Bu gidişle işe gidemicem sanırım yarın ya..durduk yere izin kullanmayı da hiç sevmem ama yataktan çıkamadım sabahtan beri yaa..nası koşturcam ordan oraya poff..ben kaçıyorum şimdilik..
Günaydın,
Terazinin ibresi yükseği göstermeye devam ediyor.. Bırak kilo vermeyi, Cuma kilomun da üstündeyim..Komedi gibi.. Ben sıkıntıdan baygınlık geçirecek durumdayken kilom azalıp da bir an önce biteceğine..
6. Takımda 3. Gün Mönüm:
Genel Açıklama: Ameliyat sonrası sağlık durumum nedeniyle sadece ara öğün yiyerek beslenebiliyorum. 6 Haziran tarihine kadar spor yapmam yasak. Sadece ev içinde orta tempolu yürüyüş yapabiliyorum.
08:40 Ananaslı probiyotik yoğurt (110 ml)
11:15 2 dilim çavdar ekmeği, menemen
15:00 Bir kase cacık
19:00 Yeşil salata. İçine 1 tane haşlanmış tavbuk göğsü ekledim.
21:00 Çikolatalı dondurma (Terazinin sabotaj nedeni budur, bu!)
2 lt. su
1 kupa yeşil çay
Bugün de oynamaya devam, ha'di bakalım.. Taktiğim de şu olsun.. 18:00 de yeme işini bitireyim. Bakalım buna tepki nasıl olacak?
...der kaçarım.
Bu gidişle işe gidemicem sanırım yarın ya..durduk yere izin kullanmayı da hiç sevmem ama yataktan çıkamadım sabahtan beri yaa..nası koşturcam ordan oraya poff..ben kaçıyorum şimdilik..
hilal geçmiş olsun neyin var kuzum
sabah
2 dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 domates
öğle
1 adet minik lahmacun ve bol salata
1elma
1 türk kahvesi
1 kase şehriye çorbası
su 2.5
spor 1 saat hafif tempo yürüyüş
Hılal, bugun nasılsın?
Evde mısın?
Kızar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hilalim noldu yaaa gribal mi oldun?
Dün yine giremedim internete. Gezmekten ayaklarım patladı.
ayy kıyamam, nasıl oldun? gidebildin mi işee? üşütmüş müsün, ondan mı cicim?
Hoş buldum..bilinçli eleştiri; ihtiyacımız olan şeyy. hoşgelmişsin, bu hafta sen varken daha sıkı diyet yaparız gibime geliyor. hee, haftasonu çok kaçırdım, o ayrı. bi de bu hafta uğraş uğraş ancak 100 gram ver, canımı sıktı. haftasonu yedim. dün regl oldum, onun da getirdiği bi tatlı isteği vardı tabi. bugünden itibaren beni eleştirmeni ben de çok isterim, ama haftasonum bu kez biraz fiyaskoydu
Sen de demişsin fiyasko diye.. Bugünden itibaren yorum yapayım sana.. Nutkum tutuldu şu an.. :111:dün
sabah: 1 çay kaşığı tereyağı, 2 yk mısır, azıcık light kaşarla yapılmış mıhlama, 4 zeytin, 1 dilim ekmek, 2 yk bal
ara: 3 top vanilyalı dondurma
öğle: 2 dolma biber, 1 kutu ayran
ara: 1 kase erik-kiraz karışımı, 3lokum
akşam: 4 yk enginar, 4 yk taze fasulye
ara: 1dilim yaş pasta, yarım dilim börek
su:+
spor: 45 dk yürüyüş
bugün
sabah: 2 yumurtadan omlet, 50 gr labne, 2 krep, 1yk bal
ara: 1 kase erik-kiraz karışımı
öğle: 1 dilim sade, az yağlı börek, 1 dilim kavun, 3 lokum
ara: 1 top dondurma
akşam: 4 yk enginar, 4yk taze fasulye, 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt
su:+
spor: 45 dk dağ yürüyüşü.
Geçmiş olsun.Bugün biraz rahatsızdım yataktan çıkamadım ben...
Hala da kemiklerim sızlıyor
Sabah:
1 pors patatesli yumurta
Ara:
1 kase erik
3 tahıllı galeta
Akşam:
2 dilim pizza
1 bardak kola
Su:- (umarım + yaparım yatana dek..baya zor içiyorum bugün)
Spor:-
Sabah börek ekmek yerine geçmiş, sorun yok bana göre..iyi geceler kızlar bursadan mısafirlerimz geldiği için bugun forma uğrayamadım mesajlara da bakamadım daha
çok yorgunum menümü yazıp çıkıcam yarın erkenden şehitliklere göturcem mısafirlerimi ancaa akşama gelebilcem
sabah: 1 dilim peynir domates 2 dilim
maydanoz, dereotu, 1 çay kaşığı ezme
1 dilim börek,2 bardak çay,2 siyah zeytin
ara kordonda dondurma yedik mısafirler olunca onlar yesin diye bende yedim
bde busene dondurma yememe kararım varken nyse oldu artık laf aramızda pekde lezzetliydi
akşam: 1 tavukk budu
yoğurtlu pancar salatası
1 çorba kaşığı zeytinyağlı enginar
1 biber 1 kuru patlıcan dolması
spor olarak mısafir gezdirmece spordan sayılırmı bılmem
spor dün ve bugun - kızlar
su dün ve bugun 2 litre +
iyi geceler
Yoğurt/süt gurubu eksik kalmış.---
sabah
2 dilim ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 domates
öğle
1 adet minik lahmacun ve bol salata
1elma
1 türk kahvesi
1 kase şehriye çorbası
su 2.5
spor 1 saat hafif tempo yürüyüş
sağol tatlım geldim inşallah verene kadar burdayım kilolarıayy canım benim ya, çok sevindim gelmene, merak içindeydim.olsun, iyi, ol da kiloları birlikte veririz.
Canlarimm çok sagolunn..dun ne oldugunu anlamadim, yataktan kalkamadim ama anne bakimiyla bugun daha iyiyim..ise gelebildim ogleden sonraya kadar da ofisteyim oturacagim.sonra adliyeye gidecem ama kendimi yoramam yavas yavas hallederim oldugu kadarini :))))
günaydın canlarım bugün biiirrr diyerek başlıyorum bakalım diyetime de bi uyumuşum pir uyumuşum okulda yok yaa hem karnım aç hem yiyecek bişey yok ne yapsam bilemiyorum.acil meyve atıştırıp markete gidiyim bari.bu arada neler değişti neler odu bitti bi anlatın bakim bana.bide fatoşumu göremiyorum nerelerde ki bıraktı mı yoksa bizi
Beroşşşşşşşşşşşş hoşgeldin yaaaaaaaaaaaa sonunda
Takımda öyle köklü bir değişiklik yok. Fatoş izinde. memlekete gitti. Haftaya gelicek herhalde.
Hoş buldum..
Eleştiri yapıyorum yapmasına da bir de kendimin neden kilo aldığını anlasaydım.. Terzi-sökük durumu herhalde..
Regl döneminde ananas tüketirsen hem şeker ihtiyacını lifli bir yiyecekle desteklersin hem de ödem atmana fayda sağlamış olur..
Sen de demişsin fiyasko diye.. Bugünden itibaren yorum yapayım sana.. Nutkum tutuldu şu an.. :111:
Geçmiş olsun.
Pizzayı gördüm hala :111: durumum devam ediyor..
Ama eğer böyle görünüyorsak; fena!
Eki Görüntüle 716001
Pizza yerken böyle görünüyorsak sorun yok:
Eki Görüntüle 716002
sağol tatlım geldim inşallah verene kadar burdayım kiloları
geçmiş olsun böceğim fazla yorma kendini, naza çek kendini ofistekilere bugün
günaydın canlarım bugün biiirrr diyerek başlıyorum bakalım diyetime de bi uyumuşum pir uyumuşum okulda yok yaa hem karnım aç hem yiyecek bişey yok ne yapsam bilemiyorum.acil meyve atıştırıp markete gidiyim bari.bu arada neler değişti neler odu bitti bi anlatın bakim bana.bide fatoşumu göremiyorum nerelerde ki bıraktı mı yoksa bizi
hoşbulduk tatlişkom. ben 64 kilo ile geri döndüm kızçelerim bilginize bana kilo verdirin artık. spor olayını biraz bıraktım biraz bırakmadım gibi bişey hergün volleybol ve yakantop oynuyoruz sitenin bahçesinde.acayip çikolataya düşmüştüm bugün itibariyle bırakıyorum.suyu nerdeyse hiç içmiyodum.bugün itibariyle çay ve suya da ağırlık vericem inşallah neyse böyle işte kızçelerim
hoşbulduk tatlişkom. ben 64 kilo ile geri döndüm kızçelerim bilginize bana kilo verdirin artık. spor olayını biraz bıraktım biraz bırakmadım gibi bişey hergün volleybol ve yakantop oynuyoruz sitenin bahçesinde.acayip çikolataya düşmüştüm bugün itibariyle bırakıyorum.suyu nerdeyse hiç içmiyodum.bugün itibariyle çay ve suya da ağırlık vericem inşallah neyse böyle işte kızçelerim
Hoş buldum..
Eleştiri yapıyorum yapmasına da bir de kendimin neden kilo aldığını anlasaydım.. Terzi-sökük durumu herhalde..
Regl döneminde ananas tüketirsen hem şeker ihtiyacını lifli bir yiyecekle desteklersin hem de ödem atmana fayda sağlamış olur..
Sen de demişsin fiyasko diye.. Bugünden itibaren yorum yapayım sana.. Nutkum tutuldu şu an.. :111:
Geçmiş olsun.
Pizzayı gördüm hala :111: durumum devam ediyor..
Ama eğer böyle görünüyorsak; fena!
Eki Görüntüle 716001
Pizza yerken böyle görünüyorsak sorun yok:
Eki Görüntüle 716002
Sabah börek ekmek yerine geçmiş, sorun yok bana göre..
Dondurma yemişsin ama benim gibi gecenin köründe değil.. Hem 16:00 dan önce yemişsin (öyle tahmin ediyorum) hem de öğlen yemeği yemediğin için onun yerine geçmiş olmuş.. Sağlıklı değil tabii. Sadece kalori açısından baktım dondurma durumuna..
Görebildiğim kadarı ile bir tek meyve eksik..
İki öğün beslenmek metabolizmayı yavaşlatıyor.. En azından dört saatte bir bi'şeyler göndermek lazım.. Ama özel bir gün olmuş seninki dediğin gibi..
sağol tatlım geldim inşallah verene kadar burdayım kiloları
geçmiş olsun böceğim fazla yorma kendini, naza çek kendini ofistekilere bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?