- 7 Eylül 2009
- 2.712
- 3.442
- 333
Tamam canım..iradene hayranım emine
benim de menülerimi yorumlayabilirsin şunu belirteyim tabi benim minik bi oğluşum var ve emziriyorum onun için sıkı sıkıya diyet falan yapamıyorum zaten en fazla 500 gr verebilirmişim diyetisyen öyle demişti ve diyetisyenin verdiği bi liste vardı ama uygulayamadım resmen saat bası bişeler yiyorsun
Rica ederim fuliascım.. Sen normale dönüp, yorumumu istersen belirtirsin o halde..Puskeviiitt tesekkur ederim menu yorumun icin. Bi diyet uyguluyorum da rus diyeti hehe o sebeple menum bu sekilde. Ama kizlar bu diyette bozuldu bozulcak yani. Yarin belli olucak.
Mahuuurrr hakliymissin bu zor bir diyetmis. Zor olan o besinleri ofiste bulabilmek hehe. Hep meyve var yogurt var sut var. Haydiiii tost yiyoruz diyolar ben oyle bakiyorum
Iyi geceler herkeseeee
Çok beğendim mönünü..sabah
200 ml süt
1 tane kepekli sandviç içine 1kk peynir yarım domates çeyrek salatalık ve çeyrek biber
1 bardak şekersiz çay
öğle
1 kase sebze çorbası
1 tane elma
akşam
1tane minik kabak dolması
1 tane minik biber dolması
3 tane sarma
1kase yoğurt
arkadaşta
çatalın ucuyla kek yedim
1 bardak şekersiz çay
su 3.5
spor 1 saat hafif tempo yürüyüş...
msj sayım da 9
Ya ben de uzun bir süre haftada bir tartıldım..Otoriteler de sirf bu yuzden sik sik tartilmayin der.
Ben hayatim boyunca her daim; diyetteyken hergun. tartildim..diyetdici hicbirzaman tartilmadim.. biri almami digeri de -olur a- alamamami engelledi hehehhehehe
Sey de yapabilirsin..
mistik cay var...-ya hangi markanin unuttum, simdi banyodayim mutfaga gidince bakarim-
Chai zaten sutle iciliyor..
tamamen sutle agir gelebilir ama ben su ile demliyorum sonra bir yudum sut ekliyorum...kahvemsiii etki yapiyor
İyi işler..Ise gidiyoruuuuuuuuuuummmmmmm hoff ya
hahhaha Fulya..
Ben ve pızza mı:)
buna mı ınandın..
Pızza ıkı tane bırı orta bırı kucuk ebatta.
Bu eve hıc gırmeyen ebatlar:))
genelde ıkı buyuk boy gırerdı..
Nıye? cunku Emıne yok bu defa hehhehe:))
ben cokkkktannnnn kapattım bugunu:)
Beroşvildoş ablaaaaaa...hoşgeldinnn çok özledim seni yaaaahemen gel muhabbete koyulalımmm..kilo aldınsa aldın sanki de hemen veremicen amaaannn üzüldüğün bu olsun be yaaa sen keyiflerden haber verr???
Bilgilendirmeleri aldık bir güzel benim soracağım bütün soruların cevabı burda varrrHergün tartılmak bana kimi hatırlattııı tabii DEGUA!!!
Ben de inanmamıştım zaten hadi ben olsam neyseee
Hahhahaha Allah canını almasın Melike ama püsküüte yapmayalımm
Önce şunu yazayım.. Mönülerine yorum yapmamı isteyen olursa belirtsin lütfen.. Az önce fuliasa yorum yaptım. Ancak dediğim gibi sizleri, alışkanlıklarınızı, beslenme diyetinizi bilmiyorum. Dolayısı ile de genel yorum yapabiliyorum. Bu herkesin hoşuna gitmeyebilir. Özel olarak belirtilmediği durumda yorum yapmamam sanırım en sağlıklısı.. Benim mönülerim herkesin yorumuna açıktır..
Teşekkür ederdim deguacım.. Ben de seni 600 gr. için tebrik ediyorum. (aklımda yanlış kalmadı umarım)
Ah sorma bir de spor yapabilseydim şu kalan kiloyu daha seri gönderebilirdim.
Güzel öngörülerin için teşekkür ederim..Dilerim hepimiz hedefimize sağlıkla ulaşırız..
Meyveyi yanında herhangi bir proteinle beraber yiyorum. Süt/yoğurt/peynir/ceviz
Tamam canım.. senin adını listenin ilk başına yazdım. Mönülerini seve seve yorumlarım..
Beş gıda gurubu da tamam olduğu için sağlıklı bir mönü olmuş. Tebrikler.
Benim yerime de yüz..
Ben de mönümü yazayım artık.. Normalde sabah yazmak daha mantıklı geliyor olur ha gece bir şeyler yersem diye.. Ama artık bu saatten sonra yemem.
Eğer yoldan çıkarsam sabah itiraf ederim mutlaka..
Hoş buldum tatlım..
Bilmiyorum.. İnşallah kötü bi'şey yapmıyorsunuzdur.. Bak daha bavullarımı bile açmadım..
6. Takımda 1. Gün Mönüm:
Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.
08:30 Böğürtlenli probiyotik yoğurt (110 ml)
11:00 1 dilim çavdar ekmeği, tulum peyniri, 3 tane light siyah zeytin, 1 domates, 1 salatalık
14:20 1 dilim ananas, 4 tane çilek, ½ bardak süt
16:00 1 yaprak marul, 1 salatalık, 1 domates, 2 acı yeşil biber, lor peyniri
19:15 1 yemek kaşığı beşamel soslu yoğurtlu ıspanak, 1 kepçe kıymalı bezelye yemeği, ½ dilim çavdar ekmeği
3 lt. su (1 bardak kaldı)
2 kupa yeşil çay
Bak nasıl meraklandırdın beni gece gece yahu..
KIRMIZI ALARM evde kahve bitmiş bugünleridemi görecektim babamda gelirken almayı unutmuş!!
daha şimdiden bu günden sıkıldım yaaa. Cumartesi çalışılır mı hemde bu havada
Bence güzel bir miras.. Dediğin gibi otokontrol sağlıyor..---
tartılma işi annemden miras kalıcak bana
ee napılır miras sarıp sarmalanır
bizim evde uyanınca ilk iş yüzünü elini yıkayıp tartıya çıkmak
ben istemesemde annnem gider gelir sorar bugun kaç kg sun
üstümde baskı var sıkısa tartılma
ama faydasını görüyorum birgün önce yedikleim i fazla ise kg da almışsaam hemen dengeleme yoluna gidiyorum
oto kontrol hep bende olmalı dimi
ananasın kg vermeyi kolaylaştırdığına dair bilimsel veriler var ama ben neden se tropikal meyvelere alışamadım gittii
evde yapılmış zeytinden 8-10 adet yiyebilirsin canım gönül rahatlığı ile
bu sene zeytin yapıcam bitanıdığımz zeytin fabrikaları vardı senelerdir zeytin işiyle uğraşır geçen gün 1 kavanoz yeşil zeytin getirmişti kararma yapmıyor tuz oranı çok dengeli onun tarifinini alayım yapmak istersen paylaşırım canın istediği kadar yersin
su 2 litre içilmişse canım ona + koyuyoruz
sporda en az 30 dak yapmışsaak ona da + koyuyoruz yapılmış anlamında
aynen yavrum biraz tedarik etmek zor senin durumundakiler için ama evde olsan mesela yap köfteni yanına bi patates püresi bi salata ohh mis nasıl gidiyo bilsen .. artık patatesi direk haşlama yiyemiyorum değişik modellere sokuyorum ama diyetimden çok memnunum fazla kilosu olana ideal. ve yıllardır bana ilk defa 78 leri gösteren tek diyet yada bu sefer iradem kuvvetli
ŞİMDİDEN HEPİNİZE GÜÜÜNAAAAAYYDIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNay bu gifi çok sevdim yıhaaaa
Otoriteler de sirf bu yuzden sik sik tartilmayin der.
Ben hayatim boyunca her daim; diyetteyken hergun. tartildim..diyetdici hicbirzaman tartilmadim.. biri almami digeri de -olur a- alamamami engelledi hehehhehehe
daha şimdiden bu günden sıkıldım yaaa. Cumartesi çalışılır mı hemde bu havada
takım analizi mi ay çok heyecanlııııııı
Takım analizinizi yapıyorum.. Bitince ekleyeceğim..
Az sonra geliyor şahane analiziniz.. az sonra.. az sonra..
ben bile heyecanla bekledikten sonra 6. takım üyelerini düşünemiyorum
bu arada hepinize günaydın.....5. takımdan selamlar
cornellacım iyi ki geldin.. özlemişim senin senin enerjini..
bu arada dün tebrik edemedim seni.. Kilo verdiğin için tebrik ederim canım..
Teşekkür ederim tatlım..teşekkür ederim püsküütcümmben de seni tebrik ediyorum spor yapamadığın halde verdiğin kilo çok güzell
Açıklama:
Analiz 301. etap ve 309. etap arasındaki 2 aylık dönemi kapsamaktadır.
Üyelerin haftalık ortalama kilo kayıpları 8 haftaya bölünerek bulunmuştur.
Ancak 301. etapta olmayan bazı üyelerin ortalamaları daha farklı hesaplanmıştır.
az_uz_ 304. etap bilgisi alındığından 5 e; concept 303. etap bilgisi alındığından 6 ya; ve melikea123 302.etap bilgisi alındığından 7 ye bölünerek haftalık ortalama kilo kayıpları hesaplanmıştır.
yaaaaaa ne güzel yapmışsın teşekkür ederiz. Derecelerimiz de süper yalnız
Bende kilo vermeseymişim resmen. iki ayda 2,6 kilo. şimdi sen böyle yazında gözüme ne kadar az gözüktü. Ayda 4 kilo verebilecek kapasitem var benim aslında
ben bile heyecanla bekledikten sonra 6. takım üyelerini düşünemiyorum
bu arada hepinize günaydın.....5. takımdan selamlar
Açıklama:
Analiz 301. etap ve 309. etap arasındaki 2 aylık dönemi kapsamaktadır.
Üyelerin haftalık ortalama kilo kayıpları 8 haftaya bölünerek bulunmuştur.
Ancak 301. etapta olmayan bazı üyelerin ortalamaları daha farklı hesaplanmıştır.
az_uz_ 304. etap bilgisi alındığından 5 e; concept 303. etap bilgisi alındığından 6 ya; ve melikea123 302.etap bilgisi alındığından 7 ye bölünerek haftalık ortalama kilo kayıpları hesaplanmıştır.
büyük boymu yahu nasıl yiyebiliyorsun büyük boyu
ben eskidende hep küçük boy yerdim yarısına gelince tıkanıyorum tabi yanında ki patateslerdende tırtıklıyorum arada ama bitürlü tamamını yediğimi hiç hatırlamıyorum
senin porsiyonlar beni aşıyor
tartılma işi annemden miras kalıcak bana
ee napılır miras sarıp sarmalanır
bizim evde uyanınca ilk iş yüzünü elini yıkayıp tartıya çıkmak
ben istemesemde annnem gider gelir sorar bugun kaç kg sun
üstümde baskı var sıkısa tartılma
ama faydasını görüyorum birgün önce yedikleim i fazla ise kg da almışsaam hemen dengeleme yoluna gidiyorum
oto kontrol hep bende olmalı dimi
ananasın kg vermeyi kolaylaştırdığına dair bilimsel veriler var ama ben neden se tropikal meyvelere alışamadım gittii
evde yapılmış zeytinden 8-10 adet yiyebilirsin canım gönül rahatlığı ile
bu sene zeytin yapıcam bitanıdığımz zeytin fabrikaları vardı senelerdir zeytin işiyle uğraşır geçen gün 1 kavanoz yeşil zeytin getirmişti kararma yapmıyor tuz oranı çok dengeli onun tarifinini alayım yapmak istersen paylaşırım canın istediği kadar yersin
su 2 litre içilmişse canım ona + koyuyoruz
sporda en az 30 dak yapmışsaak ona da + koyuyoruz yapılmış anlamında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?