Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam canım..
Yok zaten yemek miktarına hiç bakmam ben.. Miktar kişinin kaç kilo olduğuna göre değişir çünkü.. Ya da ne bileyim o gün biraz fazla kaçırmıştır vs..
Ben sadece 5 gıda prensibi ve kendi içlerindeki dengeye göre bakıyorum.
Hep diyorum sanırım demekten de yorulmayacağım..
Evet ana hedef hepimiz için zayıflamak ama ben her zaman "önce sağlık" diyenlerden oldum.
Bu nedenle de mönülerinizi diyet açısından değil, sağlık açısından değerlendiriyor olacağım..

Rica ederim fuliascım.. Sen normale dönüp, yorumumu istersen belirtirsin o halde..

Çok beğendim mönünü..
5 gıda gurubu tamam, guruplarn dağılımı tam olması gerektiği gibi..
Otoriteler de sirf bu yuzden sik sik tartilmayin der.
Ben hayatim boyunca her daim; diyetteyken hergun. tartildim..diyetdici hicbirzaman tartilmadim.. biri almami digeri de -olur a- alamamami engelledi hehehhehehe
Ya ben de uzun bir süre haftada bir tartıldım..
Sonra bir gün verdim zannederken terazinin benimle aynı fikirde olmadığını görünce aklımı oynatıyordum.. Hiç unutmam günlerden Cumaydı..
O gün bugündür her gün tartılıyorum.. Ona göre ya o gün biraz torpil geçiyorum kendime, ya da disipline sokuyorum bünyeyi..
Ama hedefime ulaştığımda ahdım var; haftada 2 günden fazla tartılmayacağım artık.. Hatta teraziyi görmek bile istemiyorum desem abartmış olmam..

Ay ne güzel olmuş bu bahsin açılması.. Bende de chai vardı unutmuşum.. Bugün sütle içeyim ben de..

Ise gidiyoruuuuuuuuuuummmmmmm hoff ya
İyi işler..

büyük boymu yahu nasıl yiyebiliyorsun büyük boyu
ben eskidende hep küçük boy yerdim yarısına gelince tıkanıyorum tabi yanında ki patateslerdende tırtıklıyorum arada ama bitürlü tamamını yediğimi hiç hatırlamıyorum
senin porsiyonlar beni aşıyor

tartılma işi annemden miras kalıcak bana
ee napılır miras sarıp sarmalanır
bizim evde uyanınca ilk iş yüzünü elini yıkayıp tartıya çıkmak
ben istemesemde annnem gider gelir sorar bugun kaç kg sun
üstümde baskı var sıkısa tartılma
ama faydasını görüyorum birgün önce yedikleim i fazla ise kg da almışsaam hemen dengeleme yoluna gidiyorum
oto kontrol hep bende olmalı dimi

ananasın kg vermeyi kolaylaştırdığına dair bilimsel veriler var ama ben neden se tropikal meyvelere alışamadım gittii
evde yapılmış zeytinden 8-10 adet yiyebilirsin canım gönül rahatlığı ile
bu sene zeytin yapıcam bitanıdığımz zeytin fabrikaları vardı senelerdir zeytin işiyle uğraşır geçen gün 1 kavanoz yeşil zeytin getirmişti kararma yapmıyor tuz oranı çok dengeli onun tarifinini alayım yapmak istersen paylaşırım canın istediği kadar yersin

Bak nasıl meraklandırdın beni gece gece yahu..

su 2 litre içilmişse canım ona + koyuyoruz
sporda en az 30 dak yapmışsaak ona da + koyuyoruz yapılmış anlamında

KIRMIZI ALARM evde kahve bitmiş bugünleridemi görecektim babamda gelirken almayı unutmuş!!

alışkanlıkları değiştirmek kolay değil biliyorum ama nescafe yerine kessinlkle türk kahvesi
geçen sene necafe içmekden tartıdaki ibre gittikçe yukarı çıktı baktım içmeden duramıyorum alışkanlık olmuş içtikçe içesin geliyor
şekersizde içsen kremalı ya aynı sadeside aynı üstüne selilütlerim arttıı göbiş gittikçe yağlandı
dur dedim ya sen kendine neyapıyorsun ve birden kestim evde annem nesacafesiz güne başlamaaz herdaim vardır ama ben artık ağzıma nescafe sürmuyorum
daha şimdiden bu günden sıkıldım yaaa. Cumartesi çalışılır mı hemde bu havada

günaydın canım buarada mesajlara dalmışım günaydın dememişim yahu kımseye cümleten günaydın
pırıl pırıl havada gelde çalışş diyorsun sana kolaylıklar olsun tatlım

Bence güzel bir miras.. Dediğin gibi otokontrol sağlıyor..
Ananas ve probiyotik yoğurt ikilisini ameliyat sonrası oluşan 3,7 kiloluk ödemi atmak için tüketmeye başlamıştım. Bir haftada gitti onca ödem..
Sonra da alışkanlık oldu.. Ayıla bayıla yemeye devam ediyorum ikisini de..

Benim tükettiğim zeytin de light zeytin olarak satılıyor.. Kuru ve tuzu yok.

Evde zeytin yapma işine gelince.. Yemek yapmaktan bile hoşlanmayan biri olarak zeytin işine hiç girmem..

+ işini böylece anlamış oldum.. Sağol cevap için..

İraden çok iyi gözüktü gözüme aynen devam mahurr

Otoriteler de sirf bu yuzden sik sik tartilmayin der.
Ben hayatim boyunca her daim; diyetteyken hergun. tartildim..diyetdici hicbirzaman tartilmadim.. biri almami digeri de -olur a- alamamami engelledi hehehhehehe

Ben diyet dışı bazen aylarca tartılmadığımı bilirim ama sonuç güzel değildi o da yanlış

daha şimdiden bu günden sıkıldım yaaa. Cumartesi çalışılır mı hemde bu havada

Ayy normal yaa hava mükemmelll..ben de çıkayım yürüyeyim gezeyim falan sabah da 1 simit yedimm hadi bakalımm Bu hafta görecem ama 59 uuuuuu!!!! bu da heyecanlıı

takım analizi mi ay çok heyecanlııııııı

Takım analizinizi yapıyorum.. Bitince ekleyeceğim..

Ay ben de heyecanlandım bakkk

ben bile heyecanla bekledikten sonra 6. takım üyelerini düşünemiyorum

bu arada hepinize günaydın.....5. takımdan selamlar

cornellacım iyi ki geldin.. özlemişim senin senin enerjini..
bu arada dün tebrik edemedim seni.. Kilo verdiğin için tebrik ederim canım..

Açıklama:
Analiz 301. etap ve 309. etap arasındaki 2 aylık dönemi kapsamaktadır.
Üyelerin haftalık ortalama kilo kayıpları 8 haftaya bölünerek bulunmuştur.
Ancak 301. etapta olmayan bazı üyelerin ortalamaları daha farklı hesaplanmıştır.
az_uz_ 304. etap bilgisi alındığından 5 e; concept 303. etap bilgisi alındığından 6 ya; ve melikea123 302.etap bilgisi alındığından 7 ye bölünerek haftalık ortalama kilo kayıpları hesaplanmıştır.

teşekkür ederim püsküütcümm ben de seni tebrik ediyorum spor yapamadığın halde verdiğin kilo çok güzell
Teşekkür ederim tatlım..
Neden kimse benim ev içinde yaptığım yürüyüşleri adam yerine koymuyor?
Sabahları lulut paşayla yaptığım yürüyüşü saymıyorum bile.. Bak bu sabah 1 saat yürüdük oğlumla..

"Yüzmeye başladım" diyeceğin günü sabırsızlıkla bekliyorum, aklımdasın, ona göre..

yaaaaaa ne güzel yapmışsın teşekkür ederiz. Derecelerimiz de süper yalnız
Bende kilo vermeseymişim resmen. iki ayda 2,6 kilo. şimdi sen böyle yazında gözüme ne kadar az gözüktü. Ayda 4 kilo verebilecek kapasitem var benim aslında

Amacım durumunuzu görebilmeniz için ufak bir katkıda bulunmaktı..
Yarışma mantığında haftalık bakış açısına sahibiz hepimiz..
Ama totalde neler oluyor, ona bakmıyoruz çoğu zaman..
Böyle bakılınca da az mı vermişim, çok verip sağlığımı riske mi atıyorum gibi farklı bir açıya daha sahip olabildiğimizi düşünüyorum..

Rica ederim..

ben bile heyecanla bekledikten sonra 6. takım üyelerini düşünemiyorum

bu arada hepinize günaydın.....5. takımdan selamlar

Hayyoo tanımıyorum ama selamı esirgememm..selamlarr

Vayy ne güzel bi' analiz olmuş, ellerine sağlıkk.ben de baya az kilo vermişim ama aksi beklenemez zaten çok yiyorum :44::26:

Öğlen burger menü yedim şimdiden söyliyim de :26: ama Leslie yapıcam birazdan da..işte benmki de günah çıkarmak gibi bi' şey nedense haftasonu pek diyet y:26amıyorum galibaaa

HAhahhaha
Esra'cıgım..porsıyon meselesını anlamıyorum.
! porsıyon yenılebılıyorsa eger, evet ben bır porsıyon (2kg cıgkofte) bır porsıyon (1buyuk pızza..ama asla kalın hamur deeel), bır porsıyon tereyag (200gr)...yıyorum..
-dıyetdısı-
yanı su porsıyon olayında bı problem var ehhehehehehhe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…