Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

***6. TAKIM 309. ETAP***
destina_88 ( 64 / 63.9 / 0.1 /% 0.16)
kelebek.hill ( 61.5 / 60.4 / 1.1 / %1.79 )
degua ( 66.4/ 65.8 / 0.6 / %0.90)
mahurbeste ( 80 / 78,4 / 1,6 /%2 )
fulias ( 53.8 /53,6 /0,2 / % 0,37)
melikea123 ( 87 /86,5 / 0,5 / %0,57 )
concept (73.6/ 72.7 / 0.9 / %1.22 )
az_uz_( 85.5 /85 /0,5 / % 0,58)

6. Takım ortalaması: ( %0,95 )

Wuhuuuuuuuuu ortalamaya gelllllll. Veriyorum kontrole kızlar

ahahhaahha delirdiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Tebrik ederim bebişimmmmmmmmmmmm ama 0 beden oldun artık dur demen lazım

ahahhaahha delirdiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Tebrik ederim bebişimmmmmmmmmmmm ama 0 beden oldun artık dur demen lazım
aynen canım buda ayrı bi dert işte insana giydiği yakışmıyo artık düşün ne haldeyim
şaka bi yana yaptığım kaçamaklarım olmasa dün gece erik ve çilek yedim az bişy ne bilim arada bişyler yedim az az şu an 77 yi bile görebilirsdim neyse artık haftaya şekerler. ki gerçk orana göre verdiğim kilo hiçte az değil 82.7 den 78.4 e yuh ya aştım kendimi aynen devamm.
not: kaçamaklarım bile sağlıklı yediğim 2 çileği kaçamak sayıyom yaa o hale geldim

Süperrrr kız görünmeyecek hale geldin ya sennn

Yok tatlım önemli değill..ben diğer günler de başlığa belirtmediğinden bi' yazayım dedim kaçmasın gözden diyee
yavrum diyetarkadaşımdan ayrıntılı yazıyorum diye belli oluyo diye başlığa yazmamışımdır ama yazayım o zamn gerekiyosa .

Aman Allahımmm

Valla baya iyiysin Mahurr..çok kararlı başladın bu sefer aynen devammm Çileğe kaçamak der oldun gerçekten, bravaaa

yavrum diyetarkadaşımdan ayrıntılı yazıyorum diye belli oluyo diye başlığa yazmamışımdır ama yazayım o zamn gerekiyosa .

Tamam canım yaparsın kafana göre işte bi' şeyler

Aman Allahımmm

Valla baya iyiysin Mahurr..çok kararlı başladın bu sefer aynen devammm Çileğe kaçamak der oldun gerçekten, bravaaa

Tamam canım yaparsın kafana göre işte bi' şeyler
aynen yavrum inş hepimiz böyle oluruz haftaya cuma bi 4 kilo daha versem on numara olck .bırakmaya niyetim yok zaten midemin küçüldüğünü hissediyorum. acıkmıyorum mesela. akşam 5 den sonra bişy yemesem hiç problem olmuyo. biz ailecek geç satte yemeği alışknlık edinmiş bir aileyiz. babam işten geç geldiği için öyle olurdu bende akşma 22.00 suları çıldırırdım açlıktn faln . alanyada zaten o saatte yemeğimiz . buda kilo yapmıştı ve alışkanlık .şükür şimdi o yok uykumuda düzene soktum. gündüz 3 te 4 te kalkan ben sabah 9 da uyanıyorum artık ki o bile geç

vavvvvvv %95 takım ortalamsı
harikayız bu hafta herkes kg vermiş hepimizi tebrik edelim süperrrrrriz takımca
fulyacım diyetin ilkgünü bugun yumurtayı yemişssin bi alısssan sabahları yumurtaya gün boyu acıkmıyorsun
sabah 2 yumurta bol yeşil soğan biber ve domatesli bi salata yedim saat 7 idi
öğle acıkmam saat 14:30 buldu bunuda bi düşün
geçen hafta :80.0 bu hafta : 78.4

sevilay sevilay sevilayyyy bu diyet işe yarıyor demekki sende tebrikler canım

Günaydın kızlar kilom 85.0 500 gr gitmiş çok şükür alırım diye korkuyordum gerçi ben de yavas veriyorum çok sıkı diyet yapamıyorum
emziriyorsun tatlım senin için 500 gr çok ıdeal hiç üzülme önce senin ve bebeğin beslenmesi muhim olan
su:+
spor:+
menü:
sabah:1 fincan nescafe
öğlen: 1 kase yayla çorbası
4 kaşık makarna
2 kaşık patates kavurması
akşam:1 tane but

oyyyy sabah gene nescafe yahu olmazki alışkanlıkları değiştrmen acilen lazım
bu diyetle umarım değiştirebilirisn sabah mutlaka kahvaltı yapman lazım akşam az ye ama sabah karnını iyice doyur ki gün içinde enerjik olabilesin

kızlar kontrol edermısınız lutfen

***7. Takım 309. Etap***

lepistesinyavrucugu (88,3/88.3/0/%0)kilosu aynı
ipekyol (76.9/76.8/0.1/%0.13)
pasam3405 (81.1) izinli
maviyesil1999 (66,9/65,1/1,8/%2,69)
akabe (145.2) izinli
dudujan (103/101.9/1.1/1.07)
ganfed(55/55/0/0)kilosu aynı

7. Takım Ortalaması:%0,56

Son düzenleme:
Sevgili 6. takımcım,

Bugün itibariyle, 1 hafta süreyle size konuk olacağım.. Konudan haberdar olduğunuzu düşünüyorum.
Şu Cuma telaşı bitsin, genel sıralama listesini de hazırlayayım sonra bir giriş mesajı yazarak aranızda olacağım..

Görüşmek üzere..

püskütüm hoşgeldin
canım benim sefalar getirdin güzel bir hafta geçiricez seninle birlikte

canım benim teşekkür ederim aynen öle eymen için aldım tüm kiloları ah ah 84.le doğuma girip 72yle çıktım sonra tekrar kilo aldım pişman mıyım tabi kide hayır evet kilo aldım ve sütümde oldu

hoş geldin püsküüt

Oglen manti yedim bi pors ama faazlasiylaa eridi su an cok acimmm..kac saattir nasi yoruldum in cik in cik adliye koridorlari beni sevilay gibi sifir beden yapacakk :))))

Kizlar ben telefondan giriyom..biriniz listeyi kontrol edin

Kesinlikle duzen muthis onemli.. cok iyi yapmissin yeni düzenin super oldu sevilaycimmm ) haftaya da verirsn zaten baya...ve alisman da cok iyi olms..bi sure sonra insan yeni sisteme ayak uyduruyoo )

Hosgeldin puskuutt guzel bu hafta gecirirz insallah..valla emeklerine saglik super isleyrn bi duzen var sayende

Liste doğru kızlar

tebrikler Sevilay harikasın bende not ettim senin diyeti ama ben emziriyorum herhalde yapamam genellikle çok kilo verdiren diyetleri emziren annelere tavsiye etmiyorlar

teşekkür ederiiim . :) aman diyim bu diyet sana göre değil güzel anne! uzak dur. süt ürünü meyve yok . bebişin büyüsün azcık sonra yap . !

o zamannnn hosgeldınnnn!

Su +
Spor +

Menu
Sabah
2 yumurta
1domates 1salatalik

Oglen
Haslanmis tavuk gogsu

Aksam
Barbunyeeeaaaaaa

2bardak yesil cay ictim

Puskuuuuuuuut hosgeldin

selam bebişlerim neler yapıyorsunuz bakiim.bensiz bensiz buralarda sizeee bi haberim var.pazartesi itibari ile geri dönüyorum inşallah vın olayını hallettim.hepinizi çok özledim veee malesef kilo aldım.biliyosunuz gergin bi dönem geçirdim ama atlattım çok şükür ama bana kilo olarak geri döndü. fulyacım seni gördüm aşağıda özlemişim yaaa.değişiklik var mı takımda durumlar neler bakiim...

Amannnnnnnnn Ilknur..
Sen de..
Gel gerısı kolay.. verırsın.
Hosgel ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…