Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Simit o kadar ediyor mu yaaaa aaaa bazi sitelerde ara ogun okarak doyurucu seyler tuketin.Mesela: simit yaziyor. Bu ne ola ki ? :/
Haklısın.. Diyet mönülerinde özellikle öğlen öğününde simit ve ayran birlikte veriliyor. Bilimsel detayını bilmiyorum. Yanında ayran içmenin önemli olduğunu biliyorum.
Kalorisinin yaklaşık olarak 300 kcal olması sebebi de susam maalesef..

günaydın kızlar yine ben ve 1 ziyaretçi grubumuzun gizli bi hayranı var galiba
dün hiç fırsat bulup giremedim temizlik yaptık eşimle.... hayatımda ikinci kez cam sildim çok tembelim çok hep temizlikçi çağırırdım ya hiç güzel temizleyemiyorlar tekrar temizle de diyemiyorum neyse dün yediklerime de dikkat edemedim önüme ne geldiyse yedim

sabah
1 dilim banyo böreği
2 bardak şekersiz çay

öğle
2tane kayısı 1 tane elma 1 tane nektarin

akşam
kepek ekmekli sandviç

su 3 lt
spor leslie 3 ml

püsküüt değerlendirme yapmadan ben söyleyeyim hiç sağlıklı güzel bi menü olmamış
aaa ben başlığa su spor menü diye yazmayı unuttum ayyyy kusura bakmayın kızlar

püsküüt değerlendirme yapmadan ben söyleyeyim hiç sağlıklı güzel bi menü olmamış
aaa ben başlığa su spor menü diye yazmayı unuttum ayyyy kusura bakmayın kızlar
Hah iyi olmuş bunu dile getirmen..
Çünkü yorum yapabileceğim bir mönü değil..

Bu sabah terazi güzel şeyler söylemedi.. Dünkü mönümü tekrar inceledim.. Şekerli gıdaları fazla tüketmişim.
Bugün sabah yediğim yoğurttaki meyve dışında bütün meyve öğünlerini kaldırıyorum.
Doğru yapıp yapmadığımı yarın sabah terazi söyler nasıl olsa..

İç ses: Dayan Püsküüt dayan.. Hedefine ulaşmana sadece 2 kilo 800 gram kaldı.. Sonra özgürsün. Ha'di canını sıkmadan tam gaz devam!

Vay be otokontrole bak sen
Ben de haftaiçi baya uyguluyorum bu metodu

:)) pardon Puskuuut farketmemisim.
2ay deyince...

Bugun programi sehir disinda yapmamiz gerekiyordu.
Simdi moladayiz..
seviyorum su donemi yaaaa
paso spor yapiyoruz..
surekli biseyler indirip-kaldiriyoruz.
Kizim da (gecen sene anlamiyordu) anliyor yapilanlari) Bayiliyor..
insaellah milli olur kizim..hem Jinekolog da olur. herseyi yapsin yawww

Özlemmmm ne yesem de öğlen yedim ve akşam dikkat ettim yemekten sonra da yemedim veeee nolmuşşşşşş dayanamadım sabahın köründe geldim bildiriyorummmm..

Kelebek.hill ( 61.5 / 60.4 / 1.1 / %1.79 )

ben de bu hafta hep öyle beslnedim cicim, ama 100 gram gitme sebebini anladım, dün regl oldum; bu hafta yine 5'ten sonra yemeyelim, iyi oluyor böyle.

bilinçli eleştiri; ihtiyacımız olan şeyy. hoşgelmişsin, bu hafta sen varken daha sıkı diyet yaparız gibime geliyor. hee, haftasonu çok kaçırdım, o ayrı. bi de bu hafta uğraş uğraş ancak 100 gram ver, canımı sıktı. haftasonu yedim. dün regl oldum, onun da getirdiği bi tatlı isteği vardı tabi. bugünden itibaren beni eleştirmeni ben de çok isterim, ama haftasonum bu kez biraz fiyaskoydu

mesaj- menü-su-spor
Destina_88 3 - + + (40 dk yürüyüş)
Degua 7 + + +
Fulias 8 + + +
Kelebek.hill 20 + + +
Az_uz_ 9 + + +
Mahurbeste 17 + + -
Concept 18 + + +
Melikea123 26 + + +

ayy canım benim ya, çok sevindim gelmene, merak içindeydim.olsun, iyi, ol da kiloları birlikte veririz.

dün
sabah: 1 çay kaşığı tereyağı, 2 yk mısır, azıcık light kaşarla yapılmış mıhlama, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, 2 yk bal
ara: 3 top vanilyalı dondurma
öğle: 2 dolma biber, 1 kutu ayran
ara: 1 kase erik-kiraz karışımı, 3lokum
akşam: 4 yk enginar, 4 yk taze fasulye
ara: 1dilim yaş pasta, yarım dilim börek
su:+
spor: 45 dk yürüyüş

bugün
sabah: 2 yumurtadan omlet, 50 gr labne, 2 krep, 1yk bal
ara: 1 kase erik-kiraz karışımı
öğle: 1 dilim sade, az yağlı börek, 1 dilim kavun, 3 lokum
ara: 1 top dondurma
akşam: 4 yk enginar, 4yk taze fasulye, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt

su:+
spor: 45 dk dağ yürüyüşü.

ben de bu hafta hep öyle beslnedim cicim, ama 100 gram gitme sebebini anladım, dün regl oldum; bu hafta yine 5'ten sonra yemeyelim, iyi oluyor böyle.

5 ten sonra yememem çok zor, ben yemeği en erken 6 buçukta yiyebiliyorum Özliş, ama yemekten sonra yemezsem işe yarıyor kesinlikle Bu hafta böye yapmıştım ve haftasonu ben de kaçırdım tabi biraz ama haftaiçi toparlarız..senin de regldendr o zamnn Hadi bakalımm en az 500-600 gr bu hafta

Bugün biraz rahatsızdım yataktan çıkamadım ben...
Hala da kemiklerim sızlıyor

Sabah:
1 pors patatesli yumurta

Ara:
1 kase erik
3 tahıllı galeta

Akşam:
2 dilim pizza
1 bardak kola

Su:- (umarım + yaparım yatana dek..baya zor içiyorum bugün)
Spor:-

Bu gidişle işe gidemicem sanırım yarın ya..durduk yere izin kullanmayı da hiç sevmem ama yataktan çıkamadım sabahtan beri yaa..nası koşturcam ordan oraya poff..ben kaçıyorum şimdilik..

Sabah- 1dilim dil peyniri, 1serit orgu peyniri, 1/2porsiyon menemen, salatalik domates cay 2kuru incir, 4kuru kayisi.
Ogle-1kase cacik, bol karisik yagsiz salata.
Aksam-3porsiyon izgara balik, kirmizi sogan, bol yagsiz salata.
.....2 nektarin, 4kayisi.

su-3.5lt su
spor-2saat nonstop suda kurek (indik suya)

Son düzenleme:

ohhh masaellah masaellah...
yarasin diyemeyecegim)
lop lop et olmadan yarasin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…