kıııızz mahuriiii bu diyet 1 haftamı sürüyor ya keşke senle başlasaydım bende yaa.
Süt ve süt ürünleri kesmem vücudumda değişiklere sebep olabilir çünkü yıllardır nesfit yemekten inek gibi oldum.(1 bardak süt koyarım da içine)
ay ben yapcam bunu mahurrrrrrrrrrrrrr
başla tabi borumu kızım 4 kilo ben hayatımda vermedim 5 günde bu kadr kilo bu diyet on gün. meyve yok ben dün gece erik yedim büssürü. sabah peynir aldım bi gıdım . akşam dondurma yedim ilk iki günün akşamı da sütlaç yedim kaçamaklara baksana sen. o halde verdim . akşam beşten sonra yeme kesin sonuç bak .ama benm kilom çok olduğu için koly gidiyo sen anca 4 kilo yada 3 kilo verirsin kanımca. birde başladığım gün erkek arkadaşımın zoruyla burgera gittik ertesi gün baştan aldım ama 1 kilo vermiştim bile öyle yani tatlım başla ama biraz zor haberin ola gerçi ben alıştım sanırım midemde küçüldü bi tabak yemk yesem azıma kadr doymuş gibi hissediyorum kendimi
kesdim gibi bişy zaten biraz rekabetçi bir yapısı vardı mesela erkek arkadaşım hiç hoşlanmaz o arkadaşımdan . sürekli bi kendini gösterme çabası var bu kızda neden der . bende fazlasıyla hissettiğimden banada yansıttığından kalbini kırmadan uzaklaşmayı tercih ettim
kilo vermeyi başarıp 48 leri görürsem kilo almak isteyenler grubuna katılcamorda 50 kilo olup buraya gelicem tekrar kilo vericem.
İyi etmişsin Mahur kim sever öyle arkadaşıı
Evet yap bunu canım sonuçta aynı kiloda kalmak zor en iyisi bi verip bi alalım böyle yapalım biz evet evettt
yok be hiç zor gözükmüyor yine acıkınca sebzeni etini yiyebiliyosun yani. Meyve sevmem zaten. Şey sorcam zeytinyağı döksem salataya yumurtaya falan olurmu yoksa yağ da mı yasak?
evet yağ şeker unlu mamül ve süt ürünleri kesinlikle yasak turşada yasak. sen bi başla bakalım . ıspanak yiceksin haşlayıp sonra her çeşit sebze serbest.lahana ve havuç hariç. hadi bakalım inş başarırsın et balık tavukta ızgara yada haşlanmış her türlü yiyeblrsin yada tavada yağsız çevir
he yaa al ver al ver poşet gibi vücudumuz olacak. zaten selülit olmuşum ya yaz geldi revamıdır bu.
Yarın başlıyorum beybi bugün geçti artık sabah nesfit yemiştim. öğlen de tost yedim 1 tane.
Hayırlara vesileeeeeeeeeeeeeeeeee
Madem 10 gün tatlı yok gidip hemen bir sıcak çikolat içeyim hahha
havuz gittiğimden beri arada kulağım tıkanıyor yıkatınca rahatlıyorum:)) cok yıkatma...herseyı duyarsın hehhehe
babam der "kulaklarımı yıkattım ona gore" dıye hehhe
Eskiden bende tencereyi kucağıma alıp yerdim sarmaları hiçte kilo almazdım ya. Ne olduysa işe başladıktan sonra oldu. Ofis diyeti falan yok mu ya. Bütün gün oturanlara özel.
Ben buluyorum diyeti Emino beğenmiyor. Mahurun diyetini mi yapsam acaba.
Gün içinde o diyetlerdeki menülerden çok daha az yiyorum aslında. Hep düzensiz ve hergün aynı saatte yemekten mi oluyor acaba. Hayır şimdi diyetisyene de gitsem çok bişey önermiycek bana. Kendi diyetimi kendim yazıcam ya sonunda.
Aslında bu general motorsun diyeti varya ödem attıran ben onu yapınca haftada 3 4 kilo veriyorum he.Ama inceltmiyor doğal olarak. Yok ya onu yapmıycam hiç sağlıklı değil.
Bide iğrenç bi çorbası var zaten bıyykk.
kendi kendime sorup cevaplıyorum sorunları içinde çözüyorum ya eheheh
Kızlar kaptana sahip çıkalım. Ben gidip suyumu dolduriyim.
Hahahah deli kiz yaa :)))
Sen de haklisinnn ama ben daha bekar oldugum icin beraber vakit gecirmeyi bereket sayiyom naparsinn :)))
Ben de oyleyim yalnz degilsn boyle mide cekiliyo ya sanarim 3 kilo verdmmm
Sen boyle iyiniyetli ol ama hatuna bak yaaa...cok kotu bi davranis ama o 5 kg hepimizi mutlu etti..umalim ki ders almis olsun :)))
Yuh yaaa kizim arkadasligini kes bence o kizla
Gunaydin bayanlarrrr..:*
Bayilirim Milliyetcilere :))) :*
Secici kizimizzz her konudaa..ama en guzeli bence de yani yemekte mesela kalori alcaksak degsin yanii)
Karar: "erkekler ariza " :))
Ama senin arkadasin erkek arkadasin da is yokmus zaten..terbiyesiz. Oyle sevgilim olcana olmasin be..
Kizin yaptigi da ayri vaka ama kaldiramamistir yazik..tamamen sevgilisinin seyligiii.......
5 haziarana gün vermşlerse ne mutlu sanaaldımda kaptanım 5 hazirana gün beriyor saat 19,45e yarı özel yarı devlet karışımı bir hastane ve çok ileri tarih 20gün ne demek onun yerine diyorum pazartesi bir devlete gitsemmi tahlil falanda aptırırım hem oraya gidersem şunuda düşünüyorum ha 15 günde bir randevu alamayabilirim ve bu akşamcı olan doktor gündüz gelen doktorlarımıza haziranın son haftasına randevu verebilirim dedi
ahahahahaha bu ne beeeeeeeeeeeeeeeee.. güzelsin diye arkadaşın sana küstümüüü. hıhhhh güzelim deseydin sende. Yakın arkadaşım diyosun bide böyle yakın arkadaş mı olurmuş. Sevgilisi de ne bozuk bir kişilikmiş ya denir mi öyle şey. Şaşırsam mı gülsem mi bilemedim çok enteresan işler ya üniversiteye giderken gösterilen ergenlik belirtileri.
havuz gittiğimden beri arada kulağım tıkanıyor yıkatınca rahatlıyorum
zaten pek bişey duymam yıkatınca antenler radar görevi göruyor
ah bizim lisede bi arkadaşın kulağı büyük diye kıza anten lakabını yapıştırmşlardı anten aşağı anten yukarı
hilallim cidden öyle kız da da erkekarkadaşında iş yokmuş zaten ondan sonra kızla resmiyet soktum
benim ne suçum var erkek arkadaşını adam akıllı sececeksin sevgilin varken başkasına yazan erkekler günümüzde daha çok artıı ondan ınsana hayırmı gelır
sürekli acaba beni aldatıyormu düşüncesinde mi geçer zaman
amn allh bizlere yaşatmasın
Abartıyosun bence sennn..o kiloya o spora ne kadar selülit olcakk
Seni gidi seniii
Şiirin de süpermişşş
masa başı hareketsizlk bi süre sonra birden kg almaya neden oluyor
tüürlü türlü rahatsızlıklarda beraberindegeliyor gene sen sporunu hiç aksatmıyorsun
ama arada ofisde gezin ofis hareketleri yap omuzlarını çalıştır başını sağa sola çevir kan akışın hızlansın ki yağ bağlamayasın
yediklerin cidden az senin sistem az yemeğe programlanmış doğal olarak da idare ettiği için depoları serbest bırakmıyor
eminenin dediğine gelıyor iş artır porsiyonları bisüre sonra gene kıs şok dalgası
yakın arkadaşdık ozamana kadar ama o olaydan sonra direk mesafe
erkek arkadaşı çalışan biriydi üni öğrencisi değildi amakaraktersizmiş iste
senin diyet işi yarın başlıyor demek hadi bakalım
Esratoşumm..kulağını yıkattın mı seenn?? Çok yıkatmak zararlı mı acaba?? Ama ben yıkatınca ben resmen kapıyı açarken çıkardığı ses yani o ana göre bana gürültü gibi geldi,gürültüden korkmuştum
İyi etmişsin vallaaa..çok çirkin davranışlar yaa bunlarr..
Evet ya erkekler çookk değişti..afedersiniz ama çok yalaka dolu ortalık..Allah bizleri korusun, gerçekten adam gibi seven, gerçek Anadolu yiğidi çok azaldı
Yok kız benim selilütlerim zaten vardı hiç geçmediler yani. Selülite çözüm yok mu kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Evet yarın başlıyorum diyete. Bi bakarsın haftaya 3 kilo vermişim wauwwww
Masa başı iş çok sıkıntı ya bende saat başı kalkıp bir turluyorum mutfaa git suyu doldur lavoboya git yaptıım en büyük hareketler bunlar hehe
Çok pis anadolu yiğidiyimdir. şişşt bi tur seviyim mi
Esratoşumm..kulağını yıkattın mı seenn?? Çok yıkatmak zararlı mı acaba?? Ama ben yıkatınca ben resmen kapıyı açarken çıkardığı ses yani o ana göre bana gürültü gibi geldi,gürültüden korkmuştum
İyi etmişsin vallaaa..çok çirkin davranışlar yaa bunlarr..
Evet ya erkekler çookk değişti..afedersiniz ama çok yalaka dolu ortalık..Allah bizleri korusun, gerçekten adam gibi seven, gerçek Anadolu yiğidi çok azaldı
kg verince etrafa daaha alıcı gözuyle bakar oldum beyenildiğini farketmek ayrı bi hoşşuna gidıyormuş ınsanın
taliplerin sayısı arttıı da içimesınen biriyok hala kaldım evde
cumaya tartı ne gösterir bilinmez ama 60 lara ınmek hedefim belki 60 da bırakabılırım
kermes vardı bugun kermese gittik baktım acaba ne yenebilir diye hiç canımn istediği yok annem mantı aldı 1 kaşık aldım beyenmedım de pimpirikliyimdeyok hamuru tutmamış içi az falan filan bahanelerle yemedim
hahahabu insanlar çok gari yaa cidden gülüyorum böyl şeylere geçen bana arkadaşım ne dese beenirsin. ben zayıflarsam yanımda gezmezmş . güzel oluruşum yani yanımda çirkin kalırmış . yani şimdik çirkin olduğumu düşünüyr demk bu diğğmi amaan çokta bip
ya bende belim incelsin çok istiyorum çoooooook . tamam çok ince ama biraz daha incelsin istiyorum
Zeynep...Zeynep... anne olmanın zor kısmı.
Insan normal zamanda verdıgı tepkılerı veremıyor boyle zamanlarda.
Van depremındekı Azra'yı, Zeynep Elıf bebegı hıcccc unutamıyorum..
Hep dusunurum ne yapıyorlar dıye. gercı bırının annesı yanında (babası olmasa da), ama ya
Zeynep Elıf bebek..annesını de babasını da kaybettı.
Neyse..
Bı de cope atılanlar var kıııı..Allah yardımcısı (olmasın yaaaaa!) onları atanlar, o canların karsısında ne yapacak?!
Nıye olmus ogrencının kardesı?
Ya Ozlemmm sen de yangına korukle gıtme... 2 yasında tekerde kalmak nedır ya(
Yok kız benim selilütlerim zaten vardı hiç geçmediler yani. Selülite çözüm yok mu kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Evet yarın başlıyorum diyete. Bi bakarsın haftaya 3 kilo vermişim wauwwww
Masa başı iş çok sıkıntı ya bende saat başı kalkıp bir turluyorum mutfaa git suyu doldur lavoboya git yaptıım en büyük hareketler bunlar hehe
Çok pis anadolu yiğidiyimdir. şişşt bi tur seviyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?