hastanedeki doktorum izinliydi yıkatamadım
yarın gidicem hastaneye ,kulak yolum çok dar içinde kulak kiri birikince üstünede havuzda su ıle tıkandığnda arada yıkatıyorum alıştım artık
korkmuyorum ben öbür türlü ağrı oluyor uykudan bile uyanıyorsun kulağım üstüne yatamıyorum
aynen öyle kadınlarda değişti ama artık kadınlar daha çok adamlara yazıyorlar erkek mılletı zaten hemen yoldan çıkmaya meyıllı
zor zamanlarda yaşıyoruz allh korkusu olanlarla ve sevdiğine değer verip incitmekten korkanlarla karışlaşalım
aldımda kaptanım 5 hazirana gün beriyor saat 19,45e yarı özel yarı devlet karışımı bir hastane ve çok ileri tarih 20gün ne demek onun yerine diyorum pazartesi bir devlete gitsemmi tahlil falanda aptırırım hem oraya gidersem şunuda düşünüyorum ha 15 günde bir randevu alamayabilirim ve bu akşamcı olan doktor gündüz gelen doktorlarımıza haziranın son haftasına randevu verebilirim dedi
Kızlarrrrrrrrrrr taebo yaptımmm bu ne beeeeeeeeeeee kendimi buldum resmen. 45 dk sürdü. bana az geldi ama bu gnlük tam zamanında bitti yani kendimi yerlere atmak üzereydim.
haftanın 3 günü bunu yapıcam diğer günler başka videolar buldum onlarda hafif sayılmaz ama lower body upper body ayrı günler çalışcam.
hadi ben duşa giriyom.
ilk deneyimimi size yaziyim dedim.
öperimmmmmmmmmmmmm
bizim gönlümüze mantığımıza hitap edebilmesi mühim olanı yoksa kuru kalabalıkdan ötesi mi var erkek mılleti işte
var böyle arıza tipler
cidden kızııyorum böylelerine herkesin güzelliği ayrı kaldıki karakterler farklı neyani seni potansiyel tehdirmi göruyor
benim kaçkere başıma geldi birgün ünide yakın arkadşım erkek arkadaşı gruptan bikaç arkdaşıyla tanıştrmak istediğni söyledi hiçde keyfim yok ya dedim gelmıyım başka zaman dedim yokdedi illa gelicen falan zorla makyaj yaptırdı giyindik gittik buluştuk arkadaşlarıyla
ama bizim arkadşın yüzünden düşen binparça ssuratını asmış oturuyor sonra biara erkek arkadaşı bana döndu bizimkine demezmi sizin sınıfta negüzel kızlar vardı neden esra ile daha önce tanıştırmadın tabi kan beynime sıçaradı erkek arkadaaşında iş yok kalkmış ettiği lafa bak
kız bana küstü iyimi sen çok güzel oldun kaldıramadım dedi üstüne
varyani böyleleri
kuzey -güney ve içli köfte üçlemesi akşam yokmuydu
bizde kermesde mantı aldık ama 1 kaşık yedim beyenmedim hakkını verememişler yiyorsam yediğime değsin yoksa tatsız tuzsuz acısız malzemeyi min tutarak yapılan yemekleri ne yiycem damağıma hitap etsin azıcıkda
seninn sarma mantıdan daha iyiymiş
ya ben de cok yapıyorum bunu.
Yanı mesela bı salondayım..-gercı ben salonlara spor ıcın gıtmıyorum (yanı kendım yapmıyorum)-
goruyorum kı hareket yanlıs.. gıdıp uyarıyorum.
Ama valla fesatlık degıl!
Bın kere dıyorum kendıme "ya bırak nasıl yaparsa yapsın!"
sonra yıne gıdıp soyluyorum.
OZellıkle squat yapanları bırakamıyorum.
Dızler ayak basparmagı gecmeyecek!!!
hep soyluyorlar..ama duyulmuyor mudur nedır?
hastanedeki doktorum izinliydi yıkatamadım
yarın gidicem hastaneye ,kulak yolum çok dar içinde kulak kiri birikince üstünede havuzda su ıle tıkandığnda arada yıkatıyorum alıştım artık
korkmuyorum ben öbür türlü ağrı oluyor uykudan bile uyanıyorsun kulağım üstüne yatamıyorum
aynen öyle kadınlarda değişti ama artık kadınlar daha çok adamlara yazıyorlar erkek mılletı zaten hemen yoldan çıkmaya meyıllı
zor zamanlarda yaşıyoruz allh korkusu olanlarla ve sevdiğine değer verip incitmekten korkanlarla karışlaşalım
Kızlarrrrrrrrrrr taebo yaptımmm bu ne beeeeeeeeeeee kendimi buldum resmen. 45 dk sürdü. bana az geldi ama bu gnlük tam zamanında bitti yani kendimi yerlere atmak üzereydim.
haftanın 3 günü bunu yapıcam diğer günler başka videolar buldum onlarda hafif sayılmaz ama lower body upper body ayrı günler çalışcam.
hadi ben duşa giriyom.
ilk deneyimimi size yaziyim dedim.
öperimmmmmmmmmmmmm
yaz mevsimi geldi, ben de giricem artık denize. hep sucuk, kestaneli pasta özenmiştik bu ara; biraz da senden yüzmeye özenelimgeçmiş olsun cicim, umarım en yakın zamanda düzelir. rahatsızlık hissediosun şimdi.
bi de kymet bilmeyen kızlar varrr. 24 saat nöbetteydi eşim dün, bu sabah işten çıkıp eve gitmiş,temizlik yapmış, silmiş, süpürmüş her yeri, camları bilem silmiş. kendiliğinden hem de. bi de romantik, hassas. her cuma otobüsten indiğimde, topladığı papatyalar elinde olur. hee, ben nasılım? katı, sert, romantik değil, acımasızz . kuzey-güney'deki kuzey gibiyim, aşığım, çok seviyorum ama hala söylerken çekiniyorum . serde delikanlılık var yaa yaa, bi de böyel kızlar var iştee
Hepimizin kandili mubarek olsun kizlar..
dualariniz yerini bulsun..kabul olsun insaellah.
aynen tatlım . özellikle diyette yazıyo regl döneminde yapmayın diyeFuliassscım benim de aklımdan geçti bu diyeti yapmak ama tam regl öncesi. ben de çok istiodum başlamak aslında.. olmaz di mi mahur??
bi de ben şey diye duydum, kas kütlen azalıyorsa kilo verirken, selülitler ortaya çıkıyormuş.
iyi kalkpli ablacım benm çok iyi etmişsin. iyi olur çocuklar için cidden . ya ben senin hayatını merk ettim şimdi inan bilgim yok ne iş yaparsın eşin ne iş yapıyor flan ? bu arada size hangisi uygunsa o tabi yurt dışına imkan varsa yorulmam diyosan ne ala gez toz bebişim
hahahayt ben buna resmen kıskançlıktan çatlama derim yanapsın kızcağız öyle bidurum karşısında birazda haklıymış resmn arkadaşı sana yazmış
kızım çırpı gbi oldum haberin yok tam olarak bu gün itibariyle 82.7 den 78.8 edüştüm ki bu demk oluyorki tam tamına 4 kilo . ama 80 den hesplayalım hak geçmesin artık ama başarımı kutlayın yani yıllardır 78 i görmüyordum yahuu. fen bu diyet fena şu 10 günü atlatayım bi ara verp tekrar başlıcam
kesdim gibi bişy zaten biraz rekabetçi bir yapısı vardı mesela erkek arkadaşım hiç hoşlanmaz o arkadaşımdan . sürekli bi kendini gösterme çabası var bu kızda neden der . bende fazlasıyla hissettiğimden banada yansıttığından kalbini kırmadan uzaklaşmayı tercih ettim
Sevdin di miii harika oluyo tae booo....ya hoca düzelse ya da yeni hoca gelse de ben de gitsem salı günüüü..1,5 saate yakın yapıyo hoca acayip iyi oluyooo
Kızımmm kendine gelll...öyle koca buldun da daha ne istiyon haykır aşkını anam sizin ilişki çok ters yaaa senin erkek olman gerekirdiii
Kandiliniz mübarek olsunnn,dualarımız kabul olsun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?