Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya yogun oldugum gunler boyle oluyor..
GErcı dun uyuyakalmadım...KuzeyGuney gecesı yaptık esımle...uzunnnn zamandır yapamamıstık.
Esımın toplantısı var dıye barı yolu kızımla gecırsın dıye aldım kızı gıttım ısyerıne..
Meger toplantı ıptal olmus..mantıcıya falan gıttık (kızımın favorısı...) ben yemedım tabı bana sarma ve fasulye dustu:))
Sonra evde KuzeyGuney derken acmayayım ınt dedım..
Sımdı de masaellah dun dusen cenelerınızı topluyorum.
Gunaydınnnn Esra
Gunaydınnnn ahalı..
Gunaydın Turkıyeeeee

muhtemelen spordan sonra iştah da açılınca ye babam yemiştir
seninde hatların yerinde görünce kıskançlığından eleştirip durmuş böyle sürekli kkarışşan eleştiren tipleri hiç sevmıyorum içlerinin fesatlığının dışa vurumu
ona iyi kapak olmuş 5 kg

Esra sen kac kılo ıle basladın?
tıcker 22 dıyor ya?

78 ile diyet grubuna başladım ilk hafta deneme süresinde 1 kg verip takıma 77 ile girmiş oldum
ticker beceremıyorum yanlş yapmşmdır gene
boy 1.63 kg şuan 65.4 beden kitle indeksi 22 değildir anca 25 e denk gelmesi lazım

Sevılay su benım tatıl planım ıle ılgılı soyledıklerınde cok haklısın.
Ama esımle hep ıs ıcın gıdıyoruz bıyerlere (uzun zamandır)
Bızım de en luksumuz seyahattır.
Nıyelıyız dunyayı bıtırecegız:)))
Onumuzde uzunnnn yıllar var (ınnnsaellah)
ve uzay normallesırse..ve gıdersek "de gettt, ssızın dunyadan haberınız yok" demesın uzaylı vatandaslar:)))
yuhhhh bunu nerden aklıma getırdım sabah sabah.
Hatta esımle tanıstıgımızyıllar bı dunya aldık (hanı su cevır cevır bak dunyalar) ve her gıttıgımız yere bı raptıye batırdık..falan..sevıyoruz yanı.
Turkıye'den daha ala...Turkıye'den daha anlatılamaz bır ulke var mı hemserımmmmmm
Herseyımız var sukur... suyumuz yesılımız denızımız columuz kuru topragımız, selımız kuraklıgımız dagımız ovamız...herseyyyımızzzzzz
farzı mısal Hollanda...dumduz bı yer..nesı var:)))bı yokusluk egımı bıle yok...
neyse cok mıllıyetcı gordum kendımı.

yooo tıckerı dogru yapmıssın da verecegın toplam kıloyu soyluyormus temammm:))

kuzey -güney ve içli köfte üçlemesi akşam yokmuydu
bizde kermesde mantı aldık ama 1 kaşık yedim beyenmedim hakkını verememişler yiyorsam yediğime değsin yoksa tatsız tuzsuz acısız malzemeyi min tutarak yapılan yemekleri ne yiycem damağıma hitap etsin azıcıkda
seninn sarma mantıdan daha iyiymiş

Ya Sevılay sana soyleyeceklerımı soylemeden yıne lafı kaydırmısım..
Evet ıkı gun ıcın bu cıle cekılır mı:)))
Valla cekılır:))
Uzak yolun yolcusu olayım ben..
Doneyım yıne gerı geleyım falan..
Ama su streslı gunlerın bıtecegını (ben safak saydım ama...hastalıkla ılgılı safak saymak ne demek...ne demek ahhh kımse yasamasın)
ve benım bıttıgınde bır planım oldugunu sımdıden bılmek ıstıyorum.
Abım ıcın de bıseyler dusunuyorum esı ve cocukları ıcın bılet alıyorum rezervasyon yaptırıyorum..bunlar bana ıyı gelıyor.
(onların haberı yok)
Insaellah da hıc bırını ıptal etmek zorunda kalmam da gıderler.

ıclı degıl cıgkofte:))
Ya buzlukta vardı cıgkofte ama yemedık:))
Esım de yemedı.
Yeseydı de eslık etmeyecektım.

sorma ya...
Benım kızın da dun oburlugu tuttu (ya da sımdıden mekan secıyor..cok sever mantıyı)
bana gelen 7 sarmaydı ıkısını kızım kas-goz arasında hoppp yuvarladı.
ne guzel 7 tane yıyecektım:)))

evettttt
Benım dedıgım gıbı madem kuymak yıyeceksınız tereyagı ustune cıksın..
Madem mantı yıyeceksın..tadı yerıde olsun.
MAdem pısman olacagım hakkını vereyım:)))

Ya da bunun gıbı bahanelerım olsun da yemeyeyım...mı dedın:)

Son düzenleme:
hıımm kızımıza göz koyanlarmı olmuşş .. :) "aman kızım erkek milletine dikkat et güven olmz " derdi annem

bizim gönlümüze mantığımıza hitap edebilmesi mühim olanı yoksa kuru kalabalıkdan ötesi mi var erkek mılleti işte

var böyle arıza tipler
cidden kızııyorum böylelerine herkesin güzelliği ayrı kaldıki karakterler farklı neyani seni potansiyel tehdirmi göruyor
benim kaçkere başıma geldi birgün ünide yakın arkadşım erkek arkadaşı gruptan bikaç arkdaşıyla tanıştrmak istediğni söyledi hiçde keyfim yok ya dedim gelmıyım başka zaman dedim yokdedi illa gelicen falan zorla makyaj yaptırdı giyindik gittik buluştuk arkadaşlarıyla
ama bizim arkadşın yüzünden düşen binparça ssuratını asmış oturuyor sonra biara erkek arkadaşı bana döndu bizimkine demezmi sizin sınıfta negüzel kızlar vardı neden esra ile daha önce tanıştırmadın tabi kan beynime sıçaradı erkek arkadaaşında iş yok kalkmış ettiği lafa bak
kız bana küstü iyimi sen çok güzel oldun kaldıramadım dedi üstüne
varyani böyleleri

ya ben de cok yapıyorum bunu.
Yanı mesela bı salondayım..-gercı ben salonlara spor ıcın gıtmıyorum (yanı kendım yapmıyorum)-
goruyorum kı hareket yanlıs.. gıdıp uyarıyorum.
Ama valla fesatlık degıl!
Bın kere dıyorum kendıme "ya bırak nasıl yaparsa yapsın!"
sonra yıne gıdıp soyluyorum.
OZellıkle squat yapanları bırakamıyorum.
Dızler ayak basparmagı gecmeyecek!!!
hep soyluyorlar..ama duyulmuyor mudur nedır?

ıclı degıl cıgkofte:))
Ya buzlukta vardı cıgkofte ama yemedık:))
Esım de yemedı.
Yeseydı de eslık etmeyecektım.
çiğ köfte yazacaktım yanlş yazmmışım ama sanırım içli köfte canım istedi

7-8 tanesi 1 porsiyon kaldımı sana 5 tane ay çok aaz çerez niyetine
oturup bi tencere yemişliğim olunca baana çerez gelıyor yaprak sarma
senin kızda sana çekmiş belli damağına şimdiden düşkün heheheyyyyyyyyt:)

pişman olacağımı yemem yersem pişman olmam çünkü yediğim damak tadımla örtüşmüşdür ve oan keeyfini çıkarıyorumdur
ha şimdide aynı mantıkdayım fark şu sağlıksız olanları direk kafadan ellıyorum kaldımı sana sınırlı seçenek
bide canım börek istediyse sadece sabah öğününe koyarım

Muthıs.
Ben sevmem tuzlu gıdaları..oldum olası.
Ama tatlılar..ahhh tatlılar..
Dıyetteyken aklıma gelmez..ama dıyetdısı soframda eksık olmaz.
MEsela annem yemek yemez tatlı yer..oyle bı aıleyız:)
Yalnız sımdı su faktor var abımın hastalıgı sebebıyle sekerı tamamen hayatımdan cıkardım (dıyetten once basladım buna)
ınsaellah eger dıyet bıttıgınde aynı kafada kalırsammmm ne mutlu!
cunku tek derdım dıyetın bıtmesı ıle yaydan cıkmıs ok olmamak...

senin durumun ayrı spor hocasısın elbet gidip yanlış yaptıklarında uyarcan amabazı tipler hep kendileri doğrusunu bılırler böbüerlenip üstünlük taslaarla onları kasettiim canım benim
eminecim kulağım havuzdan dolaayı tıkalı hastaaneye gidip yıkatcam bana musade öpuyorum seni görüşrüz canım

:)) cok yıkatma...herseyı duyarsın hehhehe
babam der "kulaklarımı yıkattım ona gore" dıye hehhe

Hayırdır Zeynep?

Canım kız daha 4yasında belden asağısı felçmiş heralde yürüyemiyormuş bi rahatsızlığı varmış gece elazığa hastaneye götürmüşler faZla narkoz mu ne verilmiş sonra da uyanamamış öyle bi söylenti var ama ne kadar doğru bilmiyorum

bende snein gibi düşünüyoum ülkemi karış karış gezmeliyim ama bu birazda mümkün olmuyorda ilrisinde ne olur bilinmez :)

çok yapmaya çalıştım ama yapamadım yani kafamda tam bir şey tasarlayamadım pazartesine randevu alacağım doktordan şimdi arayıp onunlada görüşeceğim işte senada yapacağım dedim yapamadım ona üzülüyorum :S
gidicem deyip gitmemezlik yapma doktora, bize tarih ver. bu kadar yemeye çoook kilo vermen lazımdı çünkü, başka problemler de varmış; ihmal etme.

birazdan arayıp randevumu alacağım inşallah çok ileri bir tarih olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…