Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy amann bu nee hangi kuşun yiyeceği bu
Kuşum dikkat et kendine ve 3 litre su içinse alkış
Cumayı dört gözle bekliyorum doğru.. Hedefimi tutturmak için.. Tek ilgilendiğim konu bu çünkü..
Kesin tutacak o hedef..Bak kuşum gel anlaşalım..Kırk gün dinlenme sürenin kalan on gününü, bana gelerek, ssana hazırlayacağı menülerle geçir. O zevki yaşat bana hani en azından kilolar yanaşsın birbirine

ben de braun su altı su ustu vs.. olanı kullanıyorum.
Su altı derken zaten yuzuyorum yuzerken halledeyım mantıgında degılım, yanlıs anlasılmasın:)))

benim de aynısı. ama bişey söyliyim, ben 1 yıldır kullanıyorum. suyun altında kullandığım için bu hafta baktım, bi başlığı pas tutmuş, haereket etmiyor. yıkayıp kurulayıp bırakıyorum, aslında çok memnundum ama bu durum kötü oldu.

buzlu braun'un çok güzel ama kışın beni üşüttü o yaa

sabah
kepekli sandviç
200 ml süt

1 bardak çay şekersiz

öğle
1 kase yoğurt
5 erik
5 badem
1 dilim kavun

akşam
3 yk bulgur pilavı
6 yk taze fasulye
1 bardak ayran

su 2.5 lt
spor 1 saat hafif tempo yürüyüş

emine ya tüylerim döküldü demiştim ya onlar tekrar çıkmaz değil mi ay çıkmasın ya böyle çok güzel oluyor

yine kimsecikler kalmamış yine sadece ben varım kendi kendimle fazla konuşmayayım ben de çıkayım herkese şimdiden günaydın

balık, maalesef ton balığı. gönül daha güzel balık isterdi ama, öğretmenevinde kalıorum hafta içi; yemek yapma imkanım olmuyor. haşlanmış enginar yapma imkanım da olmuyor; ama olsa da yapmazdım heralde; zeytinyağlısı müthiş oluyor çünkü. haftasonu evimde oluyorum, o zaman eşime ve bana sağlıklı yemekler yapabiliorum.

bugünkü menüm:
sabah: 2 adet üçgen peynir, 1, 5 dilim ekmek
ara: 10 erik
öğle: 100 gr ton balığı, 1 dlim ekmek
ara: 6 adet yeni dünya (6 tanesi 40 kalori,bağırsakları da çok güzel çalıştırıyor; A,D,K vitaminleri de varmış içinde; kesinlikle tavsiye ederim. lokum yerine yiyelim bunu tatlı tatlı ).
akşam: 1 kase tarçınlı yoğurt, 1 elma.

su:4 lt oldu sanırım
spor: 50 dk fitness, 30 dk dağ tırmanışı (dağ köyünde görev yapınca böyle oluyor ).
haftaya da trekking' e başlıyoruz

oyy oyyy 50 dk tae'nin üstüne o kadar sporr..kahvaltını kaçta yapıosun cicim? sabah-öğlen yeme saatlerini merak ettim.

kalkar kalkmaz kahvaltı yapmam...
04:45 kalkıyorum tartı-1/2 su ve kurek (30-100dk)
sonra kahvaltı hazırlıyorum esım ıcın..maıller...burası..
Sonra kızım 8de kalkar.. kahvaltı en gec 9da yapıyorum.
4:45-9:00 arası acım.. spor ıle.
Evet ac spor onerılmez..rıtım bozuklugu kalpte ufurum vs.. ama ben yıllardır bu sekılde yapıyorum.
Sabah sporu tok yapamıyorum..yıne de 1/2 bardak sut ıyı olur ya da 1/2 muz.
neyse... ogle 13:00-14:00 arası.. kızın uyku saatı:))
ıstekı sporlar da cabası..
Ama o tae-bo arkadası beklıyordum..dur ya su derse ben de katılayım dedım oyle extradan cıktı.
Yoksa programımda tae bo yok.
Benım tum bu yaptıklarım senın 1saat cardıo calısmana estır emın ol.
Cunku benım bunye alısık yanı azaltsam hemen vucud yaglanmaya baslar. NANNNNKORRRR ıste:)
Anlayacagın ben kaslarımı tek tek tekkk doyuracagım daaaaaa sonra sıra yag yakımına gelecek.

Puskuut bızden memnun degıl mı acep?
Cuma olsun dıye gun sayıyor

yoo sen boyle deyınce gıttım baktım derın derın bende pas ya da renk degısıklıgı olmamıs.
Allah Allah nıye oyle oldu kı senınkı?!

emine ya tüylerim döküldü demiştim ya onlar tekrar çıkmaz değil mi ay çıkmasın ya böyle çok güzel oluyor

yo cıkmaz en azından benım hala cıkmadı.
HAmılelık oncesınden de az suan ama hamılelıkte yıne gurlesecekler, o kesın.
Sımdı bı de su var emzıren anneler her daım kansız (ya da daha dogrusu demır degerlerı dusuk) kabul edılır.
Hatta bu sebeple kan da almıyorlar onlardan.
HGB degerı 12nın ustunde olsa dahı...depolar bostur, netıcede emzırıyor.
ISte emzırme bıtınce tuyler gerı doner mı, teorık olarak evet, ben daha bıtırmedıgımden bılemıyorum.

Menu
08:45-1 az haslanmıs yumurta, 1 dılım otlu peynır, 1 dılım domateslı feslegenlı peynır, 1 domates.
09:45-kahve bır yudum sut ıle.
14:15-1 kase yogurt+nesfıt+5adet sıyah taze uzum+ ruseym+tarcın
16:00-yaglı salata, sarımsak ıle marıne edılmıs patates kavurması (bır kasık yag ıle), 3dılım et (400gr).

Su-3.5lt
Spor-100dk kurek, 1 saat yuzme, 30dk suda spınnıng, 6km kosu, 630cekım powerplank...gerısı bende.
yogun program bıttı
Mesaj sayısı-24

Gunaydın herkese guuuunaaaayyydınnnnnnnn
Ben dun yıne uyuyakaldım..
Sabah esımın yuzunden bunu okudum:))
Yaa( ben ne yapayım..
Kızı emzırmeye gıdıyorum uyuyakalıyorum, ıyıce cıktım raydan.
Ustelık esıme gun ıcınde "bu aksam KuzeyGuney'ı ızleyelım, ıyı gelıyor bıze" dedıgım halde..
Ya resmen KuzeyGuney bulusma bahanemız oldu:))
Ama gun ıcınde o da cok oraya buraya gıtmesın...gun ıcı goruselım dedı de gorusmedık mııı

Son düzenleme:
Günaydın 6. takımcım,

Henüz tartılmadım.. o nedenle standart girizgahımı yapamıyorum..

Bulut da çok güzel bi köpek, maşallah. çok zevklidir onunla gezmek kesin. zorlama kendini tabiki de ya. böyle de kilo verebiliosun. spor olunca çok daha fazlasını verirsin
Bulut teşekkürlerini sunuyor, ellerinden yalıyor ablası..

Herhalde fasulye kıymalıdır yoksa et göremedim.
2 muz iyi seçim olmamış.. Nişastalı meyvelerden, glisemik indeksi yüksek olduğu için de en dikkatli tüketilmesi gereken meyveler arasında yer alıyor.. Ha faydası yok mu, var.. Potasyum oranı yüksek.. Ama sen yine de haftada 1-2 muzu tüketmeyeye çalış kelebekcim..
5 gurup açısından tamamdır..
Spor ve su güzel olmuş..
Güzel bir bakış açısı, sevdim..
Aklıma dinlediğim bir röportaj geldi. Mankenlerden biri TV de anlatıyordu. Adı kalmamış aklımda..
İşte klasik soru: Formunuzu nasıl koruyorsunuz?
Cevap: Haftanın 6 günün diyetteyim. 5 gün spordayım. Sadece Pazar günleri keyif günü yapıyorum, hesapsızca canım ne çektiyse onu yiyorum. Ertesi gün yine aynı tempoya geri dönüyorum.

Ben de kalakalmışım o an.. Bu kadın sonuçta manken. Kilo vermek için değil, kilo almamak için böyle yaşıyor.
Yani kilo verirken sahip olmaya çalıştığımız disiplin, verdiğimiz kiloyu korurken de aynen devam etmeli.. Şeker konusunda daha önce concept de altını çizmişti ki çok önemli ve doğru söyledikleri.. Hepimizin vücudunda her gün kanser hücreleri oluşuyor.. Bağışıklık sistemimiz sayesinde de vücut o hücrelerle savaşıyor ve yok ediyor.. Ve şeker kanser hücrelerinin en önemli besin kaynağı tıpkı proteinin kaslarımızın en önemli besin kaynağı olması gibi...

Kıssadan hisse... bu savaşı kazanmaya devam edebilmek adına öncelikle bağışıklık sistemimizi ayakta tutacak şekilde dengeli beslemeli, 5 gıda gurubunu dengeli bir şekilde tüketmeli ve ister doğal (glikoz) ister işlenmiş olsun şeker içeren her yiyeceğe sınırlı yer vermeliyiz.

Sorma akrebim ben de çok sıkıldım böyle beslenmekten.. Spora başlayayım da normal diyetime geri döneyim diye heyecanla bekliyorum.. Hareket yok hayatımda, mecburum az kalori almaya..
Aldığın kalori-harcadığın kalori : verdiğin/aldığın kilo
formülünde sonucu aldığım kalori belirliyor bu dönemde..
Ah ah bilmez miyim ben seni.. Çikolatalı pastalar hazırlar gözüme sokarsın sen.. Ben bir kere daha hedefime ulaşacağım sen hala buralardasın..
Protein fasulyedeki etten alındı, diye düşünüyorum.. Bunun dışında iyi göründü bana..
5 gıda gurubu tamamdır..
Ay zaten haşlnmış enginar yerseniz bi'tek onu canım çekmez, manasında yazmıştım..
Üçgen peynir derken carper peyniri kastediyorsan çok yüksek yağ oranı biliyorsundur.. Pratik olsun diye tercih ediyorsun tabii.. Az miktarda dil peyniri alabilirsin belki..
Mönü genelinde çok az ve eksik yemişsin, gibi geldi bana.. Sebze yok..

Puskuut bızden memnun degıl mı acep?
Cuma olsun dıye gun sayıyor
Aşkolsun.. Kafayı hedefime ulaşmaya taktım, anlamında yazmıştım..
Şöyle bir izahta bulunayım..
Cafe Light topiğinde takılıyordum ben Ekim ayından bu yana.. 71,4 kiloyla başlamıştım. Aralık ve Mart için hedeflerim vardı.. Hedefe ulaşamazsam eğer cezam takımlarda yarışmacı olmaktı. Bu ceza gözümü çok korkuttuğundan bütün hedeflerime ulaşmayı başardım.
Derken bu ameliyat geyiği çıktı ortaya.. Spor çıkınca yaşantımdan çok korktum kilo alıp, başa dönmekten ve aylardır ceza diye kendimi frenlediğim şeye kendi ellerimle düştüm.. Yani konu x.takım, y.takım değil.. Ben bu cezamın bitmesini istiyorum.. Bu psikolojiyi beynimde oluşturdum ya.. artık kontrol edemiyorum.. Her gün bir ceza gibi geliyor bana.. :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…