Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

dünün menüsü:
sabah:1 fincan nescafe
öğlen:mercimek çorbası ve 4 kaşık falan nohut
akşam:4 kaşık patlıcan ve 3 kaşık bulgur pilavı
su:2,5 litre
spor:45 dk yürüyüş

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kelebeem bu senin için

pazartesi Mahurbeste
salı degua
çarşamba melikea123
perşembe Kelebek.hill
cuma destina_88

Mahurum evet kilonu 80 den düşmemiz gerekecek ama diyet çok başarılıymış ya

sanırım liste sırası bendeydi:)
isim su spor menü mesaj
fatos0808 izinli
destina88 + + + 10
kelebek.hill + - + 7
tubish izinli
degua + + + 6
mahurbeste + + + 20
fulias + - + 4
melikea123 + + + -
concept + + + 18
az_uz + + + 6

sonunda yazabiliyorum günaydın kızlar dün giremedim normalde iş yerinden girerdim ama o kadar yoğundumki aşağıya inip su alamadım bile nerdeyse evdede çok misafir vardı giremedim

Eskiden bende tencereyi kucağıma alıp yerdim sarmaları hiçte kilo almazdım ya. Ne olduysa işe başladıktan sonra oldu. Ofis diyeti falan yok mu ya. Bütün gün oturanlara özel.
Ben buluyorum diyeti Emino beğenmiyor. Mahurun diyetini mi yapsam acaba.
Gün içinde o diyetlerdeki menülerden çok daha az yiyorum aslında. Hep düzensiz ve hergün aynı saatte yemekten mi oluyor acaba. Hayır şimdi diyetisyene de gitsem çok bişey önermiycek bana. Kendi diyetimi kendim yazıcam ya sonunda.
Aslında bu general motorsun diyeti varya ödem attıran ben onu yapınca haftada 3 4 kilo veriyorum he.Ama inceltmiyor doğal olarak. Yok ya onu yapmıycam hiç sağlıklı değil.
Bide iğrenç bi çorbası var zaten bıyykk.
kendi kendime sorup cevaplıyorum sorunları içinde çözüyorum ya eheheh
Kızlar kaptana sahip çıkalım. Ben gidip suyumu dolduriyim.

öyle kelebeğim şu üstte reklam çıkıyo kilo almak istiyorum yazıyo o kız gibiyim işte ne giysem yakışmıyo bende böyleyim napiim

Hahahah deli kiz yaa :)))

hee gönlüm fesattt kızııım bizim orda ne derler bilio musun? 'koca iyi bişey olsaydı; adını goncagül koyarlardı. adı üstünde koca, adamı kocatırr' vallahi ben demedimm

Sen de haklisinnn ama ben daha bekar oldugum icin beraber vakit gecirmeyi bereket sayiyom naparsinn :)))

ayyyhh ne güldüm sana. ben de 1 gün az yemek yiyince bütün olmayan kıyafetlerime girebilir sanıyorum; deniyorum falan, olmuyo tabiii

Ben de oyleyim yalnz degilsn boyle mide cekiliyo ya sanarim 3 kilo verdmmm

Sen boyle iyiniyetli ol ama hatuna bak yaaa...cok kotu bi davranis ama o 5 kg hepimizi mutlu etti..umalim ki ders almis olsun :)))

Yuh yaaa kizim arkadasligini kes bence o kizla

günaydınnnnnn
yahu emine biyetişemedim hızına atom karınca gibisin

Gunaydin bayanlarrrr..:*

Bayilirim Milliyetcilere :))) :*

Secici kizimizzz her konudaa..ama en guzeli bence de yani yemekte mesela kalori alcaksak degsin yanii )

Karar: "erkekler ariza " :))

Ama senin arkadasin erkek arkadasin da is yokmus zaten..terbiyesiz. Oyle sevgilim olcana olmasin be..
Kizin yaptigi da ayri vaka ama kaldiramamistir yazik..tamamen sevgilisinin seyligiii.......

Canım özlem de haklı doğu da çocuğun pek önemi yok tabi her yerde değil gwnelleme yapmayayım

Melikooooo aldın mı randevunu?

aldımda kaptanım 5 hazirana gün beriyor saat 19,45e yarı özel yarı devlet karışımı bir hastane ve çok ileri tarih 20gün ne demek onun yerine diyorum pazartesi bir devlete gitsemmi tahlil falanda aptırırım hem oraya gidersem şunuda düşünüyorum ha 15 günde bir randevu alamayabilirim ve bu akşamcı olan doktor gündüz gelen doktorlarımıza haziranın son haftasına randevu verebilirim dedi

valla Melıke ya oyle ya da baska turlu...bu ısın pesınde ol...bız pesındeyız haberın ola.

Fulya, ben dıyet mı begenmedım...askolsunnnnnn sadece olacakları soyledım.
he bı de su var..ıstersen "bır hafta deneyeyım, en fazla kılo vermemıs olurum" dersen, dene.
dene tabı.
Bı de su var..nıcelık nıtelık falan hepsı onemlı bu dıyet ısınde.
Mesela ben dıyetıme gun ıcınde peynır ekleyınce, hıc yemedıgımden daha ck kılo verıyorum...
Bırkac -kendıme aıt-boyle deneyımlerım var.
bu da ıntolerans-tolerans meselesı..
Hersey kcal degıl.
zaten Dukan da bu yoldan gıden bı akım...peahhhh ne kadar dogru ıse.

pazartesi doktora gideceğim okul çıkışı satlerimde giderim çünkü oradan randevu almam kontroller için çok aksar diye düşünüyorum en iisi pazatesi giderim hem ne kadar erken o kadar iyi

ıkı yetıskın bır bebek.ve ekonomık ucusa kım 7800-TL verıyor da bız verecegız...o parayı verene...verdırene selamlar::))

Kapatacagım bu defterı ya...
surprız olarak balık mı yapsam o gun hehehe---> nıyetten cok mu uzaklastık ne

Eminom ben senin söylediklerine uymaya çalışıyorum da ondan öyle söyledim. Çünkü ne yiyip ne yemiyceğini gayet iyi biliyorsun. Uzman olmuşsun artık.
Ben de her söylediğinden birşeyler uyarlamaya çalışıyorum kendime. Sonuçta ben bu kiloyu bir şekilde vericem yani kaldı 4 5 kilo. Bide son kilomu koruma işim var ki o en zoru hehe. Seninde sıkıntı çektiğin nokta. Yani diyetden ziyade bir yeme düzeni istediğim. kaç aydır burdayım henüz bu konuyla ilgili bi atak yapabilmiş değilim.
Neyseki yaz geldi de meyve yiyebilirim kiraz şeftali kayısı falan ara öğün olarak. Ben metabolizmayı çalıştırmak için resmen hiç birşey yapmıyorum.
Sabah nesfit ye öğleni bi şekilde geçiştir akşamda sebze zaten fiks menüm budur. Normal olan benim bu şekilde yiyerek bir deri bir kemik kalmam. Ama hala balıkesirliyim yani
Napsam ben yaaaaaaaaaaaaa

daha once de dedıgım gıbı bazal bazal gıdıyorsun.
Metabolızma kıtlıkta calısıyor bellı kı.
Aslında kılo almayı (2hafta) goze alıp tekrar baslaya bılırsın de.
Boyle bı metot da var yanı.
Bı de dedıgın gıbı mevsım ddegısıyor hepımızın ayeme alıskanlıgı degıstıgı gıbı vucut da
mevsıme uyacak..-aslında sımdıye dongu tamamlanırdı ama hala vucut yaz sıcagını gormedı.-
sen sabret..yaz gelınce sen de o (metabolızman da) degısecek.

iyi kalkpli ablacım benm çok iyi etmişsin. iyi olur çocuklar için cidden . ya ben senin hayatını merk ettim şimdi inan bilgim yok ne iş yaparsın eşin ne iş yapıyor flan ? bu arada size hangisi uygunsa o tabi yurt dışına imkan varsa yorulmam diyosan ne ala gez toz bebişim

hahahayt ben buna resmen kıskançlıktan çatlama derim ya napsın kızcağız öyle bidurum karşısında birazda haklıymış resmn arkadaşı sana yazmış

kızım çırpı gbi oldum haberin yok tam olarak bu gün itibariyle 82.7 den 78.8 edüştüm ki bu demk oluyorki tam tamına 4 kilo . ama 80 den hesplayalım hak geçmesin artık ama başarımı kutlayın yani yıllardır 78 i görmüyordum yahuu. fen bu diyet fena şu 10 günü atlatayım bi ara verp tekrar başlıcam

kesdim gibi bişy zaten biraz rekabetçi bir yapısı vardı mesela erkek arkadaşım hiç hoşlanmaz o arkadaşımdan . sürekli bi kendini gösterme çabası var bu kızda neden der . bende fazlasıyla hissettiğimden banada yansıttığından kalbini kırmadan uzaklaşmayı tercih ettim

ahahahahaha bu ne beeeeeeeeeeeeeeeee.. güzelsin diye arkadaşın sana küstümüüü. hıhhhh güzelim deseydin sende. Yakın arkadaşım diyosun bide böyle yakın arkadaş mı olurmuş. Sevgilisi de ne bozuk bir kişilikmiş ya denir mi öyle şey. Şaşırsam mı gülsem mi bilemedim çok enteresan işler ya üniversiteye giderken gösterilen ergenlik belirtileri.

ahahahah çırpıııı sana tebriklerimi iletiyorum ve hemen kendimi geçmişlere atıp o diyet neydi bir bakıyorum belki kendime uyarlayabilirim.

diyeti yazmadan once yazmam gereken seyler puf noktalar oncelikle unutmamalisiziz ki diyet yapacaksaniz mutlaka adet doneminden sonra nekadar etkileyici diyet de olsa adet oncesi asla ve asla kilo veremezsiniz cogu diyetlerde tuzu kesin diyorlar bu da kesinlikle sacma
benim verecgim rus diyetinde ozel bir sey yok sadece yemeniz ve yememeniz gereken seyeler var

Yemeniz gerekenler

her sabah 2 yumurta haslanmis tuzlu
istediginiz kadar sebze ( beyaz lahana , havuc disinda )
ispanak haslanmis
et , tavuk , balik istediginiz kadar sadecee kaslanmis ve ya izgaza seklinde ( kizartma asla)
Mantar
salam yagsiz
yesil cay istediginiz kadar
su istedigniz kadar
cay istediginiz kadar
kahve istediginiz kadar

asla yememeniz gerekenler

Sut ve sut urunleri
beyaz ve kepek ekmek
meyve asla bu diyetde asla yok
tursu asla yok
seker bal ve tatlandiricilar asla yok
tatli cikolata asla yok

diyetin puf noktalari --- ne kadar cok yerseniz o kadar cok kilo verirsiniz bunu unutmayin
yemekten 30 dk once su icilmeli ve ya yemekten 30 dk sonra asla yemekle su ayni anda icilmemeli
aksam 8 00 dan sonra asla yemek yememeli sadece ice bilirsiniz istediginiz kadar hemde
gunde en az 5 ogun yememelisiniz caniniz cekmese bile bu diyetde ne kadar yerseniz o kadar kilo verirsiniz

bu diyet yaptiktan sonra asla yeniden tekrarlamayin 2 ay aradan sonra aynisini yapa bilirisiniz eger diyeti bozduysaniz ve yeniden baslamak istiyorsaniz 1 hafta aradan sonra baslayin ...

Kizlar bu diyet size sacma gele bilir ama ben o haldeydim ki yapacak baska seyim kalmadi diyet cok zor gerekirse kusduracak tiksindirecek her gun haslanmis yumurta ve tavuk yemekten ama inanin ki annem sayesinde bunu basardim 10 gun benim icin bu sebzelerden cesit cesit yemekler hazirladi ki men bunalmim yapim diye ve her gun tartiya cikmadim bir basta bir de sonra ciktim inanin ki tam 8 kilo diyet esnasinda verdim ve diyeti yapali 1 sene oldu 1 kilo bile almadim diyet sonrasinda da vermeye basladim yapmadigim halde ... sadece 10 gun dayanacaksiniz ve sonuc inanin muhtesem ben ne diyetisyenim ne de uzman yani musteri toplamak icin reklam fln etmiyorum ben denedim faydasini gordum sizde deneyin istiyorum

kıııızz mahuriiii bu diyet 1 haftamı sürüyor ya keşke senle başlasaydım bende yaa.
Süt ve süt ürünleri kesmem vücudumda değişiklere sebep olabilir çünkü yıllardır nesfit yemekten inek gibi oldum.(1 bardak süt koyarım da içine)

ay ben yapcam bunu mahurrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…