7-8 tanesi 1 porsiyon kaldımı sana 5 tane ay çok aaz çerez niyetine
oturup bi tencere yemişliğim olunca baana çerez gelıyor yaprak sarma
senin kızda sana çekmiş belli damağına şimdiden düşkün heheheyyyyyyyyt:)
öyle kelebeğimşu üstte reklam çıkıyo kilo almak istiyorum yazıyo o kız gibiyim işte ne giysem yakışmıyo bende böyleyim napiim
hee gönlüm fesatttkızııım bizim orda ne derler bilio musun? 'koca iyi bişey olsaydı; adını goncagül koyarlardı. adı üstünde koca, adamı kocatırr' vallahi ben demedimm
ayyyhh ne güldüm sana. ben de 1 gün az yemek yiyince bütün olmayan kıyafetlerime girebilir sanıyorum; deniyorum falan, olmuyo tabiii
hadi dedikodu anlatayım sizeee. şimdi ben1 ay önce falan spora yazıldım ya; bi arkadaşımı da teşvik ettim, spor konusunda. hayatında ağır bi dönem geçiriyordu, hem de sıkılaşmak isteği vardı önceden; kafa dağıtsın, gelsin spora diye çok uğraştım.
neyse geldi o da benimle. anamm yaptığım her hareketi eleştiriyor, sen düzgün yapamıyorsun falan filan , diye. ben de her lafa laf diye bakmam.( bel hareketlerini falan yapmamaya çalışıyorum gerçekten de, incelmesin diye. basene ağırlık veriyorum. )
gülüyorum her seferinde, gittikçe abartıyor durumu. hoca bana dedi ki, belin çok inceldi, bel hareketlerini yapmayabilirsin. ben de hocamı dinliyorum (60cm oldu bu arada, ellere nispett). neyse, o, bu arada ben bütün hareketleri çok iyi yapıorum, sıkılaşıyorum, edasıyla geziyor tabi. ben de polemiğe girmiyorum, morali düzelsin diye, tabi falan diyorum, destek oluyorum.
neyselem, dün ölçülerimiz alındı; ben 500 gram vermişim, bi de sadece göğsüm 2 cm genişlemiş; bel, kalça ve basenden de toplam 7 cm incelmişim. hee, bu kızın n'olmuş peki, derseniz; 1 ayda, yani spora başladığından beri, 5 kg almışş; kaç cm olduğunu sormadım ama gayet de kalınlaşmışş.
hahahabu insanlar çok gari yaa cidden gülüyorum böyl şeylere geçen bana arkadaşım ne dese beenirsin. ben zayıflarsam yanımda gezmezmş . güzel oluruşum yani yanımda çirkin kalırmış . yani şimdik çirkin olduğumu düşünüyr demk bu diğğmi amaan çokta bip
günaydınnnnnn
yahu emine biyetişemedim hızına atom karınca gibisin
Sevılay su benım tatıl planım ıle ılgılı soyledıklerınde cok haklısın.
Ama esımle hep ıs ıcın gıdıyoruz bıyerlere (uzun zamandır)
Bızım de en luksumuz seyahattır.
Nıyelıyız dunyayı bıtırecegız:)))
Onumuzde uzunnnn yıllar var (ınnnsaellah)
ve uzay normallesırse..ve gıdersek "de gettt, ssızın dunyadan haberınız yok" demesın uzaylı vatandaslar:)))
yuhhhh bunu nerden aklıma getırdım sabah sabah.
Hatta esımle tanıstıgımızyıllar bı dunya aldık (hanı su cevır cevır bak dunyalar) ve her gıttıgımız yere bı raptıye batırdık..falan..sevıyoruz yanı.
Turkıye'den daha ala...Turkıye'den daha anlatılamaz bır ulke var mı hemserımmmmmm
Herseyımız var sukur... suyumuz yesılımız denızımız columuz kuru topragımız, selımız kuraklıgımız dagımız ovamız...herseyyyımızzzzzz
farzı mısal Hollanda...dumduz bı yer..nesı var:)))bı yokusluk egımı bıle yok...
neyse cok mıllıyetcı gordum kendımı.
kuzey -güney ve içli köfte üçlemesi akşam yokmuydu
bizde kermesde mantı aldık ama 1 kaşık yedim beyenmedim hakkını verememişler yiyorsam yediğime değsin yoksa tatsız tuzsuz acısız malzemeyi min tutarak yapılan yemekleri ne yiycem damağıma hitap etsin azıcıkda
seninn sarma mantıdan daha iyiymiş
bizim gönlümüze mantığımıza hitap edebilmesi mühim olanı yoksa kuru kalabalıkdan ötesi mi var erkek mılleti işte
var böyle arıza tipler
cidden kızııyorum böylelerine herkesin güzelliği ayrı kaldıki karakterler farklı neyani seni potansiyel tehdirmi göruyor
benim kaçkere başıma geldi birgün ünide yakın arkadşım erkek arkadaşı gruptan bikaç arkdaşıyla tanıştrmak istediğni söyledi hiçde keyfim yok ya dedim gelmıyım başka zaman dedim yokdedi illa gelicen falan zorla makyaj yaptırdı giyindik gittik buluştuk arkadaşlarıyla
ama bizim arkadşın yüzünden düşen binparça ssuratını asmış oturuyor sonra biara erkek arkadaşı bana döndu bizimkine demezmi sizin sınıfta negüzel kızlar vardı neden esra ile daha önce tanıştırmadın tabi kan beynime sıçaradı erkek arkadaaşında iş yok kalkmış ettiği lafa bak
kız bana küstü iyimi sen çok güzel oldun kaldıramadım dedi üstüne
varyani böyleleri
Zeynep...Zeynep... anne olmanın zor kısmı.
Insan normal zamanda verdıgı tepkılerı veremıyor boyle zamanlarda.
Van depremındekı Azra'yı, Zeynep Elıf bebegı hıcccc unutamıyorum..
Hep dusunurum ne yapıyorlar dıye. gercı bırının annesı yanında (babası olmasa da), ama ya
Zeynep Elıf bebek..annesını de babasını da kaybettı.
Neyse..
Bı de cope atılanlar var kıııı..Allah yardımcısı (olmasın yaaaaa!) onları atanlar, o canların karsısında ne yapacak?!
Nıye olmus ogrencının kardesı?
Ya Ozlemmm sen de yangına korukle gıtme... 2 yasında tekerde kalmak nedır ya(
Melikooooo aldın mı randevunu?
valla Melıke ya oyle ya da baska turlu...bu ısın pesınde ol...bız pesındeyız haberın ola.
Fulya, ben dıyet mı begenmedım...askolsunnnnnn sadece olacakları soyledım.
he bı de su var..ıstersen "bır hafta deneyeyım, en fazla kılo vermemıs olurum" dersen, dene.
dene tabı.
Bı de su var..nıcelık nıtelık falan hepsı onemlı bu dıyet ısınde.
Mesela ben dıyetıme gun ıcınde peynır ekleyınce, hıc yemedıgımden daha ck kılo verıyorum...
Bırkac -kendıme aıt-boyle deneyımlerım var.
bu da ıntolerans-tolerans meselesı..
Hersey kcal degıl.
zaten Dukan da bu yoldan gıden bı akım...peahhhh ne kadar dogru ıse.
valla Melıke ya oyle ya da baska turlu...bu ısın pesınde ol...bız pesındeyız haberın ola.
Fulya, ben dıyet mı begenmedım...askolsunnnnnn sadece olacakları soyledım.
he bı de su var..ıstersen "bır hafta deneyeyım, en fazla kılo vermemıs olurum" dersen, dene.
dene tabı.
Bı de su var..nıcelık nıtelık falan hepsı onemlı bu dıyet ısınde.
Mesela ben dıyetıme gun ıcınde peynır ekleyınce, hıc yemedıgımden daha ck kılo verıyorum...
Bırkac -kendıme aıt-boyle deneyımlerım var.
bu da ıntolerans-tolerans meselesı..
Hersey kcal degıl.
zaten Dukan da bu yoldan gıden bı akım...peahhhh ne kadar dogru ıse.
iyi kalkpli ablacım benm çok iyi etmişsin. iyi olur çocuklar için cidden . ya ben senin hayatını merk ettim şimdi inan bilgim yok ne iş yaparsın eşin ne iş yapıyor flan ? bu arada size hangisi uygunsa o tabi yurt dışına imkan varsa yorulmam diyosan ne ala gez toz bebişimYa Sevılay sana soyleyeceklerımı soylemeden yıne lafı kaydırmısım..
Evet ıkı gun ıcın bu cıle cekılır mı:)))
Valla cekılır:))
Uzak yolun yolcusu olayım ben..
Doneyım yıne gerı geleyım falan..
Ama su streslı gunlerın bıtecegını (ben safak saydım ama...hastalıkla ılgılı safak saymak ne demek...ne demek ahhh kımse yasamasın)
ve benım bıttıgınde bır planım oldugunu sımdıden bılmek ıstıyorum.
Abım ıcın de bıseyler dusunuyorum esı ve cocukları ıcın bılet alıyorum rezervasyon yaptırıyorum..bunlar bana ıyı gelıyor.
(onların haberı yok)
Insaellah da hıc bırını ıptal etmek zorunda kalmam da gıderler.
hahahayt ben buna resmen kıskançlıktan çatlama derim yabizim gönlümüze mantığımıza hitap edebilmesi mühim olanı yoksa kuru kalabalıkdan ötesi mi var erkek mılleti işte
var böyle arıza tipler
cidden kızııyorum böylelerine herkesin güzelliği ayrı kaldıki karakterler farklı neyani seni potansiyel tehdirmi göruyor
benim kaçkere başıma geldi birgün ünide yakın arkadşım erkek arkadaşı gruptan bikaç arkdaşıyla tanıştrmak istediğni söyledi hiçde keyfim yok ya dedim gelmıyım başka zaman dedim yokdedi illa gelicen falan zorla makyaj yaptırdı giyindik gittik buluştuk arkadaşlarıyla
ama bizim arkadşın yüzünden düşen binparça ssuratını asmış oturuyor sonra biara erkek arkadaşı bana döndu bizimkine demezmi sizin sınıfta negüzel kızlar vardı neden esra ile daha önce tanıştırmadın tabi kan beynime sıçaradı erkek arkadaaşında iş yok kalkmış ettiği lafa bak
varyani böyleleri
kızım çırpı gbi oldum haberin yok tam olarak bu gün itibariyle 82.7 den 78.8 edüştüm ki bu demk oluyorki tam tamına 4 kilo . ama 80 den hesplayalım hak geçmesin artık ama başarımı kutlayın yani yıllardır 78 i görmüyordum yahuu. fen bu diyet fena şu 10 günü atlatayım bi ara verp tekrar başlıcamgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kelebeem bu senin için
pazartesi Mahurbeste
salı degua
çarşamba melikea123
perşembe Kelebek.hill
cuma destina_88
Mahurum evet kilonu 80 den düşmemiz gerekecekama diyet çok başarılıymış ya
kesdim gibi bişy zaten biraz rekabetçi bir yapısı vardı mesela erkek arkadaşım hiç hoşlanmaz o arkadaşımdan . sürekli bi kendini gösterme çabası var bu kızda neden der . bende fazlasıyla hissettiğimden banada yansıttığından kalbini kırmadan uzaklaşmayı tercih ettimHahahah deli kiz yaa :)))
Sen de haklisinnn ama ben daha bekar oldugum icin beraber vakit gecirmeyi bereket sayiyom naparsinn :)))
Ben de oyleyim yalnz degilsn boyle mide cekiliyo ya sanarim 3 kilo verdmmm
Sen boyle iyiniyetli ol ama hatuna bak yaaa...cok kotu bi davranis ama o 5 kg hepimizi mutlu etti..umalim ki ders almis olsun :)))
Yuh yaaa kizim arkadasligini kes bence o kizla
Gunaydin bayanlarrrr..:*
Bayilirim Milliyetcilere :))) :*
Secici kizimizzz her konudaa..ama en guzeli bence de yani yemekte mesela kalori alcaksak degsin yanii)
Karar: "erkekler ariza " :))
Ama senin arkadasin erkek arkadasin da is yokmus zaten..terbiyesiz. Oyle sevgilim olcana olmasin be..
Kizin yaptigi da ayri vaka ama kaldiramamistir yazik..tamamen sevgilisinin seyligiii.......
bizim gönlümüze mantığımıza hitap edebilmesi mühim olanı yoksa kuru kalabalıkdan ötesi mi var erkek mılleti işte
var böyle arıza tipler
varyani böyleleri
iyi kalkpli ablacım benm çok iyi etmişsin. iyi olur çocuklar için cidden . ya ben senin hayatını merk ettim şimdi inan bilgim yok ne iş yaparsın eşin ne iş yapıyor flan ? bu arada size hangisi uygunsa o tabi yurt dışına imkan varsa yorulmam diyosan ne ala gez toz bebişim
hahahayt ben buna resmen kıskançlıktan çatlama derim yanapsın kızcağız öyle bidurum karşısında birazda haklıymış resmn arkadaşı sana yazmış
kızım çırpı gbi oldum haberin yok tam olarak bu gün itibariyle 82.7 den 78.8 edüştüm ki bu demk oluyorki tam tamına 4 kilo . ama 80 den hesplayalım hak geçmesin artık ama başarımı kutlayın yani yıllardır 78 i görmüyordum yahuu. fen bu diyet fena şu 10 günü atlatayım bi ara verp tekrar başlıcam
kesdim gibi bişy zaten biraz rekabetçi bir yapısı vardı mesela erkek arkadaşım hiç hoşlanmaz o arkadaşımdan . sürekli bi kendini gösterme çabası var bu kızda neden der . bende fazlasıyla hissettiğimden banada yansıttığından kalbini kırmadan uzaklaşmayı tercih ettim
uğraşma fıstığım bulayım ben sana :)ahahahah çırpıııı sana tebriklerimi iletiyorum ve hemen kendimi geçmişlere atıp o diyet neydi bir bakıyorum belki kendime uyarlayabilirim.
diyetin tamamını yazıyorum
.
.
.
.
...
diyeti yazmadan once yazmam gereken seyler puf noktalar oncelikle unutmamalisiziz ki diyet yapacaksaniz mutlaka adet doneminden sonra nekadar etkileyici diyet de olsa adet oncesi asla ve asla kilo veremezsiniz cogu diyetlerde tuzu kesin diyorlar bu da kesinlikle sacma
benim verecgim rus diyetinde ozel bir sey yok sadece yemeniz ve yememeniz gereken seyeler var
Yemeniz gerekenler
her sabah 2 yumurta haslanmis tuzlu
istediginiz kadar sebze ( beyaz lahana , havuc disinda )
ispanak haslanmis
et , tavuk , balik istediginiz kadar sadecee kaslanmis ve ya izgaza seklinde ( kizartma asla)
Mantar
salam yagsiz
yesil cay istediginiz kadar
su istedigniz kadar
cay istediginiz kadar
kahve istediginiz kadar
asla yememeniz gerekenler
Sut ve sut urunleri
beyaz ve kepek ekmek
meyve asla bu diyetde asla yok
tursu asla yok
seker bal ve tatlandiricilar asla yok
tatli cikolata asla yok
diyetin puf noktalari --- ne kadar cok yerseniz o kadar cok kilo verirsiniz bunu unutmayin
yemekten 30 dk once su icilmeli ve ya yemekten 30 dk sonra asla yemekle su ayni anda icilmemeli
aksam 8 00 dan sonra asla yemek yememeli sadece ice bilirsiniz istediginiz kadar hemde
gunde en az 5 ogun yememelisiniz caniniz cekmese bile bu diyetde ne kadar yerseniz o kadar kilo verirsiniz
bu diyet yaptiktan sonra asla yeniden tekrarlamayin 2 ay aradan sonra aynisini yapa bilirisiniz eger diyeti bozduysaniz ve yeniden baslamak istiyorsaniz 1 hafta aradan sonra baslayin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?