Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aman Allahımmm Sakin ol tatlımm kahvesiz de yapabilirsinn bencee

Anladım tabi kiii
Kız sen ne yemişin ki zaten ama sizin diyet böyleydi di mi tabi meyvesizz :)
karışık bitki çayı vardı onu yaptım içine de limon sıktım ohh misss (sanırım benşm sorunum sürekli bir şeyler içmek istiyorum )

5 gıda gurubu da tüketilmiş. Bu açıdan iyi.
Ancak tabii bu gurupların iç dağılımları da önemli..
En az olması gereken karbonhidrat senin mönünde en çok olan..
Sabah yediğin 2 dilim ekmek günlük karbonhidrat ihtiyacını doldurmuş zaten.. Dolayısı ile öğlen mantısı hele hele bir de akşam nişaştası bol karbonhidrat olan patates yarım bile olsa yanlış olmuş..
Daha dengeli olsa iyi olur.. Bu mönüde dengeyi de sebzeyi çoğaltarak yakalayabilirdin..
Bir de "su+" ne demek? İçmen gerekeni içince mi artı koyuyorsun, onu anlayamadım..

30 muuuu Bilerek yapmamıştır heralde yaa..yazık hastalıktan falan olduysa ya da mide artık kabul etmemişse falan ay üzüldüm sakın sağlığımızı kaybetmeyeliimmm

30 muuuu Bilerek yapmamıştır heralde yaa..yazık hastalıktan falan olduysa ya da mide artık kabul etmemişse falan ay üzüldüm sakın sağlığımızı kaybetmeyeliimmm

amin inşallah kaybetmeyizz :) ama psikolojikmandır büyük ihtimal hani bir hastalık varmışya ne kadar zayıf olsalarda kendilerini kilolu görüyorlarmış o tarz bir şeyde olabilir

bizim grup elemanları nerde yahuu ..
kelebeğim öyle bizim diyette yoksa zor verirdim 6 günde 4 kiloyu du bakalım sonun getireyimde normal diyete döncem. amaönümüzdeki cumaya kadr devam . çünkü sonraki hafta sınav haftamm oofffff

amin inşallah kaybetmeyizz :) ama psikolojikmandır büyük ihtimal hani bir hastalık varmışya ne kadar zayıf olsalarda kendilerini kilolu görüyorlarmış o tarz bir şeyde olabilir
evet vardı öyle bi 34 kiloya düşmüş manken hastalığına yakalnmış. ay çok kötü bende öyle olcam diye korkuyorum

bende kaçayım artık kızlarr uykum geldi sabah erkenden kalkacağım duş alayımda yatayım öpüyorum hepinizii

karışık bitki çayı vardı onu yaptım içine de limon sıktım ohh misss (sanırım benşm sorunum sürekli bir şeyler içmek istiyorum )

o zman bir daha kahve alma benceee bu daha iyi olmuşş
İyi gecelerr

Evet benm problem de tam olarak karbonhidrat ama bi dengeleyemedim nedensee..
O + şundan, biz her gün liste yapıyoruz ve suyu 2 lt olana, sporu da en az yarım saat olana + veriyoruz, yani 2 lt su içtim ve belirtmeyi unutmuşum alışkanlık
Tavsiyeleri dikkate alacağım her zaman için Mantı kesinlikle fazla olddu ama ofiste ne varsa onu yiyorum ben öğlenleri, yani az da olsa onu yiyorum..

Üzücüüü..Allah korusun

Ve benden de herkese iyi gecelerrr
yarın görüşmek üzereee..
Kaçamaksız haftasonları dilerim hepimizee

iradene hayranım emine
3. olduk

negüzel bi haber vın işini halletmişsn pazartesi itibariyle burdasın
kg almışşsan bile sıkıntı etme seni biz motive ederiz sen yeterki burda bizimle ol

benim de menülerimi yorumlayabilirsin şunu belirteyim tabi benim minik bi oğluşum var ve emziriyorum onun için sıkı sıkıya diyet falan yapamıyorum zaten en fazla 500 gr verebilirmişim diyetisyen öyle demişti ve diyetisyenin verdiği bi liste vardı ama uygulayamadım resmen saat bası bişeler yiyorsun

Puskeviiitt tesekkur ederim menu yorumun icin. Bi diyet uyguluyorum da rus diyeti hehe o sebeple menum bu sekilde. Ama kizlar bu diyette bozuldu bozulcak yani. Yarin belli olucak.

Mahuuurrr hakliymissin bu zor bir diyetmis. Zor olan o besinleri ofiste bulabilmek hehe. Hep meyve var yogurt var sut var. Haydiiii tost yiyoruz diyolar ben oyle bakiyorum

Iyi geceler herkeseeee

sabah
200 ml süt
1 tane kepekli sandviç içine 1kk peynir yarım domates çeyrek salatalık ve çeyrek biber

1 bardak şekersiz çay

öğle
1 kase sebze çorbası
1 tane elma

akşam

1tane minik kabak dolması
1 tane minik biber dolması
3 tane sarma
1kase yoğurt

arkadaşta
çatalın ucuyla kek yedim
1 bardak şekersiz çay

su 3.5
spor 1 saat hafif tempo yürüyüş...

msj sayım da 9

3. olduk

negüzel bi haber vın işini halletmişsn pazartesi itibariyle burdasın
kg almışşsan bile sıkıntı etme seni biz motive ederiz sen yeterki burda bizimle ol

tüm kızçelerim teşekkürler ediyorum size.haftasonu annemdeyim zor girebiliyorum burdan nete pazartesi itibariyle düzene girip yanınızdayım inşallah. öpüyorum hepinizi

aynen yavrum biraz tedarik etmek zor senin durumundakiler için ama evde olsan mesela yap köfteni yanına bi patates püresi bi salata ohh mis nasıl gidiyo bilsen .. artık patatesi direk haşlama yiyemiyorum değişik modellere sokuyorum ama diyetimden çok memnunum fazla kilosu olana ideal. ve yıllardır bana ilk defa 78 leri gösteren tek diyet yada bu sefer iradem kuvvetli

ŞİMDİDEN HEPİNİZE GÜÜÜNAAAAAYYDIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN ay bu gifi çok sevdim yıhaaaa

Otoriteler de sirf bu yuzden sik sik tartilmayin der.
Ben hayatim boyunca her daim; diyetteyken hergun. tartildim..diyetdici hicbirzaman tartilmadim.. biri almami digeri de -olur a- alamamami engelledi hehehhehehe

Son düzenleme:
bende kaçayım artık kızlarr uykum geldi sabah erkenden kalkacağım duş alayımda yatayım öpüyorum hepinizii

Sey de yapabilirsin..
mistik cay var...-ya hangi markanin unuttum, simdi banyodayim mutfaga gidince bakarim-
Chai zaten sutle iciliyor..
tamamen sutle agir gelebilir ama ben su ile demliyorum sonra bir yudum sut ekliyorum...kahvemsiii etki yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…