım.
neyse geldi o da benimle. anamm yaptığım her hareketi eleştiriyor, sen düzgün yapamıyorsun falan filan , diye. ben de her lafa laf diye bakmam.( bel hareketlerini falan yapmamaya çalışıyorum gerçekten de, incelmesin diye. basene ağırlık veriyorum. )
gülüyorum her seferinde, gittikçe abartıyor durumu. hoca bana dedi ki, belin çok inceldi, bel hareketlerini yapmayabilirsin. ben de hocamı dinliyorum (60cm oldu bu arada, ellere nispett). neyse, o, bu arada ben bütün hareketleri çok iyi yapıorum, sıkılaşıyorum, edasıyla geziyor tabi. ben de polemiğe girmiyorum, morali düzelsin diye, tabi falan diyorum, destek oluyorum.
neyselem, dün ölçülerimiz alındı; ben 500 gram vermişim, bi de sadece göğsüm 2 cm genişlemiş; bel, kalça ve basenden de toplam 7 cm incelmişim. hee, bu kızın n'olmuş peki, derseniz; 1 ayda, yani spora başladığından beri, 5 kg almışş; kaç cm olduğunu sormadım ama gayet de kalınlaşmışş.
hahahabu insanlar çok gari yaa cidden gülüyorum böyl şeylere geçen bana arkadaşım ne dese beenirsin. ben zayıflarsam yanımda gezmezmş . güzel oluruşum yani yanımda çirkin kalırmış . yani şimdik çirkin olduğumu düşünüyr demk bu diğğmi amaan çokta bip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?