Amannnnnnnnn Ilknur..
Sen de..
Gel gerısı kolay.. verırsın.
Hosgel ama:)
deguacım tatlım hoş buldum..püskütüm hoşgeldin
canım benim sefalar getirdin güzel bir hafta geçiricez seninle birlikte
Teşekkürler..---
hoş geldin püsküüt
---
Hoş buldum.. Dilerim öyle olur.. Birlikte keyifle, sağlıkla zayıflarız..---
Hosgeldin puskuutt guzel bu hafta gecirirz insallah..valla emeklerine saglik super isleyrn bi duzen var sayende
---
O zaman hoş buldum.. :)o zamannnn hosgeldınnnn!
Hoş buldum tatlım..Su +
Spor +
Menu
Sabah
2 yumurta
1domates 1salatalik
Oglen
Haslanmis tavuk gogsu
Aksam
Barbunyeeeaaaaaa
2bardak yesil cay ictim
Puskuuuuuuuut hosgeldin
Merhaba kızlar,
Öncelikle etap dereceniz için kocaman alkış!
Ben de geçen hafta 500 gr. vererek 61,3 den 60,8 e düştüm.
Durum bilgime gelince:
2007 yılında 79 kiloyla başladığım yarışmamızdan 63,1 kiloyla mezun olmuştum. Sonra senelerce 65-67 aralığında dolandım.
Derken geçen sene 71,4 ü gördüm ve Ekim ayında Cafe topiğimizde paylaşıma ve diyete başladım. O zamandan bu yana da 10,6 kilo verdim. Uyguladığım bir liste yok. Hemen hemen her şeyi yiyorum.
6 Hazirana kadar doktor tarafından konmuş spor yasağım var. Sadece ev içi yürüyüş yapıyorum günde 10 tur.(her tur evin bir ucundan diğer ucuna 5 kez gidip gelmek oluyor)
Ameliyat sonrası oluşan yeni yemek düzenimde hep kuş porsiyonu besleniyorum ama sık yiyorum. Normalde 4 saatte bir 3 ana öğün yiyordum. Şu anda dikiş yerine baskı yaptığı için doymamam gerekiyor. (Ödem ve ameliyat dikişimden ötürü)
Size bu hafta en az 300 gr. kaybedeceğime söz veriyorum. Yani haftaya Cuma günü maksimum 60,5 olacağım. Daha da güzel bir kilo için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz.
3. oldukYa kıZlar kaçıncı olduk geçmişi okuyanadım tel.den giriyorum misafirlikteyim
selam bebişlerim neler yapıyorsunuz bakiim.bensiz bensiz buralarda sizeee bi haberim var.pazartesi itibari ile geri dönüyorum inşallah vın olayını hallettim.hepinizi çok özledim veee malesef kilo aldım.biliyosunuz gergin bi dönem geçirdim ama atlattım çok şükür ama bana kilo olarak geri döndü. fulyacım seni gördüm aşağıda özlemişim yaaa.değişiklik var mı takımda durumlar neler bakiim...
Berosvildos hos gelmissin bizde seni ozledik umarim bir aksilik cikmazda gelirsin pazartesi
Puskuuuut tekrardan hosgeldin. Ayrica takimimizda bi hafta yarismandan dolayi sendende tuyolar alabiliriz. Hehe tuyolari severiz takimcanak.
Eminooooo simdi sakin ol ve elindeki pizzayi yavasca yere birak.
sabah 2 yumurta yiyerek zincirlerimi kırmuş oldummvavvvvvv %95 takım ortalamsı
harikayız bu hafta herkes kg vermiş hepimizi tebrik edelim süperrrrrriz takımca
fulyacım diyetin ilkgünü bugun yumurtayı yemişssin bi alısssan sabahları yumurtaya gün boyu acıkmıyorsun
sabah 2 yumurta bol yeşil soğan biber ve domatesli bi salata yedim saat 7 idi
öğle acıkmam saat 14:30 buldu bunuda bi düşün
sevilay sevilay sevilayyyybu diyet işe yarıyor demekki sende tebrikler canım
emziriyorsun tatlım senin için 500 gr çok ıdeal hiç üzülme önce senin ve bebeğin beslenmesi muhim olan
oyyyy sabah gene nescafe yahu olmazki alışkanlıkları değiştrmen acilen lazım
bu diyetle umarım değiştirebilirisn sabah mutlaka kahvaltı yapman lazım akşam az ye ama sabah karnını iyice doyur ki gün içinde enerjik olabilesin
hoş geldin püsküüüüttSevgili 6. takımcım,
Bugün itibariyle, 1 hafta süreyle size konuk olacağım.. Konudan haberdar olduğunuzu düşünüyorum.
Şu Cuma telaşı bitsin, genel sıralama listesini de hazırlayayım sonra bir giriş mesajı yazarak aranızda olacağım..
Görüşmek üzere..
sabah 2 yumurta yiyerek zincirlerimi kırmuş oldumm
hoş geldin püsküüüüttbiz yeni gelenlere ne yapıyoruz biliyor musun?
ne?...
ve ben nıye bılmıyorum:))
heeee he..heeekandırcaktım yaa çaktırmaa (ştt sessiz ol)
heeee he..heee
evet ya bana yaptiginizdannnnnn
selam bebişlerim neler yapıyorsunuz bakiim.bensiz bensiz buralarda sizeee bi haberim var.pazartesi itibari ile geri dönüyorum inşallah vın olayını hallettim.hepinizi çok özledim veee malesef kilo aldım.biliyosunuz gergin bi dönem geçirdim ama atlattım çok şükür ama bana kilo olarak geri döndü. fulyacım seni gördüm aşağıda özlemişim yaaa.değişiklik var mı takımda durumlar neler bakiim...
Merhaba kızlar,
Öncelikle etap dereceniz için kocaman alkış!
Ben de geçen hafta 500 gr. vererek 61,3 den 60,8 e düştüm.
Durum bilgime gelince:
2007 yılında 79 kiloyla başladığım yarışmamızdan 63,1 kiloyla mezun olmuştum. Sonra senelerce 65-67 aralığında dolandım.
Derken geçen sene 71,4 ü gördüm ve Ekim ayında Cafe topiğimizde paylaşıma ve diyete başladım. O zamandan bu yana da 10,6 kilo verdim. Uyguladığım bir liste yok. Hemen hemen her şeyi yiyorum.
6 Hazirana kadar doktor tarafından konmuş spor yasağım var. Sadece ev içi yürüyüş yapıyorum günde 10 tur.(her tur evin bir ucundan diğer ucuna 5 kez gidip gelmek oluyor)
Ameliyat sonrası oluşan yeni yemek düzenimde hep kuş porsiyonu besleniyorum ama sık yiyorum. Normalde 4 saatte bir 3 ana öğün yiyordum. Şu anda dikiş yerine baskı yaptığı için doymamam gerekiyor. (Ödem ve ameliyat dikişimden ötürü)
Genel prensibim; her gün tartılmak. Tartının sözüne göre yemeklerimi ayarlamak. Cuma günleri kilo bildirimimi fotoğraf çekerek yapıyorum.
Size bu hafta en az 300 gr. kaybedeceğime söz veriyorum. Yani haftaya Cuma günü maksimum 60,5 olacağım. Daha da güzel bir kilo için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz.
hahhaha Fulya..
Ben ve pızza mı:)
buna mı ınandın..
Pızza ıkı tane bırı orta bırı kucuk ebatta.
Bu eve hıc gırmeyen ebatlar:))
genelde ıkı buyuk boy gırerdı..
Nıye? cunku Emıne yok bu defa hehhehe:))
ben cokkkktannnnn kapattım bugunu:)
sabah 2 yumurta yiyerek zincirlerimi kırmuş oldumm
Teşekkür ederdim deguacım.. Ben de seni 600 gr. için tebrik ediyorum. (aklımda yanlış kalmadı umarım)püskütcüm canım benim öncelilkle bende bu hafta verdiğin 500 gr için tebrik ederim
300gr hedefin üstüne kg vermişsin
az ama sık yiyerek spor dahi olmadan zayıflamanın göstergesisin
amatabi hangi saatte ne yiyeceğini ve doğru şekilde planlayarak bunun üstesinden geleceğini biliyorum
buyuzden arzu ettiğin 58 kg ya da ulaşıcaksın
ay bide seni özlediğimi belirtmeden geçemıycem
meyve olarak nasıl bi sistem uyguluyorsun ara öğünde meyve+ süt şeklinde mı planladın?
benim menüleri istediğin gibi eleştir herşeye açığım biliyorsun
sen yeterki üstünde dur farkında olmadan hatalarım varsa göreyim değişiklik yapayım
tabi bende seninkilere burnumu sokacam
görüşmek üzere canım
sabah:2 yumurta haşlanmış bol yeşil soğan maydanoz domates ve yeşil biberli yumurta salatası
5 fındık 1 ceviz
öğle tavuk sote
1 kase yoğurt
domatesli semizotu salatası
pazara uğradım kirazlar al beni al diye bağırınca bi koşu aldım geldim
hopp 1 kase kiraz =15 adet yedim
akşam:bulgurlu ıspanak yemeği
cacık
1.15 dak yüzme
2 litre su
iyi akşamlar öpüüldünüz
Hoş buldum tatlım..sabah 2 yumurta yiyerek zincirlerimi kırmuş oldumm
tamam o zaman sana yapmayalım misafir sayılırsın normalde affetmezdikde sana ayrıcalık verelimÖnce şunu yazayım.. Mönülerine yorum yapmamı isteyen olursa belirtsin lütfen.. Az önce fuliasa yorum yaptım. Ancak dediğim gibi sizleri, alışkanlıklarınızı, beslenme diyetinizi bilmiyorum. Dolayısı ile de genel yorum yapabiliyorum. Bu herkesin hoşuna gitmeyebilir. Özel olarak belirtilmediği durumda yorum yapmamam sanırım en sağlıklısı.. Benim mönülerim herkesin yorumuna açıktır..
Teşekkür ederdim deguacım.. Ben de seni 600 gr. için tebrik ediyorum. (aklımda yanlış kalmadı umarım)
Ah sorma bir de spor yapabilseydim şu kalan kiloyu daha seri gönderebilirdim.
Güzel öngörülerin için teşekkür ederim..Dilerim hepimiz hedefimize sağlıkla ulaşırız..
Meyveyi yanında herhangi bir proteinle beraber yiyorum. Süt/yoğurt/peynir/ceviz
Tamam canım.. senin adını listenin ilk başına yazdım. Mönülerini seve seve yorumlarım..
Beş gıda gurubu da tamam olduğu için sağlıklı bir mönü olmuş. Tebrikler.
Benim yerime de yüz..
Ben de mönümü yazayım artık.. Normalde sabah yazmak daha mantıklı geliyor olur ha gece bir şeyler yersem diye.. Ama artık bu saatten sonra yemem.
Eğer yoldan çıkarsam sabah itiraf ederim mutlaka..
Hoş buldum tatlım..
Bilmiyorum.. İnşallah kötü bi'şey yapmıyorsunuzdur.. Bak daha bavullarımı bile açmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?