hadi dedikodu anlatayım sizeee. şimdi ben1 ay önce falan spora yazıldım ya; bi arkadaşımı da teşvik ettim, spor konusunda. hayatında ağır bi dönem geçiriyordu, hem de sıkılaşmak isteği vardı önceden; kafa dağıtsın, gelsin spora diye çok uğraştım.
neyse geldi o da benimle. anamm yaptığım her hareketi eleştiriyor, sen düzgün yapamıyorsun falan filan , diye. ben de her lafa laf diye bakmam.( bel hareketlerini falan yapmamaya çalışıyorum gerçekten de, incelmesin diye. basene ağırlık veriyorum. )
gülüyorum her seferinde, gittikçe abartıyor durumu. hoca bana dedi ki, belin çok inceldi, bel hareketlerini yapmayabilirsin. ben de hocamı dinliyorum (60cm oldu bu arada, ellere nispett). neyse, o, bu arada ben bütün hareketleri çok iyi yapıorum, sıkılaşıyorum, edasıyla geziyor tabi. ben de polemiğe girmiyorum, morali düzelsin diye, tabi falan diyorum, destek oluyorum.
neyselem, dün ölçülerimiz alındı; ben 500 gram vermişim, bi de sadece göğsüm 2 cm genişlemiş; bel, kalça ve basenden de toplam 7 cm incelmişim. hee, bu kızın n'olmuş peki, derseniz; 1 ayda, yani spora başladığından beri, 5 kg almışş; kaç cm olduğunu sormadım ama gayet de kalınlaşmışş.
Esra sen kac kılo ıle basladın?
tıcker 22 dıyor ya?
78 ile diyet grubuna başladım ilk hafta deneme süresinde 1 kg verip takıma 77 ile girmiş oldum
ticker beceremıyorum yanlş yapmşmdır gene
boy 1.63 kg şuan 65.4 beden kitle indeksi 22 değildir anca 25 e denk gelmesi lazım
Ya yogun oldugum gunler boyle oluyor..
GErcı dun uyuyakalmadım...KuzeyGuney gecesı yaptık esımle...uzunnnn zamandır yapamamıstık.
Esımın toplantısı var dıye barı yolu kızımla gecırsın dıye aldım kızı gıttım ısyerıne..
Meger toplantı ıptal olmus..mantıcıya falan gıttık (kızımın favorısı...) ben yemedım tabı bana sarma ve fasulye dustu:))
Sonra evde KuzeyGuney derken acmayayım ınt dedım..
Sımdı de masaellah dun dusen cenelerınızı topluyorum.
Gunaydınnnn Esra
Gunaydınnnn ahalı..
Gunaydın Turkıyeeeee
kuzey -güney ve içli köfte üçlemesi akşam yokmuydu
bizde kermesde mantı aldık ama 1 kaşık yedim beyenmedim hakkını verememişler yiyorsam yediğime değsin yoksa tatsız tuzsuz acısız malzemeyi min tutarak yapılan yemekleri ne yiycem damağıma hitap etsin azıcıkda
seninn sarma mantıdan daha iyiymiş
kuzey -güney ve içli köfte üçlemesi akşam yokmuydu
bizde kermesde mantı aldık ama 1 kaşık yedim beyenmedim hakkını verememişler yiyorsam yediğime değsin yoksa tatsız tuzsuz acısız malzemeyi min tutarak yapılan yemekleri ne yiycem damağıma hitap etsin azıcıkda
seninn sarma mantıdan daha iyiymiş
hıımm kızımıza göz koyanlarmı olmuşş .. :) "aman kızım erkek milletine dikkat et güven olmz " derdi annem
hahahabu insanlar çok gari yaa cidden gülüyorum böyl şeylere geçen bana arkadaşım ne dese beenirsin. ben zayıflarsam yanımda gezmezmş . güzel oluruşum yani yanımda çirkin kalırmış . yani şimdik çirkin olduğumu düşünüyr demk bu diğğmi amaan çokta bip
muhtemelen spordan sonra iştah da açılınca ye babam yemiştir
seninde hatların yerinde görünce kıskançlığından eleştirip durmuş böyle sürekli kkarışşan eleştiren tipleri hiç sevmıyorum içlerinin fesatlığının dışa vurumu
ona iyi kapak olmuş 5 kg
çiğ köfte yazacaktım yanlş yazmmışım ama sanırım içli köfte canım istediıclı degıl cıgkofte:))
Ya buzlukta vardı cıgkofte ama yemedık:))
Esım de yemedı.
Yeseydı de eslık etmeyecektım.
7-8 tanesi 1 porsiyon kaldımı sana 5 tane ay çok aaz çerez niyetinesorma ya...
Benım kızın da dun oburlugu tuttu (ya da sımdıden mekan secıyor..cok sever mantıyı)
bana gelen 7 sarmaydı ıkısını kızım kas-goz arasında hoppp yuvarladı.
ne guzel 7 tane yıyecektım:)))
evettttt
Benım dedıgım gıbı madem kuymak yıyeceksınız tereyagı ustune cıksın..
Madem mantı yıyeceksın..tadı yerıde olsun.
MAdem pısman olacagım hakkını vereyım:)))
Ya da bunun gıbı bahanelerım olsun da yemeyeyım...mı dedın:)
çiğ köfte yazacaktım yanlş yazmmışım ama sanırım içli köfte canım istedi
7-8 tanesi 1 porsiyon kaldımı sana 5 tane ay çok aaz çerez niyetine
oturup bi tencere yemişliğim olunca baana çerez gelıyor yaprak sarma
senin kızda sana çekmiş belli damağına şimdiden düşkün heheheyyyyyyyyt:)
pişman olacağımı yemem yersem pişman olmam çünkü yediğim damak tadımla örtüşmüşdür ve oan keeyfini çıkarıyorumdur
ha şimdide aynı mantıkdayım fark şu sağlıksız olanları direk kafadan ellıyorum kaldımı sana sınırlı seçenek
bide canım börek istediyse sadece sabah öğününe koyarım
ya ben de cok yapıyorum bunu.
Yanı mesela bı salondayım..-gercı ben salonlara spor ıcın gıtmıyorum (yanı kendım yapmıyorum)-
goruyorum kı hareket yanlıs.. gıdıp uyarıyorum.
Ama valla fesatlık degıl!
Bın kere dıyorum kendıme "ya bırak nasıl yaparsa yapsın!"
sonra yıne gıdıp soyluyorum.
OZellıkle squat yapanları bırakamıyorum.
Dızler ayak basparmagı gecmeyecek!!!
hep soyluyorlar..ama duyulmuyor mudur nedır?
senin durumun ayrı spor hocasısın elbet gidip yanlış yaptıklarında uyarcan amabazı tipler hep kendileri doğrusunu bılırler böbüerlenip üstünlük taslaarla onları kasettiim canım benim
eminecim kulağım havuzdan dolaayı tıkalı hastaaneye gidip yıkatcam bana musade öpuyorum seni görüşrüz canım
Hayırdır Zeynep?
bende snein gibi düşünüyoum ülkemi karış karış gezmeliyim ama bu birazda mümkün olmuyorda ilrisinde ne olur bilinmez :)Ulke derken kendi ulkem yani Turkiyem oldugunu belirtmistimbaskka bi ulkeye sevdali olmam mumkun degil..
Anladm yurtdışı baglantisi zaten varms sende..
Tatil benimkisi duruma gore degisir buyuk bi beden yorgunlugu soz konusuysa ya da o tatilin tek amaci sevgilimi gormekse deniz kum gunes de olur..onun dışında yeni yerler gezip gormeye de bayilirim..ikisini de yapabilcek bol vakit olursa ne ala :)
çok yapmaya çalıştım ama yapamadım yani kafamda tam bir şey tasarlayamadım pazartesine randevu alacağım doktordan şimdi arayıp onunlada görüşeceğim işte senada yapacağım dedim yapamadım ona üzülüyorum :Saynen devam ablacım gayet iyi ve zorlu bir yoldayım şu an zorlansamda bozmuyorum şu son 5 gün. bu arada abin nasıl varmı bir gelişme .geçn dua ettim sizin için umarım her şey yoluna girer.
fıstık senin diyet ne alemde bak ben 3 kilo verdim bile . ki kaçamaklarım oldu hafifde sporum .çok zorlanıyosan yorma kendini tabi
biber dolması diyetimiz için kaçamak ama yapamıyosan dediğim gibi zorlama kendini biraz zorlu bir diyet
aman kaptanı sinirlendirmeyin canlareli maşalı kaptan
aynen katılıyorum şu önerilerine bayılıyorum . huhuuu kafiyeye gel
aynen abla. valla karar verdim seninle şu 60 kiloyu görelim bende sağlıklı beslenicem .yetr çektiğim eziyet . dana gibi dalmıcam yemeklerher şeyi az porsiyon düzenli yemk yapıcam yeter garii
yahu benden sonra geld,in benden önce ilerledin helal valla sana emine hatun. kıskanıyorum ha bilesin
Emine hatun boşver yurt dışını yahu 3 günlük yurt dışı seyahatinden zevk alman zor çok yorucu olur. bak gel sen Antalya da olympos a git mis gibi ohh deniz kum güneş . 3 güne 3 yaş genşleşir gelirsin bebişim
gidicem deyip gitmemezlik yapma doktora, bize tarih ver. bu kadar yemeye çoook kilo vermen lazımdı çünkü, başka problemler de varmış; ihmal etme.
birazdan arayıp randevumu alacağım inşallah çok ileri bir tarih olmaz :)bende sucuğu severim ama ekmeksiz yemeye alıştım gayettte lezzetli oluyor
bANA bana yemeden de doyabılıyorsun
aşırı streslisin buaralarda sen ondan kaşın atıyordur bende stresli olduğum zamanlar gözum atar
stresini boşallcak bi hobi olur bi egzersiz olur ama muhakkak bişeyler yapman lazım
diyetisyen işini de ciddi ciddi düşün birebir yardım almak seni rahatlatacakdır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?