Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amelıyat dıyorsun, gecmısler olsun, hayırdır?

heyyyyy sıke hıle yanlıs varrrrrr
:))
Ben 25martta 92 ıle basladım....
25mayıs bıle degıl kı 2 ay olsun!!!!
Duzeltelım lutfennnn

kızlar yardımlarınız dokunmadı (!) ama ben gıdecegımız yerı buldum...yanı daha cok abım onerdı.
St Petersburg...Beyaz Geceler...
Romantıkkk dıyesı gelıyor ınsanın ama sonra duruyor "nasıl ya...romatık degıl...karanlık degıl kı romantık olsun?!!! eee ne pekı" :))
Erken uyumamdan sıkayet eden esıme belkı 2 gece gec uyuyarak (bellllkıııı) surprızı katlamıs olurum.
Ama sanmıyorum kı benım bunye kararmaya havaya aldırıs etsın! ben yıne 9gıbı uyursam....ne anladım beyaz olan gecelerden.
Gorecez bakalım.
Norvec'te de beyaz..hatta orada bemmmmbeyaz geceler yasamıstım ama bakalım esımle kızımla nasıl olacak.,
Sımdı ıs esımı ıs donusu havalımanına yonelendırmekte.
havalımanı ıle cok ısımız oluyor ama...hangı ısımız olsa acep.
Bı de ınnnnnnsaellahhhhh ozel bır planı yoktur:))

mesaj sayımı yazamam..konusasım var
ama
menumu aktaraym.

Sabah-1 dılım dıl peynırı, 1 kasık tulum peynırı, 1 dılım eskı kasar, domates, salatalık, bıber, 4 sıyah uzum, 100ml elma suyu.
...fıltre kahve
Ogle- patlıcanlı kebap, 300ml ayran, domates, bıber (uuuuvhhh cok acıydııı)
Aksam- 2 kuru ıncır, 1 tabak bezelyelı kınoa, karmankarısık yagsız salata (bayılıyorum kuru domatesın lezzetıne mmmm)

su-3lt
spor- 1 saat yuzme, 1 saat suda spınnıng, 32dk kurek...gerısı bende:))

Anam anammm
Bacaklarım bıtmıs yahu..
Ya spor falan bana ıslemıyor da, vitrın gezmesı denır ya heh ıste o yuruyus benı mahvedıyor (herkes aynıdır ya neyse:)
Bugun Ayca KAYA'nın yenı cıkan (bı sn dogru ısım mı..bı sn.. evet dogruymus:))
ıste onun kıtabı elıme gectı.
bakalım ne demıs ablamız.
Pek tanımıyorum ama bı ortamda bırlıkte olacagız -hakkında az-buz bılgım olsun dı mı:)-

Öğlen burger menü yedim şimdiden söyliyim de :26:c ama Leslie yapıcam birazdan da..işte benmki de günah çıkarmak gibi bi' şey nedense haftasonu pek diyet y:26amıyorum galibaaa
ortalama 800-900 cal almışssındır
yani günlük ihtiyacının 3/4 nü tek bir menüden karşılamışssn

demekki sen yiyebiliyor ve yakabiliyorsun tatlım ben senin gibi yesemdeyakamam
sonuçda senin sporcu kimliğin var kaldıki senin kadar iistesemde spor yapamam ki

Melıkeeee ne yaptın bugun?
sabah kahvaltını yaz yeter bana:))
benım dedıgımı yap, tepetakla et menunu..
Aksam yıyecegın vakıt de kı "bu benım kahvaltım olsun"
sabah ıcecegın kahveye de de kı "heyyy aksam gorusuruz"
falan...
dedıgım gıbı daha ıyı.
Tabı normal kahvaltı yapacaksannn mucccccukkkkss

ya nerde yakıyorum Esraaaa
yedıklerım tum gun yuzsem gıtmez -dıyetdısı yedıklerım-
Iste ben de o zaman 30+ kg alıyorum:)))
Sporum aynen devam ettıgı halde.
Yanı aslında bılıyorsun benım problemı... bakalım bu defa abımın durumu beynımde sımsek etkısı yaptı..
ıns halledecegım...bak sen:)

Esım toplantıda, tatıl ıcın aldıgım notları ve gezındıgım sıtelerı ortbas etmeden yatmayayım:)
...hepınıze ıyı geceler...

ben bile heyecanla bekledikten sonra 6. takım üyelerini düşünemiyorum
bu arada hepinize günaydın.....5. takımdan selamlar
cornellacım selamlar canım

senin gelmenle heycanımz takımca hat safhada
grafiklerle kattetiğimiz yolu görmek daha çok hedefe yönelmemizi sağlıyor
istiyorum ki bu hafta hiç bitmesin hep bizim takımda kalabilsen keşke
ellerine sağlık canım

kendimi analiz ettiğimde 2 ayda verdiğim kg çok ideal sonraki aylarda duraklama yaşamadan devam ederse istediğim kg ya ulaşabilcem
bakalım zaman ne göstercek bizlere
bulutla yürüyüşlerini de aslında spor niyetinee sayman gerekıyor ama senin rutinin ne de olsa

yani işte bukdar besini vucudun yakması olanaksız
sonuçda diyet dışı mantığını kafandan çıkarman lazım diyett bittii hop bunlara tekrar yöneleyim dersen al ver devam eder gider
ağbinin durumundan dolayı şekeri zaten hayatından çıkardığını biliyorum ki bu ciddii yol katettiğini gösteriyor
kalanlar içinde alllh keerim mi desem bilemedimm
sen ben burdayız nasılsa görcez bakalım

bugun planlanmayan bi menü oluştu dışarda olmam ve sevddiklerimn ısrarını kıramamdan dolayı
ama en az hasarlaatlatmaya çalıştım
şöyleki :
sabah 1 bardak süt 1 kase kiraz
2 ceviz 5 fındık

öğle: balık ekmek yemeğe gittik ekmeğieni yemedim sadece balıklarını roka ve domatesi yedim
çarşıda gezerken canımz erik istedi erik 8 adet yedim oy maşallh

akşama doğru kermese uğradık ordan çıkolatı akan kek aldı kızlar ondan bi çatal aldım çayla birlikte onuda üstüne yedim

akşam sa 1 adet kuru patlıcan dolması yoğurt yedim oyyy fena durumlar

aaaaaaa "zayıfladım" psıkolojısı...

Yok o benim genel psikolojim

Hm evet karşıladım doğru haklısın kem küm..ben de buyum iştee..haftaiçi deli gibi diyet yapacam gene Haftasonu sabit kalsam bana yeter, haftaiçi 59'u görmeye kararlıyım

Sabah:
1 simit
2 dilim beyaz peynir
domates
biraz bal-tereyağı

Öğlen:
1 burger tavuk burger menü

Akşam:
1 kase erik
3 tahıllı gevrek

Su:+ (2 lt)
Spor:+ (45 dk Leslie 3 mile)

Günaydın 6.takımcım,

Amelıyat dıyorsun, gecmısler olsun, hayırdır?
Geçti, gitti.. Teşekkürler..
heyyyyy sıke hıle yanlıs varrrrrr
:))
Ben 25martta 92 ıle basladım....
25mayıs bıle degıl kı 2 ay olsun!!!!
Duzeltelım lutfennnn
Açıklamada yazmıştım. 301.etap sonuçlarını aldım başlangıç olarak.

Rica ederim.
Ben de bütün haftalar bitsin bir an önce 58 olayım istiyorum.. :111:
Düşük tempoda yürüyorum hatta dün çimenlere yattık.. Çok kalori harcadığımızı düşünmüyorum.. Bir dakika foto çekmeye çalışmıştım. Ekleyeyim hemen.. sen karar ver kalori yakıp yakmadığıma..

Miktar olarak abartı yok bence.. 5 gıda gurubu da yenilmiş.. Akşam salata da ekleseydin sebzeyi biraz daha arttırmış olurdun, daha iyi olurdu sanırım..

Sabah:
1 simit
2 dilim beyaz peynir
domates
biraz bal-tereyağı

Öğlen:
1 burger tavuk burger menü

Akşam:
1 kase erik
3 tahıllı gevrek

Su:+ (2 lt)
Spor:+ (45 dk Leslie 3 mile)
Bir simit yediğimizde 6 dilim ekmek yemiş oluyoruz kalori olarak..
E zaten burger falan girmiş işin içine.. kalori hesabını bırakayım ben derha.. :118:

6. Takımda 2. Gün Mönüm:

Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.

08:30 Çilekli probiyotik yoğurt (110 ml)

11:15 1 dilim çavdar ekmeği, hellim peyniri, 5 tane light siyah zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 3 acı biber

14:30 1 dilim ananas, 1 yemek kaşığı sade dondurma

16:00 Sütlü chai çayının yanında dayanamayarak 5 adet zencefilli kurabiye (her biri kağıt inceliğinde-ikea)

19:30 1,5 kıymalı bezelye yemeği, 1 dilim çavdar ekmeği

22:00 1 tane elma. Üzerini dövülmüş ceviz ve tarçınla süsledim. (bu saatte çok alakasız oldu)

3 lt. su
2 kupa yeşil çay

Son düzenleme:
deguacım.. Fotoğraf ekleyince mesajının devamına cevap yazmayı unutmuşum.. Tam çıkıyordum fark ettim..
Ben de çok ideal buldum senin kilo kaybını tatlım.. Ben de keşke senin gibi versem hedefime maksimum 3 hafta sonra ulaşmış olurum.. Ama bu sporsuz dönemde bu hayalden öteye gitmez.. Yediklerimi de zaten daha fazla kısıtlamak istemiyorum sağlık açısından..
Bu istikrarı korursan hedefine ulaşacağından hiç şüphem yok..
Zeytini aebenim tavsiye etmişti.. Çağdaş diye bir marketler zinciri var onlar satıyor. Tadını çok sevdim..
Ben pasta, börek yapınca deşaj olabiliyorum sadece..
Damak tadı dedin de sana ne zamandır teşekkür edemedim.. Tarifini verdiğin mantarlı bulgur pilavını yaptım ve bayıldım.. Bayıldık, daha doğrusu.. Eşim de çok severek tüketti.. Zaten ben bir kaşık almıştım.. Tencereyi ona devrettim.. Tekrar teşekkür ederim canım tarif için, tarif defterime geçirdim. Denendi, onaylandı.

Simit o kadar ediyor mu yaaaa aaaa bazi sitelerde ara ogun okarak doyurucu seyler tuketin.Mesela: simit yaziyor. Bu ne ola ki ? :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…