Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

başla tabi borumu kızım 4 kilo ben hayatımda vermedim 5 günde bu kadr kilo bu diyet on gün. meyve yok ben dün gece erik yedim büssürü. sabah peynir aldım bi gıdım . akşam dondurma yedim ilk iki günün akşamı da sütlaç yedim kaçamaklara baksana sen. o halde verdim . akşam beşten sonra yeme kesin sonuç bak .ama benm kilom çok olduğu için koly gidiyo sen anca 4 kilo yada 3 kilo verirsin kanımca. birde başladığım gün erkek arkadaşımın zoruyla burgera gittik ertesi gün baştan aldım ama 1 kilo vermiştim bile öyle yani tatlım başla ama biraz zor haberin ola gerçi ben alıştım sanırım midemde küçüldü bi tabak yemk yesem azıma kadr doymuş gibi hissediyorum kendimi

yok be hiç zor gözükmüyor yine acıkınca sebzeni etini yiyebiliyosun yani. Meyve sevmem zaten. Şey sorcam zeytinyağı döksem salataya yumurtaya falan olurmu yoksa yağ da mı yasak?

kilo vermeyi başarıp 48 leri görürsem kilo almak isteyenler grubuna katılcam orda 50 kilo olup buraya gelicem tekrar kilo vericem.

İyi etmişsin Mahur kim sever öyle arkadaşıı

kilo vermeyi başarıp 48 leri görürsem kilo almak isteyenler grubuna katılcam orda 50 kilo olup buraya gelicem tekrar kilo vericem.

Evet yap bunu canım sonuçta aynı kiloda kalmak zor en iyisi bi verip bi alalım böyle yapalım biz evet evettt

yok be hiç zor gözükmüyor yine acıkınca sebzeni etini yiyebiliyosun yani. Meyve sevmem zaten. Şey sorcam zeytinyağı döksem salataya yumurtaya falan olurmu yoksa yağ da mı yasak?

evet yağ şeker unlu mamül ve süt ürünleri kesinlikle yasak turşada yasak. sen bi başla bakalım . ıspanak yiceksin haşlayıp sonra her çeşit sebze serbest.lahana ve havuç hariç. hadi bakalım inş başarırsın et balık tavukta ızgara yada haşlanmış her türlü yiyeblrsin yada tavada yağsız çevir

Yarın başlıyorum beybi bugün geçti artık sabah nesfit yemiştim. öğlen de tost yedim 1 tane.
Hayırlara vesileeeeeeeeeeeeeeeeee
Madem 10 gün tatlı yok gidip hemen bir sıcak çikolat içeyim hahha

Nerdesiniiiiiiiiiiiiiizzzzz. Sıkıntıdan size şiir yazdım. Valla öğle yemeği menüsü gibi şiir. Çok hoş

Son düzenleme:
he yaa al ver al ver poşet gibi vücudumuz olacak. zaten selülit olmuşum ya yaz geldi revamıdır bu.

Abartıyosun bence sennn..o kiloya o spora ne kadar selülit olcakk

Yarın başlıyorum beybi bugün geçti artık sabah nesfit yemiştim. öğlen de tost yedim 1 tane.
Hayırlara vesileeeeeeeeeeeeeeeeee
Madem 10 gün tatlı yok gidip hemen bir sıcak çikolat içeyim hahha

Seni gidi seniii

Şiirin de süpermişşş

:)) cok yıkatma...herseyı duyarsın hehhehe
babam der "kulaklarımı yıkattım ona gore" dıye hehhe
havuz gittiğimden beri arada kulağım tıkanıyor yıkatınca rahatlıyorum
zaten pek bişey duymam yıkatınca antenler radar görevi göruyor
ah bizim lisede bi arkadaşın kulağı büyük diye kıza anten lakabını yapıştırmşlardı anten aşağı anten yukarı

masa başı hareketsizlk bi süre sonra birden kg almaya neden oluyor
tüürlü türlü rahatsızlıklarda beraberindegeliyor gene sen sporunu hiç aksatmıyorsun
ama arada ofisde gezin ofis hareketleri yap omuzlarını çalıştır başını sağa sola çevir kan akışın hızlansın ki yağ bağlamayasın
yediklerin cidden az senin sistem az yemeğe programlanmış doğal olarak da idare ettiği için depoları serbest bırakmıyor
eminenin dediğine gelıyor iş artır porsiyonları bisüre sonra gene kıs şok dalgası

hilallim cidden öyle kız da da erkekarkadaşında iş yokmuş zaten ondan sonra kızla resmiyet soktum
benim ne suçum var erkek arkadaşını adam akıllı sececeksin sevgilin varken başkasına yazan erkekler günümüzde daha çok artıı ondan ınsana hayırmı gelır
sürekli acaba beni aldatıyormu düşüncesinde mi geçer zaman
amn allh bizlere yaşatmasın
5 haziarana gün vermşlerse ne mutlu sana
randevu aldığımda 5 ay sonraya gün vermişlerdi
hiç kaçırma randevunu teyit ettir o arada kendin diyetne devam edersin
yada ımkan varsa özelden faydalanacaksın

yakın arkadaşdık ozamana kadar ama o olaydan sonra direk mesafe
erkek arkadaşı çalışan biriydi üni öğrencisi değildi amakaraktersizmiş iste
senin diyet işi yarın başlıyor demek hadi bakalım

Esratoşumm..kulağını yıkattın mı seenn?? Çok yıkatmak zararlı mı acaba?? Ama ben yıkatınca ben resmen kapıyı açarken çıkardığı ses yani o ana göre bana gürültü gibi geldi,gürültüden korkmuştum

İyi etmişsin vallaaa..çok çirkin davranışlar yaa bunlarr..
Evet ya erkekler çookk değişti..afedersiniz ama çok yalaka dolu ortalık..Allah bizleri korusun, gerçekten adam gibi seven, gerçek Anadolu yiğidi çok azaldı

Abartıyosun bence sennn..o kiloya o spora ne kadar selülit olcakk

Seni gidi seniii

Şiirin de süpermişşş

Yok kız benim selilütlerim zaten vardı hiç geçmediler yani. Selülite çözüm yok mu kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

Evet yarın başlıyorum diyete. Bi bakarsın haftaya 3 kilo vermişim wauwwww
Masa başı iş çok sıkıntı ya bende saat başı kalkıp bir turluyorum mutfaa git suyu doldur lavoboya git yaptıım en büyük hareketler bunlar hehe

Çok pis anadolu yiğidiyimdir. şişşt bi tur seviyim mi

En büyük çözümü sıkılaşmak sağlıklı beslenmek diye biliyorum ki onu da zaten elden geldiğince yapıyoruzz

Hahah sev anam sev açım sevgiye hemen karşılık veririm :13:

hastanedeki doktorum izinliydi yıkatamadım
yarın gidicem hastaneye ,kulak yolum çok dar içinde kulak kiri birikince üstünede havuzda su ıle tıkandığnda arada yıkatıyorum alıştım artık
korkmuyorum ben öbür türlü ağrı oluyor uykudan bile uyanıyorsun kulağım üstüne yatamıyorum
aynen öyle kadınlarda değişti ama artık kadınlar daha çok adamlara yazıyorlar erkek mılletı zaten hemen yoldan çıkmaya meyıllı
zor zamanlarda yaşıyoruz allh korkusu olanlarla ve sevdiğine değer verip incitmekten korkanlarla karışlaşalım

sabah:kaşarlı yumurtalı menemen
1 muz 10 badem 5 fındık

öğle et sote
ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt

akşam:1 adet pişi kandil bugun diye yedim yoksa yemıyorum biliyorsunz
1 çorba kaşığı lor peyniri yarım domates 8 siyah zeytin

su 2 litre+
spor akşam yüzme +

Kızlar ben kaçanzaaa

su: +
Spor: +
Bugün ilk tae bo denememi yapacağım

Menü
Sabah
1 kase nesfit

Öğlen
1 kaşarlı tost

Akşam
1 kase barbunya
1 kase bulgur pilavı

Herkese iyi akşamlar. umarım yarın bol kilo kayıplı bir gün olur

60'ta olursa da beden kitle indeksin gayet normal seviyede olur. ama söyleyeyim sana, insan zayıfladıkça zayıflayası geliyor. ben de 65 olayım, başka bişey istemem diyodum, yalan oldu
bekar geldin, evli göndericez seni burdan desene; sen bizi terkedene kadar, nişan yaparsın bence
sen doğulusun, ağzının tadını bilirsin; yemediysen haikaten de biiey biliıosundur .
zayıf halinin fotoğraflarını görmedik ama biz, eski halini bilioruzz, koymayacak mısın fotoğraff??

ya bende belim incelsin çok istiyorum çoooooook . tamam çok ince ama biraz daha incelsin istiyorum

Hollanda'da insana değer veriliyordur belki ama bazı yerlerde öyle değil. sen anne olsan, 2 yaşındaki çocuğunu, bahçenin kapısını açıp bahçeden dışarı çıkmasına izin verip bi de üstüne üstelik, yoldan geçer traktörler, tırlar varken (köyde 200'e yakın tır vardı.), çocuğunu yola salıp kendin içeride ev işi yapmaya koyulur musun? bu ihmal ötesi bişeydir, az_uz'la benzer yerlerde görev yaptğmz için anlayabiliorum yaşadığı şeyi, onun hissettiklerine karşılık; aslında çocuğa ailenin verdiği değerle birlikte ihmal üstü dikkatsizliğini.

Fuliassscım benim de aklımdan geçti bu diyeti yapmak ama tam regl öncesi. ben de çok istiodum başlamak aslında.. olmaz di mi mahur??
bi de ben şey diye duydum, kas kütlen azalıyorsa kilo verirken, selülitler ortaya çıkıyormuş.

Kızlarrrrrrrrrrr taebo yaptımmm bu ne beeeeeeeeeeee kendimi buldum resmen. 45 dk sürdü. bana az geldi ama bu gnlük tam zamanında bitti yani kendimi yerlere atmak üzereydim.
haftanın 3 günü bunu yapıcam diğer günler başka videolar buldum onlarda hafif sayılmaz ama lower body upper body ayrı günler çalışcam.
hadi ben duşa giriyom.
ilk deneyimimi size yaziyim dedim.
öperimmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…