Haklısın.. Diyet mönülerinde özellikle öğlen öğününde simit ve ayran birlikte veriliyor. Bilimsel detayını bilmiyorum. Yanında ayran içmenin önemli olduğunu biliyorum.Simit o kadar ediyor mu yaaaa aaaa bazi sitelerde ara ogun okarak doyurucu seyler tuketin.Mesela: simit yaziyor. Bu ne ola ki ? :/
Hah iyi olmuş bunu dile getirmen..püsküüt değerlendirme yapmadan ben söyleyeyimhiç sağlıklı güzel bi menü olmamış
aaa ben başlığa su spor menü diye yazmayı unuttum ayyyy kusura bakmayın kızlar
Bu sabah terazi güzel şeyler söylemedi.. Dünkü mönümü tekrar inceledim.. Şekerli gıdaları fazla tüketmişim.
Bugün sabah yediğim yoğurttaki meyve dışında bütün meyve öğünlerini kaldırıyorum.
Doğru yapıp yapmadığımı yarın sabah terazi söyler nasıl olsa..
İç ses: Dayan Püsküüt dayan.. Hedefine ulaşmana sadece 2 kilo 800 gram kaldı.. Sonra özgürsün. Ha'di canını sıkmadan tam gaz devam!
Özlemmmm ne yesem de öğlen yedim ve akşam dikkat ettim yemekten sonra da yemedim veeee nolmuşşşşşş dayanamadım sabahın köründe geldim bildiriyorummmm..
Kelebek.hill ( 61.5 / 60.4 / 1.1 / %1.79 )
geçen hafta :80.0 bu hafta : 78.4
5 gıda gurubu da tüketilmiş. Bu açıdan iyi.
Ancak tabii bu gurupların iç dağılımları da önemli..
En az olması gereken karbonhidrat senin mönünde en çok olan..
Sabah yediğin 2 dilim ekmek günlük karbonhidrat ihtiyacını doldurmuş zaten.. Dolayısı ile öğlen mantısı hele hele bir de akşam nişaştası bol karbonhidrat olan patates yarım bile olsa yanlış olmuş..
Daha dengeli olsa iyi olur.. Bu mönüde dengeyi de sebzeyi çoğaltarak yakalayabilirdin..
Bir de "su+" ne demek? İçmen gerekeni içince mi artı koyuyorsun, onu anlayamadım..
selam bebişlerim neler yapıyorsunuz bakiim.bensiz bensiz buralarda sizeee bi haberim var.pazartesi itibari ile geri dönüyorum inşallah vın olayını hallettim.hepinizi çok özledim veee malesef kilo aldım.biliyosunuz gergin bi dönem geçirdim ama atlattım çok şükür ama bana kilo olarak geri döndü. fulyacım seni gördüm aşağıda özlemişim yaaa.değişiklik var mı takımda durumlar neler bakiim...
ben de bu hafta hep öyle beslnedim cicim, ama 100 gram gitme sebebini anladım, dün regl oldum; bu hafta yine 5'ten sonra yemeyelim, iyi oluyor böyle.
dün
sabah: 1 çay kaşığı tereyağı, 2 yk mısır, azıcık light kaşarla yapılmış mıhlama, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, 2 yk bal
ara: 3 top vanilyalı dondurma
öğle: 2 dolma biber, 1 kutu ayran
ara: 1 kase erik-kiraz karışımı, 3lokum
akşam: 4 yk enginar, 4 yk taze fasulye
ara: 1dilim yaş pasta, yarım dilim börek
su:+
spor: 45 dk yürüyüş
bugün
sabah: 2 yumurtadan omlet, 50 gr labne, 2 krep, 1yk bal
ara: 1 kase erik-kiraz karışımı
öğle: 1 dilim sade, az yağlı börek, 1 dilim kavun, 3 lokum
ara: 1 top dondurma
akşam: 4 yk enginar, 4yk taze fasulye, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt
su:+
spor: 45 dk dağ yürüyüşü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?