Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tabii püsküüt yapmamamdaki asıl sebep hilalin bu mesajıdır

6. Takımda 1. Gün Mönüm:

Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.

08:30 Böğürtlenli probiyotik yoğurt (110 ml)

11:00 1 dilim çavdar ekmeği, tulum peyniri, 3 tane light siyah zeytin, 1 domates, 1 salatalık

14:20 1 dilim ananas, 4 tane çilek, ½ bardak süt

16:00 1 yaprak marul, 1 salatalık, 1 domates, 2 acı yeşil biber, lor peyniri

19:15 1 yemek kaşığı beşamel soslu yoğurtlu ıspanak, 1 kepçe kıymalı bezelye yemeği, ½ dilim çavdar ekmeği

3 lt. su (1 bardak kaldı)
2 kupa yeşil çay

azıcık azıcık yemişsin inşallah en kısa zamanda iyileşirsinn

azıcık azıcık yemişsin inşallah en kısa zamanda iyileşirsinn
Çarşamba günü biraz normal yiyeyim dedim.. ağrıdan doğrulamadım sonra..
Aman neyse iyi böyle.. Kuş gibi beslenip kuş olmak istiyorum bir an önce.. cik cik diye uçmak, havalarda salınmak istiyorum..

bebeğim bundan sonra her wc çıkışı her öğün ardı tartılmakda sana beni hatırlatsın

merhabalar efenim . bendeniz sevilay çok memnun oldumm hoşgeldiniz püküvvit hanım hep beraber zayıflayalım sağlıklı sağlıklı inş

tabii püsküüt yapmamamdaki asıl sebep hilalin bu mesajıdır

Sağol melikecim çok tatlısın ama farketmedim sanma kiii bu mesajdan önceee yazılmııışşştıı o mesajj

Çarşamba günü biraz normal yiyeyim dedim.. ağrıdan doğrulamadım sonra..
Aman neyse iyi böyle.. Kuş gibi beslenip kuş olmak istiyorum bir an önce.. cik cik diye uçmak, havalarda salınmak istiyorum..

Hepimizi amacı oo ama ben de pek kuş gibi beslenmeyi beceremiyorumm
Benim menümü de yorumlayın lütfenn her türlü fikre açığım ve benm de listem yok, her şeyi yerim ne bulursam yerim ama sıkı spor yaparımm

içme bak içme sigara sağlığa zararlı yani genelde ilk gelenleri çiğ tavuk yedirerek sınıyoruz bakalım bizi ne kadar istiyorlar

Bozuntuya da vermedik haa

bebeğim bundan sonra her wc çıkışı her öğün ardı tartılmakda sana beni hatırlatsın

Hahhaah kızımmm abartma sen deee ben haftada 2 tartılıyorum genelde

yaaaa zayıflıyom ya ondan bebeğim hevese geliyom napiim ama cidden faydalı bakıyorum mesela gece kaçamak yapıp ertesi günü veremediysem bidaha yapmıyorum kaçamak

yaaaa zayıflıyom ya ondan bebeğim hevese geliyom napiim ama cidden faydalı bakıyorum mesela gece kaçamak yapıp ertesi günü veremediysem bidaha yapmıyorum kaçamak

O açıdan haklısın ama ne biliyim psikolojik boyutu beni çok geriyorr
Yani mesela bir günbe artı çıkarsam ertesi gün eksi çıkma ihtimalimi ortadan kaldırıyorum gibi geliyor ama sanki tartılmazsam mucize olcak ama en azından günde 1 e indir bari

olabilir ama şu dönmde bana faydası oldu gibi . :) bilmiyorum bakayım bi öyle yapayım en çokda sabahları tartılmaya bayılıyorum o eksiyi görünce içim açılıyo bütün gün

olabilir ama şu dönmde bana faydası oldu gibi . :) bilmiyorum bakayım bi öyle yapayım en çokda sabahları tartılmaya bayılıyorum o eksiyi görünce içim açılıyo bütün gün

Aynen canikom sabah tartılmalıyız hep mesela ondan dedim, sabah tartılıp bi de öğlen tartılırsan öğlen kilo aldım sancan üzülcen bana öyle oluyor ondan dedim, kendine göre bi yöntemini bulursun

ya pff bu zayıflamak çok farklı duygu ya benimde tişörtler hep bol geliyor(üzerima bol gelen tişörtümü giydim ve sabahtan beri çok zayıfladım hepsi bol geliyor triplerine girdim )

merhabalar efenim . bendeniz sevilay çok memnun oldumm hoşgeldiniz püküvvit hanım hep beraber zayıflayalım sağlıklı sağlıklı inş
Merhaba tatlım.. İnşallah!

---
Benim menümü de yorumlayın lütfenn her türlü fikre açığım ve benm de listem yok, her şeyi yerim ne bulursam yerim ama sıkı spor yaparımm
---

Tamam canım senin adını da not alıyorum listeme.. ve hemen mönünü bulup yorumluyorum..

KIRMIZI ALARM evde kahve bitmiş bugünleridemi görecektim babamda gelirken almayı unutmuş!!

Aynen canikom sabah tartılmalıyız hep mesela ondan dedim, sabah tartılıp bi de öğlen tartılırsan öğlen kilo aldım sancan üzülcen bana öyle oluyor ondan dedim, kendine göre bi yöntemini bulursun
yok yavrum yok mesela şimdi sabahtan 1 kilo fazla çıkıyorum bunun bilincindeyim ondda problem olmuyo ama bi görsen halimi çok komik wc ye girmeden tartılıyorum çıkıyorum tekrar tartılıyorum çok komik oluyoo anladın sen

menüüü:
sabah 2 haş yumurta
domates
biber
çay
öğlen :
erik çilek türk kahvesi
akşam 18 gibi tavuk köftesi
patates püresi
salata

bügün kaçamak yaptım kızlar o yüzden sabah yürümeye çıkıcam , bitter çikolata yedim 5 dilim falan ve meyve yedim : bide kahvemde şeker vardı azda olsa. neyse bugünlük böyle olsun tam gaz devam

Grupça bi 0 beden olduk yaaa amann

yapmayın içmeyin şu sigarayı bak birde yüzüme yüzüme üflüyorrrrr 0 beden deyince bir kız vardı televizyona çıkmıştı kiloluymuş gaza gelmiş zayıflamış 30 kiloyamı ne düşmüş ondan sonra hastaneye yatırmışlar yürüyemiyordu falan o aklıma geldi neyse ben 30 kilo değil 60 olsam yeter

KIRMIZI ALARM evde kahve bitmiş bugünleridemi görecektim babamda gelirken almayı unutmuş!!

Aman Allahımmm Sakin ol tatlımm kahvesiz de yapabilirsinn bencee

Anladım tabi kiii
Kız sen ne yemişin ki zaten ama sizin diyet böyleydi di mi tabi meyvesizz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…